SDN Fenerbahçe Kulübü

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
güzel olmuşda eleştiri kabul edersen bayrak üzerinde FB amblem olsaydı , bu bayrağı bir kadın tutuyor galiba , sağ el baş parmakta oje var ..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
güzel olmuşda eleştiri kabul edersen bayrak üzerinde FB amblem olsaydı , bu bayrağı bir kadın tutuyor galiba , sağ el baş parmakta oje var ..

:)

Aslında ben de kadın diye ilk başta bende yapmak istmedim."Yaşlısı-Kadını-Çocuğu-Erkeği" Fenerbahçemizin arkasında olduğu için yaptım. :)

Bayrağa amblm düşünmemiştim. Öylede denerim :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba renktaşlar. :)

Çalışma Nasıl Olmuş ?
fenerbahceyle_kimse_basa_cikamaz_by_meridiann-d4xr2vx.jpg
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]; çalışma güzel fakat oje midir nedir o kırmızı gibi duruyor... bir FENERLİ kırmızı sürmez, giymez... en azından ben öyleyim :)

Reaksiyon puanı
10,315
haha.. bir daha benimle gitmeme kararı alırsınız :)

yav [MENTION=158637]angel75[/MENTION], şimdi sen böyle deyince beni taa 80'li yılların sonuna götürdün, yani askerlik günlerime...
eskişehir 1. ana jet üssünde askerim. bi hafta sonu tabip üsteğmen olan bir arkadaşım eskişehir-bjk maçına gitmemiz için ricada bulundu. bizi ilgilendirmeyen bir maç olsa da arkadaş hatırına istemiyerek de olsa kalkıp gittik... ama,

giderken bi baktım arkadaşımın yanında gencecik bir kızcağız var. nişanlısıymış. beni tanıştırdı. takdim ederken de hocalığımı vurgulayarak yaptı... tabi ben olup bitenlere bir mana vermeye çalıştımsa da, işin aslını maç sırasında öğrendim.

meğer ki, aslen bir melaike kadar sessiz, sakin, terbiyeli, edepli olan bu kızcağız maç sırasında tam bir canavara dönüşüverirmiş. yanında erkek-kadın, her kim varsa... yakası açılmadık ne kadar küfür varsa sıralarmış! haliyle bu durumdan çok muzdarip olan arkadaşım da, belki bir hocadan utanır, öyle kolay küfürlü tezahürat yapmaz diyerekten beni çağırmışmış.

ve maç başlayana kadar gayet sakin, utangaç, başı önüne eğik olan bu hanım hanımcık ablamız eskişehirli bir oyuncunun beşiktaşlı bir futbolcuya faul yapıp yere düşürmesiyle... anam, anam, anam dedim... milletin ne anası, ne avradı, ne karısı, ne kızanı kalmıştı. arkadaşım yüzünü ellerine kapamış, bağırıyordu bana doğru, "hocaaaam, şuna bir laf söyle Allah aşkına, kimseye bakacak yüz kalmadı bende" diyordu.

o gün hayatımın en komik, en eğlenceli ve en çok güldüğüm günlerimden birini yaşamıştım.

eve dönerken bizim ablacığımız yine mahçup, yine sakin, yine başı öne eğik haliyle normal kimliğine avdet etmişti. yüzümüze bakamıyordu bile. ayrılırken kısık ve mahçup bir ses tonuyla özür dileyebilmişti sadece.

sakın yanlış anlama abisi, sadece bir hatıramı yad ettim, o kadar. senin için burda herhangi bir ima yok! :))))))

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]; turuncu muruncu ben kirmizi goruyorum her turlu :):):) evet logomuz bayrakta olmamis... [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; inanin yazinizi okuyunca cok guldum... ben normalde nasilsam maclarda da oyleyim :) fena yani... stadda kufur edilince bazen kiziyorum ama bir bakiyorum ben de baslamisim.. Stad ortami cok farkli... oraya gitmeyi birakin stadi gordugum an icime bir ferahlik doguyor basliyorum tezahuratlara :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aziz Yıldırım'dan BOMBA açıklamalar!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi yorumcusu Oğuz Tongsir'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

270420122329435249196_2.jpg
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'de Futbol Ateşi programının yorumcusu Oğuz Tongsir'e önemli açıklamalar yaptı. Gündemi hayli yoğun olan Sarı-Lacivertli kulüple ilgili değerlendirmelerde bulunan Fener'in patronunun özellikle altını çizdiği bir nokta vardı: "Benim için iyi bir tablo çiz Oğuz. Kimse bana acımasın. Ben öyle şeyleri sevmem." İşte Aziz Yıldırım'ın birbirinden önemli açıklamaları:

"UEFA bize ceza vermeye kalkarsa, biz de kendi kozlarımızı oynarız. Bunun bir siyasi olay olduğunu söylersek, bu işin altından kimse kalkamaz. Siyasi olayın arkasından UEFA bize neye göre ceza verecek?"

"Sen karışma başkan dediler"

"CAS davasına ilişkin karar tamamı ile yönetim kurulu kararıdır. Benim davaya ilişkin yorumum ve kararım belli. CAS davasından ne olursa olsun vazgeçmeyelim dedim. Ancak yöneticiler bana gelip CAS davası konusunda sen karışma başkan dediler. Ben de şu an Fenerbahçe'yi yönetemediğim için aldıkları karara saygı duydum. Bu karar benim dışımda gelişti."

"Benim için iyi tablo çiz. Kimse bana acımasın"

"Burada doğru dürüst yemek yiyemiyorum. Kantinden konserve açıyorum; ama bir yere kadar yiyebiliyorsun. 10 kilo verdim cezaevinde. Bu sözlerim sonrasında insanlar bana acımasın, sevmem ben öyle şeyleri. Hoşlanmam öyle durumlardan. Ben gayet iyiyim. Çoluk çocuk her dakika ziyerete geliyor. Eşim ve çocuklarım beni yalnız bırakmıyor şükürler olsun. Oğuz, bunları söylerken benim çok sıkıntılı olduğumu belirtme. Kimse benim için üzülmesin. Benim için iyi tablo çiz. İyi olduğumu söyle insanlara. Oğuz bunların hepsini Futbol Ateşi'nde söyle. Ben programı hiç kaçırmadan izliyorum, yine izleyeceğim."

"Şikeden yatıyorsam diğerleri nerede?"

"Sonunda yattığımıza sayacaklar; ama ne zaman çıkacağımı bilmiyorum. Ama bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ben yargının vereceği kararı bekliyorum. Herkes elini vicdadına koysun. Şike yaptıysam, sekiz takım nerde? Veya niye onlar da içerde değil? Yapmadıysam neden burdayım? Düz mantık hesabı biri bunun cevabını versin.

Sadri ne yapıyor? (Gülerek)

"Bizim Sadri ne yapıyor. (Gülerek) sanki onlar hiçbir işe karışmamış gibi, dışarda yazılı ifade veriyorlar. Trabzonspor işi bu kadar berbat etmeseydi, buralara gelinmezdi.

Şampiyon olursak bu iş tamamdır

"Sporcularımız her hafta bir kupa ile beni ziyerete geliyorlar. İstermisin , futbolda da ligi kazanalım? Eğer kazanırsak bu iş tamam demektir."

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] ve diğer dostlar :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
nasilsin buyuk FENERLI [MENTION=70615]erjan[/MENTION]?

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şimdilik iyiyim akşam birilerinin olası bir puan kaybıyla çok daha iyi olacağız inşallah :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
:) :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Az önce SDN Galatasaray Kulübü'ne yazdığım mesaj arkadaşlar. Bundan sonra en ufak bir tartışmanın içerisinde bulunmayacağım.
Boş yere insanları kırmaktan, anlamsız muhabbetler içinde bulunmaktan o kadar sıkıldım ki. Dost kazanmak varken neden kaybetme uğraşı içinde bulunduğumu sorguladım kendi kendime. Yaşımız hızla geçiyor. Bundan sonra futbol benim için sadece bir spordur arkadaşlar. Bu böyle biline :)

Bu akşam ki maçta Galatasaray'lı arkadaşlara canı gönülden başarılar dilerim. Sonuç ne olursa olsun umarım tatlı bir rekabet son derece keyifli şekilde devam eder. Bundan sonra bir Fenerbahçe'li olarak maksimum optimizm ile beraber sporun sadece keyfini çıkaracağım. Ne birinin kalbini kıracağım, ne de bir yanlış anlaşılmaya izin verecek bir durumun içerisinde olacağım. Umarım bu düşüncem yeni dostluklar kazanmama vesile olur. Saygılar arkadaşlar :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Aynı Şey Benim İçinde Geçerli.

Bu Sadece Bi Futbol . Bu Kadar Taraftar Olmaya Gerek Yok. Bazı Kırgınlıklar Yaşanacak Elbet. Stresten. Kendimi Ne Kadar Tutmaya Çalışsamda Bi Fenerbahçeli Arkadaş Çıkıp Sinirlendiriyor. SDN ' den Olan Bir Olay Değil Bu. Dışarıda Olan. Maç Sonrası Gerçekleşen Olaylardan. Ne Kadar Bağırsam Çağırsam Kavga Etsemde Aynı O ARkadaş. Bazı Arkadaşları Kırdım. Özür Dilerim. Hepinizden.

SAYGILAR..

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
iddaa da galatasaraya 100 Lira basıyım diyorum 190 Lira alırım fena para değil :D Siz ne dersiniz arkadaşlar.. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Umarım örnek oluruz herkese [MENTION=154613]Cedriic[/MENTION]
Ağzına sağlık kardeşim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Yapabiliyorsan daha fazlasını bas [MENTION=71554]cobra11[/MENTION] :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aynı Şey Benim İçinde Geçerli.

Bu Sadece Bi Futbol . Bu Kadar Taraftar Olmaya Gerek Yok. Bazı Kırgınlıklar Yaşanacak Elbet. Stresten. Kendimi Ne Kadar Tutmaya Çalışsamda Bi Fenerbahçeli Arkadaş Çıkıp Sinirlendiriyor. SDN ' den Olan Bir Olay Değil Bu. Dışarıda Olan. Maç Sonrası Gerçekleşen Olaylardan. Ne Kadar Bağırsam Çağırsam Kavga Etsemde Aynı O ARkadaş. Bazı Arkadaşları Kırdım. Özür Dilerim. Hepinizden.

SAYGILAR..
Budur işte.
Kırmayalım birbirimizi.
Kul Hakkıyla gitmeyelim bu dünyadan.
Evet bazen insan sinirleniyor,asabileşiyor.
En kuvvetli insan Sinirlerine hakim olabilendir demişler.
Ben kendi adıma,bir konuda sinirlendiğimde,ya o konudan çıkıyorum yada pc nin başından ayrılıyorum.
Herkese tavsiye ederim bunu.
Sizinlede sorunumuz oldu,benim kendi adıma hatam varise özür dilerim.
Hakkınız Helal edin.
Benden yana hakkım helaldir.
İyi Forumlar.