SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=32823]lord87[/MENTION] birde bu resim var buda Müthiş.
Bunuda [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] göndermişti Sağolsun.

WszUY.jpg

Buda Avatarımızın Büyük Hali.

dEpfR.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adamlar Sayfa kastığımızı iddia etmişler.
Buradaki Muhabbeti kıskandılar herhalde.
Biz SDN FENERBAHÇE kulübüne üye olduktan sonra burasının çok sahipsiz olduğunu farkettik.
Ve Özellikle @|SeYYaH| Abimle bu konuda bir söz verdik bu konuyu layık olduğu yere getireceğiz diye.
Bu Renklere Gönül veren Renkdaşlarımızda En iyi şekilde desteklediler bu konuyu.
Diyebilirim ki SDN Forumda En Samimi Muhabbetlerde burada yapılır oldu çok şükür.
Katkı Sağlayan herkese teşekkür ederim.
Yaptığımız budur,Sayfa kasmak nedir ne manaya gelir bilmem anlamamda.
Ama olayı böyle anlamak isteyende varsa kendi bilir.
Çünkü onlar kendi sayfalarından çok buraya uğrar oldular,buda su götürmez bir gerçek.
Gelen gelsin buraya Misafirin Başımızın üstünde yeri var ama Misafirliğin ne olduğunu bilene lafım.
Bu şekilde aynen devam Renkdaşlarım.
Teşekkürler Sarı Lacivert Aşıklarına.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adamlar Sayfa kastığımızı iddia etmişler.
Buradaki Muhabbeti kıskandılar herhalde.
Biz SDN FENERBAHÇE kulübüne üye olduktan sonra burasının çok sahipsiz olduğunu farkettik.
Ve Özellikle @|SeYYaH| Abimle bu konuda bir söz verdik bu konuyu layık olduğu yere getireceğiz diye.
Bu Renklere Gönül veren Renkdaşlarımızda En iyi şekilde desteklediler bu konuyu.
Diyebilirim ki SDN Forumda En Samimi Muhabbetlerde burada yapılır oldu çok şükür.
Katkı Sağlayan herkese teşekkür ederim.
Yaptığımız budur,Sayfa kasmak nedir ne manaya gelir bilmem anlamamda.
Ama olayı böyle anlamak isteyende varsa kendi bilir.
Çünkü onlar kendi sayfalarından çok buraya uğrar oldular,buda su götürmez bir gerçek.
Gelen gelsin buraya Misafirin Başımızın üstünde yeri var ama Misafirliğin ne olduğunu bilene lafım.
Bu şekilde aynen devam Renkdaşlarım.
Teşekkürler Sarı Lacivert Aşıklarına.
boşver mustang onlar öyle sansınlar,
bizim burdaki muhabbetimiz bize yeter,
dediğin gibi kıskandılar herhalde, yoksa böyle komik söylemlerle gelmezlerdi.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]
Nedense Ben Hiç istemiyorum.
Bu seneye kadar Futboldan bu kadar sıkılmamıştım.
Şike Safsatasımı dersiniz,bir sürü Haksız İftiralar mı buna sebep bilemiyorum ama.
Biraz ara vermek iyi olur herhalde.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@erjan
Şike Safsatasımı dersiniz,bir sürü Haksız İftiralar mı buna sebep bilemiyorum ama.

Abim boşver biz kulağımızı tıkayalım. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bundan sonra hep konuşacaklar, hep yeni birşeyler yumurtlayacaklar. Biz futbol keyfine bakalım yalnızca :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@erjan
aynı duyguları bende yaşadım,
sırf bu yüzden ligden düşürülmemizi istedim,
sonuçta manevi olarak rahatlardık, maddi olarak zaten Fenerbahçemize birşey olmazdı,
herkes rahatlardı yani ama olmadı, demekki hakkımızda böylesi hayırlıymış.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Abim boşver biz kulağımızı tıkayalım. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bundan sonra hep konuşacaklar, hep yeni birşeyler yumurtlayacaklar. Biz futbol keyfine bakalım yalnızca :)
Bu Kişilerin amacıda Futbol değil zaten.
Dediğin gibi biz Futboldan zevk almaya bakmalıyız

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Burada konuşuyor olmamız bile rahatsız ediyor insanları dostlar. Kime ne zararımız varsa. Özellikle [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] nin kendi sayfalarına yazmış olduğu bir son mesaj var ki.. Çok kırıldım.. Soğudum...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
"Futbolda şike" iddiaları ile düzenlenen dava yarına ertelendi. Ancak yarın yapılacak olan 17. duruşmaya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, sağlık sorunları nedeniyle katılamayacağı ve yarın günü hastanede geçireceği öğrenildi.

Davanın 17. duruşması yarın yine Çağlayan Adliyesi'nde görülecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın pankreas tahlillerinin sonucunda değerler yüksek çıktığı için yarınki duruşmaya katılamayıp, gününü hastanede yatarak geçireceği öğrenildi.

Konu ile ilgili FB TV'ye açıklama yapan Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede "Başkanımız Aziz Yıldırım'ın pankreas ile ilgili tahlilleri çıktı. Durum maalesef ciddi. Ancak başkan güçlü" dedi.

kaynak fanatik.com

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
:) cümleten iyi aksamlar allaha emanet olun

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
aynen kardeşim,

Bu arada Başkanımıza Allah acil şifalar versin.
Aynen Aziz Başkanımıza Acil Şifalar Dilerim bende.
Zaten Sağlık sorunları vardı Başkanımızın.
Birde bu işlerle uğraşmak zor.
Allah Kolaylıklar Versin.Allah Utandırmasın.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Futbol ile alakasız ikili tartışmalar temizlendi.
Sakin olmakta fayda var arkadaşlar.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
maddi olarak zaten Fenerbahçemize birşey olmazdı,
zaten fenerbahçeli taraftarların taahhüt cezasına rağmen digiturkte iptalleri arka arkaya sıralanınca , yayıncı kuruluş ne yapacağını şaşırdı. Ehh parayı çıkarması için ilgili yerlere , uygun bir biçimde gerekli başvurularını yaptı. :)
Superfinalin ortaya çıkmasının sebebi FB taraftarlarının iptal başvuruları olmuştur.. Burdan herkes kendine göre bir yorum çıkaracaktır.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Futbol ile alakasız ikili tartışmalar temizlendi.
Sakin olmakta fayda var arkadaşlar.
Ïyi yapmışsınızda mesajları silmeklede.
Bunu daha adilane yapmak ise amacınız Sdn galatasaray kulibünün 703. Sayfasınada bir bakınız lütfen.
Futbol dışında neler var orada [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION].

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] günaydın

haberlere geçelim 1-2 yerdekı haberler dikkatimi cekti ..

kaynak dha.com.tr

Yönetim, 2 Valencialı’ya önereceği 12 milyon Euro’luk paket teklifle ön libero sorununu çözecek

F.BAHÇE yönetimi, Emre Belözoğlu’na yeni sözleşme teklif etmedi ama alternatiflerini de çoktan kafasında belirledi. Geçen sezon Valencia’da iyi bir sezon geçiren ve şu anda da A Milli Takım’daki performasıyla herkesin alkışını toplayan Mehmet Topal, Aykut Kocaman’ın en özel isteği.

ATTIĞI uzun mesafeli ters toplar, giderek artan oyun anlayışı sonrası Kocaman’ın listesinde ilk sırayı alan Topal, eğer transfer gerçekleşirse takım arkadaşıyla birlikte F.Bahçeli olacak. O takım arkadaşının ismi ise Tino Costa. Yönetimin, paket olarak teklif götüreceği Valencia’dan iki oyuncuyu 12 milyon Euro’ya almak istiyor. Fakat İspanyollar’ın bu iki isim için istediği en düşük fiyat 14 milyon Euro.

YÜKSELİŞTE!

COSTA kim diye soracak olursanız? Geçen sezon Valencia takımında 43 maça çıkan Arjantinli oyuncu, 6 gol-7 asistlik performansıyla takımını sırtlayan isimlerin başında geliyordu..

Hamburg’da top koşturan 20 yaşındaki milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-lacivertli kulübün, Alman ekibine cazip bir teklif sunduğu bildirildi.

Stoch, QPR’ın radarında
Sarı-lacivertli forma altında başarılı bir sezon geçiren Miroslav Stoch’un talipleri her geçen gün artıyor. Slovak futbolcuya bu kez de İngiltere’nin Queens Park Rangers takımı talip oldu. İngiliz basınında yer alan haberde Rangers’ın, Chelsea’den sonra Stoch’u yeniden Londra’ya getirmek istediği belirtildi.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Aziz Yıldırım'ın pankreas tahlillerinin sonucu yüksek çıkmış arkadaşlar.. hastahaneye yatırılacakmış..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=74929]korpe[/MENTION] [MENTION=158637]angel75[/MENTION] Günaydın.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın [MENTION=74929]korpe[/MENTION], [MENTION=47324]mustang[/MENTION]...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[h=1]Aziz Yıldırım'dan kötü haber[/h]
Davanın 17. duruşması yarın yine Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ancak Aziz Yıldırım katılamayacak.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın pankreas tahlillerinin sonucunda değerler yüksek çıktı. Bu nedenle de sarı-lacivertli kulübün başkanı yarınki duruşmaya katılmayıp hastanede yatacak.
Konu ile ilgili FB TV'ye açıklama yapan Aziz Yıldırım'ın avukatı Şeref Dede"Başkanımız Aziz Yıldırım'ın pankreas ile ilgili tahlilleri çıktı. Durum maalesef ciddi. Ancak başkan güçlü" dedi.

http://kralspor.ensonhaber.com/aziz-yildirimdan-kotu-haber-2012-05-30.html