- Reaksiyon puanı
- 1,317
Steam den oyunu guncellemeniz gerekiyor.
Veya public betaya katildiysaniz 1.15 mp yi desteklemiyor suan. Public betadan cikin.
Veya public betaya katildiysaniz 1.15 mp yi desteklemiyor suan. Public betadan cikin.
Merhaba euro truck simulator 2 almayı düşünüyorum korsan olarak oynadım ama multiplayer oynamak için sizce almaya değermi birde bu tüm dlc leri barındıran paket varmı yoksa dlc leri ayrımı almak gerekiyo.
peki kardeşim peki bu paket ne oluyo en pahalısı bu birde bu paketlerden birini aldığımızda sonraki çıkacak dlc leri ben ücretsiz oynayabilcekmiyim battlefield premium gibimi yani.Tüm dlc leri barindiran paket var. http://store.steampowered.com/sub/55395/
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Multiplayer icin almaya deger bir oyun, hatta single oynamasi bile cok zevkli.
peki kardeşim peki bu paket ne oluyo en pahalısı bu birde bu paketlerden birini aldığımızda sonraki çıkacak dlc leri ben ücretsiz oynayabilcekmiyim battlefield premium gibimi yani.
http://store.steampowered.com/sub/43626/
bu paketlerden birini aldığımızda sonraki çıkacak dlc leri ben ücretsiz oynayabilcekmiyim battlefield premium gibimi yani.
Mp ekibi henuz 1.16 surumune uygun modu cikarmadi. Bu hafta veya haftaya cikabilir.iyi akşamlar arkadaşlar oyunu 1.16s e güncelledim güncel online uygulamasını da kurdum ama online oynayamıyorum oyunun güncel sürümüne uygun bir online oynama uygulamasını mı beklemeliyim benim gibi sorun yaşayıp çözen varsa bir yardımcı olsun lütfen
Mp ekibi henuz 1.16 surumune uygun modu cikarmadi. Bu hafta veya haftaya cikabilir.
Normal araç trafiği geldi mi ?Gençler uzun süredir girmiyorduk mp ye ama bomba haberlerim var :clap:
EU2 sunucusunun hız sınırı kalktı ve çarpışma var. Tam istediğimiz gibi :clap: Eğer oynamak isteyen olursa yarın müsait bir zamanda ayarlayalım oynarız
İndirmek için: ets2mp.com
İyi eğlenceler..
Normal araç trafiği geldi mi ?
1.3.1 sürümünden beri ets2 oynayan birisi olarak yeni grafik motoru oyuna baya renk kattı. Hissediyosun kesinlikle. Bir kaç gün içinde mercedes'te gelicek super olucak oyunBen yükledim de çevre grafiği o kadar inandırıcı gelmiyor bir de 120'de giderken arkdan bir ses geliyor çok sinir oluyorum
1.3.1 sürümünden beri ets2 oynayan birisi olarak yeni grafik motoru oyuna baya renk kattı. Hissediyosun kesinlikle. Bir kaç gün içinde mercedes'te gelicek super olucak oyun![]()
1.3.1 sürümünden beri ets2 oynayan birisi olarak yeni grafik motoru oyuna baya renk kattı. Hissediyosun kesinlikle. Bir kaç gün içinde mercedes'te gelicek super olucak oyun![]()
Eğer korsan indirdiysen dısyasını crack ile beraber torrent yapaıp bana atabilir misin? Dlc lerde varsa onlarıda atıverir misin![]()
Oyun orijinal. Sende orijinal al emeğini ver adamların :thumbup1:
Kredi kartı yok kardeş steamden alamam
İninal kullan. Teknosa, migros, ptt veya d&r'den 5tl ye alabilirsin. Hatta bitmediyse kampanya vardı 3 tl'di. Bunu al internetten aktifleştir pttmatikten veya migrostan felan para yükle al oyunu. Yaş sınırı yok internetten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.
ayrıntılı bilgi: http://www.ininal.com
Şu an kutu fiyatı ne kadar?