. birkaç kişi toplanıp konuyu sulandıracak,sonra biz suçlu duruma düşecektik. hiç gerek yok.
Benden alıntı yapıp yada etiketlemeden yorum yaparsan nereden göreceğim saçmalamakta son noktatasınDün bir forumda GS li bir arkadaş gidin forumunuzda ne yazarsanız yazın demişti bende , bizim FB klubünde olanlardan bahsetmiştim onların buraya geldiklerini ve mod'un uyarısı ile sdn FB den çıktıklarını söylemiştim.İlgili arkadaşta siz yazdınız bizde cevap verdik dedi. Ama tartışma yaptığı yerin sdn FB klubu olduğunun farkında değil ..
Forumdan bu ikilimi sorduğumda yanıt gelmedi. ilginç değilmi
Kimse alınmasın ama buraya benden çok takılan galatasaraylı arkadaşlar var =)
Valla sıkıntı bende olabilir,tam olarak bilemiyorum nasıl yapıldığını kardeşim.GünaydınEtiketleme de sıkıntı var sanırım, bildirim gelmedi bana.
Buyrun.Yeni Çalışmam.İçime Sine Sine Yaptım
![]()
@Meridian, çalışmaların çok güzel abim, kulübümüze renk kattın, estetik güzellikler getirdin... yalnız,
bu son forma üzerindeki yazıyı anlayamadım. neyi ifade ediyor olabilir diye düşündüm, ı ıh, kafa basmadı bi türlü!![]()
Eline sağlık güzel olmuş ama sözler anlamsız olmuş gibi geldi bana. Şöyle olabilir mi "Forman Mapus Çubukları Parmaklık Olsun Biz Yinede Yatacağız"Buyrun.Yeni Çalışmam.İçime Sine Sine Yaptım![]()