SDN Fenerbahçe Kulübü

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın 12 Numaram... [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; maçı dinleyebilecek misiniz?

cincoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Kuyt kaptan olsun"

Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman ile konuşup, Alex ve Volkan Demirel’in yokluğunda sahaya kaptan olarak Kuyt’un çıkmasını isteyecek.

Onay gelmesi halinde, Hollandalı yıldız, Spartak Moskova maçında sahaya takımının başında çıkacak.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yaa akşamki maça bilet bulamadık arkadaşla :(

istersen sorayım birilerine?

"Kuyt kaptan olsun"

Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman ile konuşup, Alex ve Volkan Demirel’in yokluğunda sahaya kaptan olarak Kuyt’un çıkmasını isteyecek.

Onay gelmesi halinde, Hollandalı yıldız, Spartak Moskova maçında sahaya takımının başında çıkacak.

olabilir güzelde olur ama sormak lazım oyunculara =) bu arada hos geldin kardesim

günaydın 12 Numaram... @|SeYYaH|; maçı dinleyebilecek misiniz?

welcome :)

selamun aleykum,
herkese hayırlı sabahlar... ve,
çok çok sevineceğimiz! müjdeli, güzel bir gün diliyorum.
Rabbim inşallah bizleri güldürecek ve sevindirecektir bu gece...

aleyküm selam hocam

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Günaydın arkadaşlar,
Hepimiz için güzel bir gün ve akşam olur inşallah

Genç FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akşam yine saldalye de hop zıplayıp, hop kalkacağız. İnşallah turu geçeriz de akşam rahat bir uyku çekeriz.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
istersen sorayım birilerine?

olabilir güzelde olur ama sormak lazım oyunculara =) bu arada hos geldin kardesim

welcome :)

aleyküm selam hocam

hocam [MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] ile halletmeye çalışacağım. arkadaşa bir sorayım o şehir dışından gelecek. eğer gidebilirsem bu o stada ilk gidişim olacak ama son değil :D şimdiye kadar fırsatım olmamıştı ama artık istanbulda yaşıyorum. maçlara giderim ya da hep beraber buluşup gideriz :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hocam @ua23ua ile halletmeye çalışacağım. arkadaşa bir sorayım o şehir dışından gelecek. eğer gidebilirsem bu o stada ilk gidişim olacak ama son değil :D şimdiye kadar fırsatım olmamıştı ama artık istanbulda yaşıyorum. maçlara giderim ya da hep beraber buluşup gideriz :D

Sıkıntı yok Keke kontrol bende:):)

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkeze selam bu akşamki maçta FENERBAHÇE me başarılar.bu maçı alacaz başka yolu yok :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hocam @ua23ua ile halletmeye çalışacağım. arkadaşa bir sorayım o şehir dışından gelecek. eğer gidebilirsem bu o stada ilk gidişim olacak ama son değil :D şimdiye kadar fırsatım olmamıştı ama artık istanbulda yaşıyorum. maçlara giderim ya da hep beraber buluşup gideriz :D

olabilir.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir insan sevgilisiyle ilk buluşmasında hani çok heycanlanırya, ben her Fenerbahçe maçında 90 dakika öyleyim ..

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bir miktar heyecan iyidir ama bu takıma tam güvenmemek beni daha çok heyecanlandırıyor. neleri yapıp neleri yapamayacakları az çok belli gibi geliyor bana. o nedenle davranışlarını kesitirememek beni heyecanlandırıyor.

edit: içimden geldi bugüne özel bir itirafım var. kızmayın ama :)

galatasarayı play-off da deplasmanda yendiğimiz maçı kız arkadaşımla gezeceğim diye izleyemedim. yurda geldiğimzde özetini tvde göstermeye başladılar. izlemek için tvye döndüm ve kız arkadaşım izlememi istemedi :( işin tuhafı o da fenerliydi :huh: bu da söyle bir anımdır.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
edit: içimden geldi bugüne özel bir itirafım var. kızmayın ama :)

galatasarayı play-off da deplasmanda yendiğimiz maçı kız arkadaşımla gezeceğim diye izleyemedim. yurda geldiğimzde özetini tvde göstermeye başladılar. izlemek için tvye döndüm ve kız arkadaşım izlememi istemedi :( işin tuhafı o da fenerliydi :huh: bu da söyle bir anımdır.

ve hala birliktemisiniz? :mrgreen:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hocam yanlıs anlama ama eşim bile soyler FENERBAHÇE'nin maçı bugün ömer iptal :) ve hiç söle böyle demez izler benimle bir zamanlar galatasaraylı idi :)

geçen gün markette bir bayan arkadas gördüm şort fenerium tshirt fenerium corap oyle bileklik kolda dövme FENERBAHÇE logosu küpeler vs hersey a dan z ye FENERBAHÇE
[MENTION=65297]ndrshn[/MENTION] İstanbul da nerede ikamet ediyorsun?

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Kombine Kart Ön Satışları Başlıyor!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Selamun Aleykum Renkdaşlar.
Tatilden döndüm,evdeyim şu an.:)
Akşamı Bekliyorum Merakla.
1-0 olacak bizim olacak İnşaallah.:)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
12 Numara ‏ Takımımızı 18.30'da Samandıra'dan uğurlamak için taraftarlarımız Samandıra'ya gidiyor. İmkanı olan taraftarlarımıza çağrımızdır.

Son 4 saat 50 dakika! #fenerinmacivar

BİLGİLENDİRME// Kartal - Kadıköy metro seferleri Fenerbahçemizin maçı nedeniyle 00.30'a kadar uzatıldı.

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ve hala birliktemisiniz? :mrgreen:

hayır :)

hocam yanlıs anlama ama eşim bile soyler FENERBAHÇE'nin maçı bugün ömer iptal :) ve hiç söle böyle demez izler benimle bir zamanlar galatasaraylı idi :)

geçen gün markette bir bayan arkadas gördüm şort fenerium tshirt fenerium corap oyle bileklik kolda dövme FENERBAHÇE logosu küpeler vs hersey a dan z ye FENERBAHÇE
@ndrshn İstanbul da nerede ikamet ediyorsun?

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Kombine Kart Ön Satışları Başlıyor!

beylikdüzü. fenerli kızlar var etrafımda ama bazıları kadroya alınacak gibi değil. uygun mevkiye görev kızı arayışlarım devam ediyor. bulduğum taktirte hemen transfer edeceğim :mrgreen:

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] araziyim bu aralar çok işlerim var piyasada yokum (: tekrardan yeşil sahalara döneceğim kısmet olursa (: ama uzaktan uzaktan takipteyim.. :))

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe araziyim bu aralar çok işlerim var piyasada yokum (: tekrardan yeşil sahalara döneceğim kısmet olursa (: ama uzaktan uzaktan takipteyim.. :))

Anladım kardeşim fazla arayi açma aramasın gözler seni :)

hayır :)

beylikdüzü. fenerli kızlar var etrafımda ama bazıları kadroya alınacak gibi değil. uygun mevkiye görev kızı arayışlarım devam ediyor. bulduğum taktirte hemen transfer edeceğim :mrgreen:

ALLAH gönlüne göre versin..

Fenerbahçe ‏ Takımımızı 18.30'da Samandıra'dan uğurlamak için taraftarlarımız Samandıra'ya gidiyor. İmkanı olan taraftarlarımıza çağrımızdır.
[MENTION=70615]erjan[/MENTION] , [MENTION=71554]cobra11[/MENTION], [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] link bekliyoruz :)
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] hoş geldin kardeş :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=209475]iptal[/MENTION] sende hosgeldin..

@12numaraorg Fenerbahçe-Moskova maçı Azerbaycan İdman TV de yayınlanacaktır. Bisskey:1234569C654321C9