SDN Fenerbahçe Kulübü

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar lütfen adrenalin üyemizin yazısına bakın FB lig başında oyuncularını kaybetti. Bir sürü şey söylendi unutmayın o günleri ve FB buralara kadar geldi ligin ilketabını önde bitiren takımına kafa tuttu ( oyle yada böyle ) , şampiyon olmasada bu kadar olumsuz durumlar sonucunda buralara kadar gelen takımımı kutluyorum.
FB dışında kalan tüm takımlar ve taraftarları FB aleyhine davranıyorlar ....
Biraz eskilere gidelim tüm düşman devletler türkiyeyi ele geçirmek için el ele vermişlerdi ve sayısal üstünlükleri vardı türkler yanlız idi. Ama ne oldu türkler savaşı kazandılar.....umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin/ kaybetmeyelim ... iyiakşamlar

İyi başlayan kötü sonlanan bir yazı. Ne alaka ki kurtuluş savaşıyla örnek veriyorsun.

Bir kere tüm takımların (yada taraftarlarının) fener karşıtı gibi durmalarının tek sebebi, kendini cumhuriyet sanan ve diğer tüm takım taraftarları bizim karşımızda diye kendini kandıran fenerbahçedir(FB li taraftarlardır).

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İyi başlayan kötü sonlanan bir yazı. Ne alaka ki kurtuluş savaşıyla örnek veriyorsun.

Bir kere tüm takımların (yada taraftarlarının) fener karşıtı gibi durmalarının tek sebebi, kendini cumhuriyet sanan ve diğer tüm takım taraftarları bizim karşımızda diye kendini kandıran fenerbahçedir(FB li taraftarlardır).
Bak sen bunu iyi oku.

scaled.php

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İyi gün klavye taraftarları az daha sevine dursun, geleceği kendi çaplarında göre dursun. :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar, karşı tarafı kışkırtıcı mesajlar yazmayın.

Bir kişi buraya gelir, yazdığınız mesajlardan dolayı tartışma çıkarırsa, hiç kimseye o anda toleransım olmaz.

codding

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar boşverin kaybolan sadece bir maç! En kötü gün bu günse bugünde Fenerbahçee SAAARRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kadıköyde son maç şampiyonluk macı olacak ! Rahat olun...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Geçen aman benim derdim ekmek diyenler şimdi taraftar kesiliyor ama klavye başında. :D

O sözü diyen benim. Hala da arkasındayım. Sen istersen o mesajı bir daha oku. O mesajım fanatiklik yapmayındı. Taraftarlık yapmayın değil. Ama anladım ki senin okuduğunu anlamakta sıkıntıların var. İkidir yazdığım mesajları eksik anlıyorsun.

Bir ihtimal daha var anlamak istemiyorsun diyecem ama öyle olduğunu düşünmek istemiyorum. Hala kalbinin derinliklerinde bir yerlerde iyilik olduğuna inanmak istiyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---

@muratteas , malum sen biraz anlama sıkıntısı çekiyorsun senin için laf attığın mesajımı buldum. Zahmet ette bir daha oku lütfen.

Aha link : http://forum.shiftdelete.net/spor/2...nerbahce-derbisi-post2223442.html#post2223442

Buraya da taşıyayımda mazallah linke tıklamaktan yorulmayasın. Aynen aktarıyorum mesajı

"Şu forumda banlananların çogu inanıyorum ki bu futbol muhabbetinden. Arkadaşlar fanatiklik kimseye birşey kazandırmaz.

Önce ekmekspor u, emekspor u tutun sonra dilediğiniz takımı tutarsınız."

Gördün mü? lafım fanatikliğe.

Birde kendi çapında klavye taraftarı diye aklınca küçük görüyorsun. Kimse kimsenin taraftarlığını ölçemez. Benim tüm mesajlarıma bak. Ben fanatiklik karşıtıyım, taraftarlık değil.

Ama senin taraftarlık anlayışın fanatiklikten geçiyorsa normaldir basiretsizliğin. :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu da yeni moda oldu... bir dünya laf et sonra da en sonuna gülücük koy...??????

günaydın büyük FENERLİLER... bugün gününüz her zamankinden çok daha iyi geçsin...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[h=2]Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül, Beşiktaş karşılaşmasının ardından mikro blog sitesi twitter'dan önemli açıklamalarda bulundu.[/h]
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. maçında Beşiktaş'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Fenerbaçe'de moraller bozuk.

Sarı lacivertli futbolcuların maçtan sonra soyunma odasında mağlubiyetin nedenlerini tartıştıkları öğrenilirken Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül karşılaşma sonrasında mikro blog sitesi twitter'daki hesabından önemli mesajlar verdi.

Beşiktaş karşılaşmasının ardından resmi twitter hesabından bir açıklamada bulunan Gökhan Gönül, "Birkaç Trabzonspor taraftarı bana twit atmış; 'Takmımızı ölümüne destekleyip sizi yenicez diye', bilmiyor ki biz oraya gerekirse ölmeye gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca sarı lacivertli futbolcu Beşiktaş karşılaşmasının ikinci yarısında sakatlandığı için mücadeleyi tamamlayamamıştı. Gökhan Gönül'ün baldırında yırtık şüphesi bulunurken oyuncunun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

Günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] ve diğer dostlar..

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar [MENTION=254339]WebNick[/MENTION] burada misafirimizdir. aslına bakarsanız söylediklerinde art niyet, gücendirecek bir unsur yok. bunu sair konular içinde biz de yapıyoruz. iyi niyet ile fikir açıklanıyor, içimizden uç mesajlar yazan arkadaşlarımıza nasihat etmeye çalışıyor. iyi niyet ile art niyeti ayırabilirsek bize yakışır hareket etmiş oluruz.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
"bilmiyor ki biz oraya gerekirse ölmeye gidiyoruz" budur işte ya budur....

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; o arkadaşımızın yazısında ki art niyeti ben gördüm... öyle kalın harflerle yazıp bizim dikkatimizi oraya çekmeye çalışması yersiz.. göreceğimi, okuyacağımı okudum ben.. sizde gözünüzden kaçırmamışsınızdır.. ama biz olay büyümesin diye sesimizi çıkarmıyoruz...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu da yeni moda oldu... bir dünya laf et sonra da en sonuna gülücük koy...????

Güzel kardeşim sence o yazının arkasına bunu mu koysaydım:cursing::hammer:

Böyle olsa daha mı hoş olacaktı.

Gözünüzü seveyim sırf eleştirmek adına yazı yazmayın. Önce geçen diyalogları bir okuyun, insanlar ne demeye çalışıyor bir anayın sonra yazın.

Cümlelerden üç beş satırı cımbızlayıp, eğip büküp kendinize göre anlamayın.

Komik oluyorsunuz lütfen dikkat.

@|SeYYaH|; o arkadaşımızın yazısında ki art niyeti ben gördüm... öyle kalın harflerle yazıp bizim dikkatimizi oraya çekmeye çalışması yersiz.. göreceğimi, okuyacağımı okudum ben.. sizde gözünüzden kaçırmamışsınızdır.. ama biz olay büyümesin diye sesimizi çıkarmıyoruz...

Arkadaşım ne art niyeti yahu. yazıları koyulaştırmamın ve renkleri değiştirmenin amacı o sözcüklerin vurgusunu arttırmak ve ilgiyi o kelimelere çekmek. Bak sen bile belirmişsin bunu.

Siz neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz bende onu anlamıyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Güzel kardeşim sence o yazının arkasına bunu mu koysaydım:cursing::hammer:

Böyle olsa daha mı hoş olacaktı.

Gözünüzü seveyim sırf eleştirmek adına yazı yazmayın. Önce geçen diyalogları bir okuyun, insanlar ne demeye çalışıyor bir anayın sonra yazın.

Cümlelerden üç beş satırı cımbızlayıp, eğip büküp kendinize göre anlamayın.

Komik oluyorsunuz lütfen dikkat.

Arkadaşım ne art niyeti yahu. yazıları koyulaştırmamın ve renkleri değiştirmenin amacı o sözcüklerin vurgusunu arttırmak ve ilgiyi o kelimelere çekmek. Bak sen bile belirmişsin bunu.

Siz neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz bende onu anlamıyorum.

arkadaşım, o sözcüklerin vurgusunu arttırdığını 6 yaşındaki çocukta anlar.. ama sen öyle kelimeleri vurguluyorsun ki arada kalanlar dikkat çekmiyor sanıyorsun...
bu arada eğer bizim anlamadığımızı düşünüyorsan lütfen gelip bir daha bu konuya yazma...

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] [MENTION=254339]WebNick[/MENTION] yapmayın hocam dünden beri bu tartışma devam ediyor sonu gelmedimi artık.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=70615]erjan[/MENTION]; dünkü maçta en iyi oyuncumuz kimdi sence?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Anladım anladım diyorsun hala garip garip yazıyorsun. Neyse sonkez olayı özet geçip kendi nezdimde olayı bitireceğim. Çünkü daha da ısrar eden anlayışsızlıkta art niyet ararım.

Bak olay aynen şu. Diyalogları tırnak içerisinde aynen aktaracağım lütfen üşenme oku, düşün.

Adam demiş ki:

"arkadaşlar lütfen adrenalin üyemizin yazısına bakın FB lig başında oyuncularını kaybetti. Bir sürü şey söylendi unutmayın o günleri ve FB buralara kadar geldi ligin ilketabını önde bitiren takımına kafa tuttu ( oyle yada böyle ) , şampiyon olmasada bu kadar olumsuz durumlar sonucunda buralara kadar gelen takımımı kutluyorum.
FB dışında kalan tüm takımlar ve taraftarları FB aleyhine davranıyorlar ....
Biraz eskilere gidelim tüm düşman devletler türkiyeyi ele geçirmek için el ele vermişlerdi ve sayısal üstünlükleri vardı türkler yanlız idi. Ama ne oldu türkler savaşı kazandılar.....umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin/ kaybetmeyelim ... iyiakşamlar"

Ben bu kişiye şu cevabı vermişim :

"İyi başlayan kötü sonlanan bir yazı. Ne alaka ki kurtuluş savaşıyla örnek veriyorsun.

Bir kere tüm takımların (yada taraftarlarının) fener karşıtı gibi durmalarının tek sebebi, kendini cumhuriyet sanan ve diğer tüm takım taraftarları bizim karşımızda diye kendini kandıran fenerbahçedir(FB li taraftarlardır)."

Sonra başkası çıkmış bana şunu demiş:

"Bak sen bunu iyi oku.
scaled.php
"

Ben bu kişiye şunu demişim:

"Asıl sen benim yazımdaki şu cümleyi iyi oku "kendini cumhuriyet sanan ve diğer tüm takım taraftarları bizim karşımızda diye kendini kandıran fenerbahçedir(FB li taraftarlardır)."

Burada dikkat amacım adamın yanlış anladığını benim fanatiklik hakkında yorum yaptığını vurgulamak. O sebepten kelimeleri ve vurguları gözden kaçırmasın diye tonlardan faydalandım.

Sonra bu adam bana şunu demiş:

"Geçen aman benim derdim ekmek diyenler şimdi taraftar kesiliyor ama klavye başında. :D"

Bu yorum bana hitaben. Alıntı yapmadığına aldanma. Diyaloğun akışından belli. Ama arkadaşım sen kendin alınganlık yapmışsın deme çünkü kendi mesajımı çok iyi biliyorum.

Ki zaten bak cevaben ben ne yazmışım:

"O sözü diyen benim. Hala da arkasındayım. Sen istersen o mesajı bir daha oku. O mesajım fanatiklik yapmayındı. Taraftarlık yapmayın değil. Ama anladım ki senin okuduğunu anlamakta sıkıntıların var. İkidir yazdığım mesajları eksik anlıyorsun.

Bir ihtimal daha var anlamak istemiyorsun diyecem ama öyle olduğunu düşünmek istemiyorum. Hala kalbinin derinliklerinde bir yerlerde iyilik olduğuna inanmak istiyorum.

@muratteas , malum sen biraz anlama sıkıntısı çekiyorsun senin için laf attığın mesajımı buldum. Zahmet ette bir daha oku lütfen.

Aha link : http://forum.shiftdelete.net/spor/25...ml#post2223442

Buraya da taşıyayımda mazallah linke tıklamaktan yorulmayasın. Aynen aktarıyorum mesajı

"Şu forumda banlananların çogu inanıyorum ki bu futbol muhabbetinden. Arkadaşlar fanatiklik kimseye birşey kazandırmaz.

Önce ekmekspor u, emekspor u tutun sonra dilediğiniz takımı tutarsınız."

Gördün mü? lafım fanatikliğe.

Birde kendi çapında klavye taraftarı diye aklınca küçük görüyorsun. Kimse kimsenin taraftarlığını ölçemez. Benim tüm mesajlarıma bak. Ben fanatiklik karşıtıyım, taraftarlık değil.

Ama senin taraftarlık anlayışın fanatiklikten geçiyorsa normaldir basiretsizliğin. :D"

Bak kendi mesajıma link vermişim. Hatta okumaz diye tekrar foruma taşımışım.

Kimmiş ekmek diyen.? Ben. Adam Kime yazmış? Bana.

Ama adam aklınca bana laf değdiriyor.

Ama ben ısrarla benim başından beri tutumumun fanatiklik karşıtlığı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Eee adam daha anlamak istemiyorsa daha ne yapayım.

Lütfen sende üzerindeki formayı iki dakika kenara koyda o şekilde oku şu mesajımı. Sonra kendince anla. İster cevap yaz ister yazma. İster hak ver ister beni haksız ve art niyetli görmeye devam et. Çünkü bu cevaptan sonrada daha derdimi anlatamıyorsam uzatmanın manası yok.

Haa birde sürekli kalın ve renkli tonlamalarıma takılıyorsun. Fakat şu forum ortamında iletişimiz sadece tek boyutlu. Yazarak anlaşmaya mecbur kalmışız. iletişimde vurgulama, beden dili diye birşey var. Ben bunları kullanamayacağıma göre. Duygularımı ve cümlelerimdeki vurgulamak istediklerimmi mecbur böyle ifade edeceğim. Lütfen bunuda anla. Garip garip altında birşey arayıp durma

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
@erjan; dünkü maçta en iyi oyuncumuz kimdi sence?

Bireysel olarak değerlendirmek zor. Genel bir form düşüklüğü vardı dün hepsinde. Özellikle Alex'in tutuk oyunu büyük hayal kırıklığı oldu. Ama Stoch her zamanki gibi çok çalıştı, çabaladı bence. Stoch candır :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben volkan diyorum 3-4 pozisyon çıkardı yine ..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bireysel olarak değerlendirmek zor. Genel bir form düşüklüğü vardı dün hepsinde. Özellikle Alex'in tutuk oyunu büyük hayal kırıklığı oldu. Ama Stoch her zamanki gibi çok çalıştı, çabaladı bence. Stoch candır :)

Alex'in tutuk oynaması normal.. çünkü sakattı.. olası bir darbede daha kötü olabilirdi.. Volkan'ı çok taktir ettim.. O haliyle canla başla kalesini korudu...
ama maçın adamı Stoch'tu dediğin gibi... bazen onu izlerken kaybediyorum sahada :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben volkan diyorum 3-4 pozisyon çıkardı yine ..

Volkan zaten king :P Bir ara yürekleri hoplattı gerçi ama :)

Alex'in tutuk oynaması normal.. çünkü sakattı.. olası bir darbede daha kötü olabilirdi.. Volkan'ı çok taktir ettim.. O haliyle canla başla kalesini korudu...
ama maçın adamı Stoch'tu dediğin gibi... bazen onu izlerken kaybediyorum sahada :)

İnşallah TS karşısında gerçek Alex'i izleyeceğiz :)
Dün akşam Alex'siz çıksaydık daha iyiymiş. Eksik kaldı takım :/

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ama Semih beni kanser etti dün akşam.. çıkıp ben oynasam, o pozisyonlardan birini yakalasam atmıştım en az bir gol:):)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Aynen ahh ah Sow olaydı da şov olaydı :)

Birde o kadar dedim Aykut hocaya zaten maçı kazanmak istiyorsan son 10 dk [MENTION=158637]angel75[/MENTION] i sür sahaya tek harekette bitirsin işi ama dinletemedim :P