SDN Fenerbahçe Kulübü

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@bgs18; bence de bu olsun.....

7ttq8.jpg

Bilmem büyüklerimiz [MENTION=47324]mustang[/MENTION] @|SeYYaH| Bilir.

Reaksiyon puanı
10,315
bsg18[/MENTION]; bende büyükleriniz statüsüne giriyorum :)

kesinlikle...
yaşın önemi yok o kadar, burada önemli olan kıdem ve kulübümüze sağladığı katkı... ağırlık!
ammaaa,
avatar konusunda ben [MENTION=251480]bsg18[/MENTION]'den yanayım @angel75.
üzgünüm abisi, belki bu konularda seninle ilk kez aynı şeyi sevemedik.
ben senin avatarı çok itici buldum.
güvenlik güçleri malum maçlarda bize yanlış yaptılar, bunu kabul ediyorum.
ama o anki yetkilinin aculluğu, yahut yalakalığı da diyebilirsin buna.
ama bir kurum olarak bütün güvenlik güçlerimize adeta bir terörist bakışıyla/duruşuyla bakan bir adam benim avatarım olamaz.
ben bgs'nin avatarını çok beğendim, yalnız sevgili @mustang ve diğer arkadaşlar da ortak bir karar verirlerse hep beraber değiştirelim diye düşünüyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
kesinlikle...
yaşın önemi yok o kadar, burada önemli olan kıdem ve kulübümüze sağladığı katkı... ağırlık!
ammaaa,
avatar konusunda ben @bsg18'den yanayım @angel75.
ama bir kurum olarak bütün güvenlik güçlerimize adeta bir terörist bakışıyla/duruşuyla bakan bir adam benim avatarım olamaz.
ben bgs'nin avatarını çok beğendim, yalnız sevgili @mustang ve diğer arkadaşlar da ortak bir karar verirlerse hep beraber değiştirelim diye düşünüyorum.

ben zaten şaka yaptım... avatar olarak koymam o fotoyu... ama benim için çok anlamlı... @bgs18'in avatarı çok ama çok güzel...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
UEFA TÜRKİYE'YE TARİH VERDİ

Tarihi şike davasında TFF Tahkim Kurulu'nun verdiği nihai kararın ardından tüm gözlerin çevrildiği UEFA nihayet Türkiye'deki şike dosyasını eline aldı. TFF Genel sekreterliğinin Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararını pazartesi günü UEFA Genel Sekreterliği'ne gönderdiği öğrenildi.

TFF'nin göndereceği Tahkim Kurulu gerekçeli kararını bekleyen UEFA'da, disiplin kurulu gerekçeli kararın gelmesinin ardından 20 Haziran 2012 Çarşamba günü toplantı kararı aldığı ve Türkiye dosyası ile ilgili kararını bu toplantıda vereceği öğrenildi. TFF Genel Sekreterliği de şike davasında yargılanan kişilere bu sabah itibariyle gerekçeli kararlarını göndermeye başladı.

TFF YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR

Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararını yazıp başkanlık makamına teslim etmesinin ve dosyanın UEFA'ya gönderilmesinin ardından başkan Yıldırım Demirören yönetim kurulunu 13 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de toplantıya çağırdı. Demirören federasyonun Çarşamba günkü toplantısında birinci gündem maddesinin FİFA ve UEFA ile son günlerde yapılan görüşmeler olduğu öğrenildi.
Bir süredir Bank Asya Ligi ile ilgili şike ve teşvik incelemesini sürdüren Etik Kurulu bu dosya ile ilgili mütaalasını da TFF başkanlık makamına sundu. TFF yönetiminin Etik Kurulu'nun verdiği son şike dosyası ile ilgili kararını da yarınki toplantıda karara bağlayacağı belirtildi. TFF yönetimi ayrıca bu toplantıda Talat Yılmaz'ın istifasıyla boşalan yönetim kuruluna atanacak yedek yönetim kurulu üyesinin ismini belirleyecek.

Kaynak sporx

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Fenerbahçe imzayı attırdı[/h][h=2]Fenerbahçe, kaleci Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.[/h]
605925907864.jpg

Sarı lacivertli kulüp ile olan sözleşmesi bu yıl sona eren ve özellikle Beşiktaş'ın kadrosunda ısrarla görmek istediği Fehmi Mert Günok takımıyla sözleşme yeniledi. Milli file bekçisi, Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

Milli kaleci Mert Günok, bu sezon Fenerbahçe forması altında 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 6 karşılaşmada forma giydi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLANDI
Konu ile ilgili olarak sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden şu açıklama yapıldı: "Genç ve başarılı kalecimiz Mert Günok'un kulübümüzle olan sözleşmesi 2014 - 2015 sezonu sonuna kadar, 3 yıl süreyle uzatıldı. Mert'e Fenerbahçe forması altında nice başarılar diliyoruz."

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/06/12/fenerbahce-imzayi-attirdi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Akşamlar Renkdaşlarım. @bsg18 Avatar gayet güzel.Benden yana sorun yok.Diğer Renkdaşlarda olur derse bu Avatarı kullanalım.:yes:

Bu arada dün malum Dereağzı tesislerimizde bir kaç Fotoğraf daha çektim.
Biraz heyecan vardı.O nedenle pek fotoğraf çekme şansım olmadı.Genelde maçları izledim.Geleceğin Küçük Kanaryaları sahadaydı sonuçta..:w00t:
Resimlere baktığınızda bir MAAŞALLAH Demenizi rica ediyorum.:rolleyes:Biliyorsunuz 'Nazar Haktır.

WBqvr.jpg

AYszO.jpg

eRbrA.jpg

Bunlarda Bayan Basketbol altyapı Antremanlarından çekilmiş Resimler.

EvSrZ.jpg

LkRfH.jpg

GfFHS.jpg

CG5iu.jpg

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=251480]bsg18[/MENTION] ' e katılıyorum bende hatta değiştirdim bile :)

aslında bu avatar konusunda [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] ' a başvurabilir. Bu konudalarda yardımcı olur bizlere :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende Çok sevdiğim 'Küçük Kanaryamı' değiştirdim.:rolleyes:

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
birbirlerine sevgi ile bakıyorlar! :))))))

hiç hoş bir resim değil...
bu tarz şeyler gerilimi ve ayrılıkçılığı , karşıtlığı körüklüyor...
bir spor kulübü Taraftarı ile devletin Polisi düşman şeklinde tasvir ediliyor...
basit bir resim olarak da bakılabilir ama bilinç altına işler, yadsınır ve kabul görür...

kısaca alkışlanacağına, kaldırılmalı ve eleştirilmeliydi....

Reaksiyon puanı
10,315
hiç hoş bir resim değil...
bu tarz şeyler gerilimi ve ayrılıkçılığı , karşıtlığı körüklüyor...
bir spor kulübü Taraftarı ile devletin Polisi düşman şeklinde tasvir ediliyor...
basit bir resim olarak da bakılabilir ama bilinç altına işler, yadsınır ve kabul görür...

kısaca alkışlanacağına, kaldırılmalı ve eleştirilmeliydi....

şaka yaptığımı anlamalıydın!
bir önceki sayfayı okusaydın bunları yazmazdın eminim.

avatar konusunda ben @bsg18'den yanayım @angel75.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
şaka yaptığımı anlamalıydın!
bir önceki sayfayı okusaydın bunları yazmazdın eminim.

bende anlamadığım, şaşırdığım için sordum güzelce... dimi.. direk tepki vermek yerine....
mesajınızı görsem zaten sormam yazmam aynı şeyden bahsediyoruz...

neyse önemli olan resimdi konuda anlaşıldı .. sıkıntı yok..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum.
Hayırlı Sabahlar 12 Numara.
Günaydın.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftar...
[MENTION=30137]komoon[/MENTION]; sana da günaydın... sağdaki kim diye sormuşsun.. Hüseyin.. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] abi aleyküm selam(maşallah) [MENTION=158637]angel75[/MENTION] sanada günaydın [MENTION=30137]komoon[/MENTION] günaydın

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:) selam kardesim estagfurullah senınde kardesim inşallah

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Alex: Futbola devam ama nerede bilmiyorum[/h]
alex_futbola_devam_ama_nerede_bilmiyorum.jpg

Fenerbahçe kaptanı Alex De Souza, transferinin ocak ayından itibaren biraz daha şekilleneceğini ve teklifleri inceleyerek, kararını vereceğini açıklamıştı. Fakat Brezilyalı, kendi twitter hesabından kafa karıştıracak önemli açıklamalarda bulundu.
[h=4]"FUTBOLA DEVAM AMA NEREDE BİLMİYORUM"[/h] Bir taraftarın, 'Alex, Fenebahçe'de kalıyorsun dimi önümüzdeki sezon oynayacaksın' sorusuna Alex, 'Futbola devam ama nerede bilmiyorum' cevabını verdi. Başka bir taraftarın da 'Nasıl nerede Alex. Fenerbahçe'de devam edeceksin tabi' yorumuna Alex, 'Belki Fenerbahçe beni istemiyor' cevabını verdi.
fft16_mf2349713.jpeg

Kaynak : http://kralspor.ensonhaber.com/alex-futbola-devam-ama-nerede-bilmiyorum-2012-06-13.html

Reaksiyon puanı
10,315
bu aleks'in hesabı olduğu kesin mi acaba?
bana biraz tuhaf gibi geldi.
soru soranların soruları ortada yok.
hem ortalık sütlimanken alex niye böyle bir açıklama yapsın.
sözleşmesi bitmişte mi uzatılmamış, sorun ne anlamadım.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
mehmet berkın de yetkıleri alınmış tiwitter da mehmet barasu hakkında topic var fenerbahceli kardeslerimiz doktürüyor

bu aleks'in hesabı olduğu kesin mi acaba?
bana biraz tuhaf gibi geldi.
soru soranların soruları ortada yok.
hem ortalık sütlimanken alex niye böyle bir açıklama yapsın.
sözleşmesi bitmişte mi uzatılmamış, sorun ne anlamadım.

Alexin tatilde oldugunu biliyorum.. tiwitter da cogu kiside alex hakkında şüphe icerisinde anlamadim..

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hadi bakalım hayırlisi bir fikrin varmı bu durum hakkında ? |SeYYaH|

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum.
Hayırlı Sabahlar Sarı Lacivertli Renkdaşlarım.
Gününüz Aydın Olsun .İşleriniz Bereketli Olsun.

Reaksiyon puanı
10,315
Selamun Aleykum.
Hayırlı Sabahlar Sarı Lacivertli Renkdaşlarım.
Gününüz Aydın Olsun .İşleriniz Bereketli Olsun.

ve aleykumselam ve rahmetullah.
size de ve herkese hayırlı sabahlar olsun sevgili [MENTION=47324]mustang[/MENTION].
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] bu savcı sanırım boyundan büyük işlere girişti, karanlık bir operasyonun parçası oldu, e tabi yeterli deliller bulamayınca delil icat etme yolunca gitti, yüzüne gözüne bulaştırdı. bence bu sonucu normal karşılıyorum, yalnız operasyon bu savcıyla sınırlı değil.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numara.... güne mükemmel başladım, sizinde tüm gününüz mükemmel geçsin :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@mustang aleyküm selam abim [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] selam kardesim @angel75 günaydın allah bozmasin :)

bir kac yerde okudumda kendi isteği görevlerden ayrılmıs ama umuyorum kı farklı durumlarda olabilir :) sonu hayırlı olsunda bakalım bekliyecez gorecez :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]korpe[/MENTION]; savcı mı kendi isteğiyle ayrılmış?