SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bastım gitti genede 100 lira basıyım baride tüm burstan olursak şimdi yakarım bu gezenii :D
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION] in Galatasaray'a 100 tl bastığını duyan Trabzonspor'lu futbolcular iyice hırslanıp inanılmaz bir mücadele sarf ederek Galatasaray'ı Avni Aker'de mağlup etti :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yav arkadaşlar benim şu Cas dan çekilme olayımız çok kafama takıldı.
Dedim ki kendi kendime FENERBAHÇE min menfaatine bir sonuç olmamış olsa idi çekilmezdik bu davadan.
Resmi sitedede doğru dürüst bir açıklamada yok.
Bu gün Aziz Yıldırım la ilğili bir haberdede Aziz Yıldırım ın bu kararda hiç bir etkisi yokmuş,yönetim almış bu kararı.
Kaç gündür içim içimi yiyor yahu.
İnşallah Hayırlısı olur diyorum takımımız için.
Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Çok doğru bir karar :) zira maç karada denizde havada her yerde biz alacağız :D

Mal varlığını yatır diyosun yani ? :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Yav arkadaşlar benim şu Cas dan çekilme olayımız çok kafama takıldı.
Dedim ki kendi kendime FENERBAHÇE min menfaatine bir sonuç olmamış olsa idi çekilmezdik bu davadan.
Resmi sitedede doğru dürüst bir açıklamada yok.
Bu gün Aziz Yıldırım la ilğili bir haberdede Aziz Yıldırım ın bu kararda hiç bir etkisi yokmuş,yönetim almış bu kararı.
Kaç gündür içim içimi yiyor yahu.
İnşallah Hayırlısı olur diyorum takımımız için.
Sizin görüşleriniz nedir bu konuda?

bu konuda mantıklı bir açıklama bekliyorum yönetimden, ona göre konuşacam.
yoksa bencede aldıkları en saçma karar gibi duruyor mantıklı bi sebebi yoksa tabi. Ama beklemekte fayda vardır diye düşünüyorum :)

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=154613]Cedriic[/MENTION], [MENTION=70615]erjan[/MENTION]!
her ikinizi de aldığınız bu asil ve olumlu kararınızdan dolayı kutluyorum.
en doğru kararı verdiğinize emin olabilirsiniz.
bu olumlu atmosferin oluşması için her iki taraftan birkaç arkadaşla beraber yürüttüğümüz gayretlerin bu havanın oluşmasında bir nebze de olsa etkisinin olması bizleri çok mutlu kılacaktır.

umarım bu davranışınız hepimize öncü bir hareketin başlangıcı olur.

Reaksiyon puanı
31
@Cedriic, @erjan!
her ikinizi de aldığınız bu asil ve olumlu kararınızdan dolayı kutluyorum.
en doğru kararı verdiğinize emin olabilirsiniz.
bu olumlu atmosferin oluşması için her iki taraftan birkaç arkadaşla beraber yürüttüğümüz gayretlerin bu havanın oluşmasında bir nebze de olsa etkisinin olması bizleri çok mutlu kılacaktır.

umarım bu davranışınız hepimize öncü bir hareketin başlangıcı olur.
Biz Galatasaray'lılar olarak bu konudan şüphen olmasın hocam tartışmaları en aza indirgeceğiyiz birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok bugün ilk defa Fenerbahçe sayfasına kendi adıma yazarak olumlu adımları yavaş yavaş atıyoruz :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Gerçek hayatta en iyi dostum bir Galatasaray'lı. Son derbiyi de birlikte kol kola izledik. Umarım forumda da bir çok dostumuz olur. Spor bölümü hakkındaki genel kanıyı değiştirme adına herşeye varım hocam :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Biz Galatasaray'lılar olarak bu konudan şüphen olmasın hocam tartışmaları en aza indirgeceğiyiz birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok bugün ilk defa Fenerbahçe sayfasına kendi adıma yazarak olumlu adımları yavaş yavaş atıyoruz :)

Kocaman yürekten bir alkış. :clap:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yok bence kalmaz berabere, öyle bi ihtimal belki olur ama, yok yok yener gs :D

gel senlede iddia ya girelim? Battı balık yan gider artık :D

Nesine? :)

[h=1]Emre Belözoğlu derbide yok!

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu hakkında idari tedbir uygulanmasına karar verdi. Emre, sarı lacivertlilerin yarın Beşiktaş ile oynayacağı derbide forma giyemeyecek.
[/h]
Ntvspor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Gerçek hayatta en iyi dostum bir Galatasaray'lı. Son derbiyi de birlikte kol kola izledik. Umarım forumda da bir çok dostumuz olur. Spor bölümü hakkındaki genel kanıyı değiştirme adına herşeye varım hocam :)

benimde en iyi arkadasim Galatasarayli... hemde oyle boyle degil... stadimizda ki son macta Mecidiyekoy'de bulustuk.. o arabasindan formasi ile indi ben montumu cikarip formamla birbirimize sarildik ve orada tam meydanda tezahuratta bulunduk... yanimizdan gecenler "sunlara bak.. keske hepsi boyle olsa"dediler... mac sirasinda birbirimizi yedik ama ciktigimizda yine normale donmustuk :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Gerçek hayatta fenerliye tahammülüm yok ama belki forumda olabilir :P :D

Kuzenim fenerli, maçtan sonra faceden sildim. Ama o çok fanatik :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu arada kimse kusura bakmasin ama ben inanmiyorum bundan boyle birseyler yazilmayacagina... arada birileri yine birbirini fisekleyecek yine kimse sabredemeyecek...

simdi dogruya dogru konusalim arkadaslar.... Fenerbahce sampiyon olursa bu forumun karismayacagini soyleyebilir misiniz? ben simdiden yazilacaklari coook iyi biliyorum...

haaa tabi insallah ben yanilirim...

Gerçek hayatta fenerliye tahammülüm yok ama belki forumda olabilir :P :D

Kuzenim fenerli, maçtan sonra faceden sildim. Ama o çok fanatik :P

asil forumda tahammulun olmamasi lazim.. gormuyorsun etmiyorsun... icinden ne gecerse yazabilirsin... ama gercekte bir insanin kalbini kirmak istemezsin sanirim...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
bu arada kimse kusura bakmasin ama ben inanmiyorum bundan boyle birseyler yazilmayacagina... arada birileri yine birbirini fisekleyecek yine kimse sabredemeyecek...

simdi dogruya dogru konusalim arkadaslar.... Fenerbahce sampiyon olursa bu forumun karismayacagini soyleyebilir misiniz? ben simdiden yazilacaklari coook iyi biliyorum...

Umarım yanılırsın, Galatasaray şampiyon olur. :D

Ben kendi çöplüğüme dönsem sanırım iyi olacak. :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Herkes kendinden sorumlu olursa güzel olacaktır. Mutlaka bişeyler olacaktır. Önüne geçemeyiz. Zaten bunun için tartışma olmasını engelleyeceğim değil içinde bulunmayacağım dedim. Olanları görmezden geleceğim sadece :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şampiyon cimbom
fenere yuuuu:D:D:D
ortalığı karıştrim ben biraz:D:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
benim öz abim koyu fenerli bazen evde kavga cıkıyor ama neyseki annem araya giriyor

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Şaka da olsa, rakip taraftarın konusunda böyle şeyler yapmayın arkadaşlar. [MENTION=254339]WebNick[/MENTION]

Reaksiyon puanı
10,315

sevgili [MENTION=3261]ben[/MENTION]eficence, teşekkür ederim abim. bu hepimiz için geçerli olması gereken en hayırlı yol ve verilmiş en hayırlı bir karar diye düşünüyorum.

yahu mesela biz sair sosyal konularda hep aynı gönül birlikteliği olan kişileriz. aynı şeyler bizi sevindirir, aynı şeylere üzülürüz, aynı frekansta düşünürüz... ama!

ama, iş futbola gelince...

alıyoruz fırçayı elimize, ve başlıyoruz birbirimizi boyamaya...

acımasızca, hunharca... katlediyoruz birbirimizi ya!

iş mi bu yani, adalet mi?

onca bizi birleştiren, aynı pota içinde birliktelik sağlayan sebepler varken...

futbol hazretleri, bizi tanınmaz hale getirebiliyor.

bir din gibi sanki...

hayır, elbette bu böyle gitmemeli...

gitmesi zaten akla ters, mantığa ters, insanlığa ters...

o yüzden, doğru olanı bulmak, geçte olsa çok hayırlı ve olumlu bir gelişme.

bu atmosferi torpilleyecek bazı arkadaşlar ara bir çıksa da teslim olmayacağız nefislerimize,

doğru zeminde olacağız, doğru zemine doğru çekmeye devam edeceğiz her zaman inşaallah.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Abartmayalım [MENTION=254339]WebNick[/MENTION] ne de olsa hala sonuna kadar Fenerbahçeliyiz :P

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bişey dicem :D

SDN Futbol Kulübü kursak, orada sadece futbol konuşsak, her takımı, her futbolcuyu eleştirebilsek? Ama birbirimizi kırmadan. Kardeşlikse amaç, her takımın eşit olduğu bir konu açalım.

Ne dersiniz?