SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Genç Semih ha.İlahi @cobra11:laugh:
Yav Adamın gençliğimi kaldı ben 38 yaşıma geldim.Adam hala genç.:P:laugh:
Şaka bir yana Semih hala oynayabilir bu takımda bence.Hep Alex derdi ya en iyi anlaştığım Forvet oyuncusu diye.:)

hayırlısı ya artık forvetten pek korkum kalmadı aslında. Ali yıldırımında açıklamaları güzeldi 2 stoper 2 orta saha gelirse şöyle güzellerden mücadeleci inş bu sene bu işi açık ara götürecez :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu sene yerinde transferler yapıldı.Attığımızı vuruyoruz.:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerbahçe Pianigiani'ye emanet
T9zo5.jpg

Fenerbahçe Ülker, İtalyan antrenör Simone Pianigiani ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
ayrıntılar geliyor.
http://www.haber7.com/spor/haber/894956-fenerbahce-pianigianiye-emanet

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni koç hayırlı olur inşallah camiaya

yeni koç hayırlı olur inşallah camiaya

Reaksiyon puanı
10,315
Hasan Ali: “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim”
Fenerbahçemizin Kayserispor’dan transfer ettiği ve 5 yıllığına renklerine bağladığı Hasan Ali Kaldırım, Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım ve İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya eşliğinde, FB TV stüdyosunda, canlı yayında resmi sözleşmeye imza atan Hasan Ali Kaldırım, her zaman Fenerbahçe’de oynamak istediğini, başka kulüplerin de kendisiyle ilgilendiğini ama Fenerbahçe’yi tercih ettiğini söyledi.

Hasan Ali: "Bir futbolcu için Fenerbahçe gibisi yok"

Çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Hasan Ali Kaldırım "Burayı çoktan beridir bekliyorum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Ben her zaman Fenerbahçe’de oynamak istiyordum. Başka kulüplerde ilgilendi ama ben Fenerbahçe’yi istedim. Fenerbahçe’nin beni transfer etmek istediğini ilk duyduğumda çok sevindim. Çünkü bir futbolcu için Fenerbahçe’de oynamak gibi bir şey yok. İnanıyorum ki çok güzel başarılara imza atacağız. Benim için Fenerbahçe taraftarı Türkiye’nin bir numarasıdır. Buraya Kayserispor’la deplasmana geldiğimizde seyirciden baskı görüyorduk. Taraftarın önünün çıkacağım günü iple çekiyorum. Aykut Hoca Türkiye’nin en başarılı hocalarından biri. Onun da bana katkıları olacak" diye konuştu. Hasan Ali idolünün Ashley Cole olduğunu da sözlerine ekledi.

Hasan Ali: "Başkanımız en kısa sürede aramızda olsun"

Sözlerinin sonunda son günlerde verdiğimiz şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Hasan Ali, "Üzücü şeyler oldu. Şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başkanımızın da en kısa sürede aramızda olmasına istiyorum. Fenerbahçe’de ve şampiyonlar Ligi’nde olmaktan çok mutluyum. Bu taraftara ve bu camiaya olacağım. Çalışmayı seviyorum ve elimden geleni yapacağım" diyerek konuşmasını tamamladı

Hasan Çetinkaya: "Kayserispor’daki performansının üzerine çıkacak"

İmza töreninde konuşan İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya, "Bu transfer tüm Fenerbahçe’ye hayırlı olsun. Bu transfer sezon içinde planlanmıştı. Ali Yıldırım önderliğinde Aykut Kocaman’ın transfer politikaları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun zamandır izlediğimiz bir futbolcuydu Hasan Ali. Kayseri’deki istikrarı ile Milli Takıma kadar yükseldi. Ülkemizin, mevkisindeki en önemli oyunculardan biri olacak. Kulübüne de teşekkür ediyoruz. Menajeriyle görüştük, Aykut Hoca da görüştü. Kulübümüze yakışır bir oyuncu olduğuna kanaat getirdik Hasan Ali’nin ve onun özverili duruşuyla bu transferi gerçekleştirdik. Kayserispor’daki performansının çok daha üstüne çıkacaktır. Milli Takım da Fenerbahçe’yi temsil edecek. Disiplinli ve çağdaş oyun anlayışını sürdürür. Fenerbahçe’ye yakışan özelliklere sahip bir oyuncu. Kendisiyle 5 yıllık anlaşmaya vardık. İnşallah Fenerbahçe tarihine geçen önemli bir oyuncu olur Bizim Hasan Ali’yle ilgili aldığımız tüm referanslar olumluydu" dedi. İstikrarlı bir oyuncu olan Hasan Ali’nin önünde uzun bir futbol yaşantısını olduğunu belirten Çetinkaya, oyuncunun kendisini daha da geliştireceğine inandığını belirtti.

Ali Yıldırım’dan Kayserispor’a teşekkür

Hasan Ali’ye de "Fenerbahçe camiasına hoş geldin" diyen Ali Yıldırım ise"Öncelikle bu transferde sayın Recep Mamur’a teşekkür ediyorum. Mayıs ayında görüşmüştük kendisiyle ve önceliğin Fenerbahçe’de olacağını söylemişti. Bu transferde en büyük pay Recep Bey’indir. Recep Bey’in şahsında Kayserispor camiasına teşekkür ediyoruz" dedi.

2012-06-22_C09G2921.JPG

2012-06-22_C09G5644.JPG

2012-06-22_C09G5635.JPG

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29649

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Olsun [MENTION=158637]angel75[/MENTION]:)
Bu Kombinen ile Nice Zaferler görürüz İnşaallah.

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=158637]angel75[/MENTION], gidemediğin haftalar bize haber ver abisi hemi?! :)
boş kalmasın koltuğun...

şimdi içinden, "seni gidi bedavacı hoca seni!" dediğini duyar gibi oluyorum,
yoksa demedin mi? :)))))

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75, gidemediğin haftalar bize haber ver abisi hemi?! :)
boş kalmasın koltuğun...

şimdi içinden, "seni gidi bedavacı hoca seni!" dediğini duyar gibi oluyorum,
yoksa demedin mi? :)))))

hayatta demem oyle birsey... zaten size demistim ben... gidemezsem size haber verecegim diye...

simdiden cok heyecanliyim... ne olacak bu isin sonu gorecegiz hep beraber :):):)

Reaksiyon puanı
10,315
hayatta demem oyle birsey... zaten size demistim ben... gidemezsem size haber verecegim diye...

simdiden cok heyecanliyim... ne olacak bu isin sonu gorecegiz hep beraber :):):)

sağol abisi, demeyeceğini biliyordum ya zaten, yine takılmadan edemedim işte!

bu işin sonuna gelince, şiir gibi bir takım, şiir gibi bir futbol ve goller izleyeceğiz bi iznillah. :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bu arada mp ile anlaşmamız sebebiyle klüp doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile yollarımız ayırmışız. Kendisi çok iyi bir doktordu.

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]F.Bahçe Mehmet Okur'la anlaştı[/h][h=2]Fenerbahçe Ülker, geçen sene NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ın formasını giyen Mehmet Okur ile anlaşmaya vardı.[/h]
f-bahce-mehmet-okur-la-anlasti-2381126.Jpeg

Fenerbahçe Ülker, geçen sene NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ın formasını giyen Mehmet Okur ile anlaştı.

Geçen sene hedeflerinin arkasında kalan Fenerbahçe Ülker, transferde atağa kalktı. Koç Pianigiani ile sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, Mehmet Okur’u transfer etti. Portland’ın serbest bıraktığı oyuncu ile anlaşan Fenerbahçe Ülker’in en kısa zamanda açıklama yapması bekleniyor.

MEHMET OKUR'UN NBA KARİYERİ

NBA kariyerine Detroit Pistons ile başlayan ve burada şampiyonluk kazanan Mehmet Okur, NBA’de ilk şampiyonluk yüzüğü kazanan Türk basketbolcu oldu. Daha sonra Utah Jazz’in yolunu tutan Mehmet Okur, 7 yıl boyuncu burada forma giydi. NBA’de bu sezon başında hayata geçen lokavt süresinde Türk Telekom’da oynayan Mehmet Okur, lokavtın bitmesiyle tekrar NBA’ye döndü ve yeni takımı New Jersey Nets ile maça çıktı. Kısa süren Nets kariyerinden sonra Shawne Williams ve birinci tur draft hakkı karşılığında Gerald Wallace ile takas olan yıldız basketbolcu, Portland Trail Blazers’da hiç maça çıkamadan serbest bırakıldı.

http://spor.milliyet.com.tr/f-bahce...spor/spordetay/24.06.2012/1558185/default.htm

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aleyküm selam [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın can'ım 12 Numaraaaammm.... gününüz çok ama çok iyi geçsin...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aynen ya =) ben saglık sektöründeyim bomba üstüne bomba geliyor (hasta olarak)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydin [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] resim güzel cizgiler sari olsa nasıl olurdu :)