SDN Fenerbahçe Kulübü

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
2012-07-02_metris3.jpg

Allah benim ömrümden alsın sana versin büyük başkan.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[h=1]Kamuoyuna Açıklama[/h]
Bugün açıklanan mahkeme kararları sonucu gerek beraat eden, gerekse mahkumiyetlerine karar verilerek tahliye edilen kulüp yönetici ve sporcularına geçmiş olsun diyor, bu vesile ile Türk Spor camiasının böyle bir sorunu tekrar yaşamamasını gönülden diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

B_13845_GSKLOGO_B.jpg

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13845.php

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
BASIN AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Aziz YILDIRIM ve diğer davalı kulüp yöneticilerimizin devam eden Futbol’da Şike soruşturması kapsamında Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’nca bugün açıklanan karar neticesinde tahliye edildiği malumlarınızdır.

Açıklanan karar neticesinde Türk Futbol ailesinde görev yapan yönetici arkadaşlarımızın tahliye edilmiş olmalarının mutluluk verici olduğu kanaatindeyiz.

Bugün tahliye olan futbol ailesi üyelerine Kulüpler Birliği’ne üye tüm kulüp başkanlarımız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,

Halil ÜNAL

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı

Kaynak

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numara... gününüz iyi geçsin....

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] ve tüm dostlara..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] günaydın iyi günler

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
son cümle çok anlamlı

Maç başladı...
Aziz Yıldırım sahada.
Yayaya şaşaşa.
Türk futbolunun mimarı.
Ekonomik mucize yarattı.
Tarihe altın harflerle geçti.
Tesisleşme devrimi yaptı.
Gelmiş geçmiş en başarılı...
Dünyaya parmak ısırttı.
Ben zaten söylemiştim.
*
İkinci yarı...
Aziz Yıldırım oyundan çıkarıldı.
Kulübeye alındı.
*
Ben zaten söylemiştim.
Çetebaşı.
Futbolumuzun yüz karası.
Su testisi su yolunda kırıldı.
Bataklık kurutulmalı.
Başkanlığı elinden alınmalı.
Olacağı buydu.
Mafya bozuntusu.
Küstahlığın sonu.
Ah azize vah azize!
Orası Metris, ordan çıkış yok.
Düştüğü yeri hak etti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti yoktur...
Beşiktaş Adliyesi vardır.
Nasıl bir kimliğe ve kişiliğe sahip olduğu kamuoyu tarafından öğrenilmiş bulunan Aziz Bey... Sen gazetecilere ahlak, haysiyet dersi filan vermeyi
bırak da, önce kendi hesabını ver.
*
Doksan artı bir...
Aziz Yıldırım formayı giydi.
Sahaya geri döndü.
*
Ben zaten söylemiştim.
Başın öne eğilmesin.
Adalet yerini buldu.
En ufak bi şüphem yoktu.
İlk hedef Avrupa şampiyonluğu.
Onur abidesi.
Metris’te bayram.
İftiracılar utansın.
Haysiyet cellatlarına ders verdi.
Darağacında bile teslim olmadı.
Ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene.
Hepimiz Aziz Yıldırımız.
*
Özetle, top bile bazen tartışılır ama...
Basın hep yuvarlaktır.

Yılmaz Özdil

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Basın hep yuvarlaktır.

bomba :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Fenerbahçe, 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanını yaparken; futbolcuların üzerindeki tişört dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde başladı.

Aykut Kocaman, futbolcularını saha ortasında toplayıp kısa bir toplantı yaptı.

Futbolcuların üzerindeki tişört ise dikkatlerden kaçmadı. Aziz Yıldırım'ın bir sözünün yazılı olarak basıldığı tişört, daha sonra basın mensuplarına hediye edildi.

İşte o tişört ve yazılan sözü...

"Unutulmamalıdır ki; şimdi bu ulu çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır... Aziz Yıldırım"

12r.jpg

Kaynak

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Günaydın Renktaşlarım 'Binlerce Dansöz Var' sözünün kulağa bu kadar hoş geldiği bir günde hepinize merhaba.. Haklıyız Kazanacağız!

Doğumgünün kutlu olsun Fenerbahçeli!

fenerbahce_taraftari_topuk_yaylasinda.jpg

“Bir sabah tuttu babam elimden götürdü beni o büyük sevgiye…” diye başlayan tezahüratın değişip, “sabah uyanıp baskının, lincin ve aşağılanmanın nereden geleceğini kestirmeye çalışmanın” birinci yılı bugün. Bugün, gazetelerde ve televizyonlarda canlandırmalarla, google resimlerini kullanıp, kocaman kara puntolarla, şunu da yapmış, bunu da yapmış, öyle olmuş, böyle olmuş diye kara çalmanın yıldönümü. Etiketlenmenin, fişlenmenin, aşağılanmanın, kendini anlatmaya fırsat verilmemesinin, gaz bombasının, terörist yaftası yemenin, armanı savunurken canlı yayınlarda çapulcu durumuna düşmenin, delirmemek için insan diyetine başladığın günün yıldönümü.
Bugün, çoğunluk denen baskıcı unsurun, neyi nasıl düşünmen gerektiğini dikte ettirmesinin, elindeki araçları ve gücü kullanıp, sus ve itaat et, söyleneni kabul et, şunu söyleme bunu söyle, hiçbir şeye tepki gösterme sadece büyükleri dinle ve bekle, biz her şeyi biliriz sana anlatırız diye zulüm ve yalana boğmaya çalışmasının yıldönümü. Bugün, seni kimliksizleştirip ve sıradanlaştırıp, susturup ve sindirip, senin sevgine değer biçip ekonomik çıkarlar gereği kazandıracaklarına göz dikmelerinin yıldönümü.
Bugün, toplumun tüm çarpıklıklarına, ne orada ne burada olamamış ve güzel bir adamın dediği gibi “Doğuya doğru giden bir geminin güvertesinde batıya doğru koşan” ülkenin kafa karışıklığına rağmen, ayağını yere sert ve bilinçli basıp, konumunu net belirlemenin cezalandırılması gerektiği söylenmesine karşı ayağa kalkıp yeter diyenlerin doğduğu günün yıldönümü. Bugün, tüm farklılıklarına rağmen siyaset üstü bir birliktelikle, ideolojiler üstü bir taraftarlık örneği sergilemenin, her sabah, her saat ve her dakika, sevdiğine sarılırken, işinde emeğinde terlerken aklından mıh gibi çıkmayan, özgürlüğe doğma hayallerinin yıldönümü. Kendini gülümserken yakaladığında, içini acıtan tüm mücadele anlarını unutmayacaksın. Bir şekilde hepimiz, nerede ve ne zaman olursa olsun, son nefesimizi verirken, başta Fenerbahçe başkanı olmak üzere, bu armaya gönül düşürmüş çocuklara, adamlara, kadınlara ve yaşlılara yapılanları, sindirilme ve yok edilme çabalarını, deplasman yasaklarını, arkadan vuranları, haince yalanları büyütenleri, çakma mahkemelerin kabul etmediğimiz kararlarını bahane edenleri, kendi mabedimizde kasklarının ve maskelerinin ardında korkakça gaz bombasına sığınanları, paranın peşindeki yayın kuruluşlarını, Fenerbahçe’nin kötü gününden nemalanmaya çalışan maddi ve manevi tüm rantçıları asla unutmayacağız.Tüm bunlardan daha önemlisi, geçen yıl bugün doğup içimizde büyüyen duyguyu birlikte yaşadığımız, o duygu ile birlikte direndiğimiz her Fenerbahçeliyi ve geride kalan bu süreçte Fenerbahçe’nin yanında yer alanları asla unutmayacağız. 3 Temmuz 2011′de doğan o öfkenin, bilincin, duygu birliğinin ve direnişin doğumgünü hepimize kutlu olsun.Sonsuza dek Fenerbahçe!VAMOS BIEN

Kaynak:
http://www.vamosbien.org/index2.php/2012/07/dogumgunun-kutlu-olsun-fenerbahceli/

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Günaydın hakdaşlar. Fenerbahçe düşmanlarını yenmek üzereyiz. Yaşa var ol Fenerbahçe, yıkılmaz sahvetinle...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Basın hep yuvarlaktır.

Yılmaz Özdil işte konuşturmuş gene adamım :)

giris.jpg

"...Fenerbahçeli'nin Fenerbahçe'yi sevmesi, Türkiye'nin en büyük kıyametidir."

Başarı bizim adımız, bizim adımız Fenerbahçe

Oyuncularına yeni sezon öncesi saha ortasında bir konuşma yapan Aykut Kocaman, "Hepiniz hoş geldiniz. Hayırlı bir sezon, başarılarla dolu bir sezon diliyorum" diyerek başladığı sözlerini, "Transfer dönemlerinin doğal sureci gereği aramızdan ayrılanlar oldu. Onlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Salih ilk transferimiz oldu, başarılar diliyorum. Hasan Ali geldi, başarıla diliyorum. Mehmet Topal özellikle yurtdışı tecrübesiyle bize çok şey katacak. Ona da hayırlı olsun. Geçmişten geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum. Çok zor bir sezon geçirdik. Tarihi bir sezon geçirdik. Tüm sorunları hep birlikte aştık. Sezonu iki finalle noktaladık. Bir tanesini kazandık, bir tanesinin ucundan döndük. İçimden geleni söylüyorum. Bütün her şeyi topladığımız zaman Başarılı bir sezon geçirdik. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ama bir yandan da Fenerbahçe Futbol Takımı şampiyon olamadı. Sorunlar ne olsun, bu sene mutlaka ama mutlaka şampiyon olmak tek hedefimiz. Bunu başaracak kapasitemiz var, gücümüz var. Sizden en büyük beklentim, sahaya çıktığınız anda her şeyi unutun, takımınız için Fenerbahçe için oynayın, birbirinize destek olun. Başarı bizim adımız, bizim adımız Fenerbahçe. Bunu unutmayın yeter" diyerek noktaladı.

Güneşi görmek için yine bu Çınarın tepesine çıkacaklar

Aykut Kocaman’ın konuşmasının ardından oyuncularımız ön yüzünde

"Unutulmamalı ki;
Şimdi bu Ulu Çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu Çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır. Aziz Yıldırım",
arka yüzünde ise "Biz Fenerbahçe’yiz"yazan beyaz tişörtleri giydiler ve üzerinde ’Sonsuza Kadar Fenerbahçe’yazan dev bir pankartla hep birlikte basın mensuplarına poz verdiler. Daha sonra üzerlerindeki tişörtleri çıkaran oyuncularımız, bu tişörtleri antrenmanı izleyen basın mensuplarına hediye ettiler.

[TABLE="width: 924"]
[TR]
[TD="width: 232, align: center"][/TD]
[TD="width: 462, align: left"]
2012-07-03_antreman1.jpg

2012-07-03_antreman2.jpg

2012-07-03_antreman3.jpg

2012-07-03_antreman4.jpg

2012-07-03_antreman5.jpg

2012-07-03_antreman6.jpg

2012-07-03_antreman7.jpg

2012-07-03_antreman8.jpg

2012-07-03_antreman9.jpg

2012-07-03_antreman10.jpg

2012-07-03_antreman11.jpg

2012-07-03_antreman12.jpg

2012-07-03_antreman713.jpg

2012-07-03_idmann1.jpg

2012-07-03_idmann2.jpg

2012-07-03_idmann3.jpg

2012-07-03_idmann4.jpg

2012-07-03_idmann5.jpg

2012-07-03_idmann6.jpg

2012-07-03_idmann7.jpg

2012-07-03_idmann8.jpg

[/TD]
[TD="width: 10, align: left"]
clearpixel.gif
[/TD]
[TD="width: 232, align: center"][TABLE="width: 232"]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 232"]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 232"]
[TR]
[TD="align: left"]Fenerbahçe Dergisi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="bgcolor: E8E8E8"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="width: 232"]
[TR]
[TD="width: 92, align: center"][TABLE="width: 95%"]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, align: left"]Abone olmak için tıklayın.
0850 480 1907
444 1 975

Fenerbahçe Dergisi'nde bu ay neler olduğunu öğrenmek için tıklayın.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD="width: 140"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe'mize MEN gelebilir...!!!!

Sakin olun TS'liler, Egemen'den bahsediyoruz : ))))

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
3 temmuz'un 365 günü, "son sözümüz fenerbahçe" belgeseli, saat 21.00'de fb tv'de

Reaksiyon puanı
10,315
2012-07-03_idmann4.jpg

yav bu saçlı oyuncu kim?!

bu arada sevgili @oxelara, Allah iyiliğini versin hemi?! :)

tamam yav, baroniydi be!
hay Allah ya, sahiden yaşlanıyoruz galiba! :)
jeton geç düşmeye başladı bu aralar.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
o arkadaş Cristian Baroni [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi

file.ashx

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] günaydın dostlar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın 12 Numara. [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] Geçmiş olsun.
Samsun da Sel felaketi yaşanmış.
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] Günaydın Kardeşim.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abim günaydınlar iyi günler , haberlerde gördüm üzücü hayırlısı diyelim oralar yagıs olarak ta fazla yagis alan bolge ama yazın bole bir sey olmasi da şaşırtıcı allahın takdiri

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Sayın İlhan Ekşioğlu, 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü, 365 günlük tutukluluk hallerinin ardından, mahkeme kararını müteakiben özgürlüklerine kavuşmuş; verilen karar temyiz yolu açık olmak üzere kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Bununla birlikte, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın karşıtları yeniden işbaşı yaparak, maksatlı ve gerçek dışı beyanlarla, kamuoyunu yanlış yönlendirerek devam etmekte olan yargıyı etkilemeye çalışmaktadırlar.

Suskunluğumuz; kamuoyuna planlı bir şekilde ’peşinen kabul’ olarak servis edilmeye çalışılmakta, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı Aziz Yıldırım üzerinden yürütülen oyunlar, aynı kişi ve kurumlar tarafından bir kez daha sahneye konmak istenmektedir.

Bu nedenle, 3 Temmuz’dan bu yana yaşanan sürece dair tüm değerlendirmeler, önümüzdeki günlerde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından kamuoyuyla bizzat paylaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya nerdesiniz ya renkdaşlarım hiç yardımcı olmuyorsunuz konulara olmuyor bak, tam destek, hep destek.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aziz Yıldırım'dan FLAŞ açıklama!

Aziz Yıldırım, mahkemenin kararına itiraz etti.

Kaynak

[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bügün herkes birşeylere itiraz ediyor :) (saka bir yanada şikede adi gecen kısıler itiraz etmısler )

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abim günaydınlar iyi günler , haberlerde gördüm üzücü hayırlısı diyelim oralar yagıs olarak ta fazla yagis alan bolge ama yazın bole bir sey olmasi da şaşırtıcı allahın takdiri

[MENTION=74929]korpe[/MENTION] ben Bafra da askerlik yaptım,oraları bilirim.
Rabbim Hayatını kaybedenlere Rahmet Eylesin.
Birde bu sele felaketine ben biraz daha hassasım,çünkü iş yerimiz 3 defa sel altında kaldı,en azından bizde can kaybı olmadı.
Burada 8 tane Can gitti.
Allahın takdiridir sonuçta ama ihmalde var gubi burada.
Birde dostlar ben pek buralarda olamıyorum.12 saat çalışıyorum.Telden nete giriyorum ben,onun için mesajlara geç cevap veriyorum kusura bakmayın.