SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
her ne kadar fenerbahçemiz şikebahçe olsada benide yaz.

etme be kardeş, gücendim bak şimdi!
sahiden...
eğer bu dediğine essahdan inanmış olsaydım burada olmazdım ben.
son üç yıl boyunca şampiyonlukları son anda elinden alınmış, gaspedilmiş bir takımın son yılında bir kez daha hüsrana uğramamak için bazı argümanlara -bazı yöneticilerinin- tevessül etmeye yeltenmesi kulübümüzü böyle haksız bir yafta ile yaralamanızı gerektirmezdi.
üzüldüm!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sen ve senin gibilere,bu takımın ihtiyacı yok.:angry:
Bence Burada yerinde yok.
Sen FENERBAHÇELİ olamayacak kadar,önyargılısın.:sleep:
FENERBAHÇELİ olamayacak kadarda acımasız.:sleep:
Bir o kadar da bukalemmun bir tipsin.:hammer:
Gereğini Seyyah Kardeşim yapacaktır.
Senin gibilere ihtiyacımız yok çok şükür.:wink:

--- Mesaj Güncellendi ---

etme be kardeş, gücendim bak şimdi!
sahiden...
eğer bu dediğine essahdan inanmış olsaydım burada olmazdım ben.
son üç yıl boyunca şampiyonlukları son anda elinden alınmış, gaspedilmiş bir takımın son yılında bir kez daha hüsrana uğramamak için bazı argümanlara -bazı yöneticilerinin- tevessül etmeye yeltenmesi kulübümüzü böyle haksız bir yafta ile yaralamanızı gerektirmezdi.
üzüldüm!
Kardeş kelimesi öyle herkese söylenecek kadar hafif değil SEYYAH kardeşim...!:closedeyes:
Üzülmenede gerek yok.Kalbini ferah tut.:)
Çok Şükür bu tiplerede bu takımın ihtiyacı yok.:wink:

maç öncesi Nazlı'nın orası... @mustang sizin için :)

2gt6w.jpg

Lugano'yu gerçekten çok özledim... :(
Teşekkürler Kardeşim...!:flowers:
Biz gidemiyoruz.:rolleyes:
Ama senin gibi Kardeşlerim bu fotolar ile bizi oralara götürüyor.:thumbup:
Ellerin dert görmesin.:)

Bu arada Lugano yu bende özledim.:crying:
Çünkü takımın 'Delisi' idi o.:rolleyes:
'Deli Yüreği' idi aynı zamanda.
Takımında mutsuz bildiğim kadarı ile,
İnşallah döner.:)

Reaksiyon puanı
10,315
Olaylı derbide Fener'in yüzü güldü
derbi.jpg

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde haftanın derbisinde Fenerbahçe Grundig, Galatasaray Yurtiçi Kargo'ya set vermedi: 3-0.
F.Bahçe, ilk teknik molayı 8-6 önde tamamladı. İyi savunmasını etkili hücumlarıyla süsleyen Kanarya, bu seti 25-21 kazandı. İkinci sette ise olaylar vardı. Üç kez eşitliğin sağlandığı bu bölümde skor 20-20 iken sahaya atılan yabancı maddeler maçı durdurdu. Güvenlik sağlandıktan sonra devam eden müsabakada F.Bahçe, 26-24 ile durumu 2-0 yaptı. 3. seti de rakibine vermeyen Kanarya, 25-20'lik üstünlükle maçı 3-0 kazandı. Diğer sonuçlar şöyle: Erkekler: Torul G.-Halkbank: 0-3, İBB-4 Eylül: 4-0, Ziraat B.-Maliye: 1-3. Bayanlar: Ereğli B.-F.Bahçe Universal: 1-3, Beşiktaş-Pursaklar: 3-2, Eczacıbaşı-IBA Kimya: 3-0.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geçen Haftaki kötü haberlerden sonra iyi haberler almak çok iyi geliyor İnsana.:)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
FENERBAHÇELİ OLMAK NE GÜZEL BİR ŞEY...

[video=youtube;ApNfl1qcMR4]http://www.youtube.com/watch?v=ApNfl1qcMR4[/video]

Başım yukarıda, gücüm yerinde
İsterim ki bilsin herkes, ben bir fenerbahçeliyim
Gözüm dışarıda, dev kupalarda
Kalkışmasın kimse seni kalbimden söküp atmaya
Taraftarım ben, dedikodu bilmem
Tarih yazar kim haklı, kim çamur attı
Kimseye kanmam, yalancı sevmem
Annemin ak sütü kadar helaldir kupalar
Seninle sonsuza dek sırt sırta veririm hey
Yan yanayız doğu batı kuzey güney
Lefterin'le Aykut'unla Alex'inle gürle hey
Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey
Laraylaraylaraylaraylaray Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Nasıl bir takımsın Sen..!:)
Galibiyetin ayrı bir güzel.:flowers:
Mağlubiyetine üzülmek bambaşka birşey.:crying:
Seni seviyoruz FENERBAHÇEM...!:clap:

FENERBAHÇELİ olmak işte Böyle Bir Şey...!:thumbup:

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

sen kesinlikle FENERBAHÇELİ değilsin... ne biçim bir laf bu?
bende seni istemiyorum listemizde... senin gibilerin yeri yok o büyük insanların arasında....

Sen ve senin gibilere,bu takımın ihtiyacı yok.:angry:
Bence Burada yerinde yok.
Sen FENERBAHÇELİ olamayacak kadar,önyargılısın.:sleep:
FENERBAHÇELİ olamayacak kadarda acımasız.:sleep:
Bir o kadar da bukalemmun bir tipsin.:hammer:
Gereğini Seyyah Kardeşim yapacaktır.
Senin gibilere ihtiyacımız yok çok şükür.:wink:

Kardeş kelimesi öyle herkese söylenecek kadar hafif değil SEYYAH kardeşim...!:closedeyes:
Üzülmenede gerek yok.Kalbini ferah tut.:)
Çok Şükür bu tiplerede bu takımın ihtiyacı yok.:wink:

Teşekkürler Kardeşim...!:flowers:
Biz gidemiyoruz.:rolleyes:
Ama senin gibi Kardeşlerim bu fotolar ile bizi oralara götürüyor.:thumbup:
Ellerin dert görmesin.:)

Bu arada Lugano yu bende özledim.:crying:
Çünkü takımın 'Delisi' idi o.:rolleyes:
'Deli Yüreği' idi aynı zamanda.
Takımında mutsuz bildiğim kadarı ile,
İnşallah döner.:)

rica ederim ne demek... birçok videom var stat da fakat o kadar zıplamışım ki seyrederken başı döner insanın :) birdaha ki maçta zıplamayıp sizin için o büyük taraftarı düzgün çekeceğim... İnşallah tabi :)

Reaksiyon puanı
10,315
Sosyal Paylaşım Ağlarında da Birlikte

[TD="class: f4, align: left"]
2011-08-11_twitter.jpg
[/TD]

[TD="class: f2"]
[/TD]

[TD="class: f4"]Fenerbahçe Spor Kulübü, sosyal paylaşım ağları Facebook ve Twitter’da da sizinle!

Resmi İnternet Sitemiz, Radyo Fenerbahçe ve FB TV aracılığıyla yapılan resmi açıklamaların yanı sıra, Profesyonel Futbol Takımımıza dair son haberler, fotoğraflar ve röportajlar başta olmak üzere tüm branşlarımıza ait gelişmeler, Fenercell ve FenerNET ile ilgili son kampanyalar Twitter ve Facebook’taki resmi hesaplarımızda...

Siz de www.twitter.com/fenerbahce ve http://www.facebook.com/Fenerbahce adreslerinden bize ulaşabilir, yorum ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

bu haberin tarihi biraz eski. muhtemelen bu konu içinde de yer verilmiş olabilir. fakat yeniden güncelleme açısından tekrar buraya alma gereği duydum.

[/TD]

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;Bv7Vu8fGEog]http://www.youtube.com/watch?v=Bv7Vu8fGEog[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
1. bdco
2. RuNaL
3. Jemand
4. honen
5. Panculli
6. Talha Sarı Ertunç
7. Denizhan Dakılır
8. tekefe
9. mahmuteser
10.mavinok.ta
11.penquen
12.umudayolculuk
13.negroo
14.muratince72
15.yasir
16.DHeMLy-CHaY
17.ESDİEN
18.teknojen
19.baaydin
20.Rocco
21.emubaltaci
22.wwhirlwind
23.c0lin
24.ufti
25.esesli_bahti
26.eeemmmrrreeeee
27.skate
28.LorD_35
29.alperkaan41
30.balcis
31.thirteen
32.phy
33.JuLiuSiuS
34.MehmetMiri
35.arifumit
36.ramcho07
37.Tabu1907
38.OnLT
39.emir1907
40.penthesleia
41.muse
42.Link
43.harslaner
44.T-rex
45.dragon111
46.Gorkem
47.titanyum
48.makrop!
49.serhatoz
50.RE_6
51.muhammetöner
52.kullanıcı
53.DarkLady
54.dirknowitzki
55.kron
56.mindiz
57.calvaria
58.Tony Montana
59.erol_1982
60.KEMAL_5
61.rapper_uur
62.kuSpa
63.ByCharisma
64.Evanescence
65.findukfaresi
66.ademaktekin
67.Dream_
68.asi_53
69.maxxdump
70.Piştof
71.OLA!!!
72.Group XR
73.Ademsx1
74.yusher
75.erdemgazetesi
76.Salihyet
77.emerald
78.bflues
79.HRNKC
80.Majeste
81.iskoco
82.black_mamba
83.DUM4N
84.likable06
85.1995atakan
86.baHira
87.ereklim
88.alpware
89.zelenga
90.clubbers
91.haddibeeee
92.cevatb
93.onair
94.robinest
95.m!ndf!elds
96.Darty
97.suyat
98.sagolayn
99.sercanozturk
101.tsewen
102.Darkefen
103.TMac1
104.0ReiS0
105.zafercem
106.ahmet331
107.Bagcivan
108.design_man79
109.cyber77
110.Peter
111.Scorpion28
112.Frespo
113.MirAge42
114.sharlk
115.zoki
116.cholericgirl
117.yaseta
118.by3mR3
119.muratflash
120.efe24
121.NikeSteeL
122.erjan
123.a1h9m8e5t
124.desende_asi
125.ATmaCA53
126.zoki
127.asusbey
128.Son Efe
129.Cünipır
130.cobra11
131.Dream Team
132.Cincin
133.Quadro
134.muratteas
135.delidolu22
136.M@TRİX
137.ttm
138.chimsee
139.kaptan_07
140.yrss
141.son.durak.27
142.zeroaxa
143.mustang
144.Ramintwes
145.Jσjo.`
146.x_large
147.CALIYAKALI
148.hharun43
149.actofgod
150.gece_mavisi1
151.gretna989
152.Corbett
153.arif 34
154.csen
155.ALMİ
156.secret_girl
157.mswebmaster
158.ahmeta
159.mylife.eg
160.orcnd
161.Salt Okunur
162.MyaspM
163.kakarotto/1907
164.ufuk179
165.çanakkaleli17
166.ridone66
167.mcaner23
168.casanber
169.chemsul
170.UndyingDarkness
171.erdcan
172.SeRKaaN
173.fobyram
174.Onkolik
175.REDFOKS
176.gammer
177.ramboberk
178.mcox
179.Vendetta
180.mr_rain
181.fogu78
182.Ert_Gun
183.StarWars
184.ufuk179
185.finix
186.6.burhan
187.Lucas
188.MirAge42
189.fizikci
190.whiskers
191.yakulum
192.Onkolik
193.ahmtzya
194.cengaver51
195.fb_hunter1907
196.Northeaster
197.alex10
198.hanxhanx
199.DwL
200.tahaburak
201.Fantoma
202.scorpion20
203.FightFor
204.aceylan1445
205.hsngrms
206.SelamiOzan
207.|SeYYaH|
208.m.emek
209.irfan-06
210.privatearies
211.adrasa
212.eskiyapar
213.mei
214.suyat
215.disnoy
216.lord87
217.riverdog
218.ndrshn
219.pc_manyak
220.prisoner
221.Bombacı Mülayim
222.1907
223.sdmh
224.prestiga
225.gdart
226.android3
227.Paramore
228.canfb1907
229.yagiz_fb
230.aqress
231.Plaka1907
232.REİS_FB
233.bymessi10
234.baro1907
235.angel75
236.selofb31
237.technomind
238.ayhboz
239.Eflay
240.Tigerx
241.rumblefish
242.bibooo
243.jaguar66
244.aagkn
245.relief2507
246.turgutreisfb
247.adeleks
248.zatura
249.WhiteHawk
250.DiaMorfin
251.regola
252.ivyy
253.checkirge
254.Syesilta
255.breakdancewar
256.konyak

Beni de ekle kardeşim.

tamamdır kardeşim, hayırlı uğurlu olsun. sizi bu sütunlarda her zaman görmek isteriz.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[video=vimeo;36318609]http://vimeo.com/36318609[/video]

[video=vimeo;21982627]http://vimeo.com/21982627[/video]

[video=vimeo;19519816]http://vimeo.com/19519816[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programına konuk oldu; birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Kamer "Sow transferini düşmeme garantisi alarak mı yaptınız?" sorusuna verdiği cevapta "Evet, Sow transferi öncesinde garanti aldık. Oynadığımız 13 tane maçı izledik ve bu maçlardan garanti aldık. Biz şike yapmadık. Eğer biz küme düşürülürsek, bize zulüm edilmiş olur. Sahaya inatla bir leke bulaştırılacaksa feda olsun Sow'a harcanan para" cevabını verdi.

15733432.gif
spacer.gif

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Stadyum programına konuk olan Fenerbahçe Asbaşkanı Cihan Kamer, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
Şike soruşturması kapsamında yaşananlar için Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'yı sorumlu gören Kamer, Galatasaray kulübünün de davası olduğunu söyledi ve sarı kırmızılıların transfer politikası için şok bir iddiayı ortaya attı. İşte Cihan Kamer'in birbirinden çarpıcı açıklamaları:
"EĞER KURGUYSA, BU ÜLKEYE İHANET OLUR"
Fenerbahçe'nin ilk günden beri savunduğu tezler, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasından sonra haklı çıkmış oldu. Fenerbahçe çok şey kaybetti bu süreçte. CAS'ı kazansak ne olur? Maddi anlamda getirisinden başka ne değişir? Hiç bir savunma alınmadan tek taraflı bir Etik Kurulu raporu hazırlanmış ve bu rapora inanmışlar. Bunu büyük ihtimalle bir sohbet esnasında Cornu'ya söylediler diye düşünüyorum. Yaşananların bir kurgu olduğunu söylemek istemiyorum. Bütün emarelere rağmen iyi niyetli bakmak istiyorum, eğer kurguysa bu ülkeye de ihanet olur.
"ARIBOĞAN VE HELVACI'YA GÜVENMİYORUZ DEDİK"
Ben hala Mehmet Ali Aydınlar'ın bazı gelişmelerden haberi olmadığına inanıyorum. Örneğin Cornu'nun "TFF Fenerbahçe'nin arkasında durabilseydi Şampiyonlar Ligi'ne alırdık" açıklamasını da bilmediğini düşünüyorum. Ben Mehmet Ali Aydınlar'a da sordum bunu ve Aydınlar kısmen bilgisi olduğunu söyledi.
Biz ilk günden beri UEFA'daki süreci Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı ile yürütmeyin dedik. Zira biz güvenmiyoruz bu ikisine. Duyumlarımız bunu gösteriyor ve hareketleri de bunu doğruluyor. Sürecin başından beri Fenerbahçe'nin suçluluğu için çalışıyorlar.
Kulüpler Birliği toplatısında Aydınlar'ın bizlere verdiği belge sonuç belgesi. Zaten o aşamaya Helvacı ve Arıboğan'ın hareketleriyle oraya geldiğine inanıyoruz. Cornu'nun ifadesine göre böyle bir belge verilmesi istenmiş kendisinden.
"CEHENNEMİN YOLLARI İYİ NİYET TAŞLARI İLE DÖŞELİDİR"
Aydınlar Genel Kurul'da Helvacı ve Arıboğan'a kefilim dedi. Son dakikaya kadar güvenerek hareket etti. Birazcık bizim söylediklerimizi göz önünde bulundurup bu kadar güvenmeseydi bu sonuca varılmayacağını düşünüyorum. Aydınlar, Türk futbolu ve kulüpleri için iyi niyetli hareket etmiştir. Ama tekrar etmek istiyorum; cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir.
Mehmet Ali Aydınlar'ın bir daha aday olup olmayacağına ise yorum yapmak istemiyorum ama bir kez daha aday olma ihtimalini çok az olarak görüyorum.
Federasyon Başkanı'nın bütün gelen belgeleri avukat gibi tek tek okumasını beklemiyorum. En iyi niyetli olarak şunu düşünüyorum: sohbet esnasında Cornu'ya yanlış ve eksik olan Etik Kurulu raporundan bahsettiler. Sonradan baktılar ki bu ifadeler davaya ana söz konusu olan ifadeler olmuş. Bunun paniği ile yaşananı saklamaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bunun ilerisini düşünmek istemiyorum. Eğer düşünürsem hem Türk futbolu, hem de o insanlar için kötü olur.
"HELVACI'NIN O KOLTUKTA BİR DAKİKA OTURMA HAKKI YOKTUR"
Sonuçta biz haklı çıktık. Eksik ve hatalı bir Etik Kurulu raporu nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edildik. Ancak buna sebep olan isimlerden Mehmet Helvacı hala görevinin başında oturuyor. Fenerbahçe taraftarı ve camiasının bu konuda beklentisi büyük, Helvacı'nın o koltukta tek bir dakika oturma hakkı yoktur!
"FUTBOL SAHADA OYNANMIYOR MU?"
Bir kişi de sunu sormuyor: Futbol sahada oynanmıyor mu? Futbol bilgisine sahip olan, yetkisi olan insanlar şu 13 maçı oturup izlesinler. Ben o maçlarda tribünde hop oturup, hop kalktım. Bütün Türkiye sahada bir sorun olmadığını gördü. Spor otoriteleri de sahada bir şey olmadığını söylüyor. Sahalar temizse ben diyorum ki yönetici arkadaşlarımız da temiz.
Bunun kararını Türk adaleti verecek. Türkiye Futbol Federasyonu karar vermemeli. Ben tamamen maçların izlenerek karar verilmesini istiyorum. İddianame ile karar verilmemesi gerekiyor. İçerideki arkadaşlarımızın elinde bilgisayar yok, 15 gün süre verilip savunma yapılması isteniyor. Ellerine CD verilip incelenmesi bekleniyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun acilen bir kurul kurup maçları izlemesi ve kararı buna göre vermesi gerekiyor.
"ŞENEZ ERZİK TOPA GİRMEK ZORUNDA"
Şu an içerideki arkadaşlarımız tutuksuz olarak yargılanması gerekiyor. İçimde zerre kadar şüphe yok ki onlar temizler. Suçlu olsalar bile 7 ay oldu. Bu konudaki kararı adalet vermeli, TFF bu kadar içeri girmemeli. Ve artık yeter, Şenez Erzik topa girmek zorunda! Bu ülkede Fenerbahçe yöneticiliği yapmış, çok önemli bir konuma gelmiş kişi. Şenez Erzik'in bu ülkeye borcu vardır ve böyle 100 yılda bir yaşanabilecek bir olayda topa girmelidir. Ne yapmalıdır? Yurt dışından yetkili bir kurul oluşturup saha içini inceletmeli, saha içinde bir şeyler olup olmadığını göstermelidir.
Erzik elbette dışarıda çalışmalar yapıyordur, ama ben yeterli görmüyorum. Şenez Erzik orada çok çok önemli bir konuma sahip ve o konuma Türk futbolu adına gelmiş bir kişi olarak daha fazlasını yapmıştır. Ayrıca Federasyon başkanı olması konusunda, yurt dışında UEFA ve FIFA'da görevli yetkililerin bir çoğu kendi ülkelerinde federasyon başkanı... Federasyon başkanı olsun demiyorum ama UEFA'da daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Bu şans bir kez eline gelir sayın Erzik'in. İnanıyorsa suçsuz olduğumuza daha çok savunmalı. İnanmıyorsa düşürürsünüz biter, çocuk oyuncağına döndü, aylar oldu...
"DEDİKODULARA VE HABERLERE GÖRE HAREKET ETTİLER"
Sezon başında 2 yol vardı. Birincisi dimdik duracaktılar. Bu ülkede hukuğun bir işleme süreci var ve davaların T'ü beraat ile sonuçlanıyor. Liglerin ertelemesine de gerek yoktu, 1 ayda Türk futbolu ne kazandı? Bu olay kısa sürede çözülecek bir olay değildi. UEFA'ya en az 5-6 ay zamana ihtiyacımız var, takımlarımıza güveniyoruz denmeliydi. Basındaki haberlere, dedikodulara göre hareket etmek yerine, bir kurul kuracak ve bütün maçları inceleterek hareket edecektiler. En doğru olan yol buydu.
Ya da diyecekti ki; Fenerbahçe başkanı içeride, Beşiktaş yöneticileri aynı şekilde, Trabzonspor başkanının yurt dışına çıkma yasağı var ve bir çok takımın yetkilileri içeride. Dolayısıyla kimseyi Avrupa kupalarına göndermiyorum. Sıfır tolerans diyecektiler ve kimseyi göndermeyecektiler.
Bizim en çok mağdur olduğumuz nokta, Federasyon hukuk, yargıç ve mahkeme ile hiç savunma ile yargılama yapmaya kalktı. Halbuki 5 Ocak'ta UEFA bir bildiri yayınladı ve Federasyonlar kendi içerisinde karar verir. CAS'a gönderdiği savunmada da aynı şeyleri söyledi ve kararın TFF'ye ait olduğunu söyledi.
"8 TAKIM DEĞİL! GALATASARAY'IN DA DAVASI VAR"
Aslında sadece 8 takım değil. 10-11 takım var en azından. Biliyorsunuz Galatasaray'ın Denizlispor Fenerbahçe maçıyla ile ilgili yargıda olan bir davası var. Dönüp 'Ben bu işte yokum. Diğerleriyle ilgili bir olay' deme hakkı yok kimsenin. Adnan Öztürk'ün bu yöndeki açıklamaları yanlış. Biz bu yönde hareket etmedik hiç.
"AMRABAT, YİĞİT, NECATİ... BUNLAR TESADÜF MÜ?"
Öztürk'ün açıklamalarının ardından şunları da söyleyeyim. Sizin Kayserispor maçınız var, Amrabat'a talip oluyorsunuz; Manisaspor maçınız var Yiğit'e talip oluyorsunuz. Daha sonra Antalyaspor maçından önce Necati Ateş'e talip oluyorsunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Doka ve Sivasspor'dan Grosicki ile ilgili de benzer şeyler var. Bunların hepsi mi tesadüf?
Bu bizi nereye taşır? Ben aslında bekliyorum, Ünal Aysal madem çok etik bir başkan, çıkıp "Denizlispor - Fenerbahçe maçının incelenmesini istiyorum" niye demiyor?
Şimdi bir hikaye var, biri ölüyor ve cehenneme gidiyor. Her kuyunun başında bir zebani var ve tırmanıp kaçmaya çalışanı kafasına vurarak durduruyor. Ancak bir kuyuda zebani yok. Niye diye soruyorlar ve o kuyuda Türkler var, onlar birbirinin paçasından tutarak durdururlar zaten. Demek istediğimiz bu. Futbol temizlenecekse Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe üzerinden temizlenemez. Fakat bu fırsat haline getirilemez. Saha içinde verilen mücadeleyi saha dışına çekerek avantaj elde etmeye çalışılamaz. Herkes Türkiye formasını giyecek ve böyle mücadele edecek.
"58. MADDENİN DEĞİŞMESİNİ SAVUNUYORUZ"
Biz aslında 58. maddenin değişmesini savunuyoruz, tıpkı 62 ve 22'nin olduğu gibi. 62 ve 22 nedir yahu? Adam öldürüyorsunuz bu kadar ceza almıyorsunuz. Ne yaptı Türk futbolunu, sporunu geliştirmek için yıllarını harcayan insanlar? Biz bu yüzden değiştirilmesini savunduk. Ayrıca hiç bir yelpazesi yok. Dedikodusu da, yapanı da düşürülüyor. Biz uluslararası hukuğa değiştirilmesini istedik. Ama herkes formasını giydin ve Fenerbahçe düşmemek için değiştirmek istiyor. Fenerbahçe düşmemek için madde değişikliği istiyor haberi yalan. Biz değiştirilmesini istedik ama yine şike yapanın küme düşürüleceği bir ceza sistemini istedik.
"SOW TRANSFERİNDE GARANTİ ALDIK"
Evet, Sow transferi öncesinde garanti aldık. Nereden garanti aldık biliyor musunuz? 13 tane oynadığımız maçtan garanti aldık. Biz şike yapmadık. Eğer biz küme düşürülürsek, bize zulm edilmiş olur. Eğer saha temizse, ki biz bunu tüm Türkiye olarak gördük. Sahaya inatla bir leke bulaştırılacaksa feda olsun Sow'a harcanan para. Yazık günahtır, biz yaşadık geçen sene bu mücadeleyi. Göz yaşları ile izlediğimiz maçları yaşadık biz.
"NİANG ANDRE SANTOS VE LUGANO'YU SATTIK ÇÜNKÜ..."
Niang, Andre Santos ve Lugano'nun satılmasının iki sebebi var. Birincisi ekonomik sebepler. Biz iki senedir bütün hesap ve kurgularımızı şampiyonluğa endeksli yaptık. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek demek en az 25 milyon euro demektir. Biz bir sene Trabzonspor'la berabere kalarak bu şansı kaybettik, bir sene de gönderilmedik. Bu nereden baksanız 60 milyon avro demektir ve bu bir kulüp için çok büyük bir paradır.
İkinci sebep ise, siz bir yanlış karar vererek bizi Şampiyonlar Ligi'ne göndermiyorsunuz, bundan sonraki yanlışınız da küme düşürmek olur diye bu şekilde bir karar aldık. Dolayısıyla görüyorsunuz bir yanlış olayları nereye getiriyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19856564.asp

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
valla ben onlarla oturup 13 maçı izlerim ardı ardına :):)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;B2WNwmicyrA]http://www.youtube.com/watch?v=B2WNwmicyrA[/video]

[video=youtube;eMj9jA59kaQ]http://www.youtube.com/watch?v=eMj9jA59kaQ[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
TKBL’de zirve yarışı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin(TKBL) 17. haftasında, klasmanda ikinci sırada bulunan Galatasaray Medical Park ile lider Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, 8 Şubat Çarşamba günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. Aynı puana sahip iki takımım mücadelesinde galip gelen, TKBL’nin zirvesine yerleşecek.

TKBL’de geride kalan 16 haftada Fenerbahçe de Galatasaray Medical Park da 14’er galibiyet ve 2’şer yenilgi aldı. 17. haftadaki mücadelede ev sahibi konumundaki Galatasaray, 2 yenilgisinden ilkini, ligin 6. haftasında yarın karşılaşacağı rakibi Fenerbahçe’den 96-82’lik skorla almıştı. Galatasaray ligdeki diğer yenilgisini ise Ceyhan Belediyesi’nden aldı. Fenerbahçe ise ligde 2. hafta karşılaştığı Optimum TED Ankara Kolejliler ve geçtiğimiz hafta karşı karşıya geldiği Mersin Büyükşehir Belediyesi dışındaki tüm rakiplerini yenmeyi başardı.

Rakip potalara her maçta ortalama 88.5 sayı bırakan Fenerbahçe’de en skorer oyuncu, maç başına 20.9 sayı ortalaması ile oynayan Angel McCoughtry. Nevriye Yılmaz’ın 12.6, Ivana Matovic’in 11 ve Penny Taylor’ın da 17.9 sayı ortalamasıyla oynadığı Fenerbahçe’de en fazla asisti ise maç başına ortalama 6 asistle Birsel Vardarlı yapmış durumda. Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni transferi Cappie Pondexter’ın da bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Maç başına 85.2 sayı atan Galatasaray Medical Park’ın en skorer oyuncusu ise 20.4 ortalama ile oynayan Diana Taurasi. Galatasaray’da Epiphanny Prince 13.6, şu an sakat olan Alba Torrens 14.1, Sylvia Fowles 14.2 ve Tina Charles da 15.4 sayı ortalamasıyla oynuyor. Takımın asist liderliğinde de 4.1 asist ortalamasıyla Diana Taurasi yer alıyor.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27876

[MENTION=47324]mustang[/MENTION], [MENTION=158637]angel75[/MENTION], [MENTION=138307]technomind[/MENTION] nerelerdesiniz yav?!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kardeşim işteyim.Akşam görüşürüz Ïnşaallah.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Kesinlikle çok doğru hepsi "E" şıkkı diyorum bende

Reaksiyon puanı
10,315
çok teşekkür ederim arkadaşlar... ne düşündüm biliyor musunuz, bizim bu bi kaç kişilik ekip keşki -en az- bir yıl önce bir araya gelebilseydik. daha evvelki devre arkadaşlar buralardan çok uzak ve duyarsız kalmışlar maalesef. sizleri bu yüzden seviyorum. iyi ki varsınız! bu arada [MENTION=99286]artiss10[/MENTION] arkadaşımızın ayrılışına çok üzülmüşümdür, özelden ne kadar ikna etmeye çalıştımsa da cevap dahi vermedi ne yazık ki...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
çok teşekkür ederim arkadaşlar... ne düşündüm biliyor musunuz, bizim bu bi kaç kişilik ekip keşki -en az- bir yıl önce bir araya gelebilseydik. daha evvelki devre arkadaşlar buralardan çok uzak ve duyarsız kalmışlar maalesef. sizleri bu yüzden seviyorum. iyi ki varsınız! bu arada @artiss10 arkadaşımızın ayrılışına çok üzülmüşümdür, özelden ne kadar ikna etmeye çalıştımsa da cevap dahi vermedi ne yazık ki...

Anlıyorum abi, doğru diyorsun...

[MENTION=99286]artiss10[/MENTION] arkadaşımız gerçekten seviyeli bir arkadaş, elbetteki gelir abi.. bizi burda yalnız bırakıcağını tahmin etmiyorum...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; sizde iyi ki varsınız....
bu daha başlangıç :)