angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
günaydın 12 Numaram... [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; maçı dinleyebilecek misiniz?
yaa akşamki maça bilet bulamadık arkadaşla![]()
"Kuyt kaptan olsun"
Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman ile konuşup, Alex ve Volkan Demirelin yokluğunda sahaya kaptan olarak Kuytun çıkmasını isteyecek.
Onay gelmesi halinde, Hollandalı yıldız, Spartak Moskova maçında sahaya takımının başında çıkacak.
günaydın 12 Numaram... @|SeYYaH|; maçı dinleyebilecek misiniz?
selamun aleykum,
herkese hayırlı sabahlar... ve,
çok çok sevineceğimiz! müjdeli, güzel bir gün diliyorum.
Rabbim inşallah bizleri güldürecek ve sevindirecektir bu gece...
istersen sorayım birilerine?
olabilir güzelde olur ama sormak lazım oyunculara =) bu arada hos geldin kardesim
welcome
aleyküm selam hocam
hocam @ua23ua ile halletmeye çalışacağım. arkadaşa bir sorayım o şehir dışından gelecek. eğer gidebilirsem bu o stada ilk gidişim olacak ama son değilşimdiye kadar fırsatım olmamıştı ama artık istanbulda yaşıyorum. maçlara giderim ya da hep beraber buluşup gideriz
![]()
olabilir güzelde olur ama sormak lazım oyunculara =) bu arada hos geldin kardesim
hocam @ua23ua ile halletmeye çalışacağım. arkadaşa bir sorayım o şehir dışından gelecek. eğer gidebilirsem bu o stada ilk gidişim olacak ama son değilşimdiye kadar fırsatım olmamıştı ama artık istanbulda yaşıyorum. maçlara giderim ya da hep beraber buluşup gideriz
![]()
edit: içimden geldi bugüne özel bir itirafım var. kızmayın ama
galatasarayı play-off da deplasmanda yendiğimiz maçı kız arkadaşımla gezeceğim diye izleyemedim. yurda geldiğimzde özetini tvde göstermeye başladılar. izlemek için tvye döndüm ve kız arkadaşım izlememi istemediişin tuhafı o da fenerliydi :huh: bu da söyle bir anımdır.
Bir insan sevgilisiyle ilk buluşmasında hani çok heycanlanırya, ben her Fenerbahçe maçında 90 dakika öyleyim ..
bende sevgilimle buluşacağım diye süslenip püsleneceğim bugün![]()
biz formamızı takar atkımızı takar maçımıza gideriz![]()
Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Tatilden döndüm,evdeyim şu an.
Akşamı Bekliyorum Merakla.
1-0 olacak bizim olacak İnşaallah.![]()
Aleyküm Selam,hoşgeldin.Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Tatilden döndüm,evdeyim şu an.
Akşamı Bekliyorum Merakla.
1-0 olacak bizim olacak İnşaallah.![]()
ve hala birliktemisiniz? :mrgreen:
hocam yanlıs anlama ama eşim bile soyler FENERBAHÇE'nin maçı bugün ömer iptalve hiç söle böyle demez izler benimle bir zamanlar galatasaraylı idi
geçen gün markette bir bayan arkadas gördüm şort fenerium tshirt fenerium corap oyle bileklik kolda dövme FENERBAHÇE logosu küpeler vs hersey a dan z ye FENERBAHÇE
@ndrshn İstanbul da nerede ikamet ediyorsun?
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Kombine Kart Ön Satışları Başlıyor!
@Korpe araziyim bu aralar çok işlerim var piyasada yokumtekrardan yeşil sahalara döneceğim kısmet olursa
ama uzaktan uzaktan takipteyim..
)
hayır
beylikdüzü. fenerli kızlar var etrafımda ama bazıları kadroya alınacak gibi değil. uygun mevkiye görev kızı arayışlarım devam ediyor. bulduğum taktirte hemen transfer edeceğim :mrgreen:
link bekliyoruz![]()