SDN Fenerbahçe Kulübü

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2. yarı dünyaları kaçırdık yaa, ilk yarıda böyle oynasaydık şimdi şov yapıyorduk adamların karşısında.

Reaksiyon puanı
10,315
maç bitti bitiyor...
ve maalesef tur gidiyor...
adamlar çanakkaleyi oynuyor.

aykut uyanmışa benziyor da,
çok geçmiş kalmış olarak.
zaten turun gittiğini görünce uyanıyor mübarek ya!

üff be!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
cok gec soktu yanlıs basladi utanmaz adam macdan sonrakı acıklamalarini gorücez..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
olmayıncada olmuyor işte bunada yapacak bişey yok, bu kadarda gol kaçmazki :(

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
aykut gıtsede kurtulsak ılk yarı ılk yarıyı alex ıle baslatsa bız bunlara 3 tane cakmıstık ıstıfa etmelı

Reaksiyon puanı
10,315
alex bu maçların adamıydı. nice kez ipten almıştı takımı.
şimdi onu küstürmenin hesabını versin aykut efendi.
bundan böyle onun hoca olarak çıkacağı hiçbir fenerbahçe maçını izlememe kararı aldım.

herkese iyi geceler arkadaşlar, üzgünüm gerçekten.

trabzonlu arkadaşların takımı kazandı, kutluyorum onları!!!

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
burada aykutu isteyen kaç kişi var Allah aşkına?
yazıktır takımı destekleyen taraftara yazıktır.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
korkak futbolla şu kendine Trabzonlu diyen rus taraftarınıda güldürdün ya yazıklar olsun Aykut.
Fenerbahçeliliğine diyecek lafımız yok ama faydalı olamıyorsun işte, Rıdvan Dilmen'de bu takımı çalıştırdı, baktı faydalı olamıyor anında bıraktı,
Aynısını senden bekliyoruz Aykut Kocaman.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray'ın çileği Aykut Kocaman'mış meğer! Ezeli rakibine tek maçta 20 milyon euro kazandıracak kadar Fenerbahçeli.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fener avrupada devam edeydi iyiydi. Geçmiş olsun.

Avrupa'da devam edecek zaten. Avrupa liginde gruplardan katılacak kesin olarak. Ön eleme filan yok Allahtan :D

Gerçekçi olmak gerekirse CL nin tek güzel yanı oradan gelen para. Yoksa çeyrek finalden ötesi hayal ki çeyrek final bile çok zor...

Bu futbolumuzla Avrupa ligi bile fazla, ama umut işte :)

En son 15 yıl önce izlemiştim böyle bir futbol. Defanstan şişir, şansına topu önünde bulabilirsen gol olmasını bekle...

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her maç ızdırap oluyor son15 dakka karnıma ağrılar saplandı sinirim bozuldu hala gerginim.bu nasıl bir futbol herkez aykut diyor kardeşim bu adamlarda 11 kişi bizde 11 kişiyiz.1 alexle oyun kazanılacaksa hiç kazanılmasın.oynama oynama son15 dakka yırtın gol atacağım diye.her maç kasıntı.emre yi ne demeye sattılar krasic mi onunyerini tutacak adamda sakatlandı.takımda ruh yok hırs yok hiç birşey yok.gerçekten rahat geçilecek takımdı.rezalet

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
sadece 3 ayda galatasaray'a 1 lig kupası, bir süper kupa ve 7 milyon euro kazandıran takım ve teknik ekip olarak tarihe geçtik.

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gs maçından sonra çıkıp zemin sertti hava soğuktu diye açıklama yapan birisn sen aykut kocaman.

dolayısıyla

şampiyonlar ligine hazırladığın kadroda alexin yerine baroniyi, 10 yıldır kendine hiçbir şey katamamış selçuku, kariyerini sonuna gelmiş artık ne kazansam kar diye düşünen egemeni, oynatman gayet normal.

taktiğini değiştireceksen ve alexi yeni planda düşünmüyorsan sene başında gönder. yaşı 34 artık maçları 90dk kaldıramaz diyorsan egemenı neden aldın? aynı taktikle oyncam ama alexi istemiyorum diyorsan baroni kim la git adam gibi birini bul.

vs vs. başkandan torpillisin yoksa çoktan kalemin kırılmıştı.

Reaksiyon puanı
10,315
gs maçından sonra çıkıp zemin sertti hava soğuktu diye açıklama yapan birisn sen aykut kocaman.

dolayısıyla

şampiyonlar ligine hazırladığın kadroda alexin yerine baroniyi, 10 yıldır kendine hiçbir şey katamamış selçuku, kariyerini sonuna gelmiş artık ne kazansam kar diye düşünen egemeni, oynatman gayet normal.

taktiğini değiştireceksen ve alexi yeni planda düşünmüyorsan sene başında gönder. yaşı 34 artık maçları 90dk kaldıramaz diyorsan egemenı neden aldın? aynı taktikle oyncam ama alexi istemiyorum diyorsan baroni kim la git adam gibi birini bul.

vs vs. başkandan torpillisin yoksa çoktan kalemin kırılmıştı.

eline sağlık ağam, güzel dersin.

merak ettim de maç sonunda neler zırvaladı diye...
dinleyen var mı acaba?
ya da buna katlanabilen!

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
maç sonu yine felsefe yapmış aykut hoca. Uefa da basarili olmak istiyoruz demiş. Sahada öldürücü darbeyi vuramadik demiş. Ama az daha diğer golü yiyerek onlar bize daha fazla darbe vuracaktı haberi yok. Uefa da aykut hoca yine hayaller kuruyor. Aykut hoca takıma artık zarar vermeye başladı. Kangren olmadan müdahale etmek lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aykut kocaman kapasitesi bu kadar farklı yenmeyelim farklı yenilmeyelim ha johnson:aurelio:appiah tarzı orta saha kesin şart Teşekkürler aykut hoca ve selcuk Mactı izlerken durup baktım seyircilere artık onlarda umudu kesmiş ya taktik sıfır doldur şisir yanlara at yeter ya

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
ne diyecek yine "eksikleri gördük bizim için iyi bi deneme maçıydı" diyecek.

yahu adam acıklamada diyorkı (mactan oncekı) biz turu gecemessek kadromuz iyi diğer kulvarda iyi oynariz sen zaten basta umudunu kaybetmıssın adamlara ne asılayacaksın ? ağzımı bozcam ... töbe töbe

olmayıncada olmuyor işte bunada yapacak bişey yok, bu kadarda gol kaçmazki :(

bal gibi de olurdu her seferinde baska bir taktık adamalr birine alısmadan diğerine geciyor adamalr istedigi yerde oynamıyor iyi hamle yapamiyor adamlari gec sokuyor varda var yani dün tv de aksam hangi kanalı actiysam herkes aynı seyi soyluyor bu adamlar bunlari gormuyormu okumuyormu duymuyormu hadi bunu o gormüyorsa diğerleridemi gormuyor bıktım ya vallahi de billahide mac lardan tad almiyorum izlemek istemiyorum moralım bozuluyor (farklı yerlere cekmesın diğer arkadaslar)

eline sağlık ağam, güzel dersin.

merak ettim de maç sonunda neler zırvaladı diye...
dinleyen var mı acaba?
ya da buna katlanabilen!

yeterince huzursuz oldum abi dinlemedim..

maç sonu yine felsefe yapmış aykut hoca. Uefa da basarili olmak istiyoruz demiş. Sahada öldürücü darbeyi vuramadik demiş. Ama az daha diğer golü yiyerek onlar bize daha fazla darbe vuracaktı haberi yok. Uefa da aykut hoca yine hayaller kuruyor. Aykut hoca takıma artık zarar vermeye başladı. Kangren olmadan müdahale etmek lazım.

komik ya amacın ne yahu zico yu gonderdik daumu gonderdik kendine bir .. sürdürmedin.. hala da sürdürmüyorsun yazık ya bukadar insana yazık

günaydın 12 numaram...

hoş geldin güzel insan kolay gelsin iyi günler

aykut kocaman kapasitesi bu kadar farklı yenmeyelim farklı yenilmeyelim ha johnson:aurelio:appiah tarzı orta saha kesin şart Teşekkürler aykut hoca ve selcuk Mactı izlerken durup baktım seyircilere artık onlarda umudu kesmiş ya taktik sıfır doldur şisir yanlara at yeter ya

açtım biraz baktım seyricileri gordüm dayanmadım..

kapadım..

b gün de ALLAH tan tatil yoksa moral yok huzur yok işte bile duramazdim..

http://www.dha.com.tr/alex-kulupte-baskanin-yuzune-bile-bakmadigini-soyledi_357263.html