SDN Fenerbahçe Kulübü

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kin demeyelim, ağır kaçar şimdi.

Sadece sevmiyorum.
yok yok senin dediğin sevmeme olayını biraz aşar, mesela ben Galatasaray'ı sevmiyorum ama bizim herhangi bir futbolcumuz için kesinlikle Galatasaray'a gitmesin demem, sonuçta kendi tercihi, kendi hayat standartlarını yükseltecekse Galatasaray'a gitsin derim.
Senin söylediğin, formanı yakarım lafıda biraz sevmeme için ağır kaçar, sizinki doğrudan kin.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
yok yok senin dediğin sevmeme olayını biraz aşar, mesela ben Galatasaray'ı sevmiyorum ama bizim herhangi bir futbolcumuz için kesinlikle Galatasaray'a gitmesin demem, sonuçta kendi tercihi, kendi hayat standartlarını yükseltecekse Galatasaray'a gitsin derim.
Senin söylediğin, formanı yakarım lafıda biraz sevmeme için ağır kaçar, sizinki doğrudan kin.

Ama bu Fenerbahçe'ye :)

Taraftarına değil, yanlış anlaşılmasın :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
İşte o açıklama! Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, gündeme gelen Amrabat - Dia takasını yalanladı

28/05/12 10:51
745859_detay.jpg

Hurma, son günlerde konuşulan Kayserispor ile Fenerbahçe arasında Amrabat-Dia takası iddialarını yalanlayarak, “Öyle bir şey kesinlikle yok. Amrabat’ı kadromuzda tutacağız ve satmayacağız. Satmak istersek takas konusunu da düşünmeyiz” diye konuştu.

Süleyman Hurma, Fenerbahçe’nin Hasan Ali Kaldırım ile ilgilendiği yönündeki haberlerle ilgili olarak ise, "Bu konuda bize hiçbir resmi teklif gelmedi” dedi.

kaynak haberturk.com

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
:)

Böyle bir mesaj bekliyordum.Hocam hiç bir zaman rakip takıma giden futbolcuyu sevmemişimdir.

Aynı şey, servet için de geçerli.

Bende böyle bir huy var, isterse gelen futbolcu dünyanın en iyisi olsun ama Fenerbahçe'den gelmesin :)

rakip takım olarak sadece FENERBAHÇE' yi görmen bizim için çok onur verici :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bu açıdan bakarsak evet :)

Rakip olarak Türkiye' de her zaman Fenerbahçe'yi görürüm.

bence hepsini gormelisin.. futbol sadece Fenerbahce ve Galatasaray'dan ibaret degil... mesela ben her zaman Sivasspor'u sizin icin, Bursaspor'u bizim icin ciddi rakip olarak gordum..

ama sunu hep dedim yine derim: Fenerbahce Galatasaraysiz, Galatasaray Fenerbahcesiz olamaz :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben Fenerbahçenin neredeyse içinde doğdum.
Yıllarca da Galatasaray ve diğerlerini rakip gördüm.
Ama asla hiç bir takıma kin beslemededim.
Bir sürü Galatasaraylı arkadaşım var.
Eskiden kızdırırdım, şimdilerde ilgilenmiyorum.
Onlarda soğuk, 3 - 0 yendiklerinde bile pek takılamadılar.

Ama ben asla fanatik olarak yaklaşmadım konuya.
Bizim yaşadıklarımızda kin, nefret yoktu.
Aynı tribünde yan yana maç seyrettik yıllarca.

Belki o aldığımız/yaşadığımız terbiye, belki yapı olarak, fazla tutucu, fanatik olarak sevmedim Fenerbahçe'yi

Günümüz kin, hırs saçan davranış biçimlerini algılayamıyorum.
Bir anlam da veremiyorum.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yanlış anlaşıldım sanırım :)

Neyse, olur böyle şeyler.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
fenerbahce100.jpg

Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker'e daha önce antrenör olarak hizmet eden, 2010-2011 Sezonu itibari ile ise Şube Genel Koordinatörü olarak deneyimlerini bizlerle paylaşan Sayın Aydın Örs'e bugüne kadar bize sağladığı sonsuz katkı için teşekkür ederiz.

Sayın Aydın Örs'ün Şube Genel Koordinatörü olarak aramıza katıldığı 2010-2011 sezonunda göreve gelen ve aynı sezonu lig şampiyonluğuyla tamamlamamızda büyük emeği olan Sayın Neven Spahija'ya da teşekkür eder, basketbol hayatının bundan sonraki günleri için başarılar dileriz.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29413

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
oy verilmiş olup şu an için %73.5 olmuştur..

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
iyi akşamlar renktaşlarım keyifler nasıl? :)
finalleri bitirmiş olmanın sevinciyle aranıza geri döndüm :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
An itibarı ile Stoch, en yakın rakibi Papiss Cisse'ye %69 fark atmış durumda ( %75'e %6 ) :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Oyumuzu verdik Stoch a.
Şu an %74.8 de.
Gayet iyi gidiyor.
Bu arada Hayırlı Geceler Renkdaşlarım.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Süper bir transfer olacak.Faydalı olacağını umud ediyorum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın [MENTION=74929]korpe[/MENTION].
Keyifler Nasıl?

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar tabii ki stoch'a oy verdim, ama... bi de dikkatimi çeken bir başka Türk, Eren Derdiyok'un golünü izleyeyim dedim. muhteşemdi tek kelimeyle...

stoch'un golu çok güzeldi, tamam ama... eren'in golü beni daha çok etkiledi. bu çocuk geçen gün isviçre milli takım formasıyla almanyaya da tam üç gol atmış, bir golün de asistini yapmış. yani koca almanyayı tek başına yıkmış adam.

bizim yöneticilerin hiç aklına gelmez mi bu adam yav?! hem yabancı kontenjanı derdi de yok.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
arkadaşlar tabii ki stoch'a oy verdim, ama... bi de dikkatimi çeken bir başka Türk, Eren Derdiyok'un golünü izleyeyim dedim. muhteşemdi tek kelimeyle...

stoch'un golu çok güzeldi, tamam ama... eren'in golü beni daha çok etkiledi. bu çocuk geçen gün isviçre milli takım formasıyla almanyaya da tam üç gol atmış, bir golün de asistini yapmış. yani koca almanyayı tek başına yıkmış adam.

bizim yöneticilerin hiç aklına gelmez mi bu adam yav?! hem yabancı kontenjanı derdi de yok.
Hakikaten iyi bir futbolcu Eren.
Ama bildiğim kadarıyla Milli Takımda oynama şansı yok.
Dolayısıyla Türkiyeye gelsede kontenjana takılacak.

Reaksiyon puanı
10,315
Dolayısıyla Türkiyeye gelsede kontenjana takılacak.

yok abim, Türk asıllı oyuncular milli takımda oynayamasa da kulüp takımlarında yabancı kontenjanına takılmıyor.

bu arada, şu habere de çok üzüldüğümü belirteyim:

[h=1]Veliahtı kaptılar[/h]Aykut Kocaman'ın kaptan Alex'in veliahtı gözüyle bakıp transfer listesine aldığı isimlerden Marvin Martin'in başına talih kuşu kondu. Sochaux'da forma giyen, stili İniesta'ya benzetilen 24 yaşındaki yıldızın, İngiliz ekibi Arsenal ile her konuda anlaştığı kaydedildi.
http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2012/05/28/veliahti-kaptilar