SDN Fenerbahçe Kulübü

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=30440]zatura[/MENTION] , [MENTION=158637]angel75[/MENTION] , [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] , [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] , [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] , [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] hepinize günaydın

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
k142_Bienvenu_fbidmancubuk.jpg

Bienvenu gitti gidiyor!

Yabancı kontenjanı için kadroda yer açmak isteyen Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman, Bienvenu'nün gitmesine yeşil ışık yaktı. Adı Lazio ile birlikmte başka İtalyan kulüpleriyle birlikte anılan Kamerunlu golcü her an başka bir takıma transfer olabilir. Ancak Fenerbahçe yönetimi 4 milyon Euro bonservis bedeli ile aldıkları Bienvenu için en az 3 milyon Euro istiyor ve fazla zarar etmemeye de kararlı.

kaynak takvim.com.tr

k142_yobo_Fb_poz.jpg

Eş durumundan Fenerli

Nijerya güzeli olan 22 yaşındaki Adaeze Yobo, kocasını milli kampa gönderdi; kendisi, oğlu Joey ile İstanbul'da kaldı

Bayan Yobo, eşinin Fener ile anlaşması için baskı yapıyor, durumu netleşene kadar da Türkiye'den ayrılmıyor

F.Bahçe'de son iki sezonu kiralık geçiren Joseph Yobo'ya kariyerine İstanbul'da devam etmesi için eşi Adaeze inanılmaz bir baskı uyguluyor. Öyle ki 32 yaşındaki tecrübeli stoper, kaptanı olduğu Nijerya Milli Takımı'nın kampına giderken, eşi Adaeze, oğlu Joey ile birlikte İstanbul'da kalmayı tercih etti.

LIVERPOOL'DAN DA GÜZEL
18 yaşındayken Nijerya Güzellik Kraliçesi seçilen ve 2010 yılında F.Bahçeli yıldız ile evlenen 22 yaşındaki Adaeze, tatil için ne ülkesine gitti ne de bir dönem yaşadığı İngiltere'ye... İstanbul'u Liverpool'a tercih eden Adaeze Yobo, Türkiye'de kalıp, Joseph'in F.Bahçe ve kulübü Everton ile anlaşmasını bekliyor. Bayan Yobo, eşi vatanı olan Nijerya'dayken Türkiye'de kalarak yaşamını sürdürmek istediği yeri de seçmiş oldu. Peki neden?

TAM BİR İSTANBUL MASALI
ADAEZE, F.Bahçe'nin kendisi ve oğlu Joey'e sunduğu imkanlardan çok memnun. İstanbul'a aşık oldu. Kentin yaşam tarzı, F.Bahçeli futbolcuların eşleriyle olan sıcak diyaloğu, Adaeze'nin aklını çeldi. Bu tarzı değiştirmek istemiyor. Eşi Joseph'in kariyerine F.Bahçe'de devam etmesini isteyen Adaeze gibi Dirk Kuyt'ın da Feyenoord yerine Sarı-Lacivertli takımı tercih etmesine en önemli faktörlerden biri eşi Gertrude Kuyt olmuştu.

kaynak aksam.com.tr

k142_stoke_topal_sevinc_160212.jpg

Topal sadece soruldu!

F.Bahçe ile Valencia arasındaki Mehmet Topal görüşmesi “Bonservisi ne kadar?” sorusundan ibaret!
Sarı-lacivertliler, İspanyol kulübüyle 15 gün önce temasa geçti. Valencialı yetkililer ise “Sözleşmesi var ama her oyuncumuzun da bir değeri var” yanıtını verdi ancak o gün bugündür bir teklif sunulmadı.

F.BAHÇE’NİN Mehmet Topal transferi yılan hikayesine dönüştü. ‘Prensipte anlaşıldı’, ‘Bu transfer bitti’ derken işin aslının ise bambaşka olduğu ortaya çıktı.

15 gün önce milli oyuncunun kulübü Valencia ile temasa geçen F.Bahçe, o günden bu yana bir arpa boyu yol gidemedi. Anlayacağınız sadece Topal’ın durumu, yani bonservisi soruldu. Elbette sarı-lacivertliler Topal’ı düşünüyor ancak medyada çıkan ‘Transfer bitti’ haberleri ve uzun süredir teklif beklemesi nedeniyle İspanyol ekibinin geri adım atmasından korkuluyor.

TOPAL için, sarı-lacivertlilere “Futbolcumuzun sözleşmesi var. Bir yere gidemez ama La Caixa Bankası’nın yönetiminden dolayı da her futbolcumuzun değeri var. Son kararı oyuncumuz verir” diyen Valencialı yetkililer ikinci görüşmeyi bekliyor ancak teklifin de gelmemesi nedeniyle neşeleri kaçmış durumda.

26 yaşındaki ön libero, 3 gün daha İstanbul’da özel işleri için kalacak ve ardından 1 hafta tatile çıkacak. Bu kısıtlı zamanda transferin olumlu veya olumsuz bitmesi bekleniyor. Şunu da belirtelim, F.Bahçe yönetim kurulu bugün toplanacak ve görev dağılımı yapacak. Bu toplantıda, futboldan sorumlu yönetici Ali Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ile birlikte hazırladıkları transfer raporunu yönetim kurulunda paylaşacak. Mali dengeler masaya yatırılarak transferlere hız kazandırılacak.

UEFA DA BEKLENİYOR
UEFA’DAN gelecek haberlerin de transferin geçikmesinde etkisi var ancak akıllardaki soru “Kuyt transferi hemen bitti, Topal neden gecikti?” Topal için ilk temas kurulduğunda Kuyt’dan haber gelmemişti. Ama Hollanda Milli Takımı’nın izinli gününde randevu alan Ali Yıldırım ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Kocaman’la birlikte apar topar Amsterdam’a geçmiş, 4 ay süren takip, ilk buluşmada mutlu sonla bitmişti. Mali açıdan da yönetimde görev dağılımı yapılmadan ilk transfer gerçekleşmişti. Bu anlamda önceliği Kuyt almış oldu.

kaynak vatan.com.tr

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Fenerbahçe ikinci bombayı patlatıyor[/h]
[h=2]Fenerbahçe, ikinci transfer bombasını da yine bir Hollandalı'yla patlatmaya hazırlanıyor.[/h]
FB.jpg

11.06.2012 - 08:50​

lokaza.jpg

Fenerbahçe bir yandan şike davasında UEFA'nın vereceği kararı beklerken bir yandan da transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah gazetesinin haberine göre; Liverpool'un Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ı alarak Avrupa çapında adından söz ettiren Fenerbahçe, ikinci transfer bombasını da yine bir Hollandalı'yla patlatmaya hazırlanıyor. Çok cazip teklifler gelen Stoch'u elden çıkarmaya karar veren sarı-lacivertli ekip, bu oyuncunun yerini Hoffenheim'ın ünlü forveti Ryan Babel'le doldurmak için düğmeye bastı. Sezon öncesi Galatasaray'ın da peşinde olduğu yıldız oyuncu için teknik direktör Aykut Kocaman'ın isteği üzerine başlatılan transfer operasyonunda hem Hoffenheim ile hem de Babel'in menajeri Winnie Haatrecht ile temas kuruldu.
[h=4]ABD'DEN DÖNMESİ BEKLENİYOR[/h] Alman kulübünün yetkilileri, bir yıl daha sözleşmesi olan 26 yaşındaki Babel'i satmaya sıcak baktı. Babel'in menajeri Haatrecht ise ABD'nin New York kentinde tatil yapan yıldız futbolcuya Fenerbahçe'nin teklifini telefonla iletti. Babel, "Bu teklif benim için sürpriz oldu. Kuyt ile yeniden aynı takımda oynamayı elbette isterim. Onunla Liverpool'da çok güzel günlerimiz oldu" diyerek Fenerbahçe'ye gelmeye hazır olduğunu gösterdi. Fenerbahçe bu transfer harekatında ilerleme kaydetmek için Babel'in ABD'den dönmesini beklemeye başladı. Sarı-lacivertliler başarılı futbolcunun bonservisi için Hoffenheim'a 4 milyon Euro ödemeye hazır

kaynak http://kralspor.ensonhaber.com

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar, müzik ilk sayfaya eklendi.

100. yıl marşınız.Bana öyle söylendi :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba Renkdaşlarım.
Şu an Dereağzı Tesislerimizdeyim.
Oglumu getirdim.16.00 da maçı var.
İyi dileklerinizi ve dualarınızı beklerim.

Reaksiyon puanı
10,315
Merhaba Renkdaşlarım.

hadi bre yeğenim, göster kendini... seyyah amcanın duası seninle...
kazanacağına olan inancım tam, kendine güven, ama asla şımarma...
ve Allaha sığın, ondan yardım dile.

bizim devrimizde babalarımız bırak bir yerlere götürmeyi, elimizden dahi bir kez olsun tuttuklarını hatırlamam.
şanslısın yeğenim vesselam.

ha bak şimdi peşinen söyleyim, fenerbahçeye adım attığında -bir gün inşallah- ilk profesyonellik anlaşmanın arkasından kazanacağın dolarcıklarla baban ve seyyah amcana kadıköyde mükellef bir yemek ısmarlarsın artık demi?! :))))))

not: "bize de, bize de!" diyenler listeye adını yazdırsın! :)))))

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]F.Bahçeli avukatlardan suç duyurusu[/h][h=2]Fenerbahçeli Avukatlar Derneği, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve diğer emniyet yetkilileri hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu.[/h]
Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nden yapılan açıklamada, Dernek Başkanı İsmail Tepecik ve beraberindeki dernek yöneticilerinin, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giderek, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında suç duyurusu dilekçesi verildiği bildirildi.

Dilekçede, ''Basını aracı kullanmak suretiyle Trabzonspor taraftarı ve halkını kışkırtmak, bunun için örgütlü ve planlı bir şekilde hareket etmek, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki lig yarışını sokak hareketlerine kaydırarak kaos çıkarmayı hedeflemek'' iddiasıyla ceza davası açılması talebinin yer aldığı açıklandı.

Ayrıca, Tepecik ve beraberindeki heyetin, 12 Mayıs tarihinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Final müsabakası öncesi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili olarak da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile diğer emniyet görevlileri hakkında da Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu dilekçesi verdiği belirtildi.

Bu dilekçede de, ''Zor kullanma yetkisine ilişkin sınırın aşılması, kasten yaralama, işkence ve eziyet'' suçlarına ilişkin soruşturma başlatılarak, vali, Emniyet Müdürü ve diğer emniyet yetkilileri hakkında dava açılmasının talep edildiği bildirildi.

http://www.ahaber.com.tr/Spor/2012/06/11/fbahceli-avukatlardan-suc-duyurusu

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
19 Mayıs 2012 tarihinde yapılan Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu’nda; Sayın Aziz Yıldırım başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulumuz, bu akşamki toplantısında görev dağılımı yaptı.

Buna göre yönetim kurulu üyelerimiz arasındaki görev ve sorumluluk alanları dağılımı, aşağıdaki şekilde belirlendi:

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

YÖNETİM KURULU:

-ABDULLAH KİĞILI : BAŞKAN VEKİLİ

-MİTHAT YENİGÜN: ASBAŞKAN SOSYAL İLİŞKİLER VE DERNEKLER SORUMLUSU

-NİHAT ÖZBAĞI : ASBAŞKAN YATIRIM VE PROJELER SORUMLUSU

-ALAEDDİN YILDIRIM: ASBAŞKAN FUTBOL ŞUBE VE KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU

-İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU: ASBAŞKAN AMATÖR ŞUBELER SORUMLUSU

-ÖMER TEMELLİ: ASBAŞKAN STAT VE TESİSLER SORUMLUSU

-TALAT YILMAZ: GENEL SEKRETER

-ENDER ALKAYA: ASBAŞKAN FİNANSAL VE İDARİ YAPILANDIRMA

-AHMET TAHİR PEREK: ASBAŞKAN MUHASİP ÜYE

-İSFENDİYAR ZÜLFİKARİ: ASBAŞKAN REKLAM PAZARLAMA VE KAYNAK YARATMA

-SEMİH ÖZSOY: BASKETBOL ŞUBE SORUMLUSU

-TOLGA DENİZ AYTÖRE: HUKUK İŞLERİ SORUMLUSU

-MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU: HUKUK İŞLERİ SORUMLUSU

-HÜSEYİN ERSAN TOPBAŞ:FUTBOL ALT YAPI SORUMLUSU AMATÖR ŞUBELER YARD.

YEDEK ÜYELER

-YASEMİN MERÇİL: HUKUK İŞLERİ SORUMLU YARDIMCI

-ÜNAL UZUN: SOSYAL İŞLER SORUMLUSU

-HAKAN DİNÇAY: VOLEYBOL ŞUBE SORUMLUSU

-MUSTAFA SERDAR ERKAN: SAĞLIK HİZMETLERİ SORUMLUSU

-TURHAN ŞAHİN: FB KOLEJ VE TAHSİSLİ ARAZİLERDEN SORUMLU

-AHMET KETENCİ: ALT YAPI VE AMATÖR ŞUBELER YARDIMCISI

-YALÇIN HAKER: STAT VE TESİSLER YARDIMCISI
bos.gif

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29555

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkes günaydın demiş bende iyi akşamlar dileyim bari :)

Akşamınız iyi olsun arkadaşlar :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Merhaba Renkdaşlarım.
Allah yar ve yardımcınız olsun,
İnşallah gönlünüze göre olur, hayırlısıyla.
sonuçu merakla bekliyoruz.

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=47324]mustang[/MENTION], eve gelmediniz mi daha yav?
merak ettim, yeğenimden ne haber?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=47324]mustang[/MENTION], eve gelmediniz mi daha yav?
merak ettim, yeğenimden ne haber?

Hayırlı Geceler Abi.
Saat 18.00de evde idim.Fakat gece çalıştığım için dinlenmek zorunda idim.Kusura bakmayın foruma ancak girebildim abi.
Bu gün 20 şer dakikalık iki devre halinde maç yaptı çocuklar.
1.dakikada oglum gol attı hemen.Dakika bir gool bir oldu yani.Forvet oynadı.
Fakat hava çok sıcaktı biz tribünde terledik çocuklar bayağı zorlandılar abi.
Özellikle oglum normalde oynadıgı futbolun bence 10 da birini oynamadı..
Bunda takımında etkisi vardı tabii.Velhasılı maçı 7.6 kazandılar.
Hocaları bayagı begendi iyi pas yaptıklarını söylemiş.
Sonuçlar 1 hafta sonra Resmi Sitemizden belli olacak.

Sagolasın [MENTION=32823]lord87[/MENTION]

Bu arada iyi dileklerini ve dualarını eksik etmeyen tüm Renkdaşlarımıza Teşekkür ederim.

Reaksiyon puanı
10,315
demek ki enerjisini ikinci seçmelere saklamış yeğenim,
gol de attığına göre ikinci tur seçmelere kaldığından eminim.
normal oyununu oynaması zordur zaten, o orada büyük bir sınav stresi altında oynuyordur.
ve bu kolay değildir, zor meseledir.
ama yeğenim sonuçta kazanacaktır bi iznillah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aynen abi.
Hava çok sıcaktı birde oyunda anlaşabileceği bir 4 numara haricinde iyi diyebileceğimiz topçuda yoktu zaten.
Gerçi Hocalar takım oyununa bakıyorlar pas ve bencil oynayıp oynamadıklarıda kontrol ediliyor.
Ben pek umutlu değilim dediğim gibi 100 metreyi 11 12 saniyede koşan oglum bu õzelliğini çok,az gösterdi.
Ama Hayırlısı diyelim Abi.

Ama dikkat ettiğim bir şey var Biraz erken gittim tesislere 4 maç izledim.
Bir kere Organizasyon gayet iyi idi.Sağlık görevlileri hazırdı her türlü sakatlıga müdahale ettiler.
Müthiş yetenekli çocuklar var.
Gördügüm bir sürü Messi,Stoch tarzı futbolcular var.
Biraz benimde ilgi alanım olan kalecilerde gayet iyi idi.
Hele Adaşım bir kaleci vardı,çok çevik bir kaleci idi.
Eğer işe torpil karışmaz ise iyi bir alt yapımız olur ileride İnşaallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Renkdaşlarım.
Gününüz Hayırlı Geçsin.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numara... bugün hepinizin bomba gibi olmasını dilerim :) [MENTION=47324]mustang[/MENTION]; yeğenimin 1. dakikada gol atmasına çok sevindim... sizden çok güzel haberler bekliyoruz..

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
herkese hayırlı sabahlar. [MENTION=158637]angel75[/MENTION]. [MENTION=47324]mustang[/MENTION] size de özellikle...
buradasınız çünkü! :)

sevgili mustang, çocuğun yeteneği yanında manevi alt yapısının da sağlam olması lazım.
tek başına yetenek yetmiyor çünkü. o yeteneği bir ömür koruyup kollayan bir manevi altyapı.
yoksa dünya çapında bir yıldız olmasına rağmen edirnenin ötesine geçemeyen, soluğu at yarışlarında alan niceleri gibi...
anladın! :)

not: burada kastettiğim yeğenim değildi, övgüyle bahsettiğin diğerleri içindi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=47324]mustang[/MENTION] aleyküm selam [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar,

Sizin yönetim kurulu değişti mi? Değiştirelim mi?

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=74929]korpe[/MENTION], bu çok iyi oldu abim.
malum, selam vermek sünnet, almak ise farzdır islam dininde.
daha evvel birkaç defa vermiştim, lakin arkadaşlarımız günaydın, tünaydın arasında bunu hiç görmediler.
halbuki peygamber efendimiz "aranızda selamı yayınız" diye buyurmuş.
bu sorumluluk duygusu içinde verdiğimiz selamlara mukabele olmayınca maalesef hepimiz sorumluluk içine girdik.
vebal yüklendik. çünkü mecburi olan bir farz görmezden gelinip, çiğnendi.

serzenişim o yüzdendi abim. teşekkür ediyorum.

not: yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, kesinlikle hiç kimseyi suçlamak, ilzam etmek için yazmadım bunları. normal hayatın akışı içinde alışık olmadığımız bir durumu dillendirmek istedim sadece.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar,

Sizin yönetim kurulu değişti mi? Değiştirelim mi?

merhaba..
Yönetim Kurulumuz değiştikten sonra güncellendi zaten merak etmeyin :)
[MENTION=74929]korpe[/MENTION], [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]size de günaydınlar efenim :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aleykum Selam [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]
İnşaallah [MENTION=158637]angel75[/MENTION] kendini pek gösteremedi bence ama sonuçta hocalar karar verecek.
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] Sizlerede Günaydın.
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] Günaydın.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Günaydın hocam, size ve tüm Fenerbahçelilere :) [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]'En az 25 gol'[/h]
Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılan Moussa Sow gelecek sezon için hedefini açıkladı.

fft1mm1774450.jpg

Sarı-Lacivertliler’in golcü futbolcusu Moussa Sow, ligin sona ermesine rağmen henüz tatil fırsatı yakalayamayan futbolculardan bir tanesi. Ülkesi Senegal’in milli takım kampında bulunan Sow, Sarı-Lacivertli taraftarlara FANATİK aracılığıyla mesaj gönderdi. Devre arasında geldiği Fenerbahçe’de Süper Final serisi dahil, sahaya çıktığı 12 lig karşılaşmasında 7 gol 3 asistlik bir performans sergileyen 26 yaşındaki forvet, gelecek sezon bu sayıları çok daha yukarılara taşıyacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde evlenen golcü futbolcu, bundan sonra İstanbul’da eşiyle birlikte yaşayacağını ve bu durumun da performansını olumlu olarak etkileyeceğini vurguladı. İşte Sow ve iddialı açıklamaları...

‘Acemilik dönemi geride kaldı’
“Futbolcular için devre arasında transfer oldukları takımlara uyum sağlamaları genellikle zor olur. Ben Fenerbahçe’ye geldiğimde bu sıkıntıyı çok az hissettim. Gerek milli takımdan ve Fransa’dan arkadaşım Issiar Dia gerekse takımdaki diğer oyuncular bana çok sıcak davrandı. Bu durum benim performansıma da olumlu olarak yansıdı. Saha içinde yeni takım arkadaşlarınızın oyun sitiline ve yapısına da alışmanız gerekiyor. Ben bu dönemi geride bıraktım. Kısacası; Fenerbahçe’deki acemilik günlerimi geride bıraktım.”

‘Kesin sayı veremem ama...’
“Geride kalan sezonda istediğim gol ortalamasını yakalayamadım. Süper Final’de Galatasaray ile TT Arena’da oynadığımız maçta sakatlanmam ve sezonu kapatmam da bu ortalamanın düşmesinde etkili oldu. Ancak gelecek sezon çok daha farklı olacak. Taraftarlarımıza çok farklı bir Moussa Sow izleteceğim. Kaç gol atacağım hakkında kesin bir şey söyleyemem, ancak en az 25 gol atacağımı düşünüyorum.”

‘O golü asla unutamam’
“Süper Lig’de attığım goller arasında en beğendiğim ise kendi sahamızda Galatasaray’a attığım goldü. O maçı ve golümü asla unutamam. 2-0 öne geçmemize rağmen, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmamız beni çok üzmüştü. O gün kazanmamız

Kaynak fanatik.com.tr

[h=1]Transferde son dakika[/h]
İlk olarak Salih Uçan'ı renklerine bağlayan, ardından Dirk Kuyt transferiyle Avrupa'yı sallayan Kanarya, Mehmet Topal ve Tino Costa için gün sayıyor. Fenerbahçe listesindeki diğer isimlerle de dirsek teması halinde.

fft1mm1774705.jpg

Şu ana kadar resmi olarak Bucaspor’dan Salih Uçan’ı ve dünya yıldızı Dirk Kuyt’ı renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, listedeki diğer isimler için de görüşmelerini sürdürüyor. Transferin zirvesindeki isim Ali Yıldırım, UEFA’nın vereceği kararın kendileri için önemli olduğunu, ancak buna rağmen Aykut Kocaman’ın verdiği listedeki isimleri takıma kazandırmak için görüşmelerini sürdürdüklerini söylemişti. Peki Sarı-Lacivertliler’de transfer hangi aşamada. İşte madde madde Fenerbahçe’nin transfer gündemi...
1- Mehmet Topal’dan söz alındı, takım arkadaşı Tino Costa için de Valencia ile kıran kırana pazarlıklar sürüyor. Milli Takım kampından Türkiye’ye dönen Topal ile masa başına oturulması an meselesi. Sarı-Lacivertliler’in Arjantinli Tino Costa’yla beraber iki oyuncu için Valencia’yla 11 milyon Euro (25 milyon 200 bin Lira) gibi bir fiyata anlaştığı ileri sürülüyor.
2- Yobo ve Ziegler konusunda Everton ve Juventus ile görüşmeler sürüyor. İngiliz kulübü 4 milyon Sterlin’den açtığı Yobo’nun bonservis bedelini, 3 milyon Euro’ya kadar indirdi, Fenerbahçe 2 milyon Euro’da ısrar ediyor. Fenerbahçe, Ziegler için de mutlu sona çok yakın. İsviçreli oyuncu için Juventus’la 3 milyon Euro’ya anlaşılması an meselesi.
3- Sözleşmesi sona eren Selçuk Şahin’le 1 yıllık daha kontrat yapan Sarı-Lacivertliler, Baroni ve Gökhan Gönül’ün sözleşmelerini de 1’er yıl uzattı. Şu an için, iç transferdeki en önemli konu kaleci Mert Günok ve Bekir İrtegün... Ücretlerinde iyileştirme isteyen bu iki oyuncunun da Fenerbahçe ile önümüzdeki günlerde nikah tazelemesine kesin gözüyle bakılıyor.
4- Bilica’yla yollar ayrılacak. Kendisinden kulüp bulması istenen Dia’nın da takımdan olası ayrılığı sonrası, kiralık oyuncular Yobo ve Ziegler dahil olmak üzere yabancı sayısı 7’ye inecek. İtalya’nın Lazio ekibinin istediği Henri Bienvenu ise asgari 3 milyon Euro’luk bonservisle satılacak. 4 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan Kamerunlu’dan çok zarar edilecek olursa takımda tutulacak.
5- Ayrılacak yabancıların yerine yerli isimler düşünülüyor. Dia’dan boşalacak bölgeye, alternatif olarak Sercan Sararer’i (22) düşünen Aykut Kocaman, stopere Bayer Leverkusen’den Ömer Toprak’ı (22) istiyor. Orta sahayı Gençlerbirliği’nden Soner Aydoğdu (21) ile takviye etmek isteyen Kanarya, Ziegler’de yaşanacak olumsuzluğa karşı, Hasan Ali Kalrdırım’ı (22) alternatif olarak düşünüyor.
Hollanda basını ‘Boulahrouz’ dedi
Hollanda gazetesi De Telegraaf’ın haberine göre; Fenerbahçe, Khalid Boulahrouz’u kadrosuna katmak istiyor. Kanarya’nın, Dirk Kuyt transferinin ardından, Stuttgart’la sözleşmesi biten Hollanda Milli Takım oyuncusu Boulahrouz’u kadrosuna katmak üzere olduğu kaydedildi. Stuttgart’ın, sağ bek pozisyonunda oynayan futbolcuyla masaya oturmak istemediği ifade edildi. Haberde ayrıca, Fenerbahçe’nin Manchester City’nin Hollandalı ön liberosu Nigel De Jong’la da ilgilendiği öne sürüldü.
Fransızlar’dan Jelen iddiası
Geçtiğimiz sezon Fransa’nın Lille takımında forma giyen ve sözleşmesi sona eren Ireneusz Jelen’in Fenerbahçe’ye transfer olabileceği iddia edildi. Fransa’da yayın yapan ve Oliympique Marsilya’ya yakınlığı ile bilinen ‘Foot Marseille’ isimli site, Marsilya’nın kabul etmediği 31 yaşındaki Polonyalı forvetin Sarı-Lacivertli renklere transferinin an maselesi olduğunu iddia etti. Geçtiğimiz sezon Lille’de sürekli yedek bekleyen Jelen, Fransa 1. Ligi’nde (Ligue 1) 13 maçta 1 gol kaydetti.

Kaynak fanatik.com.tr

[h=2]
2160284705.jpg

Spartak Moskova ile yaptığı özel anlaşmayı kullanan sarı-lacivertli ekip, Nijeryalı golcüyü aynı paraya geri almak için harekete geçti[/h] Fenerbahçe, Kuyt transferini bile gölgede bırakacak müthiş bir operasyon başlatıyor. sabahspor.com'un haberine göre, sarı-lacivertli ekip, şike operasyonu nedeniyle Spartak Moskova'ya sattığı Emmanuel Emenike'yi geri almak için harekete geçti. Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman'ın "Ona ihtiyacım var" demesi üzerine başlattığı sürpriz transfer harekatında, Spartak Moskova kulübüyle yaptığı özel anlaşma maddesini kullanacak.

Bu anlaşmaya göre Fenerbahçe, Nijeryalı golcüyü sattıktan 1 yıl sonra isterse aynı paraya geri alma hakkına sahip. Yönetim, Spartak Moskova yetkilileriyle temas kurdu. Ruslar'ın 'hayır' deme şansı yok ancak Emenike şike davası nedeniyle Türkiye'ye dönüp dönmeme konusunda tereddüt yaşıyor. Fenerbahçeli yöneticiler "Sana ceza gelmez artık" diyerek 25 yaşındaki futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor. Buna rağmen Emenike yargı sürecinin bitmesini beklemekten yana.

kaynak fotomac.com.tr

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkese günaydın bence emenikenin fenerbahçemize dönme şansı sıfır...ben tino costa ve mehmet topala verilicek paraya dün fransada ilk 11 başlayan marsilyanın oyuncusu diarraya verilmesini isterdim ön libero nasıl oynanır ders olarak gösterdi.ziegler'e verilicek 3-4 milyonda hasan aliye verilse hem yerli statüsünde hemde zieglerden hiç bi eksiği yok.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm 12 numara! Gününüz güzel geçsin.

Benim aklımda şu an bir fikir var.Biz taraftarız,12 numarayız,doğruya doğru.Şu anki ortak avatarımız güzel,ama bir değişiklik olsa daha güzel olur gibime geliyor.Daha güzel ve bize yakışacak bir avatar bulalım bence.Yine karar sizlere kalmış.Ben sadece fikrimi sundum.

Ortak avatarımız bence şu olabilir:

images

Benim şahsen çok beğendiğim bir avatar.Yorum,karar sizlerin.

Saygılarımla..