SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
farkettım bu aralar pek yoksun abi .. samsunda vefat eden kısılerden bir kısmı yolda arbasında yakalananlarmiş abi ole duydum doğal afet de vefat edenler sehit mertebesine eriyormu (depremde oyle sayılıyor)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Egemen hayırlı olsun :)

Emre de ilk antremana çıkmış

fft1mm1802752.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Egemen'i Almışız Ama FBTV'de Açıklanmadı.

Evet Şimdi Açıklandı.

Egemen Korkmaz'a verilecek yıllık garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı ücret 15.000 Euro'dur.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
farkettım bu aralar pek yoksun abi .. samsunda vefat eden kısılerden bir kısmı yolda arbasında yakalananlarmiş abi ole duydum doğal afet de vefat edenler sehit mertebesine eriyormu (depremde oyle sayılıyor)
Bu konuda bir bilgim yok kardeşim.
En iyisini [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] Hocam bilir.
Bu arada Kandiliniz Mübarek Olsun Renkdaşlarım.

Egemen Hayırlı Olsun.
Yobo hakkında bir gelişme yok yahu.

Reaksiyon puanı
10,315
Bu konuda bir bilgim yok kardeşim.
En iyisini @|SeYYaH| Hocam bilir.

estağfirullah abim,
konuyu kısaca şöyle özetlemeye çalışayım:
şehitlik derece derecedir sevgili [MENTION=74929]korpe[/MENTION],
şehitlerin en üstünü, bizatihi Allah yolunda ve sadece Allah rızası için savaşırken düşman tarafından öldürülenlerdir.
diğer grup şehitlerse bahsettiğiniz gibi depremde, yangında ve sel'de ölenlere deniyor.
tabii müslüman olmaları, hiçbir imani ve itikadi hakikati inkâr etmemek, yürekten inanmak kaydıyla...

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
estağfirullah abim,
konuyu kısaca şöyle özetlemeye çalışayım:
şehitlik derece derecedir sevgili @korpe,
şehitlerin en üstünü, bizatihi Allah yolunda ve sadece Allah rızası için savaşırken düşman tarafından öldürülenlerdir.
diğer grup şehitlerse bahsettiğiniz gibi depremde, yangında ve sel'de ölenlere deniyor.
tabii müslüman olmaları, hiçbir imani ve itikadi hakikati inkâr etmemek, yürekten inanmak kaydıyla...

Allah Allah yolunda ve sadece Allah rızası için savaşırken can vermeyi nasip eylesin...

Reaksiyon puanı
10,315
Allah Allah yolunda ve sadece Allah rızası için savaşırken can vermeyi nasip eylesin...

bütün benliğimle "amin!" diyorum, bu güzel duanıza sevgili [MENTION=261544]real madridli[/MENTION],
Allah razı olsun abim.

bu arada cümle SDN ailesinin berat gecesi kutlu olsun, mübarek olsun.
Rabbim cümlemizi afv-u mağfiret eylesin, yolunda olmayı, razı olduğu ameller işlemeyi nasip eylesin.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
[TABLE="width: 701"]
[TR]
[TD]
[h=1]Düzce'de ilk antrenman yapıldı[/h]
Kamp çalışmaları için Düzce'nin Kaynaşlı İlçesi Topuk Yaylası'ndaki tesislerine gelen Fenerbahçe, ilk antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi
fft1mm1803200.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Topuk Yaylası'ndaki tesislere giriş yapan futbolcular, yaklaşık 45 dakika dinlendikten sonra ilk antrenmanı gerçekleştirmek için tesisin önündeki sahaya çıktı. Saha kenarında bir süre bekleyen sarı lacivertli futbolcular, teknik direktör Aykut Kocaman'ın gelmesiyle birlikte düz koşu yaptı. Taraftarlar futbolculara tezahürat yaparken, futbolcular da taraftarları alkışladı. Futbolcular daha sonra yarı sahada serbest şekilde pas çalışması yaptı. Aykut Kocaman'ın futbolcuları dikkatle takip ettiği görüldü. İspanya'nın Valencia takımından transfer edilen Mehmet Topal'ın zaman zaman Stoch ile şakalaşması dikkat çekti. 20 dakika süren pas çalışmasından sonra futbolcular yarı sahada birbirlerinden top kapmaya çalıştı. 1 saat süren antrenmanın son bölümünde açma germe hareketleri yapan futbolcular daha sonra tesislere gitti.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kaynak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İnşallah hafta sonu Topuk yaylasındayım.Şehrimize gelmişler.Biz gitmesek olmaz.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=56206]dajumrar[/MENTION] bizdende Selam götür.

Reaksiyon puanı
10,315
transferde müthişiz bu yıl ya!
belli ki aziz başkan gözünü karartmış.
kendisine bir yıldır bu çileleri çektirenlere sahada mağlup etmek için müthiş bir takım kuruyor.
yenilmez bir armada gibi.
bu kadronun karşısına çıkacak takımlara şimdiden acımaya başladım! :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin asil taraftar...

gununuz cok ama cok iyi gecsin...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
transferde müthişiz bu yıl ya!
belli ki aziz başkan gözünü karartmış.
kendisine bir yıldır bu çileleri çektirenlere sahada mağlup etmek için müthiş bir takım kuruyor.
yenilmez bir armada gibi.
bu kadronun karşısına çıkacak takımlara şimdiden acımaya başladım! :)

Karşınızda dimdik duracak bir takım varsa,

O da Galatasaray' dır.

Ki duracaktır da.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] :)) [MENTION=158637]angel75[/MENTION] günaydın :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
günaydın... karşımız da ancak Arena' da dik durursunuz.. Saracoğlu'n da nedense bacaklarınız titriyor :)

günaydın:)

Biz bacaklarımız titreyerek 55000 kişiyi şoka soktuk.Demekki sağlam gelsek kadıköy yanar yanar:)::)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu dediğine inanıyorsan ne mutlu sana en sevdiğim Gs'li :)

ben gördüğüme inanırım en sevdiğim Fbli:) yalan değil yani şimdi, herkes şampiyonluk hazırlıklarına başlamıştı ama olmadı üzdüğümüz için üzgünüz:):)