• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Fenerbahçe Kulübü

Kulübümüz mesaj sayısında farkı açtı onu diyodur.Her şeyde olduqu gibi(bu lafı heryere çekmeyin yani başarılardan bahsediyorum :D ) buradada öndeyiz :D

Semih coşmaya başladı helal olsun.Oynaya oynaya kendini geliştiriyor valla :D

adam kaç maç sonra başladı gol krallığına oynuyo hele o golden sonra gözümde bi başka oldu cska maçındada bi teknik çalımları var kafa golü atıyo bi forvetten ne istersinki başka maşallah süper adam nazar değmesin

Değmesin şu dönemde semih olmasa ne yapardık bilmiyorum.Yine yedeğe çekmesinlerde transfer yapıp.Adamın hayatını yediler zaten.

bdco' Alıntı:
Değmesin şu dönemde semih olmasa ne yapardık bilmiyorum.Yine yedeğe çekmesinlerde transfer yapıp.Adamın hayatını yediler zaten.

Semih , şuanda Kezman'a göre Fenerbahçe'nin oynadığı sisteme daha uygun bir forvet oyuncusu.

Link' Alıntı:
bdco' Alıntı:

Semih , şuanda Kezman'a göre Fenerbahçe'nin oynadığı sisteme daha uygun bir forvet oyuncusu.
Peki sen hangi takımı tutuyorsun

Şampiyonlar liginde rakip belli oldu sevilla ile oynuyormuşuz.

Evet iyi oldu onuda yenecez İnşallah haydi Fenerim bunuda yenersin sen.

Dünyada 2 takım tutan var 1.si Fenerli olanlar 2. si diğerleri :D

Ve arkadaşlar Sivasla beraber lideriz GS Ankara'da 2 puan daha bıraktı.Ve artık sezonun başında Gs taraftarlarının kesin şampiyonuz ifadeleri geride kaldı.Olamaz demiyorum ama artık 3. sıradalar ve 4. BJK ninde 2 puan önündeler.Kısaca hiçbir avantaj kalmadı artık 2. yarıda eşit şartlarda ve bir adım önde başlayacağız.Lig başındaki korkularımın yersiz olmasına sevindim. :D