SDN Fenerbahçe Kulübü

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
yani; tahliye+ hukum orgut ve sike tesebbusunden

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aziz Yıldırım'a örgütten 2 yıl 6 ay, şike suçundan 3 yıl 9 ay hapis ve 1 milyon TL para cezası.

Olgun Peker, örgütten dolayı 2 yıl 1 ay hapis cezası.

Şuanki durum bu arkadaşlar.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Yok YOK Fenerbahçeli arkadaşlarımız da huy oldu bu erkenden sevinme :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben bişey anlamadımki bu işten. hem ceza alıyor hem tahliye oluyor ne iş? nolacak yani bundan sonra?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben bişey anlamadımki bu işten. hem ceza alıyor hem tahliye oluyor ne iş? nolacak yani bundan sonra?

Şu an tahliye olacak. Ancak yargıtaya gidecek bu karar. Yargıtay kararı onaylarsa hapis yatacak. Süre değişirse tekrar mahkeme vs uzayıp gidecek daha bu iş...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hocam tahliye alıyor, çünkü bir yıl yattığı için.Şike yaptığı açıklandı.Tekrar mahkemeye çıkacak, hapis yatabilir.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İçerden Çıkacak Birazdan Adam, Bir ince hesabı görecek adam.... - 25 Milyon Herşeyin Farkında / Hoşgeldin Aziz Yıldırım

[video=youtube;cSSke87-UIM]http://www.youtube.com/watch?v=cSSke87-UIM[/video]

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yargıtay o cezalarıda bozacak inşallah

Reaksiyon puanı
10,315
sevinmeyin arkadaşlar!
tarihin bu en zalim mahkemesi, -mecburiyetten- tahliye etmiş olmasına rağmen, cezaların en ağırı ile tecziye etti.
adam, şike yaptın diyor, ortada delili yok, cezaların en ağırını veriyor,
halbuki şike için delili olan kişiler aylar önce serbest kalıyor!
delil olana beraat, ama delil bulunamayana darağacı gösteriliyor.
göreceksiniz, bu hukuksuzluk, birilerinin kurduğu bu tuzak yargıtaydan mutlaka dönecektir.

kısacası, bu dava bitmedi, henüz yeni başlıyor...
ama bu defa cidden hukukun olduğu bir vasatta olacaktır, bi iznillah.

adamların yaptıkları zulüm o boyutlara ulaştı ki, başbakan bile dayanamadı,
frankeştayn'a dönen bu heyulaları kökünden lağvetti.
kimler adına ve hangi oyun ve komplolarla bu denli süründürdüklerini, hukuksuz kararlar verdiklerini elbet birgün ya itiraf edecekler, yahut tarih yazacaktır bi şekilde.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
şu şike ile ilgili delilleri bizlere yansıtsalar ya...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sivas başkanı,ümit karan,mehmet yıldız,ibrahim akınla bütün sezonu şikeyle şampiyon olarak tamamladık. hayır bari a.gücü maçında şike yaptı diyorsun 1 2 adamda onlardan koyaydın bari de inandırıcı olsaydı.

emenikenin para saydığı görüntüler nerde?

ts den teşvik primi aldığını itiraf edenler vardı. onlarda uçtu gitti heralde.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aziz Yıldırımın dışarıya cıkmasını içlerine sindiremeyenler bekleyin yargıtay onarsa yatacak diyor ama yargıtay kararı bozma ihtimalini hiç düşünmeden şike kesinleşti diyor...Kim nasıl işine geliyorsa öyle konuşuyor daha dogrusu ağzı olan konuşuyor...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
mehmet yıldız:ts 1milyon TL teşvik gönderdi => ceza: yıldıza teşvikten hapis ts beraat

mecnun otyakmaz: ts teşvik gönderdi=> ceza: mecnun teşvikten hapis ts beraat

ts avukatı: zeki mazlum dinlendiğini bilse teşvik görüşmesi yaparmıydı => ts beraat

ts avukatı: puan karşılığı gabriçi verelim fikri meelih gökçekten geldi bizimkilerde kabul etti=> ts beraat

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
örgüt kurmaktan içeri alınıp, olayı şikeye getirip 18 mi 19 mu ne maç şike yapıldı denilip bunu 6-7 ye indirip en son 3-4 maçta şike var deniliyorsa ve hala bizim milletimiz buna inanıyorsa zaten konuşacak birşey yok ki...

şike ile ilgili maçlarda o takımlardan birileri ceza aldı mı? benim iyice kafam karıştı.. her yer de farklı farklı şeyler yazıyor...

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mehmet yıldız:ts 1milyon TL teşvik gönderdi => ceza: yıldıza teşvikten hapis ts beraat

ts avukatı: zeki mazlum dinlendiğini bilse teşvik görüşmesi yaparmıydı => ts beraat

ts avukatı: puan karşılığı gabriçi verelim fikri meelih gökçekten geldi bizimkilerde kabul etti=> ts beraat

sonucda iddianameyi hazırlayan savcı aynı zamanda mahkeme heyeti başkanıydı artık gerisini sen hesapla...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
şimdi baransu,toroglu ne dicek acaba?

Reaksiyon puanı
10,315

bu mahkeme türk hukuk tarihinin en büyük fiyaskolarından biridir.
hayır, bunu bir fenerbahçeli olarak söylemiyorum!
bunu ortada döndürülen tiyatroyu tarafsız bir gözle seyreden insanların nazarıyla söylüyorum.

bunun gibi bir mahkeme "istiklal mahkemeleri" adıyla kurulmuştu, bir de 1960 ihtilalinde...
bir karıncayı bile incitmemiş olan naif yürekli menderese idam cezası veren yüz karası, "seni buraya tıkan kuvvet böyle istiyor" diyerek hukuku nasıl paspas ettiğini, kimlere nasıl alet olduğunu itiraf etmişti.

ne yazık ki buna benzer daha nice hukuk cinayetleri hep yaşanmıştır bu ülkede. gerçekler ancak aradan geçen uzun yıllardan sonra tebarüz edebilmiştir. o karmaşa içinde zavallı menderese neler denmemiş, neler yakıştırılmamış ki... akıllara seza.

bütün bu üfürük balonlar ancak yıllar sonra itiraf edilmiş, ne ki ölen öldüğü ile kalmıştır. yo, kalmamıştır aslında, o şehadet şerbetini içerken onu darağacına gönderenlerin torunları bile devraldıkları utanç mirasından kurtulamamışlardır.

şimdi benim merakım, bu mahkeme heyetinin kimin adına hareket ettikleridir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Buraya yorum yazsak bizleri de kovacaksınız anlaşılan :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Yüksel Günay, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen "Futbolda şike" davası sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı kararları değerlendirdi. Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, ”Futbolda şike” davasında tahliye edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevinin başında olduğunu söyledi.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde görülen ”Futbolda şike” davası sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Günay, ”Aziz Yıldırım tahliye edildi. Yargı yolu açık olmak kaydıyla karar verildi. Kendisi görevinin başında. Herhangi bir tedbir kararı yok. Gelip başkanlığa oturacak” dedi.

kaynak

Beşiktaş'ın defans oyuncusu Egemen Korkmaz'ın, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın 30 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Egemen Korkmaz ile her konuda anlaştığı, transferin ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklanacağı öğrenildi.

Sarı lacivertliler, bu sezon transfer piyasasında fırtına gibi esiyor. Sezona Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt transferi ile başlayan Fenerbahçe, ardından sol bekte Hasan Ali Kaldırım bombasını patlatmıştı.

MEHMET TOPAL'DAN SONRA 4. BOMBA

Son olarak dün Valencia'dan Mehmet Topal'ı da renklerine katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan kadrosunu 3 güçlü isimle takviye etmişti. Sarı-lacivertli ekibin 4. bombası da Beşiktaş'ta istediği parayı alamadığı için yol ayrımına gelen Egemen Korkmaz oldu.

2011-2012 sezonunun başında Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Egemen Korkmaz, siyah-beyazlı forma altında 50 maça çıktı.

4 gol atan Egemen Korkmaz, 15 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Kaynak

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3

buna rağmen TS nin şampiyonluğu yendi 2010-2011 şampiyonu trabzondur diyenler geziyor ortada. tartışmak istemiyorum kendimi tutuyorum.
ben bu yargıya mı güveneceğim? iddianameyi hazırlayan adamlar mahkeme heyetinde görevli oluyor böyle adalet mi olur.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
buna rağmen TS nin şampiyonluğu yendi 2010-2011 şampiyonu trabzondur diyenler geziyor ortada. tartışmak istemiyorum kendimi tutuyorum.
ben bu yargıya mı güveneceğim? iddianameyi hazırlayan adamlar mahkeme heyetinde görevli oluyor böyle adalet mi olur.

2010-2011 şampiyonu Trabzon :D

(şaka yapıyorum hocam)

Reaksiyon puanı
10,315
Buraya yorum yazsak bizleri de kovacaksınız anlaşılan :)

yo, öyle olmadığını biliyorsun sevgili [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], edebiyle gelen herkes bizim başımız üstündedir.
ne ki, evine gelip yüzüne tükürmeye tevessül edene "oh, yarabbi şükür!" de diyemezsiniz.