Günaydın Arkadaşlar maçı izliyemedim ama olsun yenmemize sevindim 

Günaydın Arkadaşlar maçı izliyemedim ama olsun yenmemize sevindim![]()
Aykut hocaya olan desteğim kırılmaya başlıyor yavaş yavaş![]()
benim ümitlerim çoktan bitti, şunu anladım ki, aykut fenerbahçeye üç gömlek dar gelmeye başladı.
bizde olan kadro hiçbir takımda yok aslında ama, en rezil futbolu oynayan da yine bizim takımımız.
bizi ele geçiren hangi anadolu takımı olursa olsun canımıza okuyor. gol yemeyelim diye duaya çıkıyoruz her maç.
birkaç futbolcumuzun şahsi becerileri ile maç kotarıyor, binbir güçlükle günü kurtarabiliyoruz.
artık sıradan bir takım olmaktan, her an ecel terleri dökmekten bizar olduk.
ve sanırım aykut takımın başında kaldığı sürece bu eziklikten kurtulmak mümkün olmayacak.
Çok haklısın.Tamamen katılıyorumbenim ümitlerim çoktan bitti, şunu anladım ki, aykut fenerbahçeye üç gömlek dar gelmeye başladı.
bizde olan kadro hiçbir takımda yok aslında ama, en rezil futbolu oynayan da yine bizim takımımız.
bizi ele geçiren hangi anadolu takımı olursa olsun canımıza okuyor. gol yemeyelim diye duaya çıkıyoruz her maç.
birkaç futbolcumuzun şahsi becerileri ile maç kotarıyor, binbir güçlükle günü kurtarabiliyoruz.
artık sıradan bir takım olmaktan, her an ecel terleri dökmekten bizar olduk.
ve sanırım aykut takımın başında kaldığı sürece bu eziklikten kurtulmak mümkün olmayacak.
Yarın ki maç için görüşleriniz neler.
Değerli Renkdaşlarım.
Benim içinden şunlara haddini bildirmek geçiyor.
Haketmedikleri kupayı isteyen,emek hırsızlarına gereken cevabı sahada vermek en büyük dileğim.
Birde bunların Gs ile oynayacakları maçlara dikkatinizi çekmek istiyorum.
Ïlgi ile takip edeceğim bunları.
maç sanırım kadıköyde...
ve kadıköyden çıkış yok,
başka yolu da yok zaten.
12. adamın müthiş baskısıyla alıcaz bu maçı...
beraberliği dahi aklımdan geçirmiyorum.
Helal Sana Kardeşim Ne zaman 50 mesaj yaptın yahu.:laugh:sonunda 50 mesaj yaptım ve tekrar aranızdayım
yeni çalışma(yorum lütfen) ;
![]()
Bayağı da yetenek var haa..![]()
@Meridian resimler çok güzel gerçekten Teşekkür Ederiz..
yarınki maçla ilgili görüşümde:
Artık şunlara hadlerini bildirmenin zamanı geldi. diğer maçlarıda kazanalım 1-0 olsun bizim olsun kötü oynasakta umrumda değil bu sene kazanalımda maçları, ama bu ts ye fark bekliyorum 3 den aşağısı kurtarmaz artık. en az 3 atmalılar aksi takdirde diğer galibiyetleri galibiyet saymıyorum ben. Bide çıkmışlar kupa istiyolarmış gene! Verecez size yarın kupayı bekleyin yarını...!
kaç atarsak atalım yine bir bahane bulurlar. yok direk yamuktu yok zemin kötüydü yok hava sıcaktı yok çok fazla taraftar vardı. eminim maç sonrası yine komik bir açıklama yapacaklar