SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Ben Carlos ile Lincoln' u gördüm

O yüzden öyle yazdım.

O zaman siz ile ben aynı resimde farklı şeyleri gördük.İsterseniz kaldırım.

lütfen!
sorun olacak bi durum yok, büyütülecek de!
ben o amaçla yazmamıştım, sadece gördüğümü söylemek istemiştim.
belki yanlış da olabilir...
burada alınganlık bir durum yok kıymetli abim.
müsterih olun.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
milletin geyik yapası varmış. ne anlatmaya çalıştığı gayet açık fotoğrafın. güzel paylaşım. teşekkürler.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Dostlar.
Günaydın.
Hayırlı Günler.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
selamin aleyküm iyi günler ALLAH (cc) yar ve yardımcınız olsun..
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi aleyküm selam sağolasin

Reaksiyon puanı
10,315
Hasan Ali : “Fenerbahçe’de sembol isim olmak istiyorum”

2012-07-11_hasanali446.jpg

Fenerbahçemizinh yeni transferlerinde Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek ve bu takımın sol bekinde sembol isim olmak istediğini söyledi.

Defansif yönünün ofansif yönünden daha iyi olduğunu ifade eden Hasan Ali Kaldırım, ofansif yönünü de geliştirmeyi ve sağ bekte Gökhan Gönül’ün yaptığı gibi hücuma destek olmayı amaçladığını kaydetti.

Fenerbahçemizin Topuk Yaylası’nda devam eden yeni sezon hazırlık kampında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Hasan Ali Kaldırım, "Çok iyi bir kamp ortamı var. Yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Ne kadar iyi hazırlanırsak, o kadar rahat bir şekilde sezonu geçiririz. Tesisler dört dörtlük, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Saha şartları, sosyal ortam her şey düşünülmüş. Yeni transfer için takıma alışmak sorun değil. Çabuk alışıyorum"diyerek sözlerine başladı.

Sol bekin sembol ismi olmak istiyorum

Fenerbahçe’yi "Türkiye’nin en büyük kulübü" şeklinde tanımlayan Hasan Ali, "Bu Fenerbahçe’yi tercih etmemin en büyük nedenidir. Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sol bekte bir sembol olmak istiyorum bu camiada. Şampiyonlar Ligi’nde başarılar elde etmek istiyorum. Adım adım hedeflerime ulaşmak istiyorum. Takım olarak önce Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılmak, sonra Süper Kupa maçını kazanarak lige başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Keşke Ziegler de olsaydı

Üstlerinde baskının bulunmasının gayet normal olduğunu söyleyen Hasan Ali Kaldırım, "Baskı elbette var, burası Fenerbahçe. Büyük hedefleri olan bir kulüp. Bu nedenle baskı olması normal. Ziegler iyi bir sene geçirdi. Ben de Kayserispor’da ve Milli Takımda güzel bir sene geçirdim. Ben kendime güveniyorum, kimseden korkmuyorum. Ziegler burada olsa daha iyi olurdu, rekabet açısından. Ziegler iyi bir profesyonel, ben de profesyonelim ve kendime güveniyorum. Çok çalışıp Ziegler’i unutturacağım" dedi.

Ofansif yönümü geliştimeliyim

Mevkisi ve oyun anlayışı hakkında ise Hasan Ali, "2.5 senedir sol bekte oynuyorum, asıl mevkiim sol bek. Ama hocam nasıl görev verirse görevimi en iyi şekilde yaparım. Defansif ve ofansif yönümü geliştirmeye çalışıyorum. Defansif yönüm daha iyi, ofansif yönümü geliştirmem lazım, bunu biliyorum. Ofansif oynayan ve çok kaliteli futbolcuların olduğu bir takıma geldim. O nedenle ofansif anlamda bir sorun olacağını zannetmiyorum. Önümde Stoch var. Kendisinin Amrabat’a benzeyen bir stili var. Kesinlikle bana katkısı olacak. Birbirimize alışıyoruz, elbette biraz zaman alacak. Gelecek haftalarda elbette daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Gökhan Gönül gibi olmalıyım

Kendisine takımın sağ bekinde görev yapan Gökhan Gönül’ü örnek aldığını belirten Hasan Ali Kaldırım, "Burada kalıcı olmak istiyorsam Gökhan Gönül ile aynı performansı göstermem lazım. İki tane ofansif anlamda katkı sağlayan bek olursa, takım için iyi olacağını düşünüyorum. Sağ bekte Gökhan Gönül var. O nasıl bindiriyorsa ben de o şekilde bindirmeler yapacağım. Tabii ki bu üstümde baskı yaratabilir. Ama ben kalitemin bilincindeyim. Korkmuyorum ve kalitemi sahaya yansıtacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

Aykut Kocaman’ı mahcup etmeyeceğim

Aykut Kocaman’ın transferinden memnun olduğunu dile getiren Hasan Ali, "Hocam transferimden memnun. Bana güveniyor. Beni istiyordu, bunu biliyorum, kendisi söyledi. İnşallah ben de onu mahcup etmeyeceğim ve herkese layık bir Hasan Ali’yi göstereceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

2012-07-11_hasanali3.jpg

2012-07-11_hasanali4.jpg

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29884

ve aleykumselam ve rahmetullah, [MENTION=47324]mustang[/MENTION] ve [MENTION=74929]korpe[/MENTION] abiler...
sizlere de günaydın ve hayırlı günler diliyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] günaydın hayırlı günler herkese

fft1mm1813274.jpg

Önceki sezon İngiltere’nin Everton takımından kiralanan Joseph Yobo, ortaya koyduğu performansla, başta teknik direktör Aykut Kocaman olmak üzere tüm Fenerbahçeliler’in gönlünde taht kurmuştu. Bu başarılı performansın ardından, Nijeryalı savunmacı, geçen sezon da kiralandı ve takımda tutuldu. Yobo, sezonun sona ermesinin ardından ülkesine dönerken, teknik direktör Aykut Kocaman, yönetime verdiği raporda, kendisinin mutlaka takımda tutulmasını istedi. Başarılı hoca, sadece futbolculuğu değil, saha dışındaki örnek yaşamıyla da hayran olduğu Nijeryalı savunmacının bonservisinin alınmasının çok iyi olacağını da raporuna eklemeyi unutmadı. Yöneticiler de bunun üzerine harekete geçip, Everton yöneticileriyle masaya oturdu. Ancak bir türlü beklenen haber gelmiyordu. Kapıyı 4 milyon Pound’dan açan İngilizler, işi sürekli yokuşa sürüyor, Fenerbahçeli yöneticiler de, transferi kendi istedikleri rakama bitirmek istiyordu. Bu yüzden bir türlü anlaşma sağlanamıyordu. Tüm Fenerbahçeliler’in aklı Yobo’daydı; Gelecek mi, gelmeyecek mi? Aslında bunun bir yanıtı vardı.

Aynı olaylar yaşandı
Geçen sezon yaşananlar gözönüne alındığında, başarılı savunmacının yakın bir zamanda geri dönmesi kuvvetli ihtimal. Çünkü şu günlerde yaşananların aynısı geçen sezon da gerçekleşmişti. Örneğin, 13 Temmuz’da Aykut Kocaman, “Takımda olmasını istiyorum. Yobo konusunda talebimiz olacak, ama nasıl sonuçlanacak ben de merak ediyorum” demişti. Nijeryalı oyuncu sonunda geri dönmüştü. Ancak Kocaman’ın bu sözlerinden neredeyse 2 ay sonra. Yani 5 Eylül’de. Bonservisi alınamamış ancak “Ben Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” diye diretince, bir yıllığına daha kiralanmıştı.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe gözünü Fernandes’e çevirdi... Tino Costa, Hamit Altıntop derken bir çok ismin peşine düşen Sarı- Lacivertliler, Emre’nin yerini doldurabilmek için rotasını Beşiktaş’ın yıldızına dikti.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteği üzerine Siyah-Beyazlı kulübe Fernandes’i almak için Özer Hurmacı + Sezer Öztürk + 3 milyon Euro teklifi yapıldı. Fenerbahçe cephesinden gelen bu teklifin iletildiği başkan Fikret Orman’ın ise, “Samet hoca ile görüşüp size tekrar dönelim” yanıtını verdiği öğrenildi. Başkan Orman’ın teknik direktör Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede ise bu transfere onay çıktığı belirtildi. Fenerbahçe’nin teklifini öğrenen Aybaba’nın, “Şartlar oluşursa çok iyi olur. Kurmaya çalıştığımız genç kadro için her iki isim de bize göre uygun” diyerek transfere onay verdiği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine her iki kulübün yöneticileri bugün bir araya gelerek ödenecek para ve takasa resmiyet kazandıracakları öğrenildi.

FUTBOLCULAR NE DİYECEK?

Yaşanan bu ani transfer gelişmelerinden ne Fernandes’in, ne Özer’in ne de Sezer Öztürk’ün haberi var. Fenerbahçe ile Beşiktaş yöneticilerinin bugün yapacakları görüşmelerde kesin anlaşma sağlanırsa oyunculara da bu durum iletilecek. Sözleşmeleri bulunan 3 ismin de takas olayına nasıl bir tepki verecekleri merak konusu.

Kaynak

ben Fernandesi iyi buluyorum valla keske boyle birşey olsa :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fernandes konusunda Beşiktaş' dan yalanlama geldi.

"Bugün, Habertürk gazetesinde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan, “Fernandes Fener’e mi?” başlıklı haber bütünüyle kurmacadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin futbolcumuz Manuel Fernandes’e talip olduğu, Başkanımız Fikret Orman ile görüşüldüğü, futbolcumuz karşılığında Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk adlı futbolcular ile artı 3 Milyon Avro bonservis bedelinin teklif edildiği, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın bu konuda görüşünün sorulduğu çerçevesinde kurgulanan haber bütünüyle uydurma ve hayal mahsulüdür.

Başkanımız Fikret Orman’ın daha önce defalarca açıkladığı gibi, futbolcumuz Manuel Fernandes 2012-2013 sezonunda kadromuzda yer alacaktır. Bu tarz bütünüyle uydurma haberlerin hangi amaçlar çerçevesinde üretildiğini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Saygılarımızla

Beşiktaş JK"

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]"Hamit'i biz isteseydik bitmişti!"[/h][h=2]Fenerbahçeli yönetici Ömer Temelli, Twitter üzerinden transferler hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı[/h]
327297420459.jpg

Fenerbahçe yönetici Ömer Temelli, Twitter üzerinden taraftarla yaptığı konuşmalarda transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli taraftarların özellikle Hamit konusunda sorduğu sorulara teker teker yanıt veren Temelli; "Bence golü yedik" şeklinde yapılan yoruma; "Gol öyle yenmez. Biz tamam desek transfer bitmişti." şeklinde cevap verdi. Bir başka takipçisinin; "Hamit'in bize gelme şansı var mı?" sorusuna ise Temelli sadece "Yok" demekle yetindi.

Fenerbahçe'nin istediği her futbolcuyu alabileceği şeklinde çıkan haberlere de açıklık getiren yönetici, Dünya'da hiçbir takımın istediği futbolcuyu alabilecek pozisyona sahip olmadığını vurguladı.

Taraftarların 'transfer ihtiyacımız var' şeklinde yorumlarını da yanıtsız bırakmayan Temelli, "Biraz sabır." diyerek umut verdi. Bir orta saha transfer edileceğinin de müjdesini veren tecrübeli futbol adamı ayrıca yeni sezon formaları ve Aziz Yıldırım hakkında da cümleler kullandı.

Gelen sorular üzerine Fenerbahçe'nin yeni sezonda bir adet siyah forma kullanacağını belirten Temelli, Aziz Yıldırım'ın da önümüzdeki hafta büyük bir basın toplantısı düzenleyeceğini belirtti.
Temelli son olarak da şu sözleri kullandı:

"Ben sizden birkaç gün müsade isteyeyim. Bu transfer sorularına cevap verme şansım yok. Şuna emin olun nereye kim gerekiyorsa alınacaktır buna gayret ediyorlar. Kendinize iyi bakın. İyiki varsınız iyiki Fenerbahçelisiniz."

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/07/12/hamiti-biz-isteseydik-bitmisti

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16

"En büyük transfer Aziz Yıldırım"

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, sarı-laciverlilerin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Volkan, "Bu sene en büyük transferimiz başkanımızın başımıza dönmesi" dedi.

HABER_7QTND.jpg

"En büyük transfer Aziz Yıldırım"

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel, sarı-laciverlilerin yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Topuk Yaylası'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Volkan, "Bu sene en büyük transferimiz başkanımızın başımıza dönmesi" dedi.Volkan, "Çok güzel bir ortamda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bize bu tesisi kazandıran, emeğe geçenlere teşekkür ederim. Yeni sezonda hedefimiz ilk olarak üç kulvarda da mücadele etmek ve başarılı olmak. Fenerbahçe geçmişten bugüne iyi kaleciler yetiştirmiştir. Ben, diğer kaleci arkadaşlarla iyi bir rekabet içindeyim. Fenerbahçe'de ki ortamı hiçbir yerde bulamıyorum" dedi.

"FENERBAHÇE GÜZEL BİR AİLE"
Bazı arkadaşların Fenerbahçe ortamını bildiği için sarı-lacivertli ekibi tercih ettiğini söyleyen başarılı file bekçisi, "Yeni transferler Egemen ve Mehmet Topal benim çok iyi arkadaşlarım onlarla beraber daha iyi bir takım olacağız. Fenerbahçe güzel bir aile. Ben yeni gelen arkadaşlarımıza ortamımızı anlattım. Sağolsun onlarda bizi dinlediler" diye konuştu.

"SON 10 YILIN EN İYİ KADROSUNA SAHİBİZ"
Yeni transfer Kuyt'ı da değerlendiren Volkan, "Kuyt, Avrupa'da kendini kanıtlamış bir futbolcu. Onun için Fenerbahçe ailesine katkı sağlayacağını düşünüyorum. İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak, kadromuz buna yeterli. Son 10 yılın en iyi kadrosuna sahibiz" dedi.

"FENERBAHÇE'DEN BAŞKA BİR YERE GİTMEM"
Milli kaleci, "Bu sene en büyük transferimiz başkanımızın başımıza dönmesi. Başkanımızı evinde ziyaret ettim. İnşallah kısa sürede aramıza katılır. Bu takıma geldiğimde ben çocuktum. O yüzden de Fenerbahçe'den başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Futbolu da burada bırakacağım" şeklinde konuştu.

Doğru demiş aslında en büyük transfer başkanımız.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Olimpiyat Takımımıza Fenerbahçe’den 17 sporcu
[TABLE="width: 600"]
[TR]
[TD]
2012-07-12_londraolimpiyat446.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Londra Olimpiyatları için kota sürelerinin dolmasıyla birlikte, Türkiye’nin sporcu listesi de netleşti. 27 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında Londra’da yapılacak oyunlara Türkiye tarihindeki en fazla sayıda sporcuyla katılacak. Türkiye, Londra Oyunlarında 16 branşta 114 sporcuyla mücadele edecek.

Yarıştığı 9 branşta en iddialı takımları kuran, en başarılı sporcuları bünyesinde barındıran Fenerbahçe Spor Kulübü de; 17 sporcuyla, Türk Olimpiyat Takımına en fazla sporcu veren kulüplerin başında geliyor.

Türkiye Londra Olimpiyatlarında atıcılıkta 5, yelkende 5, atletizmde 33, boksta 6, yüzmede 6, badminton, okçuluk ve jimnastikte 1’er, basketbol ve voleybolda 12’şer, bisiklet ve tekvandoda 3’er, güreşte 13, halterde 9, judo ve masa tenisinde ise 2’şer sporcuyla temsil edilecek.

Fenerbahçeli Milli Atletlerimiz Fatih Avan, Hüseyin Atıcı, Gamze Bulut, Tuğçe Şahutoğlu, Nimet Karakuş, Karin Melis Mey, Burcu Ayhan ve Nevin Yanıt; Fenerbahçeli Milli Boksörlerimiz Ferhat Pehlivan(49 Kg), Yakup Şener(64 Kg) ve Adem Kılıççı(75 Kg); Fenerbahçeli Milli Kadın Basketbolcularımız Birsel Vardarlı ve Esmeral Tunçluer; Fenerbahçeli Milli Masa Tenisçimiz Melek Hu; Fenerbahçeli Milli Bayan Voleybolcumuz Eda Erdem Dündar ile Fenerbahçeli Milli Yelkencilerimiz Nazlı Çağlı Dönertaş ve Alican Kaynar, Londra’da Türkiye adına madalya mücadelesi verecek.

Hem kadınlarda hem de toplam sporcu sayısında tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşan Türkiye, ayrıca jimnastik, badminton, voleybol, bayanlar basketbol ve atletizmdeki kadınlar 4x400 bayrak yarışları olmak üzere 5 branşta tarihinde ilk kez olimpiyatlarda temsil edilecek. Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil edecek sporcular ve branşları şöyle:

Atıcılık (3 erkek, 2 kadın)

Erkekler:
Yusuf Dikeç (ateşli ve havalı tabanca)
Oğuzhan Tüzün (trap-skeet, trap)
İsmail Keleş (ateşli-havalı tabanca)

Kadınlar:
Nihan Kantarcı (trap-skeet, trap)
Çiğdem Özyaman (trap-skeet, skeet)

Atletizm (8 erkek, 25 kadın)

Erkekler
Fatih Avan (cirit atma) (Fenerbahçe)
Eşref Apak (çekiç atma)
Ercüment Olgundeniz (disk atma)
Bekir Karayel (maraton)
Polat Kemboi Arıkan (5 bin ve 10 bin metre)
Tarık Langat Akdağ (3 bin metre engelli)
İlham Tanui Özbilen (1500 metre)
Hüseyin Atıcı (gülle atma) (Fenerbahçe)

Kadınlar
Bahar Doğan, Sultan Haydar, Ümmü Kiraz (maraton)
Binnaz Uslu, Gülcan Mıngır, Özlem Kaya (3 bin metre engelli)
Aslı Çakır Alptekin, Tuğba Karakaya, Gamze Bulut (Fenerbahçe) (1500 metre)
Nagihan Karadere (400 metre engelli)
Pınar Saka (400 metre)
Tuğçe Şahutoğlu ( Fenerbahçe) Kıvılcım Kaya (çekiç atma)
Dudu Karakaya (5 bin metre)
Nimet Karakuş (Fenerbahçe) (100 metre)
Semiha Mutlu (20 kilometre yürüyüş)
Karin Melis Mey (Fenerbahçe) (uzun atlama)
Merve Aydın (800 metre)
Burcu Ayhan (Fenerbahçe)(yüksek atlama)
Nevin Yanıt (Fenerbahçe) (110 metre engelli)
Pınar Saka, Meliz Redif, Sema Apak, Birsen Engin, Özge Akın, Elif Yıldırım (4x400 bayrak)

Boks (6 erkek)

Ferhat Pehlivan 49 Kg (Fenerbahçe)
Selçuk Eker 52 Kg
Fatih Keleş 60 Kg
Yakup Şener 64 Kg (Fenerbahçe)
Adem Kılıççı 75 Kg (Fenerbahçe)
Bahram Muzaffer 81 Kg

Badminton (1 kadın)

Neslihan Yiğit

Basketbol (12 kadın)

Nevriye Yılmaz
Esmeral Tunçluer (Fenerbahçe)
Birsel Vardarlı (Fenerbahçe)
Nilay Kartaltepe
Tuğba Palazoğlu
Bahar Çağlar
Işıl Alben
Şaziye İvegin
Yasemin Horasan
Tuğçe Canıtez
Begüm Dalgalar
Kuanitra Holingsvorth

Bisiklet (3 erkek)

Ahmet Akdilek
Miraç Kal
Kemal Küçükbay

Jimnastik (1 kadın)
Göksu Üçtaş (artistik)

Güreş (12 erkek, 1 kadın)

Erkekler:
Ayhan Karakuş Grekoromen 56 Kg
Rahman Bilici Grekoromen 60 Kg
Atakan Yüksel Grekoromen 66 Kg
Selçuk Çebi Grekoromen 74 Kg
Nazmi Avluca Grekoromen 84 Kg
Cenk İldem Grekoromen 96 Kg
Rıza Kayaalp Grekoromen 120 Kg
Ahmet Peker Serbest 55 Kg
Ramazan Şahin Serbest 66 Kg
İbrahim Bölükbaşı Serbest 84 Kg
Serhat Balcı Serbest 96 Kg
Taha Akgül Serbest 120 Kg

Kadınlar:
Elif Jale Yeşilırmak 63 Kg

Halter (5 erkek, 4 kadın)

Erkekler:
Erol Bilgin 62 Kg
Hurşit Atak 62 Kg
Mete Binay 69 Kg
Fatih Baydar 85 Kg
İbrahim Arat 94 Kg

Kadınlar:
Nurdan Karagöz 48 Kg
Aylin Daşdelen 53 Kg
Bediha Tunadağı 58 Kg
Sibel Şimşek 63 Kg

Judo (1 erkek, 1 kadın)

Kadınlar:
Gülşah Kocatürk 78 kilo

Erkekler:
Sezer Huysuz 73 kilo

Masa Tenisi (1 kadın, 1 erkek)

Kadınlar:
Melek Hu (Fenerbahçe)

Erkekler:
Bora Vang

Okçuluk (1 kadın)

Begül Löklüoğlu (klasik yay)

Tekvando (2 erkek, 1 kadın)

Kadınlar:
Nur Tatar 67 Kg

Erkekler:
Servet Tazegül 68 Kg
Bahri Tanrıkulu 80 Kg

Voleybol (12 kadın)

Esra Gümüş
Gülden Kayalar Kuzubaşoğlu
Gizem Güreşen
Ergül Avcı
Polen Uslupehlivan
Bahar Toksoy
Özge Kırdar Çemberci
Gözde Sonsırma
Naz Aydemir
Neriman Özsoy
Eda Erdem Dündar (Fenerbahçe)
Neslihan Darnel

Yelken (1 kadın, 4 erkek)

Kadınlar:
Nazlı Çağla Dönertaş (Laser Radial) (Fenerbahçe)

Erkekler:
Mustafa Çakır (Laser)
Deniz Çınar (470)
Ateş Çınar (470)
Alican Kaynar (Finn) (Fenerbahçe)

Yüzme (3 kadın, 3 erkek)

Kadınlar:
Burcu Dolunay (50 ve 100 metre serbest)
Hazal Sarıkaya (100 metre sırtüstü)
Dilara Buse Günaydın (100 ve 200 metre kurbağalama)

Erkekler:
Derya Büyükuncu (200 metre sırtüstü)
Ediz Yıldırımer (1500 metre serbest)
Kemal Arda Gürdal (100 m Serbest)
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reaksiyon puanı
10,315
Romain Sato Fenerbahçe Ülker’de

2012-07-11_sato446.jpg

Fenerbahçe Ülker, kendi pozisyonunda Avrupa'nın en önde gelen oyuncularından Romain Sato ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1981 doğumlu, 1.95 boyunda forvet pozisyonunda oynayan Sato, Xavier Üniversite'sinden mezun olduktan sonra, 2004 yılı draftında NBA takımlarından San Antonio Spurs tarafından seçilmişti. Sırasıyla Barcelona, Siena ve Panathinaikos takımlarında oynayan Sato, Siena'da oynadığı 4 senenin tümünde şampiyonluk yaşamış, bunun yanı sıra 2009 yılında İtalyan Süper Kupa MVP'si 2010 yılında da İtalyan Ligi MVP'si seçilmişti. Sato ayrıca Panathinaikos ile 2011 yılında Euroleague Şampiyonluğu ve Yunanistan Şampiyonluğu yaşadı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29890

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamin Aleyküm hayırlı günler abilerim,kardeslerim,arkadaslarim :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Herkese günaydın,
Hayırlı Cumalar ve hayırlı günler dilerim arkadaşlar.
ALLAH işinizi gücünüzü rastgetirsin....

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] sagolasin kardesim senınde eyvallah

izle kardesim bunu :D [video=youtube_share;qE1M50Kq8uU]http://youtu.be/qE1M50Kq8uU[/video]

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] güzelmiş :D
ama nasılsa anlamayacaklar.... :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abim sagolasin ALLAH RAZI olsun @erjam sagol kardesim sanada [MENTION=72151]ahmeta[/MENTION] :) dogru diyorsun

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] selamun aleyküm ve rahmetullahu berakatuhu

[video=youtube;w_POjFu-5y8]http://www.youtube.com/watch?v=w_POjFu-5y8&feature=youtu.be[/video]

fenerist yapmıs bir video

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tüm Fenerbahçe taraftarları ve destekleyenlere günaydın diler,onları canımdan bile çok sevdiğimi söylemek isterim .

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION] hoş geldin sağolasin bimkabele

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
kaynak gosterdim hocam ben sadece paylastım

rahatsiz ettiyse [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] dan rica edeyim kaldirsin?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
espiri manasinda idi dogru diyorsun neyse arkadaslar kusura bakmasın
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] arkadasin bulundugu gs klubune copy et istersen gorsun sonra kırgınlık olmasin.. (ben o konuya girmiyorum)