SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Başkanımız kendisi ve arkadaşları için tahliye talep etti
Başkanımız Aziz Yıldırım, Mahkeme Heyetinden, kendisi ve tutuklu bulunan arkadaşları yöneticilerimiz için tahliye talebinde bulundu.

Başkanımız ve Yöneticilerimizin de yargılandığı Tarihi Davanın Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yapılan 15. duruşması devam ediyor. Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve 10’u tutuklu 93 sanığın yargılandığı Tarihi Davanın 15. duruşmasında tutuklu sanıklar ile bazı tutuksuz sanıklar hazır bulunuyor. Duruşmayı tutuklu sanıkların yakınları ile yöneticilerimiz de takip ediyor. 15. duruşmada, dün ek beyan ve talepleri alınmayan tutuklu sanıkların da ek beyan ve talepleri alındı. Bu kapsamda Başkanımız Aziz Yıldırım da bir konuşma yaptı. Başkanımız Mahkeme Heyetine şu beyan ve taleplerde bulundu:

"Sayın Başkan, Sayın Üyeler, Sayın Savcı,

Neredeyse 11 aya yakın bir süredir Metris Cezaevinde tutukluyum.

3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren çeşitli suçlamalar ile karşı karşıya bırakıldık. Gözaltına alındığımız ilk andan itibaren, büyük bir linç ve karalama kampanyası ile karşı karşıya kaldık.

Olmayan silahların evimden çıktığı haberleri ile başlayan linç kampanyası, İstanbul Emniyeti’nin şerefine bırakılmış olan adli kayıt fotoğrafımın çarşaf çarşaf gazetelerde yayımlanması, gene olmayan şike paralarının Emmenike tarafından sayıldığına dair uydurma haberler sür manşet gazetelerden servis edilmesi ile devam etmiştir.

Bunlarla da yetinmeyenler, Bizim üzerimizden Fenerbahçe’mizi itibarsızlaştırabilmek için, arkadaşlarımızın tutuklanmasının hemen akabinde resmi internet siteleri üzerinden 19 maçta şike yapıldığının tüm delilleri ile birlikte tespit edildiğini kamuoyuna açıklamakta bir beis görmemişlerdir. Bu maç sayısı iddianame ile 13 maça düşmüş; geldiğimiz durumda ise gerçekte hiçbir suçun olmadığı açıkça ortaya çıkmaktadır.

Evvela "Silahlı Suç Örgütü" suçlamasına maruz bırakıldım. Kimileri alkış tuttu; zafer çığlıkları attı. Sonra görüldü ki, silahlı suç örgütü suçlamasından 1 kişi hariç tutuklu kimse kalmadı. Daha sonra "Haksız Ekonomik Çıkar Amaçlı Suç Örgütü" suçlamasına maruz bırakılmak istendim. Aynı çevreler, "işte yakaladık, şimdi tamam" dediler. Ama dosyaya gelen Resmi Bilirkişi raporları ile Fenerbahçe’nin tüm mali hesapları tertemiz çıktı. Daha sonra sadece "şike" suçlamasından tutuklandığımı öğrendim. Şimdilerde de şike yapmadığım, teşebbüs dahi etmediğim söylenmekte… Kim bilir yarın tahliye olduğumda da "Biz zaten Seni korumak için tutuklamıştık" diyecekler belki de…

yazının devamı

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
F.Bahçe'ye kötü haber!

Süper Final'in 5. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de önemli bir ismin bu zorlu maçta görev yapamayacağı öğrenildi.

alex_de_souza_534.jpg

Ayak bileğinde sakatlığı bulunan Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza'nın Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Galatasaray derbisinde sakatlanan ve Beşiktaş ile Kadıköy'de oynanan maçta forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu dünkü maçta ayak bileğini zorlayınca bugün yapılan kontrollerin ardından Trabzon deplasmanında oynayamayacağı ortaya çıktı.

3 GÜN ÖNCE 3 GÜN SONRA

3 gün önce Beşiktaş derbisinde ayak bileği şiş olduğu için takımdaki yerini alamayan Alex'in İnönü'deki rövanşta ilk 11'de olması şaşkınlık yaratmıştı.

Alex, takımla birlikte çalışma fırsatı bulamamıştı. Basın tribününde Aykut Kocaman'ın "kazanan takımı bozmamalıydı" yorumları yapıldı. Sakatlıktan tam olarak kurtulamayan Alex'in takıma katkı yapamayacağı düşünülüyordu. 3 gün önce orta alandaki çok elemanlı oyun, Caner'in çalışkanlığı ve Stoch'un Semih'e yakın oynaması tutmuştu ancak, Caner'in yedek kalıp, Stoch'un sol kanada hapsedilmesi ve içeri katedemesi gol yollarını etkiledi. Alex'in 90 dakika boyunca sahada kalması ve sakatlığı nedeniyle yetersiz olması mağlubiyetteki önemli rollerden biri olarak göze çarptı.

Gökhan Gönül'ün MR'ı çekildi

Beşiktaş maçının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Gönül'ün MR'ı çekildi.

Universal Çamlıca Hastanesi'nde çekilen MR sonucunda, sol arka üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedavisine başlandığı ifade edildi.

Antrenmana çıkmayan Moussa Sow, Volkan Demirel ve Erten Ersu'nun tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü, Sezer Öztürk'ün ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi.

Trabzon yolculuğu

Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için cumartesi günü Trabzon'a gidecek. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah yapılacak antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Trabzon'a hareket edecek.

Kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sabiha-gokcen.jpg

5 Mayıs 1996...7 yıl süren şampiyonluk hasretinin son bulması için Fenerbahçe liderlik mücadelesi verme adına Trabzon deplasmanına gidiyor. Rakibe bir puan yeterken, Fenerbahçemiz’ e ise mutlak galibiyet gerekiyor. Sonuç malum... Her daim inandığında önündeki tüm bentleri yıkan Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrılıp, o çıkılmaz denilen Avni Aker Stadı’ndan lider olarak güle oynaya ayrılıyor.

Ne tesadüftür ki bu tarihten tam 6 yıl sonra 5 Mayıs 2012’de Fenerbahçemiz yine 3 puandan başka seçeneğinin olmadığı bir mücadele için Trabzona gidiyor.

İnanmak ve desteğimizi sonuna kadar göstermek ise yine bize düşüyor. Adını deplasman yasağı koydukları çile, bizi Fenerbahçe'den ayırmaya uğraşsa da vakit sahada onuruyla mücadele edenlere 'vazgeçmeyeceğiz' mesajını vermek vakti. Onlar muhakkak ki üzerilerine düşen sorumluluğun farkında, ancak azaldı denilen umutları korumak başlıca kavgamız olacak.

Ucu karanlık gösterilmeye çalışılan bu yolda, kıyameti yaşatma telaşına düşenlere Fenerbahçe cehenneminin ateşini göstermek adına,

Var olan gücümüzle takımımızı kenetlemek ve onlara Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha hatırlatmak adına,

Onurumuz, şerefimiz ve haysiyetimiz için, 5 Mayıs Cumartesı önce Samandıra, ardından Sabiha Gökçen Havaalanı'na takımı uğurlamaya gidiyoruz.

*** Saat - 15.00 | Samandıra Tesisleri'nden Fenerbahçemiz'i alıp konvoyla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidiyoruz

*** Saat - 16.00 | Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Fenerbahçemiz'i uğurluyoruz.

Kaynak

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2012-05-05_ant446.jpg

Spor Toto Süper Lig Şampiyonluk Grubu 5. hafta mücadelesinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu, ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başlayan antrenman 4 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Alex de Souza, Volkan Demirel ve Moussa Sow’un tedavisine tesislerimizde devam edilirken, Gökhan Gönül, Sezer Öztürk ile Erten Ersu ise antrenmanı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Bu antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Trabzon’a hareket edecek.

Fenerbahçe

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydiiiiin 12 Numara... Hadi kalkin... Formalarinizi giyin.... :):)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
fb tv de izlerken stada giden otobüsümüze saldırdılar otobüsün camları kırıldı. Futbolcularımız inş canlarını kurtarırlar ve istanbula dönebilirler. maçı felan boşverdim artık canlarını kurtarsınlar yeter.

bugünki maçta beklediklerim: tam bi denizli maçı gibi olacak 20dk uzatma oyunun durması sahaya atılacakların haddi hesabı bile olmayacak. inş futbolcularımız sağ salim istanbula dönerler...

--- Mesaj Güncellendi ---

543627_10150825180972486_68247357485_9689898_156552380_n.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
fb tv de izlerken stada giden otobüsümüze saldırdılar otobüsün camları kırıldı. Futbolcularımız inş canlarını kurtarırlar ve istanbula dönebilirler. maçı felan boşverdim artık canlarını kurtarsınlar yeter.

bugünki maçta beklediklerim: tam bi denizli maçı gibi olacak 20dk uzatma oyunun durması sahaya atılacakların haddi hesabı bile olmayacak. inş futbolcularımız sağ salim istanbula dönerler...

543627_10150825180972486_68247357485_9689898_156552380_n.jpg

Allah bildigi gibi yapsin bunlari... suan tum taraftari staddan cikarmalari gerek... cok fena gececek bu mac... umarim hicbirine hicbir sey olmaz...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
twitterden birkaç yazı

*Takım otobüsümüze taş atanlar Fenerbahçeli kadın ve çocuklardan oluşmadığı için POLİS müdahale etmedi.

*
Çağlayan'da; hamile kadına, pusetteki bebeğe, sevgilisiyle gelen üni öğrencisine aldığın önlemini, sıktığın gazı Trabzon'da alma.Aferin sana

Ayrıca son 1 haftadır fener konuları açmayan moderatörleride kınıyorum burdan. şimdi sorsak açmak zorunda değilim der. ama olayı adalete getirince gayette adaletli her tarafa eşit olur sayın moderatörler..!!

ilk 11miz

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Emre, Cristian, Dia, Stoch, Bienvenu

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Nevzat Şakar: "Volkan Demirel, cebinde gizlediği taşları çıkartarak otobüsün camlarını indirdi. "

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Ayrıca son 1 haftadır fener konuları açmayan moderatörleride kınıyorum burdan. şimdi sorsak açmak zorunda değilim der. ama olayı adalete getirince gayette adaletli her tarafa eşit olur sayın moderatörler..!!

Mesela hangi konu hocam?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
en yakın aklıma gelen yönetim kurulunun basın toplantısı.

daha önemli bir konu olamazdı sanırım bundan? fenerbahçe ile ilgili..

Bilmediğiniz bir kaç nokta var;

Spor müsabakaları hariç, diğer konuları kulüplerde yayınlıyoruz.

Bu yüzden konu açılmıyor.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben kendimi anlatamadım size;

Sizin basın toplantınız, sizi ilgilendiren bir olay.

Yani, Fenerbahçe Spor Kulübünü.

Demek istediğim buydu.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben kendimi anlatamadım size;

Sizin basın toplantınız, sizi ilgilendiren bir olay.

Yani, Fenerbahçe Spor Kulübünü.

Demek istediğim buydu.

kime göre neye göre sadece bizi ilgilendiriyor peki?

Olayın içinde Ünal Aysalda var Sadri Şenerde var?

Neyse uzatmayacam bu konuyu fazla, siz gereği neyse yapın yeterlidir..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
kime göre neye göre sadece bizi ilgilendiriyor peki?

Olayın içinde Ünal Aysalda var Sadri Şenerde var?

Neyse uzatmayacam bu konuyu fazla, siz gereği neyse yapın yeterlidir..

Konularda, hiç bir zaman konu ayrımı, renk ayrımı yapmam.

Yeri geldi, Fenerbahçe ile ilgili konu açtım, yeri geldi, Fenerbahçe yenildi veya yendi yine konu açtım.

O konuda bir sıkıntı yok.Ben gördükçe açıyorum.

Benim renk ayrımı yapmam, size saygısızlık olur.

Reaksiyon puanı
10,315
trabzon'un fenerbahçe düşmanlığı korkunç boyutlara ulaştı.
yöneticiler tansiyonu düşürmeye çalışıyorlarmış, basından okuduğum kadarıyla...
canavarı elleriyle büyütenler zararın kendilerine dokunacağını anlamış olmalılar ki panik başgöstermiş olmalı.

fanatizmi körükleyenler kendi kuyularını kazdıklarını anladıklarında çok geçmiş olacak.

bugün bu maçı izlemeyeceğim, sonucu ve olan biteni yarın kısmetse gazetelerden öğrenmeyi düşünüyorum.

çünkü futbolun geldiği, getirildiği nokta artık mide bulandırıcı boyutlara ulaştı.

ve trabzon oluşturulan bu fanatizm cehenneminin tam ortasında, merkez noktasını oluşturuyor.

hem de çok uzun zamandan beri.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bide takım otobüsü güya başbakan gibi korunarak gidiyomuş. nasıl bi korumaymış bu...!

Ketumm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bu maç hükmen bizim olacak gibi bi his var=) içimde acaip bi şekilde doldurmuşlar taraftarı bu iki yönden Trabzona zarar hem Trabzonlu oyuncuların üstündeki psikolojik baskı artıyor hem de Fenerbahçe li oyuncuları daha da bi motive ediyor ama bu maçı kaybederlersede canları SAĞ olsun bunu laf olsun diye değil ordan sağ çıkıp çıkamayacaklarının hala garantisi yok

Reaksiyon puanı
10,315
şu an 1-0 öndeyiz.
golü kimin attığını bilmiyorum ama, öndeyiz elhamdülillah.

aykut takımı geriye çekip çanakkaleyi oynatmazsa alacağız inşaallah.

bişey daha, bakalım beşiktaş galatasaraya yaptığı kıyağı bize de düşünebilecek mi?! :)

işe bakın yav, yazıyı henüz yeni göndermiştim, gs:1-0 öne geçti.

adaletin bu mu bjk?

Reaksiyon puanı
10,315
galatasaraydan puan alan TS yenilirken sorun yok..
BJK yenilirken adalet mi aranıyor ?

hocam sen yapma bari...
[MENTION=30137]komoon[/MENTION], yaptığım bir ironiydi sadece!
gülücük koymayı unutmuşum! :)
hemen de ciddiye alıyon yav! :)

bu arada 2-0 öndeyiz...
trabzon saldırdıkça fener arkadan sallıyor.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
devre arası ama colmanı tebrik etmek laazım , arkadaşının intikamını alma görevini ona vermişler , emre üzerine oynıyor.. görevini layıkı ile yapıyor.. emreyi sakat bırakacaklar ... hakem neden seyirciyi boşaltma yoluna gitmiyor..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Olay budur,Gel Gs Kadıköy e gel.:thumbup::laugh:

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
haydi 12 numara FENER GOL GOL GOL 2 KUPA GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

mustang

Dekan