• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Fenerbahçe Kulübü

bizde şansmı var ya milan çıkar ya manchester olmadı arsenal barca falan :D

Gerçi hepsi iyi takım ama en kolayı olur umarım.keşke kupayı alabilseydik çok iyi olurduuu. :)

sonuna kadar gidelim ne olacak.ve kim vermiyormuş kupayı kafasını kırarım vermeyenin :D

Ama şu ocak transferlerinide merak ediyorum yönetim ne yapacak acaba

adam kaptırmayalımda kezman hariç :D çok oturmuş kadromuz var devamı gelir inşallah

Gitmek isteyen olursa yapacak bişey yokta ama kimse gitmek istemez heralde sonuçta şampiyonlar liginde oynayacaklar.

orasıda öyle ama yazın iş riskli bizimkilere büyük ücretlerle teklifler bizimkilerin başı döner ve güle güle :D

Tuncay hatayı yaptı oda bir örnek sonuçta bir musibet bin nasihatten iyidir.Bizimkiler nasihati almıştır bence :D

ah hele bi apiah ta tam formuna gelse süper olacakta yoksa durmasinin bi anlami yok

İnşallah futbolcu gider yönetime ben gidecem diye.Yönetim hemen slayt gösterisi TUNCAY'ın DRAMI futbolcu özür dileyip yarı parasına oynamayı kabul edip döner. zuhahaha :D

Apiah ın kafası başka takımlarda zaten o kesin gidici bu sene.

evet keşke kalsa ve iyi oynasaydı ama zaten aurelio boşluğunu dolduruyo olmadı deniz ve selçukta yeterli onada zaten ihtiyaç kalmadı neyse ben yatıyom iyi geceler :)

inşallah FENERBAHÇEM karşısına porto çıkarda bjk nasıl top oynanıyo görsün..

katılıyomusunuz????

Katılmamak elde mi? :D önümüze çıkanı takır takır oynayıp yenecez.

esesli_bahti dedi ki:
inşallah FENERBAHÇEM karşısına porto çıkarda bjk nasıl top oynanıyo görsün..

katılıyomusunuz????

varya benim içinden de öyle geçiyo keşke bize porto çıksa da bi şeyleri bi kaç kişi göstersem (&)

porto bjk maçında çok iyi değildi ama aslında süper takım her an herşeyi yapabilir ama yinede ya sevilla yada o gelsin

Hepside iyi takım ki kazandılar kim çıkarsa çıkssın yeter ki Fenerbahçem kazansın :D

tabiiki kimi yeneceksek o çıkar inşallah :D bu arada arsenal gelmeyecek çok mutluyum o konuda finale adaylar bence tabi hiç belli olmaz

hoşgeldin kardeş yazılma konusunda sıkıntı yok talha gelince yazar kulübe yararlı ol yeter hoşgeldin kulübümüze

hb kardesim tşk talha elımden geleni yapıcamm.(iş basvurusunda gibi hissetım kendımı ya :)))