SDN Fenerbahçe Kulübü

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Günaydın Arkadaşlar maçı izliyemedim ama olsun yenmemize sevindim :)

Reaksiyon puanı
10,315
Aykut hocaya olan desteğim kırılmaya başlıyor yavaş yavaş :(

benim ümitlerim çoktan bitti, şunu anladım ki, aykut fenerbahçeye üç gömlek dar gelmeye başladı.
bizde olan kadro hiçbir takımda yok aslında ama, en rezil futbolu oynayan da yine bizim takımımız.
bizi ele geçiren hangi anadolu takımı olursa olsun canımıza okuyor. gol yemeyelim diye duaya çıkıyoruz her maç.
birkaç futbolcumuzun şahsi becerileri ile maç kotarıyor, binbir güçlükle günü kurtarabiliyoruz.
artık sıradan bir takım olmaktan, her an ecel terleri dökmekten bizar olduk.
ve sanırım aykut takımın başında kaldığı sürece bu eziklikten kurtulmak mümkün olmayacak.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
benim ümitlerim çoktan bitti, şunu anladım ki, aykut fenerbahçeye üç gömlek dar gelmeye başladı.
bizde olan kadro hiçbir takımda yok aslında ama, en rezil futbolu oynayan da yine bizim takımımız.
bizi ele geçiren hangi anadolu takımı olursa olsun canımıza okuyor. gol yemeyelim diye duaya çıkıyoruz her maç.
birkaç futbolcumuzun şahsi becerileri ile maç kotarıyor, binbir güçlükle günü kurtarabiliyoruz.
ve sanırım aykut takımın başında kaldığı sürece bu eziklikten kurtulmak mümkün olmayacak.

+ Her maçda saçma bir hamle yapmaması için dua eder olduk yahu.
Bu taraftar bunu haketmiyor,bunu bilir bunu söylerim.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Çok haklısın.Tamamen katılıyorum

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya bensiz aykutu çekiştiriyorsunuz ya =) alınıyorum valla

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçe 75-69 Galatasaray M.P.
2012-04-12_gss446.jpg

Fenerbahçemiz, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Final serisi ilk maçında, Caferağa Spor Salonu’nda Galatasaray Medical Park ile karşılaştı. Mücadeleden 75-69 galip ayrılan Takımımız, final serisinde 1-0 öne geçti. 3 galibiyete ulaşacak olan takımın şampiyonluğu ilan edeceği seride ikinci maç 14 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Asbaşkanlarımızdan Ali Koç ve Ömer Temelli ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Yasemin Merçil, Semih Özsoy, Hakan Dinçay, Ünal Uzun, Serhat Çeçen ve Turan Şahin de izledi.

Tempolu başlayan mücadelenin ilk dakikalarında Angel McCoughtry ile sayılar bulan Fenerbahçemiz karşısında boyalı alanı iyi kullanan Sarı Kırmızılılar, 5.dakikada skoru 6-12’ye getirdi. Hücum ribaundlarında etkili olan rakibini savunmasıyla durduran Takımımız, Pondexter’ın de hızlı hücumları sayıya çevirmesiyle farkı 1 sayıya indirdi (15-16). İlk periyotu da Galatasaray Medical Park 15-17 önde tamamladı.

İkinci periyotun ilk iki dakikası Epiphanny Prince ile Cappie Pondexter’ın karşılıklı sayılarıyla başlarken, Zane Tamane’nin de turnikesiyle skora denge geldi (19-19). Alan savunmasına karşı iyi hücum eden Fenerbahçemiz, Zane Tamane ve Birsel Vardarlı’nın sayılarıyla farkı 7 sayıya çıkarttı (28-21). Ancak Pondexter’ın sayılarına Taurasi ile karşılık veren Galatasaray Medical Park, ilk yarının tamamlanmasına 1 dakika kala farkı 3 sayıya indirdi (33-30). Mücadelenin ilk yarısını da Takımımız 33-30 önde tamamladı.

Üçüncü periyotun ilk dakikalarında iki takımda hücumda skor bulmakta zorlanmazken, Birsel, Nevriye ve McCoughtry üçlüsüyle sayılar üreten Fenerbahçemiz, 24.dakikada durumu 42-36’ya getirdi. Tina Charles ile Sylvia Fowles’a top indirerek ilk dakikalarda hücumları değerlendiren Galatasaray Medical Park, savunmadaki direncini de arttırdı. Son bölümde Ivana Matovic ve Zane Tamane ikilisiyle boyalı alanda üstünlüğü eline alan Takımımız, periyotu da 7 sayı farkla 54-47 önde tamamladı.

Mücadelenin final periyotunda Tamane ve Matovic ikilisiyle pota altındaki etkinliğini sürdüren Fenerbahçemiz 34.dakikada skoru 59-51’e getirdi. Alan savunmasına dönen Galatasaray Medical Park, Şaziye İvegin, Tina Charles ve Epiphanny Prince üçlüsüyle bulduğu sayılarla farkı 3 sayıya indirdi (61-58). Birsel ve Taurasi’nin karşılıklı üçer sayılık basketleri sonrasında Sarı Kırmızılılar, Fowles’ın da pota altı tipiyle durumu 68-67’ye getirdi. Cappie Pondexter’ın basketi sonrasında alan savunmasına dönen Fenerbahçemiz bitime 13 saniye kala Angel McCoughtry’nin turnikesiyle durumu 74-69’a getirdi ve karşılaşmadan da 75-69 galibiyetle ayrıldı.

Maçın ardından soyunma odasına giden yöneticilerimiz, oyuncuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı tebrik etti.

SALON: Caferağa Spor Salonu
HAKEMLER: Zafer Yılmaz, Halil Baldemir, Ziya Özorhon

FENERBAHÇE (75): Zane Tamane 13 (8 ribaund- 1 asist), Birsel Vardarlı 14 (2 ribaund- 5 asist), Esmeral Tunçluer (3 ribaund- 2 asist), Nevriye Yılmaz 3 (8 ribaund), Ivana Matovic 8 (5 ribaund- 3 asist), Cappie Pondexter 17 (4 ribaund- 1 asist), Angel McCoughtry 20 (9 ribaund- 4 asist).

GALATASARAY MEDİCAL PARK (69): Epiphanny Prince 11 (2 ribaund- 2 asist), Bahar Çağlar 4 (3 ribaund- 3 asist), Işıl Alben (3 ribaund- 2 asist), Diana Taurasi 12 (2 ribaund- 5 asist), Şaziye İvegin 3 (3 ribaund- 1 asist), Tina Charles 20 (7 ribaund- 4 asist), Sylvia Fowles 19 (14 ribaund)

1.PERİYOT: 15-17
2.PERİYOT: 18-13
3.PERİYOT: 21-17
4.PERİYOT: 21-22

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28782

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın Büyük Taraftar.
Gününüz Hayırlı olsun.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
aykut hoca , kupa maçına tur atlamak için çıkmadı sanki , ya olursa diye çıktı .. play off maçları kupa maçından daha önemli konumda diğer playoff takımları gibi , diğerleri daha önce havlu attılar ( bilerek veya bilmeyerek :) ) , kolay değil 6 hafta 6 derbi maçı oynamak düşüncesi , ( tabi 4 takım içinde aynı şartlar mevcut ) , şansı yaver giderse ki .. çift kupa sahibi olabilirz..

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük taraftar... Heyecan var mı? :):)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yarın ki maç için görüşleriniz neler.
Değerli Renkdaşlarım.
Benim içinden şunlara haddini bildirmek geçiyor.
Haketmedikleri kupayı isteyen,emek hırsızlarına gereken cevabı sahada vermek en büyük dileğim.
Birde bunların Gs ile oynayacakları maçlara dikkatinizi çekmek istiyorum.
Ïlgi ile takip edeceğim bunları.

Reaksiyon puanı
10,315
maç sanırım kadıköyde...
ve kadıköyden çıkış yok,
başka yolu da yok zaten.
12. adamın müthiş baskısıyla alıcaz bu maçı...
beraberliği dahi aklımdan geçirmiyorum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İnşaallah her maçı alacağız,ben takımdan çok şey bekliyorum.
Her ne kadar Türkiye Kupasında berbat bir futbol oynasakda,Süper Final bir başka olacak bana göre.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Yarın ki maç için görüşleriniz neler.
Değerli Renkdaşlarım.
Benim içinden şunlara haddini bildirmek geçiyor.
Haketmedikleri kupayı isteyen,emek hırsızlarına gereken cevabı sahada vermek en büyük dileğim.
Birde bunların Gs ile oynayacakları maçlara dikkatinizi çekmek istiyorum.
Ïlgi ile takip edeceğim bunları.

mac bizimdir...

--- Mesaj Güncellendi ---

maç sanırım kadıköyde...
ve kadıköyden çıkış yok,
başka yolu da yok zaten.
12. adamın müthiş baskısıyla alıcaz bu maçı...
beraberliği dahi aklımdan geçirmiyorum.

cok cekismeli bir mac olacak o kesin ama bizim olacak...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
sonunda 50 mesaj yaptım ve tekrar aranızdayım :)
yeni çalışma(yorum lütfen) ;

fenerbahce_wallpaper_by_meridiann-d4w7tvg.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] daha nice 50 mesajlarin olur insallah...
calisman muhteseeeemmm...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hepinize teşekkürler. sizinle sohbey için yüz mesajda yapardım sorun değil :)

Bu da fırından yeni çıktı :)

fenerbahce_wallpaper_by_meridiann-d4w8e6l.jpg

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] çok güzel çalışmaların var bravo.Hangi programda yapıyorsun?

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] resimler çok güzel gerçekten Teşekkür Ederiz..

yarınki maçla ilgili görüşümde:

Artık şunlara hadlerini bildirmenin zamanı geldi. diğer maçlarıda kazanalım 1-0 olsun bizim olsun kötü oynasakta umrumda değil bu sene kazanalımda maçları, ama bu ts ye fark bekliyorum 3 den aşağısı kurtarmaz artık. en az 3 atmalılar aksi takdirde diğer galibiyetleri galibiyet saymıyorum ben. Bide çıkmışlar kupa istiyolarmış gene! Verecez size yarın kupayı bekleyin yarını...!

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@Meridian resimler çok güzel gerçekten Teşekkür Ederiz..

yarınki maçla ilgili görüşümde:

Artık şunlara hadlerini bildirmenin zamanı geldi. diğer maçlarıda kazanalım 1-0 olsun bizim olsun kötü oynasakta umrumda değil bu sene kazanalımda maçları, ama bu ts ye fark bekliyorum 3 den aşağısı kurtarmaz artık. en az 3 atmalılar aksi takdirde diğer galibiyetleri galibiyet saymıyorum ben. Bide çıkmışlar kupa istiyolarmış gene! Verecez size yarın kupayı bekleyin yarını...!

kaç atarsak atalım yine bir bahane bulurlar. yok direk yamuktu yok zemin kötüydü yok hava sıcaktı yok çok fazla taraftar vardı. eminim maç sonrası yine komik bir açıklama yapacaklar

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
kaç atarsak atalım yine bir bahane bulurlar. yok direk yamuktu yok zemin kötüydü yok hava sıcaktı yok çok fazla taraftar vardı. eminim maç sonrası yine komik bir açıklama yapacaklar

onları susturmanın en iyi yolu şöyle güzel bi fark atmak. bunlar çocukca işlerine gene devam edebilirler. Zaten herkez bunların ne ... olduğunu anladı.