mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Ağzında daha iyi dururdu bence![]()
Aynen olabilirdi,şöyle kılçıklı falan ha [MENTION=70615]erjan[/MENTION].:dil::laugh:
Ağzında daha iyi dururdu bence![]()
Biz FENERBAHÇELİYİZ.Ayrı dillerde şarkımız aynı nakaratı tekrarlar
Biz....................
Noktalı yere ne gelebilir.
Aleykum Selam @lord87
Nasılsınız?
amin.Teşekkürler Kardeşim @lord87
İyiyiz .Rabbim bu günlerimizi aratmasın.
Ayrı dillerde şarkımız aynı nakaratı tekrarlar
Biz....................
Noktalı yere ne gelebilir.
A) Samsunluyuz
B) Akdenizliyiz
C) Fenerbahçeliyiz
D) İstanbulluyuz
E) Hepsi
Valla [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Hergün daha güzel işler çıkarıyorsun.![]()
AlexLeSonsuza
Samsunda Meşhur Cadde vardı.'Çiftlik Caddesi' miydi o?Samsun merkez ama şu an ilkadım ilçesi oldu. Samsunda yaşıyorum ama daha merkezden çıktığım doğru dürüst olmadı.
Valla @Meridian Hergün daha güzel işler çıkarıyorsun.
Ne diyeyim bu yolda yolun ve Bahtın açık olsun.
Çok Beğendim.Tebrikler.
Bafra çok güzel bir memleket gerçekten.Evet aslında orası İstiklal Caddesi Çiftlik mahallesinde bulunduğu için Çiftlik caddesi diyorlar
Eyvallah [MENTION=261339]Meridian[/MENTION].Çok Teşekkürler.Ben de Burda Bu Tasarımları Paylaşmaktan Zevk Alıyorum
Buraları Renklendirmeye Çalışıyorum.![]()
O Adamda 'Dirk Kuyt' yada 'Moussa Sow' olacak İnşaallah.Van Persie nin gelmesini istemem ben artık yeterince forvetimiz var zaten bide bazen öyle goller kaçırıyorki euro12 dede izledik artık yüreğimiz dayanmıyor. vurduğunu atacak adam istiyoruz![]()
söyledikleride Fenerbahçenin büyüklüğünü bir kez daha göstermiş oldu.![]()
O Adamda 'Dirk Kuyt' yada 'Moussa Sow' olacak İnşaallah.
Yada her ikiside.:w00t::laugh:
Genç Semih ha.İlahi [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]:laugh:genç semihte olabilirbence bitiricilik çok iyi semihin. takımın alexten sonra gelen en bitirici oyuncusu derim ben ama pek fırsat bulmuyor. o gol kralı olduğu sene öyle gol kaçırdığını görmedim ben bulduğunu attı nerdeyse. illaki kaçırıyodur ama çok değil normal standartlarda semih
![]()