bsg18
Doçent

- Reaksiyon puanı
 - 0

Nasılsınız Fenerbahçe'li abi,abla kardeş ve arkadaşlarım? Gününüz mutluluk,sağlık dolu ve hayırlı geçsin efenim. 

Nasılsınız Fenerbahçe'li abi,abla kardeş ve arkadaşlarım? Gününüz mutluluk,sağlık dolu ve hayırlı geçsin efenim.![]()
Yahu Dostlar .
Benim şu an 12 yaşında bir oğlum var.
Futbolu çok seviyor,müthişde yetenekli,ve çokda hızlı aynı zamanda.
Bugüne kadar okulunu etkilememesi için onu futboldan uzak tutmaya çalıştım.Ama yinede pek engel olamadım.
Şu an okul takımında ve forvette oynuyor
Beden Eğitimi ögretmeni ve futboldan anlayan kişilerde bana bu yeteneği değerlendirmemi söylediler hep.
Bende zamanında kalecilik yaptım lisansım bile vardı.Ama Babam sagolsun o zamanlar okulu aksatırım diye bıraktırdı futbolu bana,birde üzerine sol dizimden sakatlanıncahepten koptum futboldan.
Şimdi aynı olayları oglum yaşamasın istiyorum.
Sadede gelirsek sizler futbolu az çok bilen insanlar olarak çevrenizde özellikle İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz altyapısı iyi futbol ile okulu birlikte götürebileceğimiz bir yer varmı.
Özellikle Fenerbahçenin alt yapısına oğlumu nasıl verebilirim?
Bu konuda bilgisi olan Dostlarımız bir yol gösterirse sevinirim.

Yahu Dostlar .
Benim şu an 12 yaşında bir oğlum var.
Futbolu çok seviyor,müthişde yetenekli,ve çokda hızlı aynı zamanda.
Bugüne kadar okulunu etkilememesi için onu futboldan uzak tutmaya çalıştım.Ama yinede pek engel olamadım.
Şu an okul takımında ve forvette oynuyor
Beden Eğitimi ögretmeni ve futboldan anlayan kişilerde bana bu yeteneği değerlendirmemi söylediler hep.
Bende zamanında kalecilik yaptım lisansım bile vardı.Ama Babam sagolsun o zamanlar okulu aksatırım diye bıraktırdı futbolu bana,birde üzerine sol dizimden sakatlanıncahepten koptum futboldan.
Şimdi aynı olayları oglum yaşamasın istiyorum.
Sadede gelirsek sizler futbolu az çok bilen insanlar olarak çevrenizde özellikle İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz altyapısı iyi futbol ile okulu birlikte götürebileceğimiz bir yer varmı.
Özellikle Fenerbahçenin alt yapısına oğlumu nasıl verebilirim?
Bu konuda bilgisi olan Dostlarımız bir yol gösterirse sevinirim.
Aynen Batuhan.Yetenek varsa gönder abicim,hem mutlu olur hem de kendini değerlendirme şansı bulur.Hem belki ileride bakarız Fenerbahçe forveti olmuş![]()
SDN Fenerbahçe ile ilgilenecek kimse yok mu? SDN Galatasaray sayfası güncel hem de girince müzik çalıyor. Ya moderatörler ilgilensin ya da Fenerbahçe'li üyelerden birine yetki verilsin.
Tasarımı hazırlayın veya şunlar değişecek diye bana özel mesaj ile bildirin, ben gerekeni yaparım arkadaşlar.
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] inşallah istediğiniz gibi olur allah yardımcınız olsun gülsün yüzünüze sevindim yav![]()