mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] tahliye mi var?
tahliyeeeeeeeeeeee
yeah!!!!!!!!!!!!!!
)))))))))
ben bişey anlamadımki bu işten. hem ceza alıyor hem tahliye oluyor ne iş? nolacak yani bundan sonra?
şu şike ile ilgili delilleri bizlere yansıtsalar ya...
mehmet yıldız:ts 1milyon TL teşvik gönderdi => ceza: yıldıza teşvikten hapis ts beraat
mecnun otyakmaz: ts teşvik gönderdi=> ceza: mecnun teşvikten hapis ts beraat
ts avukatı: zeki mazlum dinlendiğini bilse teşvik görüşmesi yaparmıydı => ts beraat
ts avukatı: puan karşılığı gabriçi verelim fikri meelih gökçekten geldi bizimkilerde kabul etti=> ts beraat
mehmet yıldız:ts 1milyon TL teşvik gönderdi => ceza: yıldıza teşvikten hapis ts beraat
ts avukatı: zeki mazlum dinlendiğini bilse teşvik görüşmesi yaparmıydı => ts beraat
ts avukatı: puan karşılığı gabriçi verelim fikri meelih gökçekten geldi bizimkilerde kabul etti=> ts beraat
buna rağmen TS nin şampiyonluğu yendi 2010-2011 şampiyonu trabzondur diyenler geziyor ortada. tartışmak istemiyorum kendimi tutuyorum.mehmet yıldız:ts 1milyon TL teşvik gönderdi => ceza: yıldıza teşvikten hapis ts beraat
buna rağmen TS nin şampiyonluğu yendi 2010-2011 şampiyonu trabzondur diyenler geziyor ortada. tartışmak istemiyorum kendimi tutuyorum.
ben bu yargıya mı güveneceğim? iddianameyi hazırlayan adamlar mahkeme heyetinde görevli oluyor böyle adalet mi olur.
2010-2011 şampiyonu Trabzon![]()
(şaka yapıyorum hocam)
Buraya yorum yazsak bizleri de kovacaksınız anlaşılan![]()