SDN Fenerbahçe Kulübü

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer edeceği söylenen Everton'lı John Heitinga için sarı lacivertli ekibin İngiliz kulübüne 5.5 milyon pound (7 milyon euro) önerdiği iddia edildi.

heitinga_34654.jpg

SPORX DETAY HABER - Yeni sezon öncesi stoper mevkiisine yabancı bir savunmacı almak isteyen Fenerbahçe için ortaya atılan Everton'lı John Heitinga transferinin detayları da belli olmaya başladı.

İngiliz basınında geniş yer bulan haberlere göre, Fenerbahçe Heitinga için İngiliz kulübüne 5.5 milyon poundluk (7 milyon euro) bir transfer teklifi yaptı. Everton kulübü ise Fenerbahçe'nin bu teklifine sıcak bakıyor. Çünkü İngiliz kulübü, ABD'li savunmacı Geoffrey Cameron'u kadrosuna katmak üzere ve Heitinga'dan doğan boşluğu yeni transferiyle doldurmayı hedefliyor. Everton'ın Geoffrey Cameron transferini sonuçlandırması halinde Heitinga'nın Fenerbahçe'ye transferinde hiçbir pürüz kalmayacağı öne sürülüyor.

Fenerbahçe'nin Heitinga'ya ödeyeceği yıllık maaş hakkında herhangi bir iddia ortaya atılmazken Lig TV sarı lacivertli ekibin son iki sezondur Everton'dan kiraladığı Joseph Yobo'nun bonservisi için İngiliz kulübüyle 2.5 milyon pounda anlaşma sağladığı iddia etmişti. Everton'ın 2009 yılında Atletico Madrid'den 6 milyon pound'a transfer ettiği Heitinga, profesyonel futbol kariyerine ilk olarak Ajax'ta adım atmıştı.

Everton ile olan sözleşmesi 2014'ün Haziran ayına sona erecek olan 28 yaşındaki tecrübeli stoper, Hollanda Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden birisi. Fenerbahçe bu transferi bitirmesi halinde Dirk Kuyt'ın ardından takıma ikinci Hollandalı transferini yapmış olacak.

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[h=1]FENERBAHÇE'DE ÜSTÜ ÇİZİLEN FUTBOLCULAR?[/h]
fenerbahce-aykut-kocaman-ozer-ozgur-cek-semih-sezer-ozturk-333049h.jpg

Spor - 25 Temmuz 2012 07:51
[h=2]Fenerbahçe'nin Avusturya kampı biterken Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımdan göndereceği futbolcular da yavaş yavaş belli olmaya başladı.[/h]Aykut hocanın, kamp boyunca az ilgilendiği Sezer, Özer, Semih ve Bienvenu’ye kapıyı göstereceği belirtiliyor.

Fenerbahçe’de, Avusturya kampının son günlerine yaklaşılırken, takımdan ayrılacak isimler konusunda tahminler yapılmaya başlandı. İlk aday olarak Sezer ve Özer gösteriliyor.

Dinamo Tiflis maçı sonrasında Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, takımda gidecek futbolcular olduğu yönündeki açıklamalarının ardından hocanın kimi işaret ettiği, Kocaman’ın takım içindeki oıyunculara ilgisinden ortaya çıktı. Aykut hoca, tüm kamp boyu, Sezer ve Özer ile çok az ilgilendi. Hele Sezer’e hiç forma vermedi. Son dönemde Bienvenu’nun da pek üzerine düşmeyen sarı-lacivertlilerin teknik patronu, Özgür Çek’e de maçlarda hiç şans tanımadı. Bienvenu, “Kendisine iyi bir teklif gelsin” diye beklenen oyuncuların başında bulunuyor. Semih de gidiciler arasında bulunuyor.

Bunların yanında, Stoch’un da, çok formda olmasına karşın gelen teklifler nedeniyle satılma olasılığı bulunuyor.

Kabul günü!

Fenerbahçe, Avusturya kampının son günlerini geçirirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman dün saha içinde adeta kabul günü düzenledi. Sabah yapılan çalışmada saha ortasında önce genç transfer Salih ile 30 dakika bir toplantı yapan Kocaman, uzun süre genç oyuncuya öğütler verdi. Daha sonra Özgür Çek ve Stoch ile de saha içinde kısa toplantılar yapan Kocaman, son olarak da Caner ile sohbet edip, oyuncuya bir şeyler anlattı.

KAYNAK

[h=1]F.BAHÇE STOCH'LA YOLLARINI AYIRIYOR![/h]
fenerbahce-bilica-dia-bienvenu-stoch-cristian-kuyt-sow-transfer-teklif-gomis-takas-lyon-393541h.jpg

Spor - 24 Temmuz 2012 13:45
[h=2]Fenerbahçe'de istenilen rakama ulaşılması halinde Stoch ile yollar ayrılacak...[/h]Bir çok yıldız ismi kadrosuna dahil etmeye çalışan Fenerbahçe’de haliyle bazı yabancıları ile de yollar ayrılmak zorunda. Bilica ve Dia ile daha önceden bağlarını koparan Sarı-Lacivertliler’de yabancı oyuncu olarak Cristian, Alex, Kuyt, Stoch, Sow, Bienvenu bulunuyor. Yüksek maliyetli transferler nedeniyle bu isimlerden özellikle Miroslav Stoch’un elden çıkarılması düşünülüyor. Slovak oyuncu için Rus kulüpleri 12 milyon Euro’ya varan teklifler yaparken Fenerbahçe 15 milyon Euro’da direniyor. İstenilen rakama ulaşılması halinde Stoch ile yollar ayrılacak.
Takımdan ayrılması beklenen bir diğer isim ise Bienvenu. Kamerunlu oyuncunun, Gomis’in transferinde kullanılması planlanıyor. Lyon’a Bienvenu ile birlikte para verilmesi teklif edildi ve Fransız kulübünün kararı bekleniyor.
YOBO İMZAYA KALDI
Fenerbahçe’de adeta yılan hikayesine dönen ve yöneticileri uzun süredir uğraştıran Joseph Yobo transferinde iş imzaya kaldı... Sarı-Lacivertliler Everton ile yaptıkları kıran kırana pazarlık sonucunda Nijeryalı yıldızı bonservisinde Everton’u isteği rama çekti. Bu görüntüde İngiliz kulübüne Sarı-Lacivertliler 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak olan Yobo’ya ise ilk yıl için 2 milyon Euro, ikinci yıl için 1 milyon 900 bin Euro ve üçüncü yıl için de 1 milyon 800 bin Euro yıllık ücret ödeneceği öğrenildi. Nijeryalı yıldızın kesin anlaşma sonrası Fenerbahçe’nin Avusturya kampına gitmeyeceği, İstanbul’da takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

KAYNAK

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Kocaman'ın yerine Rıdvan!

25.07.2012 09:42

Başkan Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'i şu an teknik direktörlük göreviyle birlikte sportif direktörlük görevini de yürüten Aykut Kocaman'ın yerine sportif direktörlüğe getirmeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım şike soruşturması sürecinde kendisine destek veren Rıdvan Dilmen'i sportif direktör yapmak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de kapalı kapılar ardında sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Aziz Yıldırım şike soruşturması süresince hem kendisine, hem de Fenerbahçe camiasına destek veren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'i şu an teknik direktörlük göreviyle birlikte sportif direktörlüğü de yürüten Aykut Kocaman'ın yerine sportif direktörlüğe getirmeye hazırlanıyor.

Dilmen'in gösterdiği fedakarlıktan çok etkilenen Başkan Aziz Yıldırım'a yönetimin de tam destek verdiği öğrenildi.

RIDVAN SICAK BAKIYOR
Teknik direktörlüğü düşünmeyen Rıdvan'ı aslında yönetime almak isteyen Yıldırım'ın kongre yapıldığı için bu isteğini şimdilik gerçekleştiremediği ve bir sonraki kongrede Rıdvan'ı yönetime alacağı ortaya çıktı. Rıdvan'ın da sportif direktörlük teklifini kabul etmesi bekleniyor.

KAYNAK

Fenerbahçe'de nefesler tutuldu!

25.07.2012 10:46

Fenerbahçe taraftarı nefesini tuttu, transferleri bekliyor. Krasic bitti, Gomis veya Cardozo sırada
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, transferlerin Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme maçının oynanacağı 1 Ağustos'a kadar bitirilmesi talebinde bulunurken, taraftarlar da heyecanla yeni yıldızları bekliyor. Listedeki isimler Juventus'un Sırp kanat oyuncusu Milos Krasic, Lyon'un forveti Bafetimbi Gomis ve Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo... Kocaman'ın favorisi Krasic'e F.Bahçe, takım içerisindeki tavan fiyat olan 2 milyon 850 bin Euro'yu önerdi. Krasic, 'evet' derken, Juventus ile pazarlıklar bitme aşamasında... F.Bahçe'nin Senegalli santrforu Moussa Sow'a ise teklifler var.

SOW GİDER GOMİS GELİR!
Sow iyi bir rakama satılırsa Lyon'un forveti Gomis'in alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Pürüz yaşanması durumunda ise hedef Benfica'nın golcüsü Oscar Cardozo. Milan'ın da istediği Paraguaylı'nın bonservis bedeli ise el yakıyor: 13 milyon Euro.

KAYNAK

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Brezilyalı futbolcu Felipe Melo'nun adı son birkaç gündür Kulübümüzle anılmakta; yazılı ve görsel medyada, oyuncunun renklerimize transfer olacağı yönünde pek çok haber yer almaktadır.

Bu yöndeki iddiaların tamamı asılsızdır; iddialar, transfer döneminin klasikleşen 'balon' haberlerinden biridir.

Kulübümüzün transfer çalışmaları veya planları arasında, adı geçen oyuncunun transferine dair herhangi bir düşünce, bir çalışma ya da bir talep söz konusu değildir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Bugün, Takvim Gazetesi’nde "Fener’de Rıdvan Sesleri" manşetiyle bir haber yayınlanmış; tüm internet siteleri de bu haberi sayfalarına taşımıştır.

Haberde, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, camiamızın değerli isimlerinden Rıdvan Dilmen’i sportif direktör yapmak, ilk kongrede de yönetime almak istediği iddia edilmektedir.

Çelişkilerle dolu bu haberde iddia edilenler doğru değildir.

Rıdvan Dilmen, sembol isimlerindendir; Kulübümüze hizmet ve desteğe Fenerbahçe’ye duyduğu aidiyet bilinci ile devam etmektedir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Genel Kurulu’nu 19-20 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirmiş ve 3 yıl boyunca görevde kalacak yönetim bu seçimle belirlenmiştir.

Bu vesileyle bir kez daha belirtmek isteriz ki Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gündeminde Genel Kurul ve yeni yönetim hazırlığı söz konusu değildir.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ve Tuncay Şanlı!..

Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, milli futbolcu Tuncay Şanlı ile olan sözleşmesini karşılıklı feshettiğini açıkladı.

25.07.2012 15:04

250720121503291797458_2.jpg
Wolfsburg kulübünün resmi internet sitesinden bugün yapılan açıklamada, İngiltere Premier Lig takımı Bolton Wanderers'ta kiralık olarak forma giyen Tuncay Şanlı'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu da iddia edilen milli futbolcu, kendisine bir teklif gelmesi halinde bonservis bedeli ödenmeden transfer olabilecek.

KAYNAK

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ben Bu Yakınlaşmayı Pek Anlayamıyorum !

13893991.jpg

Aziz Yıldırım Cüppeli Ahmet için Metris’te

FENERBAHÇE Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün kamuoyunda ‘Cüppeli Ahmet’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü Metris Cezaevi’nde ziyaret etti.

ziz Yıldırım’ın Metris’teki Cezaevi günleri sırasında dost olan 2’linin sohbetinde, kimi zaman duygulu, kimi zaman da karşılıklı esprilerin yapıldığı mutlu anlar yaşandı.

Şike davası kapsamında yaklaşık 1 yıl tutuklu kalan Aziz Yıldırım, özgürlüğünün ardından, cezaevi ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Geçen hafta Mehmet Ağar’ı tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden Aziz Yıldırım'ın önceki günkü adresi ise Metris Cezaevi oldu.

Saat 14.00 sıralarında Metris Cezaevi’ne gelen Aziz Yıldırım'ın Ahmet Mahmut Ünlü ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü. Hürriyet’e bu ziyareti doğrulayan Ahmet Mahmut Ünlü’nün basın danışmanı Özay Oral, Ahmet Mahmut Ünlü’nün duyduğu memnuniyeti de ifade ederek, "Hocamız bu ziyaretten dolayı oldukça mutlu olmuş. Aziz Bey’in vefası karşısında duygulanmış. Duyduğum kadarı ile cezaevindeki günlerden ve dışarıda yaşanan gelişmelerle ilgili konuşmuşlar. Hasret gidermişler. Kimi zaman duygulu kimi zaman da esprilerle geçen bir görüşme olmuş. Aziz Bey hocamıza bir ihtiyaçları olup olmadığını sormuş" dedi.

KAYNAK

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Tuncay şimdi daha farklı bir statüde olabilirdin...

oxelara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani???
gitmek mi istiyorsun?? burada sen evde kardeşim... nedir sizden çektiğim :):)

bu arada günaydıııııın 12 numara....

lansmana özel davetiye ile giriliyor malesef. kongre üyelerinin hepsi girseydi girecektim ama :)
ben de onun yerine cuma akşam Batman 22.45 seansına gidiyorummm :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lansmana özel davetiye ile giriliyor malesef. kongre üyelerinin hepsi girseydi girecektim ama :)
ben de onun yerine cuma akşam Batman 22.45 seansına gidiyorummm :)

ya sen şimdi çok ayıp ettin istediğin özel davetiye olsun:):)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
FC Vaslui’den Kulübümüze Açıklama

2012-07-25_vasluilogo446.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda FC Vaslui ile eşleştiğimiz günden bu yana, ülkemiz medyasında, Rumen medyası ya da Vaslui Futbol Kulübü kaynak gösterilerek, iki kulüp -hatta iki ülke- arasında düşmanlık tohumları atan haberler yapıldığını, şaşkınlık yaşamadan, ancak üzülerek takip etmekteyiz.

Bununla birlikte, Vaslui Futbol Kulübü, bu asılsız haberlerden ve iki kulüp -hatta iki ülke- arasında yaratılmaya çalışılan olumsuzluklardan duyduğu rahatsızlığı, Kulübümüze bizzat, CEO Ciprian Damian imzasıyla iletme ihtiyacı duymuştur.

Vaslui Futbol Kulübü, söz konusu yazıda, Türk ve Rumen medyasında yer alan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kendilerinden kaynaklanmadığını açık bir dille ifade etmektedir.

Kamuoyuna sunduğumuz bu asılsız ve Fenerbahçe karşıtı odaklı yayınlar bizleri şaşırtmamakta, 3 Temmuz’dan bu yana yaşanan sürecin devamı niteliği taşımaktadır.

Vaslui Futbol Kulübü tarafından gönderilen mektubu, konu Fenerbahçe olduğunda, ’ÖZGÜN’ basınımızın durduğu yerin anlaşılması açısından önemli olduğu düşüncesiyle kamuoyunun takdirine sunarız.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü
2012-07-25_mov1.jpg

2012-07-25_mek2.jpg

KAYNAK

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkese Merhabalar arkadaşlar..

"Bu felsefe gençlerin yetişmesine izin vermiyor"

Avusturya kampının son gününde basın mensuplarının karşısına çıkan Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Alex, 9. sezonunda Semih haricinde altyapıdan oyuncu çıkmadığını dikkat çekti.

ALEX_H_M2EOO.jpg

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Avusturya kampının son gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Vaslui, Sarı-Lacivertli takımın genç oyuncuları, Kuyt ve gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulunan Alex de Souza, kendisine birçok teklifin olduğunu fakat tek düşüncesinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

"HEPSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Kamp değerlendirmesine başlamadan önce teşekkür etmek istediği kişiler olduğunu vurgulayan Alex de Souza, "Kamp değerlendirmesini yapmadan önce özel bir teşekkür etmek istiyorum. Bizimle birlikte takımla beraber olan ve şu an yönetim insiyatifiyle aramızdan ayrılan isimlere teşekkür etmek istiyorum. Bu sene bizimle birlikte çalışmama kararı verilen kişilere teşekkür ediyorum. Kendilerine telefonla birebir söyledim, bir de herkesin içinde söylemek istiyorum. Attığım goller, asistler ve başarılarda onların da payı vardı. Yine sizlerin aracılığı ile kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Avusturya'daki kamp dönemiyle ilgili olarak da olağan bir kamp yaptıklarını belirten Alex, "Yeni gelen isimlerle umarım bu forma altında başarılı oluruz. Hocamıza da başarılar dilemek istiyorum çünkü birbirinden kaliteli oyuncular ve onlarla başarı sağlanacak. Kamp dönemini sonlandırmış bulunuyoruz. Önümüzde hedeflerimiz var, umarım sıkıntısız bir sezon geçiririz" diye konuştu.

"SÖZLERLE, MAÇLAR VE TURLAR GEÇİLMİYOR"
Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Vaslui takımına da değinen sambacı yıldız, "Onların da hedefleri gruplara kalmak bizim de... Geçen sene takip ettiğim bir takımdı, iki arkadaşım oynuyordu. Umuyorum ki doğru ve düzgün çalışmamızla turu geçen taraf olacağız. Adım adım düşünmek istiyoruz. 180 dakikalık bir maç olarak algılamak istiyorum. Sözlerle, maçlar ve turlar geçilmiyor. Kendi takımımıza bakmaya daha çok önem veririm. Rakip takım hakkında da bazı şeyler bilmek gerekiyor, onların da güçlü noktaları ve oyuncuları olduğunu biliyoruz. "Fenerbahçe ne yapar, Fenerbahçe'nin gücü nedir" diye bakıyorum ve beni de bu ilgilendiriyor" ifadelerini kullandı.

ALEX'TEN KUYT YORUMU!
Liverpool takımından Fenerbahçe'ye transfer olan Dirk Kuyt hakkında ise Alex, "Kuyt hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Hollanda Milli Takım takım formasını giyen bir isim hakkında yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Feyenoord, Liverpool gibi takımlarda uzun yıllar forma giydi. Ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu, kariyerini ele aldığınızda net bir şekilde görülüyor. Umuyorum takımımıza ve ülkeye hayırlı olur. Alışkın olduğu başarıları umarım Fenerbahçe'de de yaşamaya devam eder" ifadelerini kullandı.

"SÖYLENENLERİ ÜZERİME ALMIYORUM"
35 yaşındaki Alex, bu yaşta olmasına rağmen kendisini iyi hissetiğini belirtirken, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. Sürekli yaptığım bir espri vardır; sizlerle de paylaşmışımdır. "Futbolcu 35 yaşına geldiğinde gücünü ve hızı kaybeder" diye... 18 yaşımdaki görüntüm neyse şimdiki görüntüm de aynı. Zaten hız bakımından baktığınız zaman hızlı bir oyuncu değilim, şu anda da hızlı değilim. Kendimden bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum ama kendime çok şey kattığımı düşünüyorum. Saha içerisinde çok daha rahat oynuyorum, kendime kattığım tecrübelerimle kendimi vererek oynuyoruöm. Söylenenleri üzerime almıyorum. Profesyonel ve aile hayatı düzgün olan bir insanım. Yaş konusu kafama hiç takılmıyor" diye konuştu.

"9 SENEDE SADECE SEMİH'İ GÖRDÜM"
"Fenerbahçe'de genç oyuncuların kendilerini göstermeye izin vermeyen bir felsefe var" diyen Sarı-Lacivertli takımın kaptanı Alex, "Maalesef buna üzülüyorum. Sadece Semih'i gördüm; şans verildi ve kendisini kanıtladı. Gökay vardı, şampiyon olduğumuz sezon iyi işler yapmıştı ama yine düzen Gökay'ın oynamasına izin vermedi. Elbette bunu tartışacak insan değilim, fikrimi söylüyorum. Bu çocuklar oynarsa başarılı olacaklardır. Dokuzuncu sezonuma giriyorum, Semih haricinde oynayabilen ve kendisine yer edinebilen oyuncu görmedim. Salih ve Recep'in kalitesinden şüphe edilmemesini düşünüyorum. Genç oyuncunun başarılı olabilmesi için birçok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor ama bu çocuklara fırsat verilmezse kendilerini gösteremezler" dedi.
"Harmanlanmış takımımızda taşların yerine oturması gerekiyor. bunu için gerek takıma, gerek bize, gerekse de hocaya haksızlık yapılmaması gerekiyor" diyen Alex "Herhangi bir kaliteli oyuncu Fenerbahçe'ye gelirse başarılı olacaktır, rahatlıksız duymam" dedi.

"6-7 AYIMIZ FUTBOL KONUŞMADAN GEÇTİ"
"Geçen sene 6-7 ayımız futbol konuşmadan geçti" ifadelerini kullanan Alex, "Kendimizi daha sonra futbola verebildik. Bu sezon bizim daha iyi futbol oynamamız gerekiyor, bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.
Kendisine birçok teklifin geldiğin söyleyen Alex, "Futbol oynamaya devam edeceğime karar verdim, burası olur ya da olmaz... İşsiz kalmayacağımı biliyorum, birçok yerden teklif var. Benim amacım, bunları konuşarak kafa bulandırmak değil. Benim amacım burası, buradaki hedeflerime odaklanmış durumdayım" ifadelerini kullandı.
Futboldaki fanatizme de değinen sambacı, "Fanatizm ve bilinçsizliğin ne kadar arttığını görüyorum, bu endişe verici. Fanatizm, tutku anlamında güzeldir, olumludur ama her sezon bir takım şampiyon oluyor. Bilinçli yapmak güzeldir, kaybettiğiniz zaman dünyanın sonu değildir. Umarım bu kötü tablo bir an önce ortadan kalkar" dedi.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Herkese hayırlı iftarlar arkadaşlar şimdiden afiyet olsun, Allah kabul etsin..

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu Vaslui ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.bir şeyler var bu işin içinde neyse göreceğiz hepimiz.birde transfer istiyoruz artık en az 2 bence 3 sağlam transfer lazım...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Alex Ülkemize gelmiş En iyi yabancı.
Söylediklerinede sonuna kadar katılıyorum.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Ramazanlar,Hayırlı İftarlar Renkdaşlarım.
Rabbim İbadetlerimizi Kabul Etsin.

Reaksiyon puanı
10,315
avrupada fenerbahçe aleyhinde olan her gelişmenin arkasında bi bakıyosunuz bi galatasaraylı vatandaşın ismi çıkıyor. bu yaz gazeteci oluyor, ya bir bürokrat oluyor...

yok, bu iki güzide kulüp bugüne kadar sadece sahalarda rekabet ettiler, düşmanlık yoktu aralarında. bunca ekilen düşmanlık, bi yerlerin fitnesi, bilinçli bir provakasyon ama kimdir, nedir bilmiyorum. ne isterler, amaçları ne bilemiyorum.

yan ekilen bu fitne tohumlarını, oluşturulan bu büyük düşmanlık atmosferi artık kulüpleri, taraftarı aşmış bulunuyor.

hatırlarsınız, geçmişte sünni-alevi, laik-antilaik, kürt-türk vs... oluşturulan sünni düşmanlıklar ülkede büyük kaoslara yol açar, nice masumlar öldürülür, büyük yaralar açılırdı toplumun sosyal bünyesinde...

bu defa çok daha tehlikeli boyutlara tırmandırılmak isteniyor bu düşmanlık, bunun basın-medya ayağı var, siyaset ayağı var, yönetici ayağı var... hepsi aynı amaca hizmet için habire körüğe hava üflüyorlar, ateşi sürekli harlıyorlar...

dikkat edin bu amaca hizmet eden, sürekli ateşi körükleyen kim varsa... bu amaca hizmet eden piyonlardan biridir.

bi düşünün ki bu düşmanlık öyle boyutlara ulaştırılmış ki, adam musa sow için, "oruç tutan fenerli bir oyuncuyu desteklemektense, hristiyan olan bir yunanı desteklerim daha iyi" diyebiliyor. nutkum tutuldu yav, bizi ne hale getirmişler böyle?!

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4. ve son hazırlık maçında Polonya temsilcisi Wisla Krakow ile Ritzing Sonnensee Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Henri Bienvenu

link isteyenler özelden görüşelim ;) :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 4. ve son hazırlık maçında Polonya temsilcisi Wisla Krakow ile Ritzing Sonnensee Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Recep Niyaz, Miroslav Stoch, Henri Bienvenu

link isteyenler özelden görüşelim ;) :)
türkçe spiker olursa neden olmasın :D

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bu arada kadro ilginç olmuş biraz, recep niyaz'ı merak ediyorum. iyi oynar inşallah. kendini iyi geliştirsede bizi yeni bir Alex aramaktan kurtarsa keşke.. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hava kosulundan dolayi mac durdu... oyuncular soyunma odalarina cekildiler...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sahayi gordun mu? gok gurultusu falan.... burada olsa yaa o yagmurun 10'da 2 si...

çok net göremedim gök gürültüsüne kadar :) ama saha berbat oldu zaten oynanmaması iyi oldu. şampiyonlar ligi ön eleme maçından önce sakatlık çıkardı büyük ihtimalle.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
çok net göremedim gök gürültüsüne kadar :) ama saha berbat oldu zaten oynanmaması iyi oldu. şampiyonlar ligi ön eleme maçından önce sakatlık çıkardı büyük ihtimalle.

biraz once baglanip sahayi gostermek istediler... o sirada gok gurledi... biz tv karsisinda korktuk :)