F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nden çekilebilir
CEVİN wild card kararını art niyet olarak gören yönetim, tarihi bir protestoyu tartışıyor: Fenerbahçe Grundig Erkek Takımı da, Şampiyonlar Liginden çekilebilir
Bence En Doğrusu
F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nden çekilebilir
CEVİN wild card kararını art niyet olarak gören yönetim, tarihi bir protestoyu tartışıyor: Fenerbahçe Grundig Erkek Takımı da, Şampiyonlar Liginden çekilebilir
Merhaba [MENTION=158637]angel75[/MENTION].günaydın 12 Numaram....
dün ofisimizi taşıdık.. yeni yerimizi çok merak ediyordum.. binaya gidip yüksek mi diye bakmak için kafamı kaldırdığımda "senin rengine kurban" diye bağırmam bir olduMecidiyeköy'de sarı-lacivert bir bina
artık her sabah çok mutlu gideceğim işe
![]()
@Meridian tasarım olarak hoş olmuş ancak mavi değil de lacivert kullanırsan daha güzel olacakSarı da biraz daha açık olmalı
Bu mavi,bizim Lacivertimize pek benzemiyor ayrıca @checkirge ye katılıyorum.![]()
Günaydın Renkdaşlarım.günaydın canım renkdaşlarım... @mustang; aramızda tabi ki kırgınlık falan yok.. hepimiz saatli bomba gibiyiz.. en ufak bir lafa şiddetleniyoruz.. ben bu durumdan da hep dediğim gibi üzüntü duyuyorum..
Bu transfer gerçekleşirse bugüne kadar sevilip sayılan Mehmet Topal'ın ne karakteri kalır ne şerefi kalır malumunuz![]()
adamına göre muamele hocam....Bu transfer gerçekleşirse bugüne kadar sevilip sayılan Mehmet Topal'ın ne karakteri kalır ne şerefi kalır malumunuz![]()
adamına göre muamele hocam....
Mehmet TOPAL ile kimsenin sıkıntısı yok endişelenme...
bence abartmayın, sonuçta bütün futbolcular iki takımda da oynayabilir, Servet'de bizim futbolcumuzda ama Galatasaray'a gitti ve başarılı oldu, bu durum bizim için sıkıntı olmadı.Estağfurullah, onun şerefini ölçmek bize düşmez ama evimde duran formasını yakarım![]()
bence abartmayın, sonuçta bütün futbolcular iki takımda da oynayabilir, Servet'de bizim futbolcumuzda ama Galatasaray'a gitti ve başarılı oldu, bu durum bizim için sıkıntı olmadı.
Ayrıca yakacağın o forma Mehmet Topal'ın forması değil Galatasaray'ın forması.
![]()
Böyle bir mesaj bekliyordum.Hocam hiç bir zaman rakip takıma giden futbolcuyu sevmemişimdir.
Aynı şey, servet için de geçerli.
Bende böyle bir huy var, isterse gelen futbolcu dünyanın en iyisi olsun ama Fenerbahçe'den gelmesin![]()
Bu senin düşüncelerin, saygı duyarım.
Benim için hangi takımdan geldiği önemli değil, önemli olan benim takımıma olan katkısı. Bu işlerde duygusalığa yer vermemek gerekir.
o kadar kinliyim diyorsun haHocam bütün takımlara gitsin, Gençlerbirliği'ne gitsin![]()
Ama Fenerbahçe'ye gitmesin.![]()
o kadar kinliyim diyorsun ha