biraz once baglanip sahayi gostermek istediler... o sirada gok gurledi... biz tv karsisinda korktuk![]()
o kadar korkuttu mu ya. o kadar şiddetli olduğunu tahmin edemedim görüntü pek kaliteli değildi

biraz once baglanip sahayi gostermek istediler... o sirada gok gurledi... biz tv karsisinda korktuk![]()
ya sen şimdi çok ayıp ettin istediğin özel davetiye olsun![]()
hahahaha Fenerbahçe 2012 - 2013 Forma Lansmanı'na davetiyen var öyle mi? : ))
olamaz mıKığılı bizim oralı unutma az çok tanıdığımız çevremiz var.Ama senin şu iğrenç gülüşünden sonra davetiye bulsamda sana vermem
![]()
zaten batman'e gidiyorumformaları cumartesi sabah da alabilirim
![]()
inş cumartesi kalmaz bedeniyada çok sıra olur sana kalmaz bişey
![]()
inş cumartesi kalmaz bedeniyada çok sıra olur sana kalmaz bişey
![]()
yok bana [MENTION=261544]real madridli[/MENTION] alıyorsen almıyor muydun oxelara' ya forma? ben iyice karıştırdım kim kime alıyor diye![]()
sana kim alacak?sen almıyor muydun oxelara' ya forma? ben iyice karıştırdım kim kime alıyor diye![]()
sen almıyor muydun oxelara' ya forma? ben iyice karıştırdım kim kime alıyor diye![]()
bende karıştırdım valla![]()
Karıştıracak ne var bunda sen bana alacaktın o kadar işte :mrgreen:
bana kimse almıyordu sanırım bilemedim :s
dişi kırık ben sana nie alıom ya mezarcıya bak![]()
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] alır bana... bugün 2. liğe yarışıyorsun bakıyorum da...sana belediye alsın![]()
@-Beneficence- alır bana... bugün 2. liğe yarışıyorsun bakıyorum da...
vayy demek senin sırala günlük öyle mi..Ama bizim gönlümüze taht kuranlar günlk değil ebedi sıralanır demi @erjan abicim
Bana kimse forma almıyormu ? yahu![]()
oooowww yoooooooooo bu çok serttt :mrgreen: