SDN Fenerbahçe Kulübü

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
534770_362019183859750_137712972957040_987299_2074026744_n.jpg

Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir | DÜNYA GÜNDEMİNDE 1. SIRADA

Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti'dir

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kongrede Yayınlanan VTR

[video=youtube;jkVlczmpmcY]http://www.youtube.com/watch?v=jkVlczmpmcY[/video]

20 dakikanızı ayırın Kesinlikle izleyin arkadaşlar. Bir Spor klubü nasıl olunurmuş! Tüm dallarda her zaman en üstte bulunmak vs vs.. anlatmaya gerek yok sanırım. Sonunda tüyleriniz diken diken olacaktır kesinlikle...

Bir kulüp nasıl çağ atlar. Herkezin imrenerek bağtığı bir Kulüptür FENERBAHÇE...

Fenerbahçeye Çağ Atlatan Büyük Başkan AZİZ YILDIRIM'A teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FARKINDAYIZ YANINDAYIZ......

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kongrede Yayınlanan VTR

[video=youtube;jkVlczmpmcY]http://www.youtube.com/watch?v=jkVlczmpmcY[/video]

20 dakikanızı ayırın Kesinlikle izleyin arkadaşlar. Bir Spor klubü nasıl olunurmuş! Tüm dallarda her zaman en üstte bulunmak vs vs.. anlatmaya gerek yok sanırım. Sonunda tüyleriniz diken diken olacaktır kesinlikle...

Bir kulüp nasıl çağ atlar. Herkezin imrenerek bağtığı bir Kulüptür FENERBAHÇE...

Fenerbahçeye Çağ Atlatan Büyük Başkan AZİZ YILDIRIM'A teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FARKINDAYIZ YANINDAYIZ......
Büyüklük ne imiş,Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını,Dünya Kulübü olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatan Süper bir video olmuş.
Tabii Anlayana,Görmek İsteyene.
AZİZ BAŞKANIM...
FARKINDAYIZ HERŞEYİN,YANINDAYIZ...

--- Mesaj Güncellendi ---

[h=3]Aziz Yıldırım yarışta yalnız kaldı![/h]
dUGQY.jpg

Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulu sona erdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın adaylıktaki rakibi Çelikel çekildi...

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da yapılan Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'ndaki ilk gün sona erdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, "Çağ atlatan Başkan Aziz Yıldırım" konulu bir belgesel gösterimi yapıldı. Öte yandan Aziz Yıldırım başkanlığında 3 yıldır görev yapan yönetim kurulu döneminde bütün branşlarda kazanılan toplam 34 kupa, kongrenin düzenlendiği salonda başkanlık divanı masası önünde sergilendi.

Murat Çelikel başkanlık adaylığından çekildi
Aziz Yıldırım ile başkanlık yarışına giren Murat Çelikel, başkanlık adaylığından çekildiğini açıkladı. Çelikel, Kongre Divan Başkanlığı'na gönderdiği yazıda, "Gelişen süreç içerisinde, yapmış olduğumuz görüşmelerden çıkardığımız sonuç; Fenerbahçemiz'in mevcut kongremize tek adayla gitmesinin zorunluluğu oldu.Bu doğrultuda ekibimizde yer alan arkadaşlarımızla yaptığımız istişare sonucu başkan adaylığından çekilme kararı aldık "ibarelerine yer verdi.

Genel Kurul notları..

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da ilk kez yapılan genel kurulunda kongre üyelerin her türlü rahatlığının sağlanması için güzel bir organizasyon yapılmıştı. Gelen üyeler salonun altında bulunan otoparka araçlarını park ederek o bölümden salona geçtiler.. Üst katlarda kongre üyeler için yemek salonu toplantı bitene kadar sürekli açık kaldı. Genel Kurula geç gelebilecek üyeler için Kulüp çalışanlarının isim tespiti yaparak dağıttıkları kongre giriş kartları saat 14.00'e kadar dağıtıldı. Yönetim kurulu için hazırlanan sahnenin hemen yanındaki giriş bölümünde yönetim kurulu üyelerine özel bir oda hazırlandı. Medya kuruluşları genel kurula yoğun ilgi gösterirken, bazı TV'ler toplantıyı naklen yayınladı. Ayrıca salondaki dev skorboarddan da genel kurul naklen yayınlandı.. Toplantının başında gösterilen Fenerbahçe'ye çağ atlatan başkan Aziz Yıldırım belgeseli salondaki tüm üyeler tarafından ayakta alkışlandı. Başkanvekili Nihat Özdemir'in tek tek yönetim kurulu üyelerine teşekkürü salonda bir çok üyeyi duygulandırdı. 30'a yakın kongre üyesi kürsüde konuşma yapmak için divan başkanlığına başvuruda bulundu. Bu konuşmalar devam ederken zaman zaman süre ile ilgili itirazlar yapıldı. Divan başkanının saat 16.00'da Rusya'dan yapılacak masa tenisi takımının maçının naklen yayınlanacağı hatırlatılması üzerine konuşmacılar kısa süreli kürsüde kaldılar.

Konuşmaların ardından kürsüye yeniden çıkan Başkanvekili Nihat Özdemir, katılımcıların sorularına tek tek cevap verdi ve teşekkürlerini iletti.

Sözlerine Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ile başlayan Nihat Özdemir, "Yüksel Günay ağabeyimizden özür dileyerek konuşmama başlıyorum. Az önce ona teşekkür etmeyi unuttum.Yüksel ağabey her zaman yanımızda oldu. Salonun yapımında emeği en çok geçen Başkanımızdan sonra ikinci kişidir. Yüksel ağabey sen bizim her şeyimizsin" dedi.

Ardından konuşmacıların isimlerini tek tek sayarak teşekkürlerini sunan ve sorularını yanıtlayan Özdemir, şu açıklamalarda bulundu:

"Öncelikle tahvil borcu ile banka borcu arasında hiçbir fark yoktur. Tahvil banka borcundan daha uzun vadeli bir borçtur ve daha ucuzdur. Banka borcundan bir farkı yoktur. Tahvili halka açık olan Fenerbahçe Sportif A.Ş üzerinden yaptık. Aldığımız kanuni izinler neticesinde yaptık. Uzun ve ucuz bir borçlanma yöntemi olduğu için bunu seçtik. Başka çalışmalarımızda var. Sizlerin bize verdiğiniz yetkiyi kullandık. Öte yandan bizde 3 Temmuz anısına bir abidenin yapılmasına da can gönülden katılıyoruz. Ayrıca Trabzon'da bizi koruyan Vali ve emniyet müdürüne teşekkür ederiz. Biz orada 24 saat kaldık. Oradaki tutum ve davranışlarından dolayı teşekkür etmiştik. Tenkit olabilir de olmayabilir de. Biz demokratik bir ortamda bu kulübü yönetmeye çalıştık. Ve CAS açıklamasında da çok düşündük ve ülke ve Fenerbahçe menfaatleri doğrultusunda açıklamamızı yaptık. İnanıp, tek sığınacağımız hukuk var. Başka güvencimiz de yok. Kupa sonrasında yaşanılanlar bizi üzdü. Maç sonrasında nelerin neden yaşandığını kamuoyuna açıklayacağız. Bize yapılanların hepsini zamanı gelince hesabını soracağız. 6 maç ceza fazla bir cezadır, tahkime gideceğiz ve hakkımız arayacağız. Katılım tenkit ve desteklerinizden dolayı hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum."

Öte yandan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın sorularını yanıtlamak üzere kürsüye çıkan Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, Fenerbahçe Sportif Hizmetler A. Ş çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı ilk günü saat 16.00 sularında sona erdi.

http://www.haber7.com/spor/haber/881497-aziz-yildirim-yarista-yalniz-kaldi

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Tarihte ilk kez Masa Tenisi Kadınlar Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçemiz'i kutluyoruz!

Sporun Her Dalında Bizim Şanımız!

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Benden alıntı yapıp yada etiketlemeden yorum yaparsan nereden göreceğim saçmalamakta son noktatasın
Geliyorum soruna ne ikilemi onuda anlamış değilim'29 Yıllık Hasret Sona Erdi! Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin'

Bu konu spor bölümünün ortak konusuydu isteyen isteğini yazmakta özgürdü bizde yazdık dert yandınız bende size fenerbahçe sayfasında şampiyonluğunuzu kutlayın dedim çünkü orası farklı orası sizin hiç bir GS'li'de gelip yorum yapmaz kupa espirileyle amacınız nedir anlamış değilim.

Alıntı yapmama gerek yok ki , ben kendi klubumde yazıyorum.Sizde bu klubu takip ettiğiniz için nasılsa göreceksiniz.

Ne söylemek istediğimi anlamayacağınızı tahmin ediyordum , sizde bunu zaten belirtmişsiniz.. Bundan sonra yazacaklarım da büyük olasılıkla anlaşılmayacağı için konuyu burada kapatıyorum.
Yalnız şunu belirtmeliyim ki ben saygı sınırları içinde yazdım ( sayın , sizli ) ama siz ,birden senli benli olmuşsunuz … .

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Sayın deatmania ,
mesajımda belirtttiğim üzere konuyu kapattım , uygun değil derseniz , mesajımı silebilirisiniz. Önemli değil ...
Syg.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tarihte ilk kez Masa Tenisi Kadınlar Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçemiz'i kutluyoruz!

Sporun Her Dalında Bizim Şanımız!

Sporda futboldan başka dallarında var olduğu bilincinde olanlar için .... Tebrikler fenerBahçe ,

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bazılarına göre bizim futbol dışındaki başarılarımız avunmaymış futboldaki başarısızlığımızı örtbas etmeye çalışıyormuşuz ki ben başarısızlık göremiyorum.
bunları söyleyenler kendilerini sadece futbol takımı olarak görüyor ve bilmiyorlar ki Fenerbahçe futbol kulübü değil spor kulübüdür.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=20926]checkirge[/MENTION] boşver ya kim ne demiş. bizim kim olduğumuz belli başarılarımız ortada ;) Devam ediyoruz...

SON DAKİKA// KÜREK - 19 MayIs Gençlik Kupası Yarışları 1. Gün Puan Durumu: Fenerbahçe 202, Fethiye 123, GS 94 puan.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
futbolda nasıl başarısızız anlamadım arkadaş son 10 sene 5 birincilik 5 ikincilik yani 10 senede finallerin takımı olduk bırakalım da diğer 5 seneyi kendi aralarında paylaşsınlar diğerleri :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
İŞTE BU YÜZDEN SENİ ÇEKEMİYORLAR FENERİM (12 DE 10 ZİRVE MÜCADELESİ MİLLET RENGARENK İKEN BİZ SADECE SARI LACİVERTTİK!)

SEZON İLK İKİ SIRAYI ALAN TAKIMLAR ŞAMPİYON
2011-2012 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2010-2011 Fenerbahçe - Trabzonspor Şampiyon Fenerbahçe
2009-2010 Fenerbahçe - Bursaspor Şampiyon Bursaspor
2008-2009 Beşiktaş - Sivasspor Şampiyon Beşiktaş
2007-2008 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2006-2007 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Fenerbahçe
2005-2006 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2004-2005 Fenerbahçe - Trabzonspor Şampiyon Fenerbahçe
2003-2004 Fenerbahçe - Trabzonspor Şampiyon Fenerbahçe
2002-2003 Beşiktaş - Galatasaray Şampiyon Beşiktaş
2001-2002 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2000-2001 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Fenerbahçe

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İŞTE BU YÜZDEN SENİ ÇEKEMİYORLAR FENERİM (12 DE 10 ZİRVE MÜCADELESİ MİLLET RENGARENK İKEN BİZ SADECE SARILACİVERTTİK!)

SEZON İLK İKİ SIRAYI ALAN TAKIMLAR ŞAMPİYON
2011-2012 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2010-2011 Fenerbahçe - Trabzonspor Şampiyon Fenerbahçe
2009-2010 Fenerbahçe - Bursaspor Şampiyon Bursaspor
2008-2009 Beşiktaş - Sivasspor Şampiyon Beşiktaş
2007-2008 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2006-2007 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Fenerbahçe
2005-2006 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2004-2005 Fenerbahçe - Trabzonspor Şampiyon Fenerbahçe
2003-2004 Fenerbahçe - Trabzonspor Şampiyon Fenerbahçe
2002-2003 Beşiktaş - Galatasaray Şampiyon Beşiktaş
2001-2002 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Galatasaray
2000-2001 Fenerbahçe - Galatasaray Şampiyon Fenerbahçe

Benim Takımım Noktayı Koymuş...:yes:
Anlayana...:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ban yedi sanırım veya online olmuyor.
Onu küstürdüler galiba.
Bir ara ceza aldı,sonra bir daha gelmedi.
Çok kapışmıştık onunla zamanında,ama helalleştik tatlıya bağladık olayları.
Şöyle Delikanlı bir Rakip Takım Taraftarı bulduk derken gitti,gidiş o gidiş.

Neyse keyifler Nasıl?
Sınavlarınız nasıl gidiyor?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Allah'a şükür hocam :) Sizin keyfiniz nasıl?

Sınavları bitirdim geçen gün, nasipse yarın memlekete gidiyorum.
Memleket neresi sizin?
Valla ben yorgan döşek yatıyorum.
Dün İşyerimizde Sel felaketi yaşadık,gerçi çok şükür ucuz atlattık.
Gece 4 ekadar su içinde kaldık.
Haliyle bayağı hırpalandık.
Pazartesiye kadar iyileşmeye çalışıyorum.