SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
KENDİLERİ TALEPTE BULUNMUŞ

Özel yetkileri alınarak Küçükçekmece Başsavcıvekilliği'ne atanan "şike davası" savcısı Mehmet Berk, "Kendim talep etmiştim. İstanbul içerisinde başsavcıvekilliği talebinde bulunmuştum" dedi.

Öte yandan yine Ergenekon savcısı Cihan Kansız ve Balyoz davasının duruşma savcısı Savaş Kırbaş’ın da başsavcıvekilliği konusunda kendilerinin talepte bulundukları öğrenildi.
[MENTION=158637]angel75[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]korpe[/MENTION];
hiç inandırıcı gelmiyor bana kendi isteğiyle ayrılmak istemesi...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
SDN 12 Numara [MENTION=70615]erjan[/MENTION] 'ı özledi :(

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
aykut semih satılsın diye rapor vermiş.. stoch icinde ıkı takım kapişiyormus bu haberleri okuyan bilen varmi

Yıldız golcü için karar verildi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın, Semih için, “Satılsın” raporu verdiği ortaya çıktı.

14.06.2012 09:27

140620120927125857977_2.jpg
Bu gelişmeden haberi olan yıldız golcü, hocasıyla özel bir görüşme yaparak duyduklarının doğru olup, olmadığını sordu, “Böyle bir kararım yok” yanıtını aldı.

Sow ve Bienvenu’nün görev yaptığı forvet hattını Kuyt’la takviye eden Fenerbahçe’de, Semih Şentürk’ün geleceği bir kez daha tartışılmaya başlandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın geride kalan sezonun devre arasında Mersin İdmanyurdu’nda forma giyen Mert Nobre ile takas etmek istediği Semih için yönetime, “Satılabilir” raporu verdiği belirlendi.

Nobre ile takas olmayı kabul etmeyerek Fenerbahçe’de kalan ve Sow’un sakatlığı yüzünden forma giyemediği ligin son haftalarında formasına kavuşan Semih, Kocaman’ın yeni sezonun kadrosunda kendisini düşünmediğini öğrendi. Milli futbolcu bu gelişme üzerine Aykut Kocaman’la baş başa bir toplantı gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli golcünün, “Beni kadroda istemediğiniz doğru mu?” diye sorduğu, ancak Kocaman’dan duyumlarının tersine bir yanıt aldığı vurgulandı. Kocaman’ın, “Yeni sezon için böyle bir kararım yok” dedikten sonra Semih’e tatil dönemi için bir de antrenman programı verdiği ve “Sezon başı çalışmalarına hazır gel” ifadelerini kullandığı kaydedildi. Kocaman’ın sözleri Semih’e rahat nefes aldırdı. 29 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe ile Mayıs 2014’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bekir’de pürüz çıktı

Öte yandan Bekir İrtegün için de görüşmelerini sürdüren yönetim ilk temastan bir sonuç alamadı. Tecrübeli oyuncunun ücretini 2 katına çıkarmasının ardından görüşmeler tıkandı.

5 lig, 1 kupa zaferi yaşadı

Semih Şentürk, 2000-2001 sezonundan bu yana forma giydiği Fenerbahçe’de 5 Süper Lig, 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Milli futbolcu 11 sezonda 273 resmi maça çakırken 87 gol attı.

Kaynak : http://www.dha.com.tr/semih-senturk-fenerbahceden-gidiyor-mu_326224.html

[h=1]
140620121120382846107_2.jpg

2 dev kulüp Fener'in yıldızı için savaşıyor![/h]
14.06.2012 10:46

Miroslav Stoch için Zenit ve Anzhi kulüpleri bir kez daha Fenerbahçe’nin kapısını çaldı, ancak Aykut Kocaman ve yönetimden olumsuz yanıt aldı
Ruslar’ın Miroslav Stoch aşkı bitmek tükenmek bilmiyor... Geride kalan sezonun devre arasında da birçok kez Fenerbahçe’nin kapısını çalan kulüpler transfer döneminde yine girişimlere başladı.

Özellikle Zenit ve Anzhi takımları Slovak yıldız için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır görünüyorlar. Yıldız futbolcunun menajeri aracılığıyla Sarı-Lacivertliler’e 12 milyon Euro’luk bir teklif yapan Zenit kulübü, bu rakamı daha da artırabileceğini bildirdi. Fenerbahçe yönetimi ise tıpkı teknik direktör Aykut Kocaman gibi Avrupa’daki durumun netleşmemesi nedeniyle Stoch’u elden çıkarmak istemiyor. Daha da önemlisi mali açıdan bir sıkıntıya girilmediği sürece de Slovak oyuncunun gönderilmesine hiç kimse sıcak bakmıyor. Bu nedenle de menajer aracılığıyla teklifte bulunan Zenit kulübüne, “Zorda kalmadığımız sürece Stoch’u asla satmayı düşünmüyoruz” yanıtı verildi.

GUUS HİDDİNK BASTIRIYOR
Miroslav Stoch’u transfer etmek isteyen diğer bir Rus kulübü de Anhzi... Teknik direktör Hiddink’in yönetimindeki Rus kulübü yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu nedenle de tecrübeli çalıştırıcı Stoch’un mutlaka transfer edilmesini yöneticilerine iletti. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Zenit yönetimine verdiği olumsuz yanıtın aynısını Anhzi’ye de iletti. Kısacası Sarı-Lacivertliler son ana kadar Miroslav Stoch’u elden çıkarmamak için direnebildikleri kadar direneceğe benziyorlar.

Kaynak : http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=186142

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hakikaten [MENTION=70615]erjan[/MENTION] nerelerde yahu.
Sınavları vardı diye biliyorum ama.
Duyuyorsan ses ver [MENTION=70615]erjan[/MENTION].:rolleyes:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=47324]mustang[/MENTION]; geçen gün görüştüm [MENTION=70615]erjan[/MENTION] ile... sınavları olduğu için işten izin almış arkadaşları ile ders çalışmak için kampa girmiş..
kendisine "aaaa izinde denize girilir" dedim... bana "gıcık" diye cevap verdi :):)
en iyisi ona deniz kenarından bir fotoğraf gönderiyim madem gıcığım :)

Reaksiyon puanı
10,315
@angel75 sade @erjan değil, hani bi de çok hızlı bir giriş yapıp aniden kaybolan bizim bir [MENTION=263242]oxelara[/MENTION]'mız vardı, o nere kayboldu böyle ani yahu?

ha bir de buralarda ara sıra gördüğümüz, [MENTION=18081]Syesilta[/MENTION], [MENTION=254437]ADRENALİN[/MENTION], [MENTION=70290]Genero[/MENTION] adlı arkadaşlar vardı, hepsi birden kayboldu yav?! :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Stoch'un sözleşmesi iki yıl uzatıldı

Fenerbahçe, Stoch'un sözleşmesini 2016 sonuna kadar uzattı.

ntvmsnbc
Güncelleme: 13:52 TSİ 14 Haziran. 2012 Perşembe

İSTANBUL - Fenerbahçe iç transferde Selçuk, Baroni ve Gökhan'ın ardından Stoch'la da yola devam etme kararı aldı.
Miroslav Stoch'un 2014 sezonu sonunda biten sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi: "Profesyonel futbolcumuz Miroslav Stoch ile olan 2013-2014 yılında sona erecek sözleşme 2 yıl süre ile (2015-2016 sezon sonuna kadar) uzatılmıştır

Kaynak http://www.ntvmsnbc.com/id/25358197/

F.Bahçe'de flaş gelişme!.. Karar Kocaman'ın!

İlk temasta yıllık 6 milyon Euro gibi astronomik bir rakamla kapıyı açan Fransız'ın Türkiye'ye haber yolladığı ve ücretini 3.5 milyona kadar çektiği kaydedildi.

14.06.2012 12:58

Son kararı Aykut Kocaman verecek.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon bitmeden flörte başladığı, ancak parasal açıdan yaşanan büyük farklar sebebiyle anlaşma sağlayamadığı Diarra’dan haber var... Kulübün iç dinamikleri hakkında fazla bilgi sahibi olmadan ilk görüşmede Sarı-Lacivertli idarecilerden yıllık 6 milyon Euro isteyen Fransız’ın çark ettiği ve menaceri aracılığı ile Türkiye’ye mesaj ilettiği öğrenildi. Dia’nın da yakın dostu olduğu bilinen Real Madrid’li futbolcunun, yıllık 3.5 milyon Euro garanti paraya imza atmaya sıcak baktığı belirtildi.

Artık rakipleri var Diarra’daki indirim Fenerbahçe cephesinde olumlu karşılandı ama henüz karar yok. Bunun nedeni de halen aynı bölge için Mehmet Topal ve Tino Costa’nın da gündemde olması. Transferden sorumlu yöneticilerin son tabloyu teknik direktör Aykut Kocaman’a sunacağı ve hocanın vereceği karar doğrultusunda düğmeye basılacağı bildirildi.

Yıldırım'la buluşmuştu

Geçen sezon Kadıköy’de oynanan Antalya maçına gelen Diarra, tesisleri gezmiş, ardından yönetici Ali Yıldırım ile yemek yemişti. Yaptığı araştırmalar sonucu edindiği olumlu referansların Fransız’ın fikir değişikliğinde rol oynadığı kaydedildi.

Kaynak http://www.dha.com.tr/diarra-fenerbahceye-gelecek-mi_326371.html

140620121413522843019_2.jpg

Herkes F.Bahçe'den O'nu istiyor

Mert Günok'la 3 yıllık sözleşme imzalayan Sarı-Lacivertlilerliler'e, Ertuğrul için teklif yağıyor.
Aykut Kocaman öğrencisinden memnun ancak genç file bekçisi takasta kullanılabilir.

Geçtiğimiz sezonu, Samsunspor’da kiralık olarak noktalayan kaleci Ertuğrul Taşkıran’ı Süper Lig’den birçok ekip kadrosuna katmak istiyor. Formasını giydiği Karadeniz ekibinin küme düşmesine karşın, sergilediği performansla alkışları toplayan 22 yaşındaki file bekçisi için Fenerbahçe’nin kapısını, Süper Lig’in yeni ekibi Kasımpaşa’nın da çaldığı bildirildi. Sarı-Lacivertliler’in bu teklifi geri çevirdiği, Kayserispor ve Gençlerbirliği’nin de Ertuğrul’u kadrosuna katmak istediği ifade edildi. Öte yandan, Aykut Kocaman’ın memnun olduğu genç file bekçisinin, Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu’nun olası transferinde Başkent ekibine karşı takasta kullanılma ihtimali de bulunuyor.

İlhan Cavcav istedi
bu arada Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı’dan Ertuğrul’u istediği bildirildi. Kiğılı’nın ise konuyu transferin 1 numaralı ismi Ali Yıldırım’a ilettiği ifade edildi.

Kaynak http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=186180

[h=1]
140620121323592840402_2.jpg

"Fenerbahçe ile anlaştı"[/h]
14.06.2012 13:24

F.Bahçe'nin Mbiwa ile anlaştığının belirtildiği saatlerde Brezilya'dan da bir iddia geldi.
Brezilya basını, "Rodrigo Moledo F.Bahçe ile anlaştı" diye yazdı.

İnternacional takımında forma giyen 24 yaşındaki stoperin gerektiğinde sağ bek ve ön libero olarak da görev yapmasının F.Bahçe'yi cezbettiğinin belirtildiği haberde Moledo övüldü: 1.88'lik boyu, bitmeyen enerjisi, savaşçılığı, topu oyuna sokması ve teknik kapasitesiyle bir yıldız adayı olan Moledo'yu almakla F.Bahçe çok büyük iş yaptı.

Kaynak http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=186170

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 sade @erjan değil, hani bi de çok hızlı bir giriş yapıp aniden kaybolan bizim bir @oxelara'mız vardı, o nere kayboldu böyle ani yahu?

ha bir de buralarda ara sıra gördüğümüz, @Syesilta, @ADRENALİN, @Genero adlı arkadaşlar vardı, hepsi birden kayboldu yav?! :)

sanırım anlaşıp kaçtılar :):) [MENTION=263242]oxelara[/MENTION] en son konuşmam da bana lig başlayınca foruma gireceğim falan dedi :):)
gençler geziyor tabi :):)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]”Ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim”[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14 Haziran 2012 Perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4, align: left"]
2012-06-14_stoch446.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 17"]
icon_001.jpg
[/TD]
[TD]Futbol Haberleri kategorisindeki haberleri görüntüle [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]
clearpixel.gif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
icon_001.jpg
[/TD]
[TD]Tüm haber kategorilerini görüntüle [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: f4"]Kulübümüz ile bugün sözleşme yenileyen Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch, ayrılmayı hiçbir zaman aklından geçirmediğini, Fenerbahçe’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Sözleşmesini uzattıktan sonra FB TV’ye bir röportaj veren Miroslav Stoch, Fenerbahçe’nin bu yılkı hedefleri ve Kuyt transferi ile ilgili görüşlerini de açıkladı.

İşte tamamı saat 17.00’den itibaren FB TV ekranlarında olacak Stoch röportajından öne çıkan birkaç başlık:

"Şampiyonlar ligine kalmayı hedefliyoruz , en azından Avrupa liginde olacağız. Tüm kupaları almayı hedefliyoruz"

"Kuyt’ün transferini internetten öğrendim. Çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Kuyt’ün takım oyuncusu olduğunu, takım için bir şeyler vermeye çalıştığını, takımı güçlendiren bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

"Benimle ilgili transfer haberleri bir süre gazetelerde yer aldı. Bazı teklifler vardı ama ben hiçbir zaman Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünmedim, aklımdan bile geçirmedim. Burada olmaktan mutluyum. Taraftarların da bizi destekleyeceğinden hiç kuşkum yok. Ben de onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım"

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kaynak http://www.fenerbahce.org/fb2008/de...campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk

Mossa Sow Umre`de |Mescid-i Nebevî - Medine

AvWh7pFCMAAVHkb.jpg

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
fft1mm1778342.jpg

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da her yazdığı gündeme damgasını vuran Fenerbahçe’nin yıldızı Alex de Souza ilk kez bu kadar sert çıktı. Önceki gün hesabında takipçilerine verdiği cevapların birçok gazete tarafından, ‘Alex, Fenerbahçe’den ayrılıyor’ diye yorumlanması Brezilyalı oyuncuyu kızdırdı. Bir yıl daha burada olacağını altını çizerek vurgulayan Sambacı, “Artık rahat bıraksınlar. Ailem de, ben de İstanbul’u çok seviyoruz. Yazdıklarını yanlış anlıyorlar, farklı yorumluyorlar. Üste basa basa söylüyorum; Fenerbahçe’yi bırakmaya niyetim yok, bu bilinsin. 8 yıldır benim her şeyim Fenerbahçe. Sözleşmem bitince, ailemle oturup ne yapacağımıza karar vereceğiz. Bir kez daha söylüyorum, şu anda hiçbir yere gitmiyorum” ifadelerini kullandı.
Bogota’ya gitmiyor!
Bu arada Alex’in, Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin organize ettiği yardım maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığını gerekçe gösteren Alex’in, 21 Haziran’da Kolombiya’nın başkenti Bogota’da oynanacak yardım maçında yer alamayacağını organizatörlere ilettiği belirtildi. Galatasaray’la oynanan Süper Final’in son maçında ayağına aldığı darbe yüzünden hala ağrıları bulunan Fenerbahçe kaptanının her gün tedavi olduğu ifade edildi.

kaynak http://fanatik.com.tr/Dusun-yakamdan_3_Detail_34_265925.htm

Türkiye'nin günlerce konuşacağı müthiş operasyonu açıklıyoruz

Fenerbahçe'de perde arkasında ilginç transfer gelişmeleri yaşanıyor. Takımın stoperlerinden Bekir ile hâlâ sözleşme yenilemeyen, Yobo'nun kulübüyle de anlaşma sağlamayan Fenerbahçe, Türk futbolunun en başarılı savunmacıları arasında gösterilen Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlamak üzere. Fenerbahçe'de bu konuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmasa da kulislerde, Beşiktaşlı futbolcunun yeni adresinin Kadıköy olacağı dile getiriliyor. Her şey Beşiktaş'ın Egemen'in aldığı yıllık 1.1 milyon euro'luk ücretinde indirim yapmak istemesiyle başladı.

Ancak Egemen yönetimin kararını kabul etmeyince ipler koptu ve tecrübeli futbolcu bonservisini istemeye karar verdi. İşte bu noktada Fenerbahçe devreye girdi. İddialara göre sarı-lacivertli yönetim, kendilerine önerilen 29 yaşındaki oyunu için teknik direktör Aykut Kocaman'ın görüşünü aldıktan sonra, "Bonservisi elinde olursa transfer gerçekleşebilir" dedi. Eski takımı Trabzonspor'la da adı anılan Egemen'in bonservisi elinde olması halinde, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe veya Trabzon'a imza atmasının sürpriz sayılmaması gerektiği ifade ediliyor.

Kaynak http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2012/06/15/fener-egemeni-bedava-aliyor

Panathinaikos'ta kiralık oynayan Quincy Owusu Abeyie gündemde

F.Bahçe için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Geçen sezon Panathinaikos'ta kiralık oynayan Al Sadd'ın futbolcusu Ganalı Quincy Owusu Abeyie'yi F.Bahçe'nin istediği iddia edildi. İddiayı ortaya atan ise oyuncunun bağlı bulunduğu Straight Ace Sport menajerlik bürosu yetkilisi. Sky Sport'taki açıklamada, "Quincy'yi Napoli, Malaga ve F.Bahçe istiyor" denildi.

HAYATI KİRALIK OLARAK GEÇİYOR
26 yaşındaki kanat oyuncusu Abeyie kiralık gitmekten yoruldu. Ajax'ın altyapısında yetişen Hollanda vatandaşı oyuncu Birmingham, Cardiff, Portsmouth ve Malaga'da da oynadı.

kaynak http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2012/06/15/fenere-yeni-appiah

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
fenerbahce-nin-aci-gunu-2355747.Jpeg

Fenerbahçe’nin acı günü

Fenerbahçe’nin ”Bego” lakaplı eski futbolcu Ahmet Erol, Kartal’da kaldığı huzurevinde vefat etti.

Kalp yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman milli futbolcu Ahmet Erol, sarı-lacivertli kulüpte futbol oynamış, teknik direktör yardımcılığı yapmıştı. Erol, Fenerbahçe’ye, yönetim kurulu üyesi olarak da hizmet etmişti.

Kulüp internet sitesinden Erol’un vefatı duyurulurken, ”Ahmet Erol’a, Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
577521_375858349140231_1481418389_n.jpg

maç 2-0 sıfır olurken :) neden buraya attın resmi derseniz .. aga her yerdeyiz SARI - LACİVERT formaları görünce dayanamadım :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Son günlerde, kulübümüz ve yöneticilerimiz hakkında yazılı ve görsel medyada yapılan asılsız haber ve röportajlar, tarafımızca endişe ile takip edilmekte; Fenerbahçe’yi kaos ve kargaşa içine çekme çabaları, dikkatli bir şekilde izlenmektedir.

Görülmektedir ki; şike soruşturmasında hedeflenen sonucu elde edemeyenler, Fenerbahçe’ye zarar vermek, Fenerbahçe taraftarını yalan ve asılsız iddialarla, Kulübü ve yöneticileri ile karşı karşıya getirmek isteyenler, yine ve yeniden CAS davası ile ilgili yalan ve iftiralardan oluşan beyan ve açıklamalarda bulunmaktadırlar.

İsmini ve imzasını dahi açıklamaya cesareti olmayan bu kadrolu muhbirlerin beyanlarına, nasıl ve hangi gerekçelerle itibar edilerek bu beyanların habercilik adı altında kamuoyuna servis yapıldığı ise ayrı bir tartışma konusudur.

Gelinen noktada; bu, suç içeren beyanlarda bulunan kişi veya kişilerin kimlikleri, ivedilikle kamuoyuna açıklanmadığı takdirde bu asılsız ve yalan haberleri yayımlayanlar hakkında, her türlü hukuki ve cezai takibatın tarafımızdan yapılacağı, kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında yürütülen bu linç kampanyasında yapılan haberlerin yüzde doksanının yalan olduğu, bizzat soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk tarafından da dün Radikal Gazetesi’ne verdiği röportajda açıkça ortaya konmuştur. Buna rağmen bugün bile bu haberlerin -kimlikler gizlenerek- gizli tanık vasfında kamuoyuna sunulması, tesadüf değildir.

Bu vesileyle tüm spor kamuoyu ve ’Büyük Fenerbahçe Taraftarına’ tekrar hatırlatmak isteriz ki; CAS davası, hiçbir pazarlık ve hiçbir talep gözetilmeksizin, sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri doğrultusunda geri çekilmiş olup, bunun aksi yönde medyada yer alan haberler, tamamen asılsız ve kasıtlıdır.

Kaldı ki bu durumun gerekçeleri, çok yakında tarafımızdan tüm kamuoyuna açıklanacaktır.

Başkan ve yöneticilerimizin yargılamalarının hemen öncesinde sahnelenen bu oyun, yeni değildir, benzer örnekleri daha önce birçok kez yaşandı.

Sürekli ve maksatlı şekilde, Fenerbahçe Başkanı, Yönetimi ve Büyük Fenerbahçe Taraftarı üzerinden oynanan oyunlar, artık Fenerbahçeli olan olmayan tüm kamuoyunun malumudur.

Yaşanılan tüm süreç ile ilgili ayrıntı ve değerlendirmeler, yargı sürecinin sona ermesini müteakiben tarafımızdan bizzat yapılacaktır.

Bu süre zarfında göstereceğimiz sabır, bugüne kadar gösterdiğimiz sabrın yanında hiç önemli değildir...

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Kaynak
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29589

Reaksiyon puanı
10,315

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Süper Kupa Finali'nin yer ve tarihi açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali'nin yer ve tarihini açıkladı.

Buna göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali 11 Ağustos'ta Erzurum'da oynanacak.

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2012/06/15/super-kupa-finalinin-yer-ve-tarihini-aciklandi
fotomaça güvenemedim :) http://www.tff.org/default.aspx?pageID=267&ftxtID=15474
Allah senden razı olsun hocammm bu haberi görmek güzeldi

Reaksiyon puanı
10,315
fotomaça güvenemedim

bu gazetelere tabii ki ben de güvenmem de, transfer haberlerinde ve yorum gerektiren konularda... böyle resmi bir konuda yanlış yapma şansları yok abim, o yüzden tereddütsüz alıntıladım.

Allah sizden de razı olsun, teşekkür ederim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu gazetelere tabii ki ben de güvenmem de, transfer haberlerinde ve yorum gerektiren konularda... böyle resmi bir konuda yanlış yapma şansları yok abim, o yüzden tereddütsüz alıntıladım.

Allah sizden de razı olsun, teşekkür ederim.

sıra bilet almadaaa :D inşaallah bizim şirket bir iyilik yaparda bileti kolay alırız

Reaksiyon puanı
10,315
Balayından önce Saracoğlu’na koştular

2012-06-15_stadgelin1.jpg

Ataşehir Nikah Salonu’nda bugün öğle saatlerinde kıyılan nikahla yaşamlarını birleştiren bir çift, balayından önce soluğu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda aldı.

Her ikisi de fanatik Fenerbahçe taraftarı olan ve Rusya’daki bir inşaat şirketinin muhasebe departmanında çalışan Anna ve Önder Demir çifti, nikah defterine imza atar atmaz, kendilerini Saracoğlu’nun çimlerinde buldu. Evliliklerini Fenerbahçe’nin stadında kutlamayı hep hayal ettiklerini belirten Anna ve Önder çifti, "Bu isteğimizi Fenerbahçeliler Derneği’ne (FEDER), ilettik. Onlar da sağ olsunlar hemen gerekli izinleri aldı ve hayalimiz gerçek oldu. Rusya’da yaşamamıza rağmen, Fenerbahçe’yi yakından takip ediyoruz. Hatta 5 yıl önce Moskova’da oynanan CSKA-Fenerbahçe maçına da birlikte gitmiştik. Evliliğimizi mabedimizde kutladığımız için çok mutluyuz" dediler.

Yeni evli çift, gelinlik ve damatlıkların üzerine taktıkları Fenerbahçe kaşkollarıyla, saha kenarı ve tribünlerde çok sayıda fotoğraf çektirdi.
2012-06-15_stadgelin4.jpg

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29586

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Öyleyse Bağırın Fenerbahçe Çok Yaşa Diye[/h]
[video=youtube;ZABBbJw8VT4]http://www.youtube.com/watch?v=ZABBbJw8VT4[/video]

Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.

baba-ogul.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
SDN 12 Numara'da ki tum babalarin ve baba adaylarinin "Babalar Gununu" kutlarim...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
2012-06-17_voleyboltforma446.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü geleneği olarak her sezona büyük hedefler ile başlayan ve yarıştığı her alanda zirveye oynayan Bayan Voleybol Takımımız, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar doğrultusunda; voleybolun yıldızları Brezilyalı Paula Pequeno, Marianne Steinbrecher ve Polonyalı Berenika Okuniewska’yı kadromuza kattık.

Brezilya’nın Volei Futuro takımından transfer ettiğimiz smaçör Paula Pequeno, 2005 yılında Brezilya’nın şampiyonluk yaşadığı World Grand Prix’te "en değerli oyuncu" seçildi. 2008 World Grand Prix’de altın madalya sevinci yaşayan oyuncu, 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları’nda hem Brezilya ulusal takımıyla olimpiyat şampiyonluğuna ulaştı, hem de "en değerli oyuncu" seçildi.

1983 doğumlu Marianne Steinbrecher, Brezilya ulusal takımıyla 2004, 2006, 2008 ve 2009 World Grand Prix şampiyonlukları ile birlikte 2008 yılında Pekin Olimpiyatları’ında altın madalya aldı. 2008’de ayrıca World Grand Prix’de "en değerli oyuncu" seçildi.

Polonya milli takımının formasını giyen 1988 doğumlu orta oyuncu Berenika Okuniewska, geçtiğimiz sezonu İtalya’nın Scavolini Pesaro takımında tamamladı.

Bayan Voleybol Takımımız, yerli transferde milli oyuncular; pasör Nilay Özdemir, smaçör Elif Onur, smaçör Meryem Boz, orta oyuncu Gökçen Denkel ve pasör Elif Ağca Öner ile anlaşma sağladı.

Kulübümüz, ayrıca bugüne kadarki başarılarımızda önemli bir yeri olan sporcumuz Seda Tokatlıoğlu’nun sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Aramıza yeni katılan Sarı Meleklerimize; voleybolu, ülkemizde milyonlara sevdiren; bu önemli spor dalının, Türk sporunda hakettiği yerde olmasında büyük katkısı olan Fenerbahçemizde başarılar dileriz.

Milli takımlarında olan sporcularımıza, ilerleyen günlerde toplu imza töreni düzenlenecektir.

Kaynak

Bu arada Nevriye Yılmaz galatasaray ile anlaşmış sanırım.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SDN 12 Numara [MENTION=70615]erjan[/MENTION] 'ı özledi

Hakikaten [MENTION=70615]erjan[/MENTION] nerelerde yahu.
Sınavları vardı diye biliyorum ama.
Duyuyorsan ses ver [MENTION=70615]erjan[/MENTION].

Kısa bir aradan sonra yeniden buralardayım arkadaşlar :)
Sınavları atlattık çok şükür. Ha iyimi atlattık kötümü orası çarşamba günü notlar açıklandığında belli olacak tabii. Duruma göre birde bütünlemeler çıkarsa başımıza tekrar bir ara vereceğim falan neyse :)
Özledim hepinizi yahu :)