SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Yıldırım gururla sunar[/h]
Metris günleri sonrası taraftarı ayağa kaldıracak bir müjde hazırlığında olan Fener'in patronu, Cim Bom'un presindeki Hamit Altıntop'a kamptan önce Kadıköy'de imza töreni düzenlemeyi planlıyor.

fft1mm1810464.jpg

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Hamit Altıntop transferiyle ilgili planları gün yüzüne çıkmaya başladı. Tahliye olduğu 3 Temmuz’dan bu yana yönetimine telefonla direktifler veren Sarı- Lacivertliler’in başkanı, çok önemli bir tören için evden dışarı adım atmayı planlıyor. Galatasaray’ın da gözdesi Hamit Altıntop’un transferini bitirmek üzere olan Yıldırım, milli futbolcuya Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tören düzenlemeyi hedefliyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kampa yetişmesini istediği yıldız oyuncu için 3.5 milyon Euro’luk bir paketle transferi imza aşamasına getiren Başkan Yıldırım, taraftara müjdeyi bizzat kendisi vermeyi amaçlıyor. Daha önce Dirk Kuyt ve Hasan Ali Kaldırım transferlerini pazar günü resmi siteden duyuran Fener’in, önümüzdeki pazar günü de Altıntop’a görkemli bir törenle çubuklu formayı giydirmeyi amaçladığı ifade edildi.
Bileti hazır, Fenerium beklemede
Hamit’in, 16 Temmuz Pazartesi günü İsviçre’ye uçacak kafilede yer alacağı, hatta diğer futbolcular gibi otel ve uçak bileti rezervasyonlarının da yapıldığı konuşuluyor. Fenerium’da da heyecanlı bir bekleyiş sürüyor. Üretim sorumluları, yönetim kurulundan gelecek ‘Hamit’in formasını hazırlayın’ talimatını bekliyor.

Kaynak

selamin aleyküm herkese hayırlı günler..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sezer ve bienvenü de gidebilirmiş bencede gitsinler :)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Merhaba dostlar.Hepinizin günü aydın olsun.Büyük Fenerbahçenin büyük taraftarları.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
merhaba kardesim [MENTION=63302]WhiteHawk[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] sanada

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Alex: Gitmek istiyorum Kocaman: Karar senin[/h]
Hocasıyla özel bir görüşme yapan Brezilyalı yıldızın, “Coritiba'dan ciddi bir teklif var. Eğer bana şans vermeyecekseniz, gitmeyi düşünüyorum” dediği, Aykut Kocaman'ın ise, “Gidersen havaalanında seni 100 bin kişi uğurlar, kalırsan oynadığın her maç 50 bin kişi alkışlar. Sen bilirsin” yanıtını verdiği belirlendi

fft1mm1810690.jpg

Önceki sezonun başında başlayan, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün yaptığı, “Artık Alex’siz oynamaya alışmamız gerek. Bu sezon kendisini bazı maçlarda dinlendirip, daha çok verim almayı planlıyorum” sözleriyle yeniden alevlenen Aykut Kocaman-Alex tartışmasında son perde.

Hocasının sözlerine, Brezilya’dan, “Patron o. Ancak ben 3 yıl daha oynamak istiyorum” yanıtını veren Brezilyalı yıldızın, geçtiğimiz günlerde Aykut Kocaman’la başbaşa özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Alex’in bu görüşme sırasında, “Bana Coritiba’dan ciddi bir teklif var. Eğer burada bana şans vermeyecekseniz, gitmeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz?” diye sorduğu, Fenerbahçe Teknik Direktörü’nün ise, “Gidersen, seni havalimanından 100 bin kişi uğurlar. Ama eğer kalırsan, oynadığın her maçta 50 bin kişi alkışlar. Sen hangisini istiyorsun? Şunu da bil ki, takımda ve sistemde bir değişiklik olacak. Bir tarafta aldığın teklif, diğer tarafta Fenerbahçe var. Ben, sana ‘git’ ya da ‘kal’ diyemem. Kendi kararını kendin vermelisin” dediği belirlendi.

Hocasının sözlerine teşekkür eden Alex de Souza’nın, İstanbul’a dönüşte Başkan Aziz Yıldırım ile görüşüp, durumu anlatacağı ve düşüncesini soracağı öğrenildi.

Heykeli açılıyor
Gitmekle kalmak arasında kararsız kalan Alex’in, taraftar gruplarınca yaptırılan heykeli, sonunda açılabilecek. Başkan Aziz Yıldırım’ın şike davasından cezaevine girmesi nedeniyle yapılamayan ve sürekli ertelenen heykelin açılışının, Fenerbahçe’nin yurt dışı kampı sonrası gerçekleştirileceği belirtildi. Sarı-Lacivertli taraftarlarca yaptırılan heykel, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda Lefter heykelinin yanında sergilenecek.

Kaynak

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
her seneki klasik haberler, ama bir türlü ayıramadılar Alex'i Fenerimizden...

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile Kaptanımız Alex de Souza arasında, bugün bazı gazetelere yansıdığı şekliyle bir görüşme olmamıştır.

Spor kamuoyunun, her sezon kendini tekrar eden bu gazetecilik yaklaşımına ve bu tip masabaşı haberlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
as [MENTION=254437]ADRENALİN[/MENTION] , iyiyiz seni sormalı? :)

bu arada diğer konularda arkadaşlara pek cevap verip yorma kendini onlar herşeyi bilir ama sen bilemezsin ;) :)

Reaksiyon puanı
10,315
herkese iyi günler arkadaşlar,
haliniz keyfiniz iyidir inşaallah.
güzel günler dilerim herkese.

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
herkese iyi günler arkadaşlar,
haliniz keyfiniz iyidir inşaallah.
güzel günler dilerim herkese.

Fenerbahçeli olmasam da bir yerde iyi günler,günaydın gibi yazılar görünce hemen bir şey yazasım geliyor sana da iyi günler halim keyfim yerinde

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi hoş geldin [MENTION=75843]AdReNaLiN[/MENTION] aleyküm selam adamlari kasiyon hea :) [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] bügün sesin pek cıkmıyor? [MENTION=261544]real madridli[/MENTION] sen nasılsın iyisin insallah?

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçeli olmasam da bir yerde iyi günler,günaydın gibi yazılar görünce hemen bir şey yazasım geliyor sana da iyi günler halim keyfim yerinde

fenerbahçeli olup olmaman sorun değil @real madridli, önemli olan bu ülke insanı olmandır. dikkat edersen ben selamımı, günaydınımı sadece fenerbahçeli arkadaşlara vermiyorum. genel ve umumi ifadeler kullanıyorum daima. ayrıca sizi sayfalarımızda görmek de bizi mutlu ediyor. yeter ki birbirimize karşı daim saygı ve muhabbet içinde olabilelim.

bu arada teşekkür ederim sevgili [MENTION=74929]korpe[/MENTION], sen de hoşgeldin abim. ve [MENTION=75843]AdReNaLiN[/MENTION].

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] tesekkur ederim kardesim

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
işteyim [MENTION=74929]korpe[/MENTION] o yüzden pek yazamıyorum, fırsat buldukça yazıyorum :)
[MENTION=261544]real madridli[/MENTION] hoşgeldin, kapımız her zaman açık hep bekleriz. sohbetimizi ederiz :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Panathinaikos'tan ayrılan Romain Sato Fenerbahçe Ülker'de... Sözleşme 2 yıllık.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şuanda mum ile aradığımız dostluğu göstermek istemiş. [MENTION=279225]suylateng[/MENTION]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben Carlos ile Lincoln' u gördüm

O yüzden öyle yazdım.

O zaman siz ile ben aynı resimde farklı şeyleri gördük.İsterseniz kaldırım.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
soldaki semih ve sabri gibi sanırım. lincoln ve carlos ise dostluğu gösteriyor. aslında sorunu çokta uzaklarda aramamak lazım şu medya bizi gaza getiriyor. o gazada sadece türk oyuncular geliyor. herkez başkasına bakmak yerine kendine baksa sanırım sorun hallolur :)

ama paylaşan arkadaş biraz provakasyon için paylaşmış gibi geldi banada.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
soldaki semih ve sabri gibi sanırım. lincoln ve carlos ise dostluğu gösteriyor. aslında sorunu çokta uzaklarda aramamak lazım şu medya bizi gaza getiriyor. o gazada sadece türk oyuncular geliyor. herkez başkasına bakmak yerine kendine baksa sanırım sorun hallolur :)

ama paylaşan arkadaş biraz provakasyon için paylaşmış gibi geldi banada.
Son cümlede olmasa ayakta alkışlanacak yorum:)