zatura
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
güzel olmuşda eleştiri kabul edersen bayrak üzerinde FB amblem olsaydı , bu bayrağı bir kadın tutuyor galiba , sağ el baş parmakta oje var ..
güzel olmuşda eleştiri kabul edersen bayrak üzerinde FB amblem olsaydı , bu bayrağı bir kadın tutuyor galiba , sağ el baş parmakta oje var ..
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]; çalışma güzel fakat oje midir nedir o kırmızı gibi duruyor... bir FENERLİ kırmızı sürmez, giymez... en azından ben öyleyimMerhaba renktaşlar.
Çalışma Nasıl Olmuş ?![]()
@Meridian; çalışma güzel fakat oje midir nedir o kırmızı gibi duruyor... bir FENERLİ kırmızı sürmez, giymez... en azından ben öyleyim![]()
haha.. bir daha benimle gitmeme kararı alırsınız![]()
@Meridian Kardeşim süper yapmışsın ellerine sağlık. birde bunun bu senin reklamların olmayan ve o bayraga Fenerbahçemin loğosunu koyupta paylaşabilirsen süper olur bizimde işimize yarar avatar yaparızMerhaba renktaşlar.
Çalışma Nasıl Olmuş ?![]()
Rendaş sen bari yapma reklamsız koysan ne olacak ki?Reklam olmayıncada üzerinde oynuyolar.
Şimdilik iyiyim akşam birilerinin olası bir puan kaybıyla çok daha iyi olacağız inşallah![]()
zor olur bu dedigin![]()
Bende pek ihtimal vermiyorum da işte kendi kendimize heyecan yapıyoruz![]()
heyecan yapmana gerek yok... aslinda simdi bende dusundum de ne iyi olur beee![]()
Değil mi..işte boş bir umut bizimkisi![]()
Bu akşam ki maçta Galatasaray'lı arkadaşlara canı gönülden başarılar dilerim. Sonuç ne olursa olsun umarım tatlı bir rekabet son derece keyifli şekilde devam eder. Bundan sonra bir Fenerbahçe'li olarak maksimum optimizm ile beraber sporun sadece keyfini çıkaracağım. Ne birinin kalbini kıracağım, ne de bir yanlış anlaşılmaya izin verecek bir durumun içerisinde olacağım. Umarım bu düşüncem yeni dostluklar kazanmama vesile olur. Saygılar arkadaşlar![]()
iddaa da galatasaraya 100 Lira basıyım diyorum 190 Lira alırım fena para değilSiz ne dersiniz arkadaşlar..
![]()
Umarım örnek oluruz herkese @Cedriic
Ağzına sağlık kardeşim.
Yapabiliyorsan daha fazlasını bas @cobra11![]()
Akşamki Maç 2 Olacak![]()
Çokta gaza getirmeyin ya olurya belki bi ihtimal beraberlik olabilir ne kadar imkansıza yakın olsada şimdi tüm burs u yatıttırmayın bana![]()
Budur işte.Aynı Şey Benim İçinde Geçerli.
Bu Sadece Bi Futbol . Bu Kadar Taraftar Olmaya Gerek Yok. Bazı Kırgınlıklar Yaşanacak Elbet. Stresten. Kendimi Ne Kadar Tutmaya Çalışsamda Bi Fenerbahçeli Arkadaş Çıkıp Sinirlendiriyor. SDN ' den Olan Bir Olay Değil Bu. Dışarıda Olan. Maç Sonrası Gerçekleşen Olaylardan. Ne Kadar Bağırsam Çağırsam Kavga Etsemde Aynı O ARkadaş. Bazı Arkadaşları Kırdım. Özür Dilerim. Hepinizden.
SAYGILAR..