SDN Fenerbahçe Kulübü

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Eski de olsa bir liste olsaydı güncelleştirmeleri yapardım ama listeniz yok ne yazıkki.

Şimdi işi gücü bırakıp da 70 sayfa tek tek kişi listesi çıkarmak da zor.
 

adrasa

Müdavim
Katılım
8 Aralık 2009
Mesajlar
6,512
Reaksiyon puanı
37
Puanları
48
[video=youtube;2xkgQW140Sw]http://www.youtube.com/watch?v=2xkgQW140Sw[/video]

Hadi biraz hareketlenelim arkadaşlar. :D :D :D

[video=youtube;cLdJirlvIVY]http://www.youtube.com/watch?v=cLdJirlvIVY[/video]
 

tertunc

Müdavim
Emektar
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
7,204
Reaksiyon puanı
21
Puanları
38
Arkadaşlar geçen yıl liste ilk sayfaya sıgmadıgı için silmiştik,yeniden yaparız sorun yok :D
 

mei

Müdavim
Katılım
26 Mart 2009
Mesajlar
1,856
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
ne mutlu bana ki bu kadroyu bile hatırlıyorum
1989 - 1990 Yıllarındaki Kadrosu
Schumacher - Murat - Taygun - Hasan - Batur - Ergin - K.Şenol - Sedat - Bilal - Mustafa - Erdi - Serdar - Cafer - Rıdvan - B.Şenol - Zafer - Nezihi - Neşet - Oğuz - Nielsen - Aykut - Müjdat - Murat - İsmail - Durmuş - Vişnevski - Cevdet - Hakan - Turan - Şenol 3 - Vedat - Nejat -
 

suyat

Asistan
Katılım
8 Nisan 2006
Mesajlar
365
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Güncellenmesi gerekenler var artık. Aykut hoca şampiyonluk yılları gibi.
 

disnoy

Öğrenci
Katılım
21 Haziran 2011
Mesajlar
28
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Niang komedisi

210620110209114705569_2.jpg


Bir deli facebook’a taş attı, Senegalli golcünün Al Ahly’ye gideceği iddiası tüm dünyaya yayıldı

Al Ahraam ile L’Equipe gazeteleri olaya balıklama atlarken, Al Ahly taraftarları da forumlara ‘Hoş geldin’ mesajı yağdırdı. F.Bahçe İdari Menajeri Çetinkaya “Taraftar rahat olsun, iddialar gerçek dışı” dedi

.BAHÇE’NİN Senegalli golcüsü Mamadou Niang’ın Mısır’ın Al Ahly takımına gideceği yönündeki ortaya atılan iddia bir anda ortalığı karıştırdı. Niang’ın adına açılan sahte facebook sayfasında “F.Bahçe’den ayrılıyorum. Mısır’ın Al Ahly takımına gidiyorum” mesajına ilk olarak Mısır’ın Al Ahraam ile ünlü Fransız gazetesi L’Equipe atlarken, haber bir anda dünyaya yayıldı. L’Equipe son dakika olarak duyururken olay öyle bir noktaya geldi ki golcü oyuncu için 18 milyon Euro ödeyeceği belirtilen Al Ahly’nin taraftarları kulübün resmin internet sitesinin forum bölümüne “Hoş geldin Niang” mesajları yağdırdılar.

‘TEK DÜŞÜNCEM F.BAHÇE’ 

ANCAK gerçek kısa sürede ortaya çıkarken ilk açıklama ABD’de tatilde bulunan Mamadou Niang’dan geldi. Daha önce teknik direktör Aykut Kocaman’a olan hayranlığını ifade eden ve kariyerinin sonuna kadar F.Bahçe’de kalmak istediğini söyleyen yıldız futbolcu “Ben Türkiye’de çok mutluyum. Başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncem yok. F.Bahçe ile ulaşmak istediğim hedefler var. Takım olarak Şampiyonlar Ligi’nde büyük işler başarmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

‘BİR ANDA BÜYÜDܒ

NIANG’IN Marsilya’dan F.Bahçe’ye transferinde büyük rol oynayan sarı-lacivertlilerin idari menajeri Hasan Çetinkaya yaşananları şaşkınlıkla izlediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Niang’la ilgili olarak bize ulaşan bir teklif yok. Bununla ilgili girişim de yok. Niang’la hiçbir ilgisi bulunmayan bir facebook hesabından ortaya atılan asılsız bir iddia kartopuyken bir anda çığa dönüştü. Haberlerin bu kadar hızlı bir şekilde yayılması bizi şaşırttı. Ancak kimsenin hiçbir şüphesi olmasın.

NE Niang’ ayrılmak istiyor, ne de hocamızın onu bırakmak gibi bir düşüncesi var. 18. şampiyonluğumuzu kazandığımız geçen sezonda yaptıkları ortada. Önümüzdeki 3 farklı kulvarda yarışacağız. Taraftarlarımız rahat olsun Niang hiçbir yere gitmiyor.”

Fransızlar iyice uçtu

LUCHO Gonzales, Moussa Sissoko başta olmak üzere F.Bahçe’nin adı sürekli olarak Fransa’da forma giyen orta saha oyuncuyarıyla anılırken, bunun altında tamamen farklı bir neden yattığı ortaya çıktı. F.Bahçe Kulübü’nden bir yetkili, özellikle Fransa medyasında sık sık gündeme gelen isimlerle ilgilenmediklerini ifade ederken, transfer haberleriyle ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: “Fransa’da kulüpler TV yayın gelirlerini tahsil edemedikleri için ciddi bir sıkıntı içindeler. Paralarını alamadıkları için de ellerindeki isimleri satmak istiyorlar. Bu nedenle de alakamız olmadığı, hiçbir girişimde bulunmadığımız halde bizimle ilgili haberler çıkıyor. Kasten spekülasyon yapılıyor.”

http://haber.gazetevatan.com/niang-komedisi/384661/5/Spor

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:20 ----------

Tuncay için tek şart

210620110202515311169_2.jpg


Fenerbahçe'ye dönmek istediğini açıklayan Tuncay için sarı lacivertli kulüp şartını açıkladı

4F.BAHÇE’NİN transfer etmek istediği iddia edilen Tuncay Şanlı’nın önceki gün Samandıra’ya gidip teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşmesi heyecan yaratırken, bu zirvenin ayrıntıları ortaya çıktı. Kocaman’ı şampiyonluk nedeniyle kutlayan Wolfsburg’lu yıldız yeniden sarı-lacivertli takımda oynamak istediğini de iletti. Genç hoca da Tuncay’ı takımda görmek istediğini iletirken, konuya noktayı koyan isim ise başkan Aziz Yıldırım oldu.

4“TUNCAY her yerden kulübe haber yollatıyor. Ben bu şekilde giden birini kulübe geri almam ama Aykut Hoca onu çok istiyor. Ancak bonservis ödemem. Askerlik işini halletsin öyle görüşürüz” diyen Yıldırım, milli yıldızın yeniden F.Bahçe forması giyebilmesi için gereken şartları da bu sözlerle sıralamış oldu.

http://haber.gazetevatan.com/tuncay-icin-tek-sart/384659/5/Spor

---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:22 ----------

Güiza gidiyor mu?

200620111402358245670_2.jpg


İspanyol spor gazetesi AS, Fenerbahçeli futbolcu Güiza ile ilgili bir iddia ortaya attı

İspanyol spor gazetesi AS, Getafe Kulübünün, Fenerbahçe’de forma giyen Daniel Güiza ile yeniden ilgilendiğini yazdı.

"Getafe bir 9 numara arıyor ve yeniden Güiza’ya teklif götürüyor" diyen AS gazetesi, geçtiğimiz hafta adı Atletico Madrid ile anılan Güiza’nın bu kez de Getafe için düşünüldüğünü yazdı. Gazete, Getafe Kulübü Spor Direktörü Toni Munoz’un forvette Güiza’yı düşündüklerini açıkca ifade ettiğini belirterek, Güiza dışında Valencia’dan Isco’nun da alternatif isim olarak konuşulduğunu kaydetti.

Getafe’nin yeni 9 numarasını bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.

MEHMET, ALBELDA’DIN KALMASINDAN MEMNUN

Valencia, emektar futbolcusu ve eski kaptanı David Albelda ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Albelda ile ilk 11 için rekabette olan Valencia’nın Türk futbolcusu Mehmet Topal, İspanyol basınına verdiği demeçte "Albenda’nın sözleşmesini yenilemesi takım için de benim için de iyi. Çünkü aynı pozisyon için aramızda rekabet olsa da her gün kendisinden yeni bir şey öğrendiğim bir futbolcu" dedi. Super Deporte gazetesi, Valencia’da iyi bir sezon geçiren Mehmet ile Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ilgilendiğini ancak ne futbolcunun ne de Valencia’nın buna kulak astığını ileri sürdü. Türk takımlarının Mehmet için 10 milyon avroya yakın bonservis bedeli ödemeye hazır oldukları ancak ilk sezonunda iyi bir performans sergileyen Mehmet’ten gelecek sezon daha da iyi bir futbol bekleyen Valencia’nın şu an için Türk futbolcudan para kazanmayı beklemediği yorumu yapıldı.

BERNABEU TURNUVASI’NDA BEŞİKTAŞ DA YOK

23 Ağustos tarihinde yapılacak Bernabeu Turnuvası için kendisine rakip arayan Real Madrid’in, Beşiktaş ile de oynayamayacağı iddia edildi. Beşiktaş’ın 25 Ağutos’ta Avrupa Ligi’nde maç yapacak olmasından dolayı Madrid’e gelemeyeceği o yüzden İspanyol takımının yeni bir takım arayışına girdiği belirtildi.

http://haber.gazetevatan.com/guiza-gidiyor-mu/384546/5/Spor
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Fenerbahçe'nin 6'ncı harikası

-Şampiyon Fenerbahçe'deki değişimi fark ediyor musunuz? Ne ezeli rakipleri gibi marka isimlerin peşinden koşuyor, ne medyanın transfer ettiği yıldız isimleri sitesinden yalanlıyor. Futbolun en göze batan isimleri Serdar Kesimal, Orhan Şam, Emmanuel Emenike ve Sezer Öztürk transferlerini son sürat bitirerek Şampiyonlar Ligi oynayacak bir kulübün yapması gereken şey neyse onu yaptı. Oynadıkları mevkiler ve geride kalan sezonda bıraktıkları etki açısından bakıldığında pastanın en büyük dilimi Fenerbahçe'ye gitti... Medya takımın ön libero mevkiine sürekli birilerinin transfer edileceğini ve çeşitli görüşmelerin yapıldığını ve hatta paraları yazsa da ne yalanlama ne doğrulama hiçbir tepki gelmiyor. Hiçbir yöneticinin falanca şehirden falanca ülkeye gidip birileriyle görüştükleri gibi bir haber ve resme rastlamıyorsunuz. Aksine misal, Tuncay'ın kulübe gelip gittiği, görüşmelerin bizzat kulüp binasında gerçekleştiği haberleri ile karşılaşıyoruz. Gelecek hafta açılacak yeni sezon öncesi iskeletine güvenen, adımlarını mevcut felsefeyi güçlendirecek politik ve sportif tutumlarla destekleyen bir profil çıkıyor ortaya...

Galatasaray resmi ile Fenerbahçe resminin farklılığı tarihin hiçbir döneminde bu kadar net ortaya çıkmamıştı.

Şu mantığı fena halde destekliyorum; takım büyük Avrupa kulüpleriyle aynı torbaya girecek ve aradan sıyrılıp ikinci tura çıkmak için yapılacak büyük bir makyajin sonuç verme ihtimali düşük. Geçen sezonun kahramanı Alex'in geçen yıllarda büyük maçlardaki verimsizliğine karşın bir panik havası yok. Alex'in gelişimine yatırım yapılıyor. Bu aşamada getirilecek bir başka ismin mevcut felsefeyi devam ettirmek yerine yeni bir çatallaşmayı beraberinde getirip tüm dengeleri altüst etme ihtimali zekice göz ardı edilmeden yönetiliyor. Sanıyorum 5 dalda 5 şampiyonluğun ardından transferdeki sağlıklı gidişatın 6'ncı harika olarak görülmesinde abartılı bir durum yok.

Muhtemelen hiç umulmadık bir anda umulmadık bir ön liberonun transferini açıklayıp yeni sezonun son sürprizini yapacaklar. Yine de Baroni ve Selçuk Şahin ile ilgili Kocaman'ın kullandığı kelimeler korkunç bir kendine güven gibi duruyor. İnanın bir yıldız transferi kadar önemli...

okay karacan

kaynak

---------- Post added at 05:11 ---------- Previous post was at 05:04 ----------

ha bu arada, bulabildiğim ilk fırsatta bu sitenin fenerbahçeliler listesini ben çıkarmağa çalışacağım inşaallah.
ne yapalım burada bizim bir "ALİA"mız yok maalesef! :)
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
|SeYYaH| Kardeşim listenin en başına beni yaz.Çalışmalarında başarılar diliyorum.:flowers:
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
1. bdco
2. RuNaL
3. Jemand
4. honen
5. Panculli
6. Talha Sarı Ertunç
7. Denizhan Dakılır
8. tekefe
9. mahmuteser
10.mavinok.ta
11.penquen
12.umudayolculuk
13.negroo
14.muratince72
15.yasir
16.DHeMLy-CHaY
17.ESDİEN
18.teknojen
19.baaydin
20.Rocco
21.emubaltaci
22.wwhirlwind
23.c0lin
24.ufti
25.esesli_bahti
26.eeemmmrrreeeee
27.skate
28.LorD_35
29.alperkaan41
30.balcis
31.thirteen
32.phy
33.JuLiuSiuS
34.MehmetMiri
35.arifumit
36.ramcho07
37.Tabu1907
38.OnLT
39.emir1907
40.penthesleia
41.muse
42.Link
43.harslaner
44.T-rex
45.dragon111
46.Gorkem
47.titanyum
48.makrop!
49.serhatoz
50.RE_6
51.muhammetöner
52.kullanıcı
53.DarkLady
54.dirknowitzki
55.kron
56.mindiz
57.calvaria
58.Tony Montana
59.erol_1982
60.KEMAL_5
61.rapper_uur
62.kuSpa
63.ByCharisma
64.Evanescence
65.findukfaresi
66.ademaktekin
67.Dream_
68.asi_53
69.maxxdump
70.Piştof
71.OLA!!!
72.Group XR
73.Ademsx1
74.yusher
75.erdemgazetesi
76.Salihyet
77.emerald
78.bflues
79.HRNKC
80.Majeste
81.iskoco
82.black_mamba

***

şu ana kadar 44 sayfayı tarayabildim. kalan kısmını da, bugüne tamamlarım inşaallah.
koca fenerbahçe için bir liste yapılmamış bugüne değin sanırım.
herkes, "beni de ekleyin" ile kalıvermiş.
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Liste vardı da konuyu açan arkadaş silmiş sonra. :)
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
1. bdco
2. RuNaL
3. Jemand
4. honen
5. Panculli
6. Talha Sarı Ertunç
7. Denizhan Dakılır
8. tekefe
9. mahmuteser
10.mavinok.ta
11.penquen
12.umudayolculuk
13.negroo
14.muratince72
15.yasir
16.DHeMLy-CHaY
17.ESDİEN
18.teknojen
19.baaydin
20.Rocco
21.emubaltaci
22.wwhirlwind
23.c0lin
24.ufti
25.esesli_bahti
26.eeemmmrrreeeee
27.skate
28.LorD_35
29.alperkaan41
30.balcis
31.thirteen
32.phy
33.JuLiuSiuS
34.MehmetMiri
35.arifumit
36.ramcho07
37.Tabu1907
38.OnLT
39.emir1907
40.penthesleia
41.muse
42.Link
43.harslaner
44.T-rex
45.dragon111
46.Gorkem
47.titanyum
48.makrop!
49.serhatoz
50.RE_6
51.muhammetöner
52.kullanıcı
53.DarkLady
54.dirknowitzki
55.kron
56.mindiz
57.calvaria
58.Tony Montana
59.erol_1982
60.KEMAL_5
61.rapper_uur
62.kuSpa
63.ByCharisma
64.Evanescence
65.findukfaresi
66.ademaktekin
67.Dream_
68.asi_53
69.maxxdump
70.Piştof
71.OLA!!!
72.Group XR
73.Ademsx1
74.yusher
75.erdemgazetesi
76.Salihyet
77.emerald
78.bflues
79.HRNKC
80.Majeste
81.iskoco
82.black_mamba

***

şu ana kadar 44 sayfayı tarayabildim. kalan kısmını da, bugüne tamamlarım inşaallah.
koca fenerbahçe için bir liste yapılmamış bugüne değin sanırım.
herkes, "beni de ekleyin" ile kalıvermiş.
SEYYAH Beni Unutmuşsun .Lütfen eklermisin.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
1. bdco
2. RuNaL
3. Jemand
4. honen
5. Panculli
6. Talha Sarı Ertunç
7. Denizhan Dakılır
8. tekefe
9. mahmuteser
10.mavinok.ta
11.penquen
12.umudayolculuk
13.negroo
14.muratince72
15.yasir
16.DHeMLy-CHaY
17.ESDİEN
18.teknojen
19.baaydin
20.Rocco
21.emubaltaci
22.wwhirlwind
23.c0lin
24.ufti
25.esesli_bahti
26.eeemmmrrreeeee
27.skate
28.LorD_35
29.alperkaan41
30.balcis
31.thirteen
32.phy
33.JuLiuSiuS
34.MehmetMiri
35.arifumit
36.ramcho07
37.Tabu1907
38.OnLT
39.emir1907
40.penthesleia
41.muse
42.Link
43.harslaner
44.T-rex
45.dragon111
46.Gorkem
47.titanyum
48.makrop!
49.serhatoz
50.RE_6
51.muhammetöner
52.kullanıcı
53.DarkLady
54.dirknowitzki
55.kron
56.mindiz
57.calvaria
58.Tony Montana
59.erol_1982
60.KEMAL_5
61.rapper_uur
62.kuSpa
63.ByCharisma
64.Evanescence
65.findukfaresi
66.ademaktekin
67.Dream_
68.asi_53
69.maxxdump
70.Piştof
71.OLA!!!
72.Group XR
73.Ademsx1
74.yusher
75.erdemgazetesi
76.Salihyet
77.emerald
78.bflues
79.HRNKC
80.Majeste
81.iskoco
82.black_mamba
83.DUM4N
84.likable06
85.1995atakan
86.baHira
87.ereklim
88.alpware
89.zelenga
90.clubbers
91.haddibeeee
92.cevatb
93.onair
94.robinest
95.m!ndf!elds
96.Darty
97.suyat
98.sagolayn
99.sercanozturk
***
101.tsewen
102.Darkefen
103.TMac1
104.0ReiS0
105.zafercem
106.ahmet331
107.Bagcivan
108.design_man79
109.cyber77
110.Peter
111.Scorpion28
112.Frespo
113.MirAge42
114.sharlk
115.zoki
116.cholericgirl
117.yaseta
118.by3mR3
119.muratflash
120.efe24
121.NikeSteeL
122.erjan
123.a1h9m8e5t
124.desende_asi
125.ATmaCA53
126.zoki
127.asusbey
128.Son Efe
129.Cünipır
130.cobra11
131.Dream Team
132.Cincin
133.Quadro
134.muratteas
135.delidolu22
136.M@TRİX
137.ttm
138.chimsee
139.kaptan_07
140.yrss
141.son.durak.27
142.zeroaxa
143.mustang
144.Ramintwes
145.Jσjo.`
146.x_large
147.CALIYAKALI
148.hharun43
149.actofgod
150.gece_mavisi1
151.gretna989
152.Corbett
153.arif 34
154.csen
155.ALMİ
156.secret_girl
157.mswebmaster
158.ahmeta
159.mylife.eg
160.orcnd
161.Salt Okunur
162.MyaspM
163.kakarotto/1907
164.ufuk179
165.çanakkaleli17
166.ridone66
167.mcaner23
168.casanber
169.chemsul
170.UndyingDarkness
171.erdcan
172.SeRKaaN
173.fobyram
174.Onkolik
175.REDFOKS
176.gammer
177.ramboberk
178.mcox
179.Vendetta
180.mr_rain
181.fogu78
182.Ert_Gun
183.StarWars
184.ufuk179
185.finix
186.6.burhan
187.Lucas
188.MirAge42
189.fizikci
190.whiskers
191.yakulum
192.Onkolik
193.ahmtzya
194.cengaver51
195.fb_hunter1907
196.Northeaster
197.alex10
198.hanxhanx
199.DwL
200.tahaburak
201.Fantoma
202.scorpion20
203.FightFor
204.aceylan1445
205.hsngrms
206.SelamiOzan
207.|SeYYaH|
208.m.emek
209.irfan-06
210.privatearies
211.adrasa
212.eskiyapar
213.mei
214.suyat
215.disnoy
216.lord87
217.riverdog
 

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
100 numara müzeye mi kaldırıldı? :D
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
arkadaşlar, şükür nihayetinde 71 sayfayı tarayarak listeyi tamamladım.
bu benim diyebilirim hemen bir günümü aldı. bazen dikkat dağınıklığı sebebiyle isimleri mükerrer yazmış olabilirim. yahut, arada unuttuğum arkadaşlar da olabilir. ayrıca konu içinde mesajı olduğu halde renk vermeyen bazı arkadaşları yazmadım. liste ham haliyle böyle, yanlış yazılan, mükerrer yazılan, eksik kalan... her ne varsa... bundan böyle bu aksaklıklar yetkisi olan mod arkadaşlar vasıtasıyla düzeltilir diye umut ediyorum.

herkese saygı ve muhabbetlerimle...

(mustang kardeş, çok sabırsızsın yahu! :) sıra numaran, 143)

***

yalnız bir üzüntümü dile getirmeden sarf-ı nazar edemedim. ki, o da galatasaraylıların sayısından sanırım epey geriye düşmüşüz gibi duruyor. fenerbahçeli olduğu halde kulübümüze kayıt yaptırmayan arkadaşlarımıza duyurulur! :)

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

100 numara müzeye mi kaldırıldı? :D

yav hocam, bilirsin batılılarda bir 13 numara fobisi var, atlarlar hep.
bizdeyse de 100 numara!
bunun ülkemizde ne için kullanıldığını biliyorsunuz!
kimseyi rahatsız etmek istemedim doğrusu :)
 

Nuri.alco.

Müdavim
Katılım
4 Mayıs 2011
Mesajlar
1,872
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Bu nasıl bir sayfadır ya.Yok mu fenerli abicim.Sayfanıza sahip çık ya.
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
Bu nasıl bir sayfadır ya.Yok mu fenerli abicim.Sayfanıza sahip çık ya.


haklısın alço kardeş... aslında bu listede bir kaç tane mod ismi de var ya, bu sayfaya bir galatasaraylı ALİA kadar ilgi gösterselerdi eminim çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum!
 

Nuri.alco.

Müdavim
Katılım
4 Mayıs 2011
Mesajlar
1,872
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
İlk mesaja baktım da yenilecektir demişler bırakmışlar.Ama başka sayfalarda laf yapmayı bilirler.Bir sayfalarına sahip çıkamıyorlar ama.
 

mustang

Müdavim
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,663
Reaksiyon puanı
34
Puanları
48
arkadaşlar, şükür nihayetinde 71 sayfayı tarayarak listeyi tamamladım.
bu benim diyebilirim hemen bir günümü aldı. bazen dikkat dağınıklığı sebebiyle isimleri mükerrer yazmış olabilirim. yahut, arada unuttuğum arkadaşlar da olabilir. ayrıca konu içinde mesajı olduğu halde renk vermeyen bazı arkadaşları yazmadım. liste ham haliyle böyle, yanlış yazılan, mükerrer yazılan, eksik kalan... her ne varsa... bundan böyle bu aksaklıklar yetkisi olan mod arkadaşlar vasıtasıyla düzeltilir diye umut ediyorum.

herkese saygı ve muhabbetlerimle...

(mustang kardeş, çok sabırsızsın yahu! :) sıra numaran, 143)

***

yalnız bir üzüntümü dile getirmeden sarf-ı nazar edemedim. ki, o da galatasaraylıların sayısından sanırım epey geriye düşmüşüz gibi duruyor. fenerbahçeli olduğu halde kulübümüze kayıt yaptırmayan arkadaşlarımıza duyurulur! :)

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:30 ----------



yav hocam, bilirsin batılılarda bir 13 numara fobisi var, atlarlar hep.
bizdeyse de 100 numara!
bunun ülkemizde ne için kullanıldığını biliyorsunuz!
kimseyi rahatsız etmek istemedim doğrusu :)
SEYYAH Kardeş konu FENERBAHÇEM ise gerisi teferruattır.Eyvallah eklemişsin benide,eline sağlık liste için:yes:
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
1. bdco
2. RuNaL
3. Jemand
4. honen
5. Panculli
6. Talha Sarı Ertunç
7. Denizhan Dakılır
8. tekefe
9. mahmuteser
10.mavinok.ta
11.penquen
12.umudayolculuk
13.negroo
14.muratince72
15.yasir
16.DHeMLy-CHaY
17.ESDİEN
18.teknojen
19.baaydin
20.Rocco
21.emubaltaci
22.wwhirlwind
23.c0lin
24.ufti
25.esesli_bahti
26.eeemmmrrreeeee
27.skate
28.LorD_35
29.alperkaan41
30.balcis
31.thirteen
32.phy
33.JuLiuSiuS
34.MehmetMiri
35.arifumit
36.ramcho07
37.Tabu1907
38.OnLT
39.emir1907
40.penthesleia
41.muse
42.Link
43.harslaner
44.T-rex
45.dragon111
46.Gorkem
47.titanyum
48.makrop!
49.serhatoz
50.RE_6
51.muhammetöner
52.kullanıcı
53.DarkLady
54.dirknowitzki
55.kron
56.mindiz
57.calvaria
58.Tony Montana
59.erol_1982
60.KEMAL_5
61.rapper_uur
62.kuSpa
63.ByCharisma
64.Evanescence
65.findukfaresi
66.ademaktekin
67.Dream_
68.asi_53
69.maxxdump
70.Piştof
71.OLA!!!
72.Group XR
73.Ademsx1
74.yusher
75.erdemgazetesi
76.Salihyet
77.emerald
78.bflues
79.HRNKC
80.Majeste
81.iskoco
82.black_mamba
83.DUM4N
84.likable06
85.1995atakan
86.baHira
87.ereklim
88.alpware
89.zelenga
90.clubbers
91.haddibeeee
92.cevatb
93.onair
94.robinest
95.m!ndf!elds
96.Darty
97.suyat
98.sagolayn
99.sercanozturk
***
101.tsewen
102.Darkefen
103.TMac1
104.0ReiS0
105.zafercem
106.ahmet331
107.Bagcivan
108.design_man79
109.cyber77
110.Peter
111.Scorpion28
112.Frespo
113.MirAge42
114.sharlk
115.zoki
116.cholericgirl
117.yaseta
118.by3mR3
119.muratflash
120.efe24
121.NikeSteeL
122.erjan
123.a1h9m8e5t
124.desende_asi
125.ATmaCA53
126.zoki
127.asusbey
128.Son Efe
129.Cünipır
130.cobra11
131.Dream Team
132.Cincin
133.Quadro
134.muratteas
135.delidolu22
136.M@TRİX
137.ttm
138.chimsee
139.kaptan_07
140.yrss
141.son.durak.27
142.zeroaxa
143.mustang
144.Ramintwes
145.Jσjo.`
146.x_large
147.CALIYAKALI
148.hharun43
149.actofgod
150.gece_mavisi1
151.gretna989
152.Corbett
153.arif 34
154.csen
155.ALMİ
156.secret_girl
157.mswebmaster
158.ahmeta
159.mylife.eg
160.orcnd
161.Salt Okunur
162.MyaspM
163.kakarotto/1907
164.ufuk179
165.çanakkaleli17
166.ridone66
167.mcaner23
168.casanber
169.chemsul
170.UndyingDarkness
171.erdcan
172.SeRKaaN
173.fobyram
174.Onkolik
175.REDFOKS
176.gammer
177.ramboberk
178.mcox
179.Vendetta
180.mr_rain
181.fogu78
182.Ert_Gun
183.StarWars
184.ufuk179
185.finix
186.6.burhan
187.Lucas
188.MirAge42
189.fizikci
190.whiskers
191.yakulum
192.Onkolik
193.ahmtzya
194.cengaver51
195.fb_hunter1907
196.Northeaster
197.alex10
198.hanxhanx
199.DwL
200.tahaburak
201.Fantoma
202.scorpion20
203.FightFor
204.aceylan1445
205.hsngrms
206.SelamiOzan
207.|SeYYaH|
208.m.emek
209.irfan-06
210.privatearies
211.adrasa
212.eskiyapar
213.mei
214.suyat
215.disnoy
216.lord87
217.riverdog
218.ndrshn
219.pc_manyak

yeni katılımlar oldukça buradan güncelleyeceğiz inşaallah.
son yazdığım pc_manyak nickli arkadaş bizim kulübe hiç uğramamış, fakat avatarındaki kocaman fb formasıyla ortalıkta geziniyor. e biz de yazdık onu, haberi olmasa da! :)

---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:35 ----------

2011/2012 Fenerbahçe'nin Yeni Transferleri


2011-06-17_sezer446.jpg

Sezer ÖZTÜRK ( Eskişehirspor )



48010_4.jpg

Serdar KESİMAL ( Kayserispor )



emenike.jpg

Emmanuel Emenike ( Karabükspor )

2008-2009 sezonunda FC Cape Town takımında forma giyen Emmanuel Emenike aynı sezon takımının en golcü futbolcusu olmayı başardı.

Karabükspor’a kiralık olarak gelmiş ve daha sonra Kardemir Karabükspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.

10 Mayıs 1987 Nijerya doğumlu Emenike Karabükspor’ da 29 numaralı formayı giymekte.

Kardemir Karabükspor’ un Bank Asya 1.Lig’ den Süper Lige çıkmasında büyük emeği olan Emenike takımı adına 16 gol atarak geçen sezon Bank Asya 1. Lig’i Yasin Avcı’nın ardından en golcü ikinci oyuncu olarak tamamlamıştır. 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig’in en iyi yabancı fubolcusu seçilmiştir.

Emenike 2010-2011 sezonunda Spor Toto Süper Liginde ilk yarı sonunda 17 maçta 12 gol atarak zirvedeki yerini korudu. Süper Lige yeni çıkan takımı Karabükspor’ un ilk yarı sonunda 6. sırada yer almasında büyük katkı sağladı.



Orhan Şam ( Gençlerbirliği )

1 Haziran 1986, Karadeniz Ereğli, Zonguldak) Turkcell Süper Lig takımlarından Fenerbahçende forma giyen ve defans mevkisinde görev yapan Türk futbolcu.

Orhan Şam, 1986 yılında Karadeniz Ereğli’de üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak doğdu.[1] Futbola 10 yaşındayken amatör olarak Erdemirspor’da başladı.[1] Beş yıl boyunca bu kulüpte oynadıktan sonra Ankara’daki Bölge Karması seçmelerine katıldı. Seçmelerdeki futboluyla beğeni toplayan Orhan’a Fenerbahçe SK ve MKE Ankaragücü gibi kulüpler talip olmasına rağmen antrenörünün yönlendirmesiyle Gençlerbirliği’ne transfer oldu.[1] 1,5 yıl genç takımlarda forma giydikten sonra dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından A takıma alındı ve 2002-03 sezonunun 33. haftasındanki Samsunspor maçında savunma oyuncusu Ümit Bozkurt’un kırmızı kart görüp oyundan atılmasıyla sonradan oyuna girerek kariyerinde ilk kez bir lig maçına çıktı.[1] Ertesi sezon A takımda yer almasına rağmen sadece 3 maça çıkabildi. 2004-05 sezonunda takımın başına Oğuz Çetin’in gelmesiyle devre arasında o zamanki adı Gençlerbirliği Asaşspor olan Hacettepe SK’ye kiralık olarak gönderildi. Altı ay burada oynadıktan sonra 2005-06 sezonu başında dönemin teknik direktörü Ziya Doğan tarafından ikinci ligdeki Mardinspor’a gönderildi. Bir gün sonra tekrar geri çağırılsa da Ziya Doğan’ın takımdan ayrılmasıyla tekrar Mardin’in yolunu tuttu.[1] O sezon Mardinspor ligi 11. sırada bitirirken, Orhan 31 maça çıkıp 2 gol attı.

2006-07 sezonu başında tekrar Gençlerbirliği’ne dönen Orhan, bu kez daha önce de kiralık olarak oynadığı Hacettepe’ye kiralandı. Takımı sezon sonunda ligi 66 puanla şampiyon olarak bitirip üst lige çıkarken, genç futbolcu başarılı bir performans göstererek 31 maçta 1 gol attı. Ertesi sezon takımının ligde kalıcı olmak istemesi nedeniyle tekrar Hacettepe’de kaldı. 2007-08 sezonunda takımının 33. haftasındaki Denizlispor maçı dışında bütün maçlarında 90 dakika forma giydi. Ayrıca 3052 dakika ile takımının en fazla oynayan futbolcusu oldu.[2] Oynadığı futbolla büyük kulüplerin ilgisini çekse de, Gençlerbirliği tarafından tekrar Hacettepe’ye kiralandı.[3] 2008-09 sezonunda kulübü ligi son sırada tamamlayıp küme düşerken, Orhan 29 maçta ilk 11′de sahaya çıkarak toplam 2603 dakika forma giydi ve mor-beyazlı futbolcular arasında sahada en çok kalan futbolcu oldu.[4] Yine o sezon 18 takım içersinde ligin en genç kaptanı unvanını taşıdı.[5]

Orhan Şam, 2009-10 sezonu başında Galatasaray SK ve Trabzonspor’dan transfer teklifi alsa da Gençlerbirliği bu teklifleri reddetti.[6] Sezon öncesinde teknik direktör Thomas Doll’ün de isteğiyle Orhan, 5 yıl sonra tekrar Gençlerbirliği’ne döndü.


http://www.zeytinburnu.gen.tr/fenerbahcenin-yeni-transferleri-t-3713.html
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
fenerbahce.jpg


Milli takımların ana kaynağı Fenerbahçe

Faaliyet gösterdiği birçok dalda sezonu şampiyon tamamlayan Sarı-Lacivertli kulüp, milli takımları beslemeye devam ediyor. Futboldan masa tenisine kadar sayısız sporcu, Ay-Yıldız için ter döküyor. Kanarya'nın tüm yaş kategorilerindeki millileri, yaz tatili bile yapmadan çalışıyor.

Futbolda başta A Milli Futbol Takımı olmak üzere tüm yaş kategorilerindeki ekiplere sürekli futbolcu gönderen Fenerbahçe, faaliyet gösterdiği tüm branşlarda Ay-Yıldızlıların sporcu kaynağı. A Milli Futbol Takımı'nın son oynadığı Belçika maçı kadrosunda Sarı-Lacivertlilerden 6 isim yer aldı. Bu sezon parkede büyüklerde ve altyapıya damga vuran Kanarya'nın basketbol şubesi de milli takımları besledi.

Avrupa Bayanlar Basketbol Şampi-yonası'nda Ay-Yıldızlı ekipte Nevriye Yılmaz, Birsel Vardarlı ve Nevin Kristin Nevlin yer aldı. Fenerbahçe Kulübü basketbol şubesinden toplam 31 sporcu yaz döneminde milli formayı terletiyor. Ümit Millilerde Bayan Basketbol Takımı'ndan Ecem Güler, erkeklerde Can Maxim Mutaf ter döküyor. Genç milli bayanlarda 5, yıldız milli bayanlarda F.Bahçe'den 6 sporcu bulunuyor. Genç erkek milli takımda Sarı-Lacivertli kulüpten 3, yıldız erkek milli takımda 9, küçük erkek basketbol takımında 6 oyuncu Türkiye'yi temsil edecek. Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Acıbadem'den 6 sporcu milli takımlarda. Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'ndan 4 (Aslan Ekşi, Emre Batur, Ramazan Serkan Kılıç ve Kemal Kayhan) Fenerbahçe Acıbadem'den Eda Erdem ile Naz Aydemir Avrupa Ligi maçlarında A Milli Takım'ın başarısı için uğraş veriyor. Fenerbahçe Kulübü Voleybol altyapı ekiplerinden 5 sporcu Ay-Yıldızlılar adına boy gösteriyor.

Genç erkek voleybolda 3, yıldız erkek millilerde 2 Fenerbahçeli sporcu var. Masa tenisinde Melek Hu 2012 Olimpiyat vizesi alırken, olimpiyatlarda Fenerbahçe'nin başarısı için çabalıyor. Sarı-Lacivertli yüzücüler çok sayıda turnuvada Türkiye adına kulaç atıyor. Son olarak Belgrad Trophy'de Fenerbahçe'den 7 sporcu yarışırken Senkronize Yüzme Milli Takımı'nın Avrupa ve Dünya Şampiyonası için belirlenen 26 kişilik milli takım kadrosunda Fenerbahçe'den 17 sporcu mevcut. Fenerbahçeli milli atletler ise Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda aldıkları başarılı sonuçlarla Türkiye'nin Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynadı. Yelken Şubesi'nden 10 sporcu, temmuz ayında Türkiye adına yelken açacak.


http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1151569&title=milli-takimlarin-ana-kaynagi-fenerbahce
 

prisoner

Asistan
Katılım
17 Mayıs 2011
Mesajlar
421
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Küçük yaşlardan beri kahvelerde sigara dumanından gözleri kızarıp, yaşaran ama Fenerbahçe maçlarını izlemek için kahveden dışarı hava almaya bile çıkmayan biri olarak beni listeye alabilirmisin ? (sanırım çok acıtasyon yaptım):)
 

|Ⓢєччαh|

Müdavim
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,323
Puanları
113
1. bdco
2. RuNaL
3. Jemand
4. honen
5. Panculli
6. Talha Sarı Ertunç
7. Denizhan Dakılır
8. tekefe
9. mahmuteser
10.mavinok.ta
11.penquen
12.umudayolculuk
13.negroo
14.muratince72
15.yasir
16.DHeMLy-CHaY
17.ESDİEN
18.teknojen
19.baaydin
20.Rocco
21.emubaltaci
22.wwhirlwind
23.c0lin
24.ufti
25.esesli_bahti
26.eeemmmrrreeeee
27.skate
28.LorD_35
29.alperkaan41
30.balcis
31.thirteen
32.phy
33.JuLiuSiuS
34.MehmetMiri
35.arifumit
36.ramcho07
37.Tabu1907
38.OnLT
39.emir1907
40.penthesleia
41.muse
42.Link
43.harslaner
44.T-rex
45.dragon111
46.Gorkem
47.titanyum
48.makrop!
49.serhatoz
50.RE_6
51.muhammetöner
52.kullanıcı
53.DarkLady
54.dirknowitzki
55.kron
56.mindiz
57.calvaria
58.Tony Montana
59.erol_1982
60.KEMAL_5
61.rapper_uur
62.kuSpa
63.ByCharisma
64.Evanescence
65.findukfaresi
66.ademaktekin
67.Dream_
68.asi_53
69.maxxdump
70.Piştof
71.OLA!!!
72.Group XR
73.Ademsx1
74.yusher
75.erdemgazetesi
76.Salihyet
77.emerald
78.bflues
79.HRNKC
80.Majeste
81.iskoco
82.black_mamba
83.DUM4N
84.likable06
85.1995atakan
86.baHira
87.ereklim
88.alpware
89.zelenga
90.clubbers
91.haddibeeee
92.cevatb
93.onair
94.robinest
95.m!ndf!elds
96.Darty
97.suyat
98.sagolayn
99.sercanozturk
***
101.tsewen
102.Darkefen
103.TMac1
104.0ReiS0
105.zafercem
106.ahmet331
107.Bagcivan
108.design_man79
109.cyber77
110.Peter
111.Scorpion28
112.Frespo
113.MirAge42
114.sharlk
115.zoki
116.cholericgirl
117.yaseta
118.by3mR3
119.muratflash
120.efe24
121.NikeSteeL
122.erjan
123.a1h9m8e5t
124.desende_asi
125.ATmaCA53
126.zoki
127.asusbey
128.Son Efe
129.Cünipır
130.cobra11
131.Dream Team
132.Cincin
133.Quadro
134.muratteas
135.delidolu22
136.M@TRİX
137.ttm
138.chimsee
139.kaptan_07
140.yrss
141.son.durak.27
142.zeroaxa
143.mustang
144.Ramintwes
145.Jσjo.`
146.x_large
147.CALIYAKALI
148.hharun43
149.actofgod
150.gece_mavisi1
151.gretna989
152.Corbett
153.arif 34
154.csen
155.ALMİ
156.secret_girl
157.mswebmaster
158.ahmeta
159.mylife.eg
160.orcnd
161.Salt Okunur
162.MyaspM
163.kakarotto/1907
164.ufuk179
165.çanakkaleli17
166.ridone66
167.mcaner23
168.casanber
169.chemsul
170.UndyingDarkness
171.erdcan
172.SeRKaaN
173.fobyram
174.Onkolik
175.REDFOKS
176.gammer
177.ramboberk
178.mcox
179.Vendetta
180.mr_rain
181.fogu78
182.Ert_Gun
183.StarWars
184.ufuk179
185.finix
186.6.burhan
187.Lucas
188.MirAge42
189.fizikci
190.whiskers
191.yakulum
192.Onkolik
193.ahmtzya
194.cengaver51
195.fb_hunter1907
196.Northeaster
197.alex10
198.hanxhanx
199.DwL
200.tahaburak
201.Fantoma
202.scorpion20
203.FightFor
204.aceylan1445
205.hsngrms
206.SelamiOzan
207.|SeYYaH|
208.m.emek
209.irfan-06
210.privatearies
211.adrasa
212.eskiyapar
213.mei
214.suyat
215.disnoy
216.lord87
217.riverdog
218.ndrshn
219.pc_manyak
220.prisoner
221.Bombacı Mülayim
222.1907


---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

ARkadaşlar hepinizden ricam avatarınızı değiştirmeniz


kardeş, birincisi, siz bu listeye dahil olmak için müracaatınız yok, haliyle isminizde bu listede geçmemiş, neden?!
ikincisi, ben başkanımızın masumiyetine bütün kalbimle inanan biriyimdir. er geç ama mutlaka tertemiz olarak aramıza dönecektir, bi iznillah.
yalnız bizler herşeyden evvel fenerbahçeliyiz. kulübümüzün arması daha yakışır diye düşünüyorum.
 

1907

Müdavim
Katılım
4 Temmuz 2011
Mesajlar
2,463
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Hocam yaz listeye o zaman

Ama Aziz Başkan kullanmak daha doğru olur....
 

Son mesajlar

Üst