Olmaz(ama yinede sonradan kötü anılmayalım)
![]()
bastım gitti genede 100 lira basıyım baride tüm burstan olursak şimdi yakarım bu gezenii

Olmaz(ama yinede sonradan kötü anılmayalım)
![]()
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] in Galatasaray'a 100 tl bastığını duyan Trabzonspor'lu futbolcular iyice hırslanıp inanılmaz bir mücadele sarf ederek Galatasaray'ı Avni Aker'de mağlup ettibastım gitti genede 100 lira basıyım baride tüm burstan olursak şimdi yakarım bu gezenii![]()
@cobra11 in Galatasaray'a 100 tl bastığını duyan Trabzonspor'lu futbolcular iyice hırslanıp inanılmaz bir mücadele sarf ederek Galatasaray'ı Avni Aker'de mağlup etti![]()
Çok doğru bir karariddaa da galatasaraya 100 Lira basıyım diyorum 190 Lira alırım fena para değilSiz ne dersiniz arkadaşlar..
![]()
Çok doğru bir kararzira maç karada denizde havada her yerde biz alacağız
![]()
Yav arkadaşlar benim şu Cas dan çekilme olayımız çok kafama takıldı.
Dedim ki kendi kendime FENERBAHÇE min menfaatine bir sonuç olmamış olsa idi çekilmezdik bu davadan.
Resmi sitedede doğru dürüst bir açıklamada yok.
Bu gün Aziz Yıldırım la ilğili bir haberdede Aziz Yıldırım ın bu kararda hiç bir etkisi yokmuş,yönetim almış bu kararı.
Kaç gündür içim içimi yiyor yahu.
İnşallah Hayırlısı olur diyorum takımımız için.
Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?
KesinlikleMal varlığını yatır diyosun yani ?![]()
bastım gitti genede 100 lira basıyım baride tüm burstan olursak şimdi yakarım bu gezenii![]()
Biz Galatasaray'lılar olarak bu konudan şüphen olmasın hocam tartışmaları en aza indirgeceğiyiz birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok bugün ilk defa Fenerbahçe sayfasına kendi adıma yazarak olumlu adımları yavaş yavaş atıyoruz@Cedriic, @erjan!
her ikinizi de aldığınız bu asil ve olumlu kararınızdan dolayı kutluyorum.
en doğru kararı verdiğinize emin olabilirsiniz.
bu olumlu atmosferin oluşması için her iki taraftan birkaç arkadaşla beraber yürüttüğümüz gayretlerin bu havanın oluşmasında bir nebze de olsa etkisinin olması bizleri çok mutlu kılacaktır.
umarım bu davranışınız hepimize öncü bir hareketin başlangıcı olur.
Gitti senin bursCimbom berabere kalacak akşam.
Biz Galatasaray'lılar olarak bu konudan şüphen olmasın hocam tartışmaları en aza indirgeceğiyiz birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok bugün ilk defa Fenerbahçe sayfasına kendi adıma yazarak olumlu adımları yavaş yavaş atıyoruz![]()
Yok bence kalmaz berabere, öyle bi ihtimal belki olur ama, yok yok yener gs
gel senlede iddia ya girelim? Battı balık yan gider artık![]()
Gerçek hayatta en iyi dostum bir Galatasaray'lı. Son derbiyi de birlikte kol kola izledik. Umarım forumda da bir çok dostumuz olur. Spor bölümü hakkındaki genel kanıyı değiştirme adına herşeye varım hocam![]()
Gerçek hayatta fenerliye tahammülüm yok ama belki forumda olabilir![]()
Kuzenim fenerli, maçtan sonra faceden sildim. Ama o çok fanatik![]()
bu arada kimse kusura bakmasin ama ben inanmiyorum bundan boyle birseyler yazilmayacagina... arada birileri yine birbirini fisekleyecek yine kimse sabredemeyecek...
simdi dogruya dogru konusalim arkadaslar.... Fenerbahce sampiyon olursa bu forumun karismayacagini soyleyebilir misiniz? ben simdiden yazilacaklari coook iyi biliyorum...
haaa tabi insallah ben yanilirim...
bu arada kimse kusura bakmasin ama ben inanmiyorum bundan boyle birseyler yazilmayacagina... arada birileri yine birbirini fisekleyecek yine kimse sabredemeyecek...
simdi dogruya dogru konusalim arkadaslar.... Fenerbahce sampiyon olursa bu forumun karismayacagini soyleyebilir misiniz? ben simdiden yazilacaklari coook iyi biliyorum...
haaa tabi insallah ben yanilirim...
şampiyon cimbom
fenere yuuuu
ortalığı karıştrim ben biraz![]()
şampiyon cimbom
fenere yuuuu
Elazığspor'a da başarılar kardeşim.
vay senin o Allahına gurban :d damardan girdin Keke![]()
Biz Galatasaray'lılar olarak bu konudan şüphen olmasın hocam tartışmaları en aza indirgeceğiyiz birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok bugün ilk defa Fenerbahçe sayfasına kendi adıma yazarak olumlu adımları yavaş yavaş atıyoruz![]()
şampiyon cimbom
fenere yuuuu