SDN Fenerbahçe Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nden çekilebilir

CEV’İN ‘wild card’ kararını ‘art niyet’ olarak gören yönetim, tarihi bir protestoyu tartışıyor: Fenerbahçe Grundig Erkek Takımı da, Şampiyonlar Ligi’nden çekilebilir

Bence En Doğrusu :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
günaydın 12 Numaram....
dün ofisimizi taşıdık.. yeni yerimizi çok merak ediyordum.. binaya gidip yüksek mi diye bakmak için kafamı kaldırdığımda "senin rengine kurban" diye bağırmam bir oldu :):) Mecidiyeköy'de sarı-lacivert bir bina :) artık her sabah çok mutlu gideceğim işe :)
Merhaba [MENTION=158637]angel75[/MENTION].
Yeni yeriniz Hayırlı Olsun.
Bu arada geçen ki mevzuda aramızda bir kırgınlık var mı?
Benden yana herhangi bir sorun yok.
Umarım senin içinde yoktur.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
fenerbahce_forma_by_meridiann-d51diip.jpg

Nasıl olmuş ?
ilk forma tasarımım :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Güzel Olmuş [MENTION=261339]Meridian[/MENTION].
Ama Klasik Çubuklu üzerine bir çalışma yapsan daha mı iyi olur acaba?:)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] tasarım olarak hoş olmuş ancak mavi değil de lacivert kullanırsan daha güzel olacak :) Sarı da biraz daha açık olmalı

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu mavi,bizim Lacivertimize pek benzemiyor ayrıca [MENTION=20926]checkirge[/MENTION] ye katılıyorum.:)

Birde Armamız ile Bayrağımızın yerini de değiştirebilirsin.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bence şort pek güzel olmamış onun harici fena değil hoş olmuş.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçe'nin voleybol takımlarını çekmesi alınabilinecek en yanlış karar olur.
Sürtüşmeye veya ceza yemeye hiç gerek yok.
En fazla bir de CEV Kupamız olur. :)
İnşallah bu tür bir salaklık yapmazlar.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın canım renkdaşlarım... [MENTION=47324]mustang[/MENTION]; aramızda tabi ki kırgınlık falan yok.. hepimiz saatli bomba gibiyiz.. en ufak bir lafa şiddetleniyoruz.. ben bu durumdan da hep dediğim gibi üzüntü duyuyorum..

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın dostlar en güzel haftalar sizlerin olsun :)

Bu arada hoşgeldin Kasımpaşa :)

2008 yılında Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi'nde yoluna emin adımlarla ilerlerken Kasımpaşa Resmi Web Sitesi'nin indexi...

292147_10150941791803188_145169093187_9679480_2048025944_n.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
günaydın canım renkdaşlarım... @mustang; aramızda tabi ki kırgınlık falan yok.. hepimiz saatli bomba gibiyiz.. en ufak bir lafa şiddetleniyoruz.. ben bu durumdan da hep dediğim gibi üzüntü duyuyorum..
Günaydın Renkdaşlarım.
Günaydın @angel75.
Geçen ki olayda ben olayın nerelere gideceği hakkında yorumda bulunmak ve sizi uyarmak istemiştim biliyorsunuz.
Daha sonra o malum kişi,bize birde yuh lafını kullandı.Bir çok şey yazabilirdim,yazdım ama yine mesajlarım gayet sakindi.
Ama burada yazdığım hiçbir şey mesajların silinmesini gerektirmiyordu.Hele ki [MENTION=151285]ise[/MENTION]YYAHI Abimin mesajının silinmesine hiç gerek yoktu.
Yinede böyle aptalca bir tartışmanın içinde olmamak adına mesajlarımın silinmesini bizzat ben rica ettim Modlardan.
Sende öyle bir mesaj yazınca epey üzüldüm.Amacım tartışma çıkmasını önlemekti.Malum FENERBAHÇE konusu olduğunda bizden daha çok söyleyecek yalan yanlış lafı olanlar mevcut.
Kaldı ki ilk kışkırtıcı mesajıda bu kişi yazdı.
Neyse aramızda bir şey olmadığına sevindim.
İyi Günler.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
günaydın herkese [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] dedim ya çekemeyene harbi vereyim diye :) bide sazan cok napcaksin [MENTION=70615]erjan[/MENTION] gordüm bugun cok güzel :) [MENTION=47324]mustang[/MENTION] günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION]

Reaksiyon puanı
10,315
Mehmet Topal'dan 5 yıllık imza

50319016418.jpg

Fenerbahçe
'ye söz veren ay-yıldızlı futbolcu, milli maçların ardından İstanbul'a gelip 4+1 yıllık sözleşmeye imza atacak

Sarı-lacivertli ekibin her konuda anlaşmaya vardığı
Mehmet Topal'ın transferinin resmiyete dökülmesi için milli maçların sonrası bekleniyor. Ay-yıldızlı ekiple Avusturya kampında bulunan oyuncunun, milli takımın 5 Haziran Cumartesi günü Ukrayna ile oynayacağı maç sonrası direkt İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yöneticilerle işi resmiyete dökeceği öğrenildi. Fenerbahçe'nin, oyuncunun kulübü Valencia ile de prensip anlaşmasına vardığı ifade edilmişti.

COSTA YEDEKTE
Fenerbahçe'nin Valencia'dan Mehmet Topal'ın yanı sıra golcü Tino Costa ile de ilgilendiği sır değil. Costa'nın durumu diğer alternatiflerin durumuna bağlı.

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2012/05/28/mehmet-topaldan-5-yillik-imza

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu transfer gerçekleşirse bugüne kadar sevilip sayılan Mehmet Topal'ın ne karakteri kalır ne şerefi kalır malumunuz :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu transfer gerçekleşirse bugüne kadar sevilip sayılan Mehmet Topal'ın ne karakteri kalır ne şerefi kalır malumunuz :)
adamına göre muamele hocam....
Mehmet TOPAL ile kimsenin sıkıntısı yok endişelenme...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
adamına göre muamele hocam....
Mehmet TOPAL ile kimsenin sıkıntısı yok endişelenme...

Beni endişelendiren bir durum yok. Zaten olacakları bildiğimiz için şaşırmayız da yani.
Geçmişten gayet tecrübeliyiz o muamele konusunda..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Estağfurullah, onun şerefini ölçmek bize düşmez ama evimde duran formasını yakarım :)
bence abartmayın, sonuçta bütün futbolcular iki takımda da oynayabilir, Servet'de bizim futbolcumuzda ama Galatasaray'a gitti ve başarılı oldu, bu durum bizim için sıkıntı olmadı.
Ayrıca yakacağın o forma Mehmet Topal'ın forması değil Galatasaray'ın forması.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
bence abartmayın, sonuçta bütün futbolcular iki takımda da oynayabilir, Servet'de bizim futbolcumuzda ama Galatasaray'a gitti ve başarılı oldu, bu durum bizim için sıkıntı olmadı.
Ayrıca yakacağın o forma Mehmet Topal'ın forması değil Galatasaray'ın forması.

:)

Böyle bir mesaj bekliyordum.Hocam hiç bir zaman rakip takıma giden futbolcuyu sevmemişimdir.

Aynı şey, servet için de geçerli.

Bende böyle bir huy var, isterse gelen futbolcu dünyanın en iyisi olsun ama Fenerbahçe'den gelmesin :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
:)

Böyle bir mesaj bekliyordum.Hocam hiç bir zaman rakip takıma giden futbolcuyu sevmemişimdir.

Aynı şey, servet için de geçerli.

Bende böyle bir huy var, isterse gelen futbolcu dünyanın en iyisi olsun ama Fenerbahçe'den gelmesin :)

Bu senin düşüncelerin, saygı duyarım.
Benim için hangi takımdan geldiği önemli değil, önemli olan benim takımıma olan katkısı. Bu işlerde duygusalığa yer vermemek gerekir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu senin düşüncelerin, saygı duyarım.
Benim için hangi takımdan geldiği önemli değil, önemli olan benim takımıma olan katkısı. Bu işlerde duygusalığa yer vermemek gerekir.

Hocam bütün takımlara gitsin, Gençlerbirliği'ne gitsin :D

Ama Fenerbahçe'ye gitmesin. :cool: