SDN Fenerbahçe Kulübü

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ayrı dillerde şarkımız aynı nakaratı tekrarlar
Biz....................

Noktalı yere ne gelebilir.

A) Samsunluyuz
B) Akdenizliyiz
C) Fenerbahçeliyiz
D) İstanbulluyuz
E) Hepsi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu arada diğer tarafta kendini taraftar zanneden zatın biri.
Hala mesaj kastığımızı iddia ediyor.:thumbdown:
Dervişin fikri ne ise zikride o olurmuş.
Nazar etmeyin ne olur çalışında sizinde olur.Diyorum.
Muhabbete devam.Çatlayın Emi.:dil::laugh:

Biz....................

Biz FENERBAHÇELİYİZ.
Aleykum Selam [MENTION=32823]lord87[/MENTION]
Nasılsınız?

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aleykümselam [MENTION=32823]lord87[/MENTION]

200. mesajım sana nasip oldu

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Biz FENERBAHÇELİYİZ.
Aynı zamanda İstanbulluyuzda yani.
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION].

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[h=2]UEFA'dan Şampiyonlar Ligi için koşullu vize alan Fenerbahçe, Lassana Diarra, Mehmet Topal ve Tino Costa transferleri için harekete geçti.[/h]
mans.jpg

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne koşullu katılım için onay alan Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe İkinci Başkanı Ali Yıldırım'ın da açıkladığı iki stoper iki de orta saha oyuncusu almak için kolları sıvayan sarı-lacivert yönetim, Lassana Diarra, Mehmet Topal, Tino Costa ve Lucio için çalışmalarını hızlandırdı.
Şampiyonlar Ligi'nden, yayın geliri, katılım parası ve diğer kalemlerde elde edeceği yaklaşık 20 milyon euronun yanı sıra Sow transferinde olduğu gibi sarı-lacivertli camianın önde gelen işadamlarından da destek alacak olan Fenerbahçe önceliği Mehmet Topal ve Tino Costa ikilisine verdi.

MÜJDE GELDİ, GÖZLER TRANSFERDE

Mehmet Topal ve Tino Costa'nın transferi için Valencia ile pazarlık masasında olan ve ödenecek olan bonservis ücretleri için süre isteyen Fenerbahçe, UEFA'dan Şampiyonlar Ligi müjdesinin gelmesiyle birlikte iki isim için de çalışmalarını hızlandıracak.
Şu anda ailesi ile birlikte Çeşme'de tatilde olan Mehmet Topal için menajer Batur Altıparmak ile masaya oturmaya hazırlanan sarı-lacivertli yönetim, diğer bir yandan da Tino Costa için İspanya'ya çıkartma yapacak.

DIARRA İÇİN AC MILAN DA DEVREDE!

Mehmet Topal ve Tino Costa'nın yanı sıra Lassana Diarra ile de yakından ilgilenen Fenerbahçe Yönetimi, bir süre önce Fransız oyuncuyu İstanbul'a getirmiş ve bir takım görüşmelerde bulunmuştu. UEFA'dan şike soruşturması hakkında bir karar beklenmesinden dolayı Diarra'nın transferini ağırdan alan sarı-lacivertli yönetim, bu transfer için Real Madrid'in kapısını bir kez daha çalacak.

Fenerbahçe'nin Lassana Diarra transferindeki en büyük sorunu ise AC Milan... Gattuso ve Seederof'un takımdan ayrılmasından sonra alternatif olarak orta alanda kullanabileceği bir ismi elinde kalmayan AC Milan, Diarra'nın transferi için Real Madrid ile görüşmelere başladı.
İngiltere Premier League takımlarından Fulham ile de masaya oturan ancak 5 milyon euroluk yıllık ücret talep etmesinden dolayı Londra temsilcisi ile anlaşmaya sağlayamayan Fransız yıldızın kesin kararını 10 gün içerisinde vereceği belirtildi.

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Teşekkürler Kardeşim [MENTION=32823]lord87[/MENTION]
İyiyiz .Rabbim bu günlerimizi aratmasın.

Reaksiyon puanı
10,315
Biz....................

A) Samsunluyuz
B) Akdenizliyiz
C) Fenerbahçeliyiz
D) İstanbulluyuz
E) Hepsi

başka ne olabilir ki... biz, tabii ki...

F E N E R B A H Ç E'liyiz!

ezelden sevdalıyız hemi de...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-06-23_medifb.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]

[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Kulübümüz ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında sağlanan sağlık sponsorluğu konusuna dair basın toplantısı, 25 Haziran Pazartesi günü saat 14.00’te yapılacaktır.

Başkanvekilimiz Sayın Abdullah Kiğılı, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman’ın katılımı ile gerçekleştirilecek basın toplantısı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde yapılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsundan hepinize bir Samsun türküsü

[video=youtube;skGuQpqZ-BY]http://www.youtube.com/watch?v=skGuQpqZ-BY[/video]

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
evet samsunluyum [MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsun merkez ama şu an ilkadım ilçesi oldu. Samsunda yaşıyorum ama daha merkezden çıktığım doğru dürüst olmadı.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Hergün daha güzel işler çıkarıyorsun.
Ne diyeyim bu yolda yolun ve Bahtın açık olsun.
Çok Beğendim.Tebrikler.

Samsun merkez ama şu an ilkadım ilçesi oldu. Samsunda yaşıyorum ama daha merkezden çıktığım doğru dürüst olmadı.
Samsunda Meşhur Cadde vardı.'Çiftlik Caddesi' miydi o?

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet aslında orası İstiklal Caddesi Çiftlik mahallesinde bulunduğu için Çiftlik caddesi diyorlar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Evet aslında orası İstiklal Caddesi Çiftlik mahallesinde bulunduğu için Çiftlik caddesi diyorlar
Bafra çok güzel bir memleket gerçekten.
Hani derler ya,Toprağına Adam eksen Adam Çıkar o derece yeşillik.
Kavun,Karpuz,Pirinç,Buğday, Akla gelebilecek çok şey yetişiyor orada.
Ama bir kötü tarafı vardı oranın.Ben Jandarma Çavuş idim orada.Müthiş Silah Sevgisi var Bafra da.
Asker ve Öğrenciyide çok severlerdi hani.

Çok Teşekkürler.Ben de Burda Bu Tasarımları Paylaşmaktan Zevk Alıyorum :)
Buraları Renklendirmeye Çalışıyorum. :)
Eyvallah [MENTION=261339]Meridian[/MENTION].
Yeni Çalışmalarını görmek isteriz elbet.:)

Ali Yıldırım: “Bu olayın üzerine artık bir sünger çekelim”

o8vM5.jpg

Asbaşkanlarımızdan Ali Yıldırım, Hasan Ali’nin transferi sırasında çok önemli açıklamalar yaptı. UEFA’dan Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılması hakkında olumsuz bir karar çıkması için yurt dışından çok yurt içinden çalışmalar yapıldığını söyleyen Ali Yıldırım, bu olayın kapandığını ve artık üzerine bir sünger çekilmesi gerektiğini söyledi.

FB TV’deki canlı yayında konuşan Ali Yıldırım, UEFA’nın kararıyla eli güçlenen Fenerbahçe’nin 2’si orta saha oyuncusu ve 2’si de stoper olmak üzere 4 oyuncu daha transfer etmeyi planladığını açıkladı.

Hasan Ali transferi için Kayserispor Başkanı Recep Mamur’a teşekkür eden Ali Yıldırım, Amrabat ile kesinlikle ilgilenmediklerini de duyurdu.

Fenerbahçe layık olduğu yerdedir

İlk olarak UEFA’nın kararı hakkında değerlendirmelerde bulunan Ali Yıldırım, "Bugün son nokta konuldu. Artık bu olayın üzerine bir sünger çekmek lazım. Fenerbahçe, layık olduğu yerdedir. Burada olmaması için yurt dışından çok yurt içinden çalışmalar yapıldı. Gitmememizi isteyen çok kesim vardı. Şenez Bey de ’Artık uzatmayın nokta kondu.’ Dedi. Çok üzülen oldu ama çok da sevinen oldu. Fenerbahçe’ye hayırlı olsun. Fenerbahçe olması gereken yerdedir. Geçen sene alınmamıştık. Ne değişti de bu sene alındık. Geçen sene alınmamamızın cevabı yok" dedi.

Gruplara kalacağız

Fenerbahçe için Şampiyonlar Ligi’nin çok önemli olduğunu vurgulayan Ali Yıldırım, "Fenerbahçe seyircisi, camianın büyümesi, yabancı oyuncuların gelmesi açısından bu karar Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde olması bakımından çok önemliydi. Çünkü yerli-yabancı her oyuncu Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor; özellikle de yabancı oyuncular. Çünkü orası bir futbol arenası. Şimdi transferlerde pazarlıklarda elimiz daha güçü olacak. Şimdiye kadar 3 transfer yaptık: Salih, Kuyt ve Hasan Ali. Bundan sonra daha da oyuncu transfer etmeyi düşünüyoruz. Doğru kadroyu kuracağız. Şampiyonlar Ligi’nde olmamız ekonomik olarak da önemli. Şampiyonlar Ligi’ne kalırsak ki; 2 ön eleme oynayacağız ama o rakiplerde göre avantajlıyız. Yapacağımız transferlerle daha da kuvvetlenip gruplara kalacağız. Hem prestij hem seyircinin alakası; kombine satışı, forma satışı ile hedefi daha da büyütüyoruz"dedi.

İlk maçta tüm transferler kadroda olacak

Halen görüşmelerin yapıldığı Şampiyonlar Ligi kararına göre bekletilen oyuncular olduğunu söyleyen Ali Yıldırım, "Şimdi elimiz daha da güçlü. 31 Temmuz’a kadar tüm transferler kadroda olacak. Bu transferlerin arkasında da Hasan vardır (Çetinkaya)" dedi.

Amrabat ile ilgilenmiyoruz

Kayserispor’unFaslı oyuncusu Nordin Amrabat’ın Fenerbahçe’ye transferi spekülasyonlarına da noktayı koyan Ali Yıldırım, "Mayıs ayında Recep Beyle görüştük. Biz Hasan Ali’ye talip olduk, kendisi Amrabat’ı teklif etti, biz istemedik. Fenerbahçe Amrabat ile hiç ilgilenmedi. O günden bu yana da bir şey değişmedi" dedi.

4 transfer daha var

4 transfer daha planladıklarını belirten Ali Yıldırım, "Aykut Hocayla oturduk, konuştuk. 2 tane orta saha oyuncusu ve 2 tane geriye stoper almayı düşünüyoruz. Bunlar yabancı veya Türk olacak. 3 -4 tane 1. sınıf oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Alabilir miyiz, alamaz mıyız? Bu belli olmaz" dedi.

Başkanımız bunu hak etmedi

Başkanımız Ali Yıldırım’ın, kendilerinin Şampiyonlar Ligi için nasıl kadro kuracağını merak ettiğini söyleyen Ali Yıldırım "Transferlerin bir an önce yapılmasını istiyor" dedikten sonra Başkanımız hakkında "Başkan bunları hak etmedi. Sadece bu kadarını söylemek istiyorum" İfadesini de kullandı.

Hasan Ali geldi, Ziegler gitti diye bir şey yok

Hasan Ali’nin alınmasına rağmen Ziegler’le temasların kesilmediğini belirten Yıldırım, "Hasan Ali geldi, Ziegler gitti diye bir algı oluştu. Bu doğru değil. Ziegler çok fonksiyonel bir oyuncu oldu. Hasan Ali alındı, Ziegler gitti diye algılanmamalı. Önümüzdeki senelerde yabancı oyuncu sayısı azalacak. Ziegler çok önemli, çok karakterli bir oyuncu. Ben Fenerbahçe’de olmamasına çok üzüldüm. Olması için kendisiyle bir durum değerlendirmesi yapacağız önümüzdeki günlerde" diye konuştu

Van Persie de Fenerbahçe’yi istiyormuş

Ziegler hakkında aynı ifadeyi yineleyen İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ise bir anektodu aktararak. "Dirk Kuyt’ın hiçbir şekilde bizden Şampiyonlar Ligi’yle ilgili bir şartı olmadı Fenerbahçe’nin büyüklüğünden dolayı burayı tercih etti. Hatta Hollanda Milli Takımı’ndan Van Persie ona çok büyük bir kulübe gittiğini söylemiş ve ’İnşallah ben de bir gün Fenerbahçe’de oynarım’ demiş"diye ekledi.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29650

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Van Persie nin gelmesini istemem ben artık yeterince forvetimiz var zaten bide bazen öyle goller kaçırıyorki euro12 dede izledik artık yüreğimiz dayanmıyor. vurduğunu atacak adam istiyoruz :D

söyledikleride Fenerbahçenin büyüklüğünü bir kez daha göstermiş oldu. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Van Persie nin gelmesini istemem ben artık yeterince forvetimiz var zaten bide bazen öyle goller kaçırıyorki euro12 dede izledik artık yüreğimiz dayanmıyor. vurduğunu atacak adam istiyoruz :D

söyledikleride Fenerbahçenin büyüklüğünü bir kez daha göstermiş oldu. :)
O Adamda 'Dirk Kuyt' yada 'Moussa Sow' olacak İnşaallah.:)
Yada her ikiside.:w00t::laugh:

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
O Adamda 'Dirk Kuyt' yada 'Moussa Sow' olacak İnşaallah.:)
Yada her ikiside.:w00t::laugh:

genç semihte olabilir :D bence bitiricilik çok iyi semihin. takımın alexten sonra gelen en bitirici oyuncusu derim ben ama pek fırsat bulmuyor. o gol kralı olduğu sene öyle gol kaçırdığını görmedim ben bulduğunu attı nerdeyse. illaki kaçırıyodur ama çok değil normal standartlarda semih :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
genç semihte olabilir :D bence bitiricilik çok iyi semihin. takımın alexten sonra gelen en bitirici oyuncusu derim ben ama pek fırsat bulmuyor. o gol kralı olduğu sene öyle gol kaçırdığını görmedim ben bulduğunu attı nerdeyse. illaki kaçırıyodur ama çok değil normal standartlarda semih :D
Genç Semih ha.İlahi [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]:laugh:
Yav Adamın gençliğimi kaldı ben 38 yaşıma geldim.Adam hala genç.:P:laugh:
Şaka bir yana Semih hala oynayabilir bu takımda bence.Hep Alex derdi ya en iyi anlaştığım Forvet oyuncusu diye.:)