SDN Fenerbahçe Kulübü

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nasılsınız Fenerbahçe'li abi,abla kardeş ve arkadaşlarım? Gününüz mutluluk,sağlık dolu ve hayırlı geçsin efenim. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yahu Dostlar .
Benim şu an 12 yaşında bir oğlum var.
Futbolu çok seviyor,müthişde yetenekli,ve çokda hızlı aynı zamanda.
Bugüne kadar okulunu etkilememesi için onu futboldan uzak tutmaya çalıştım.Ama yinede pek engel olamadım.
Şu an okul takımında ve forvette oynuyor
Beden Eğitimi ögretmeni ve futboldan anlayan kişilerde bana bu yeteneği değerlendirmemi söylediler hep.
Bende zamanında kalecilik yaptım lisansım bile vardı.Ama Babam sagolsun o zamanlar okulu aksatırım diye bıraktırdı futbolu bana,birde üzerine sol dizimden sakatlanıncahepten koptum futboldan.
Şimdi aynı olayları oglum yaşamasın istiyorum.
Sadede gelirsek sizler futbolu az çok bilen insanlar olarak çevrenizde özellikle İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz altyapısı iyi futbol ile okulu birlikte götürebileceğimiz bir yer varmı.
Özellikle Fenerbahçenin alt yapısına oğlumu nasıl verebilirim?
Bu konuda bilgisi olan Dostlarımız bir yol gösterirse sevinirim.

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Yahu Dostlar .
Bugüne kadar okulunu etkilememesi için onu futboldan uzak tutmaya çalıştım.Ama yinede pek engel olamadım.
Beden Eğitimi ögretmeni ve futboldan anlayan kişilerde bana bu yeteneği değerlendirmemi söylediler hep.
Bende zamanında kalecilik yaptım lisansım bile vardı.Ama Babam sagolsun o zamanlar okulu aksatırım diye bıraktırdı futbolu bana,birde üzerine sol dizimden sakatlanıncahepten koptum futboldan.
Sadede gelirsek sizler futbolu az çok bilen insanlar olarak çevrenizde özellikle İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz altyapısı iyi futbol ile okulu birlikte götürebileceğimiz bir yer varmı.

Aşağıda detaylı bilgi var. Yarın son gün.

http://www.fenerbahce.org/futbolaltyapi/detay.asp?ContentID=29404

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Dia Fransa'ya dönüyor[/h]
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, kadroda düşünmediği isimlerden olan Issiar Dia, Fransa'nın Bordeaux takımıyla görüşmelere başladı.

fft1mm1771239.jpg

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği isimlerden olan Issiar Dia, Fransa’nın Bordeaux takımıyla görüşmelere başladı. Fransa’ya dönmek için menacerlerini harekete geçiren Senegalli oyuncunun ‘B planı’ ise Orta Doğu ve Arap takımları... Çünkü vatandaşı ve Fenerbahçe’den eski takım arkadaşı olan Mamadou Niang’ın da formasını giydiği Katar’ın Al-Sadd kulübüne de gidebilir. Katar ekibinin de Dia’yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği biliniyor.

kaynak fanatik.com.tr

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
MOKA_1.jpg

Valencia ile günlerdir kıran kırana pazarlıklarını sürdüren sarı lacivertlilerin ısrarlarının sonuç verdiği ve İspanyol Kulübünün önemli ölçüde bonservis bedelinde indirime razı olduğu öğrenildi.
[h=4]BONSERVİSLERDE İNDİRİM[/h] Lig TV'nin haberine göre; İlk görüşmelerde kapıyı iki oyuncu için 15 milyon Eurodan açan Valencia Kulübünün gelinen noktada 10 milyon Euro'ya kadar indiği ve iki kulüp arasında sadece ödeme planlarının görüşülmeye başlandığı ileri sürüldü.
[h=4]STOPER VE FORVET ARAYIŞLARI BAŞLAYACAK[/h] Sarı Lacivertlilerin bu translerleri noktalamasının ardından stoper ve forvet arayışlarına hız verecekleri, bu bölgeleri de Avrupa'da gelecek vaad eden oyuncularla güçlendirmeyi planladıkları belirlendi.
[h=4]YOBO VE ZIEGLER KONUSU[/h] Fenerbahçe Yönetimi'nin geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giyen Yobo ve Ziegler'i de yeniden kiralamanın formulünü ararken, Everton ve Juventus kulüplerinin oyuncuları bonservisi ile verme konusunda ısrarcı olmaları sıkıntı yaratıyor.
[h=4]EVERTON YOBO'YU VERMEK İSTİYOR[/h] İngiliz Everton kulübünün Yobo'yu iki dönem kiralık olarak verdikleri Fenerbahçe'den bu defa Nijeryalı Oyuncunun ilerleyen yaşını da hesaba katarak bonservisi ile bu transferin gerçekleşmesini istedikleri ve sarı lacivertlilerden 3 milyon Euro talep ettikleri gelen haberler arasında.
[h=4]ZIEGLER İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR[/h] Ziegler için de İtalyan Juventus Kulübünün kapıyı 5 milyon Euro'dan açtığı, görüşmelerin devam ettiği bildirildi.
Fenerbahçe Yönetimi transferlere kaynak sağlaması için Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın verdiği rapğor doğrultusunda bazı oyuncuları elden çıkarmayı planladığı, özellikle Issiar Dia ve Henri Bienvenue'nün listenin başında oldukları belirlendi.

Kaynak kralspor.com

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Direnişimiz Devam Edecek #SokaklarSariLacivertOlacak !!! Fenerbahçeli Olmak Onur'dur !!! topiği başladı :)

Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı olmasından sonra, Kulüpler Birliği önümüzdeki hafta yeni başkanını seçecek. Galatasaray’ın adayı ise Trabzonspor Başkanı Sadri Şener.

kaynak ajanspor.com

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yahu Dostlar .

Yetenek varsa gönder abicim,hem mutlu olur hem de kendini değerlendirme şansı bulur.Hem belki ileride bakarız Fenerbahçe forveti olmuş :)

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
SDN Fenerbahçe ile ilgilenecek kimse yok mu? SDN Galatasaray sayfası güncel hem de girince müzik çalıyor. Ya moderatörler ilgilensin ya da Fenerbahçe'li üyelerden birine yetki verilsin.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
valla bişiler yazip çiziyoruz ama tık yok valla :D [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION]

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet ya bir Fenerbahçe 100.yıl marşı koalım demi iyi fikir.Mesela arka planı meridian ın yaptıkları ile kaplayabiliriz eğer böle bir yöntem var ise.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yetenek varsa gönder abicim,hem mutlu olur hem de kendini değerlendirme şansı bulur.Hem belki ileride bakarız Fenerbahçe forveti olmuş :)
Aynen Batuhan.
Yarın kayıt için son günmüş.
Dereağzı Tesislerine giddeceğim yarın.
Sağlık Raporunu hallettik biraz önce.
Hayırlısı bakalım kardeşim [MENTION=251480]bsg18[/MENTION]

SDN Fenerbahçe ile ilgilenecek kimse yok mu? SDN Galatasaray sayfası güncel hem de girince müzik çalıyor. Ya moderatörler ilgilensin ya da Fenerbahçe'li üyelerden birine yetki verilsin.

[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] duy sesimizi.
Bir yardımcı olursan seviniriz.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ne yapılacağını söyleyin yeter arkadaşlar [MENTION=47324]mustang[/MENTION] [MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION]

Daha önce de dediğim gibi, benim görevim spor bölümü.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] inşallah istediğiniz gibi olur allah yardımcınız olsun gülsün yüzünüze sevindim yav:)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Tasarımı hazırlayın veya şunlar değişecek diye bana özel mesaj ile bildirin, ben gerekeni yaparım arkadaşlar.

Durumu, pm ile Mustang hocama bildirdim.

Reaksiyon puanı
10,315
Tasarımı hazırlayın veya şunlar değişecek diye bana özel mesaj ile bildirin, ben gerekeni yaparım arkadaşlar.

sağol [MENTION=84327]deatmania[/MENTION], bir galatasaraylı olarak gösterdiğin bu alicenaplık sebebiyle teşekkür ediyorum abim.
eh merakla bekliyoruz yapılacak yenilikleri, değişiklikleri.
valla müzik konusunu bilmiyordum ben de, iki arkadaşa olan kırgınlığım sebebiyle epeydir girmemiştim galatasaray kulübüne, yeni oldu herhal.

sevgili [MENTION=47324]mustang[/MENTION], yeğenim için sevindim abim, anasına, babasına, vatanına, milletine ve de kulübüne hayırlı bir evlat olarak yetişir inşaallah.

diğer taraftan fenerbahçemiz bedavadan iyi bir transfer yaptı diyebiliriz yani! :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] inşallah istediğiniz gibi olur allah yardımcınız olsun gülsün yüzünüze sevindim yav:)

[MENTION=74929]korpe[/MENTION]
Sagolun kardeşim teşekkür ederim.
Yarın kaydımızı bir yaptıralım.
Bakalım Mevlam neyler,neyler ise güzel eyler.
İnşaallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@l SeYYaH l Abim Teşekkürler.İnşaallah Hayırlısı ne ise o olsun.Abim oglumda Allah vergisi bir hız ve yetenek var.Bugüne kada derslerini bahane ettim.Artık kendiside çok istiyor.Futbola vermeseydim bile Atletizm i düşünüyordum ben.Ama futbol agır bastı,bizede destek olmak düşüyor.Dediğin gibi Fenerbahçemize bir futbolcu kazandırabikirsek ne mutlu bizlere.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
insallah [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
iyi aksamlar [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İyi Akşamlar [MENTION=167111]PcMühendisi[/MENTION].

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]Lucio Fener'i doğruladı[/h]
Sarı-Lacivertliler'in listesinde olduğu bilinen yıldız oyuncu, ülkesi Brezilya'dan mesajınıyolladı: Fenerbahçe'nin benimle ilgilendiğini biliyorum. İki kulüp anlaşırsa benim açımdan sorun yok

fft1mm1772357.jpg

Kuyt ile başlattığı transfer hamlesini yıldız oyuncularla sürdürmekte kararlı olan Fenerbahçe’nin İnter forması giyen Lucio ile ilgilendiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Haberi 34 yaşındaki deneyimli savunmacı da doğruladı. İtalya’dan ayrılma fikrine sıcak bakan Sambacı, ülkesi Brezilya’da yayın yapan ‘sambafoot’ sitesine konu hakkında açıklamalar yaptı. “Fenerbahçe’nin beni istediğini biliyorum” diyen Lucio, “Ancak şu ana kadar bu konuyla ilgili konuşmadık. Eğer kulüpler anlaşma sağlarsa benim açımdan sorun yok” diyerek müjdeyi verdi. İtalyan devi İnter ile 2014’e kadar mukavelesi bulunan oyuncu için Sarı-Lacivertli ekibin yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir Çizme seferi düzenleyeceği öğrenildi. Buradan çıkacak sonuca göre Lucio ile temasa geçilecek.

kaynak fanatik.com.tr

[h=2]Valencia, fiyatı artırmak için işi yokuşa sürüyor[/h] Emre'nin yerine orta sahaya oyuncu arayan F.Bahçe, Mehmet Topal için girişimlerini sürdürüyor. Valencia'da bu transfer ile bizzat ilgilenen yetkili Braulio Vazquez, "Birkaç menajer bize ulaşarak aracılık yapabileceğini bildirdi. F.Bahçe'nin aracıya ihtiyacı yok. Mehmet Topal ve Costa için gelsinler görüşelim" dedi. Vazquez, Fenerbahçe'yi faks çekerek davet ettiklerini de ekledi.

MEHMET TOPAL BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİR FUTBOLCU
Fenerbahçe'den henüz resmi teklif almadıklarını da belirten Vazquez, transfer haberlerinin çıkmasından sonra menajerlerin hücumuna uğradıklarını belirterek, "Mehmet Topal da Costa da bizim için değerli oyuncular. Değerlerini bulursa elbette satarız" dedi. F.Bahçe, Mehmet Topal için bonservis bedeli olarak 3 milyon euro'yu geçmemeyi düşünüyor. Valencia, rakamı artırmak için nazlanıyor

fotomac.com.tr

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Merhaba arkadaşlar, içeri hazır mı?

Veya ne değişecek, değiştireyim :)

Çalınacak şarkıyı verin bana pm den :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
calıcak sarkı 100 yıl marsi resimde meridan wercekti sanrm :) bu arada merhaba @deatmania