SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
Tarihi Davanın 20. duruşması başladı

2012-02-21_m446.jpg

Başkanımız Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan İlhan Ekşioğlu’nun da yargılandığı, 4’ü tutuklu 93 sanıklı Tarihi Davanın 20. duruşması, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda başladı.

Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 20. duruşmasında tutuklu sanıklarla ile bazı tutuksuz sanıklar hazır bulundu. Mahkemeyi izleyenler arasında tutuklu sanıkların yakınları ile bazı yöneticilerimiz de bulunuyor.

Sanıkların ve avukatların salona alınmasının ardından ilk olarak yoklama yapıldı ve duruşmaya gelen sanıklar tespit edildi. Ardından salona tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatlar ve tutuklu sanıkların yakınları alındı. Duruşma nedeniyle Çağlayan Adliyesi’nde geniş güvenlik önlemleri alındı. Gazeteci olarak sadece ajans muhabirlerinin alındığı duruşmada, son duruşmada çapraz sorgusu yapılamayan sanıkların çapraz sorgulaması yapılıyor.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29674

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
iyi aksamlar [MENTION=66965]Silence[/MENTION]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Siyah beyaz renklere gönül vermiş Asil takımın Asil taraftarları [MENTION=28192]Elbruz46[/MENTION] [MENTION=74670]mazruf[/MENTION] [MENTION=46882]martymcfly[/MENTION] [MENTION=376]pesimist[/MENTION] [MENTION=29332]soner23[/MENTION] hepinize iyi akşamlar. Az önce Galatasaraylı arkadaşları yol ettik. Sık sık uğrayın buralara kendinizi özletmeyin.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bugün açıköğretim üniversitesinden mezun oldum. Haftalığımı alınca çok param olacak herkese birşey ısmarlacağım :)

vay kader arkdaşım benm bende 6 yılda bitirdim sonunda:D:D:
hersey bir yana artık harc parası vermeyecem ya ohhh be:D:D

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyi Akşamlar @|SeYYaH| abi sana birşey soracam belki bilirsin. Facebookta bir kız güzel anlamında waow yazıyor. Bizim Türkçemizde Sevinme,Hüzünme,Hayret anlamında böyle kelimlerimiz var mı?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] iyi aksamlar [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi saygılar iyi aksamlar [MENTION=29332]soner23[/MENTION] sanada iyi aksamlar kardesim

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] Hayırlı Akşamlar.

Reaksiyon puanı
10,315
İyi Akşamlar @|SeYYaH| abi sana birşey soracam belki bilirsin. Facebookta bir kız güzel anlamında waow yazıyor. Bizim Türkçemizde Sevinme,Hüzünme,Hayret anlamında böyle kelimlerimiz var mı?

sevgili [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION], bu bahsettiğin kelime aslında bir "nida"ya benzer. dili yoktur diye bilirim. insiyaki olarak geliştirilmiş, global dünyanın müşterek kullandığı gençlik nidalarından biridir diyebiliriz.

bizim türkçemizde bu bahsettiğin kavramları karşılayan bir kelime var mı derseniz, ve bunun ille de türkçe olması gibi bir arzunuz varsa bunu eskiden -kısmen hala da!- "Anaaa, anneee!" gibi ünlem yahut nida diyelim, sözcüklerle ifade edilirdi. ama bu bir kültür meselesi, yeni nesil sevdalarını, hüzünlerini "ana" sözcüğünden kaldırıp, behimi mefhumlara intikal edeli çok oldu.

o yüzden ki, "waaov" diye ifade edilen ve bizim duygu düşüncelerimizi, kültürümüzün kılcal damarlarından beslenen mefhumları asla ifade etmeyen bu tür sözcüklere aşina olanlar "anaa, anneee" diye hem sevgilerimizi, hem hüzünlerimizi yüklediğimiz sığınaklarımızın sıcaklığını, yüreğimizin derununda oluşturduğu metafizik ürpertileri ne yazık kı anlayamazlar artık.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkese Günaydın

sevgili @CuMaAli, bu bahsettiğin kelime aslında bir "nida"ya benzer. dili yoktur diye bilirim. insiyaki olarak geliştirilmiş, global dünyanın müşterek kullandığı gençlik nidalarından biridir diyebiliriz.

bizim türkçemizde bu bahsettiğin kavramları karşılayan bir kelime var mı derseniz, ve bunun ille de türkçe olması gibi bir arzunuz varsa bunu eskiden -kısmen hala da!- "Anaaa, anneee!" gibi ünlem yahut nida diyelim, sözcüklerle ifade edilirdi. ama bu bir kültür meselesi, yeni nesil sevdalarını, hüzünlerini "ana" sözcüğünden kaldırıp, behimi mefhumlara intikal edeli çok oldu.

o yüzden ki, "waaov" diye ifade edilen ve bizim duygu düşüncelerimizi, kültürümüzün kılcal damarlarından beslenen mefhumları asla ifade etmeyen bu tür sözcüklere aşina olanlar "anaa, anneee" diye hem sevgilerimizi, hem hüzünlerimizi yüklediğimiz sığınaklarımızın sıcaklığını, yüreğimizin derununda oluşturduğu metafizik ürpertileri ne yazık kı anlayamazlar artık.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram ve konumuza gelen rakip taraftarlar... hepinizin günü muhteşem geçsin....

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz’ın, “Ekşioğlu niçin 250 bin dolar aldı kulüpten? Bu konu ile ilgili çelişkili cevaplar var" sorusu üzerine, Yıldırım, “Benimle ilgili soruları sor. Ben bu paraların hesabını verdim. Size bu paranın hesabını verecek değilim" dedi.

MAHKEME BAŞKANINDAN YILDIRIM’A TEPKİ

Avukat Yılmaz, “Bana değil mahkemeye veriyorsunuz" demesi üzerine mahkeme başkanı araya girdi. Mahkeme başkanı,
Aziz Yıldırım
’a, “Aziz bey karışmayın. Soruyu sorar, gerekirse biz müdahale ederiz . Haddini bil. Sorulara cevap vermek istemiyorsan verme" diye tepki gösterdi. Yıldırım, “Ben haddimi biliyorum başkan" dedi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] [MENTION=70615]erjan[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] günaydın iyi günler

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Hakim: Murat bey neden sakal bıraktın, Survivora mı katıldın? Murat Özaydınlı: Söylemeyeyim bozulursunuz. Hakim: Soyle MÖ:Adaleti bekliyorum

Hakim:Adalet yerini bulacak hiç şüpheniz olmasın. Murat Özaydınlı: İlk günde öyle söylemiştiniz!

yalnız iyi kapak olmuş

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum.
Gününüz Hayırlı Geçsin.Dostlar.:yes:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Hakim: Murat bey neden sakal bıraktın, Survivora mı katıldın? Murat Özaydınlı: Söylemeyeyim bozulursunuz. Hakim: Soyle MÖ:Adaleti bekliyorum

Hakim:Adalet yerini bulacak hiç şüpheniz olmasın. Murat Özaydınlı: İlk günde öyle söylemiştiniz!

yalnız iyi kapak olmuş

bu konuşma her yerde farklı yazıyor...