kanalistanbul
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
yeter l*n,kaç tane oldu. Neler kaçıyor arkadaş!
offfffffffffffffffffffffff
kapadim ben...
ne diyecek yine "eksikleri gördük bizim için iyi bi deneme maçıydı" diyecek.cok gec soktu yanlıs basladi utanmaz adam macdan sonrakı acıklamalarini gorücez..
Fener avrupada devam edeydi iyiydi. Geçmiş olsun.
Galatasaray fazladan 7 milyon euro alacak, Fenerbahçe 20 milyon euro kaybettiGalatasaray'ın çileği Aykut Kocaman'mış meğer! Ezeli rakibine tek maçta 20 milyon euro kazandıracak kadar Fenerbahçeli.
Kaka transferi olursa Aykut Kocaman'a dua etsinler işte. Parasını çıkarttı.Galatasaray fazladan 7 milyon euro alacak, Fenerbahçe 20 milyon euro kaybetti
gs maçından sonra çıkıp zemin sertti hava soğuktu diye açıklama yapan birisn sen aykut kocaman.
dolayısıyla
şampiyonlar ligine hazırladığın kadroda alexin yerine baroniyi, 10 yıldır kendine hiçbir şey katamamış selçuku, kariyerini sonuna gelmiş artık ne kazansam kar diye düşünen egemeni, oynatman gayet normal.
taktiğini değiştireceksen ve alexi yeni planda düşünmüyorsan sene başında gönder. yaşı 34 artık maçları 90dk kaldıramaz diyorsan egemenı neden aldın? aynı taktikle oyncam ama alexi istemiyorum diyorsan baroni kim la git adam gibi birini bul.
vs vs. başkandan torpillisin yoksa çoktan kalemin kırılmıştı.
ne diyecek yine "eksikleri gördük bizim için iyi bi deneme maçıydı" diyecek.
olmayıncada olmuyor işte bunada yapacak bişey yok, bu kadarda gol kaçmazki![]()
eline sağlık ağam, güzel dersin.
merak ettim de maç sonunda neler zırvaladı diye...
dinleyen var mı acaba?
ya da buna katlanabilen!
maç sonu yine felsefe yapmış aykut hoca. Uefa da basarili olmak istiyoruz demiş. Sahada öldürücü darbeyi vuramadik demiş. Ama az daha diğer golü yiyerek onlar bize daha fazla darbe vuracaktı haberi yok. Uefa da aykut hoca yine hayaller kuruyor. Aykut hoca takıma artık zarar vermeye başladı. Kangren olmadan müdahale etmek lazım.
günaydın 12 numaram...
aykut kocaman kapasitesi bu kadar farklı yenmeyelim farklı yenilmeyelim ha johnson:aurelio:appiah tarzı orta saha kesin şart Teşekkürler aykut hoca ve selcuk Mactı izlerken durup baktım seyircilere artık onlarda umudu kesmiş ya taktik sıfır doldur şisir yanlara at yeter ya