SDN Euro Truck Simulator 2 Oynayanlar Kulübü

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben oyundayım şuan oyunda olan varsa buluşalım konvoy yapalım !

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba euro truck simulator 2 almayı düşünüyorum korsan olarak oynadım ama multiplayer oynamak için sizce almaya değermi birde bu tüm dlc leri barındıran paket varmı yoksa dlc leri ayrımı almak gerekiyo.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Merhaba euro truck simulator 2 almayı düşünüyorum korsan olarak oynadım ama multiplayer oynamak için sizce almaya değermi birde bu tüm dlc leri barındıran paket varmı yoksa dlc leri ayrımı almak gerekiyo.

Tüm dlc leri barindiran paket var. http://store.steampowered.com/sub/55395/
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Multiplayer icin almaya deger bir oyun, hatta single oynamasi bile cok zevkli.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
bu paketlerden birini aldığımızda sonraki çıkacak dlc leri ben ücretsiz oynayabilcekmiyim battlefield premium gibimi yani.

Daha sonra gelecek dlc ler bu pakete dahil degil, sadece season pass alirsan oyun icin cikacam tüm dlclere bedava sahip oluyorsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Senin gönderdigin linkte bus driver ve ets 1 oyunu da var. Ben onlari istemezsin diye ets2 ve tüm dlcsi olan paketi yolladim.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Euro Truck Simulator 2 Apple Mac Betası Başladı!
Apple platformunda resmi olarak sunuldu.
SCS Software, Linux betasının ardından Mac için de kolları sıvadı. Euro Truck Simulator 2 artık Mac platformu için uyumlu hale getirilecek. Steam’de açık beta olarak Mac kullancılarına sunuldu. Bu beta sayesinde ETS 2 artık Mac OS X ile oyun daha verimli çalışacak. Daha önce bir port olarak sunulmuştu şimdi tamamen entegre edilecek.
Windows sürümü için yapılan güncellemeler ve diğer etkinlikler bu platformda da rahatlıkla uygulanabilecek.
Türkiye’de Euro Truck Simulator 2’yi Mac platformunda oynayan kullanıcı sayısı da azımsanmayacak derecede diyebiliriz.
apple_ets2.jpg

Test anından görüntü
apple-mac-steam-ets2-beta.jpg

Apple Mac kullanıcıları bu beta sistemine katılmak için aşağıdaki yolu izlemelidir.
ets2-mac-beta.jpg

Euro Truck Simulator 2 – Steam Max OS X forumunda geri bildirimlerde bulunabilirsiniz.
http://steamcommunity.com/app/227300/discussions/2/
Steam ETS 2 Mac OS X Beta Duyurusu
http://steamcommunity.com/games/227300/announcements/detail/127556162152347848

Kaynak: Euro Truck Simulator 2 Türkiye www.eurotruck2.com

Uzay Diplomatı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun zamandır ets2 oynuyorum youtube'da TrackIr 5 videoları gördüm sizce almaya değer mi? Aranızda alan varsa nerden aldığı konusunda bilgilendirenbilirmi?

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar arkadaşlar oyunu 1.16s e güncelledim güncel online uygulamasını da kurdum ama online oynayamıyorum oyunun güncel sürümüne uygun bir online oynama uygulamasını mı beklemeliyim benim gibi sorun yaşayıp çözen varsa bir yardımcı olsun lütfen

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
iyi akşamlar arkadaşlar oyunu 1.16s e güncelledim güncel online uygulamasını da kurdum ama online oynayamıyorum oyunun güncel sürümüne uygun bir online oynama uygulamasını mı beklemeliyim benim gibi sorun yaşayıp çözen varsa bir yardımcı olsun lütfen
Mp ekibi henuz 1.16 surumune uygun modu cikarmadi. Bu hafta veya haftaya cikabilir.

ennix12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar Mp ekibi nihayet 1.16 sürümüne güncellemiştir benim gibi giremeyenlere çözüm olur umarım...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Gençler uzun süredir girmiyorduk mp ye ama bomba haberlerim var :clap:

EU2 sunucusunun hız sınırı kalktı ve çarpışma var. Tam istediğimiz gibi :clap: Eğer oynamak isteyen olursa yarın müsait bir zamanda ayarlayalım oynarız :)

İndirmek için: ets2mp.com

İyi eğlenceler..

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Gençler uzun süredir girmiyorduk mp ye ama bomba haberlerim var :clap:

EU2 sunucusunun hız sınırı kalktı ve çarpışma var. Tam istediğimiz gibi :clap: Eğer oynamak isteyen olursa yarın müsait bir zamanda ayarlayalım oynarız :)

İndirmek için: ets2mp.com

İyi eğlenceler..
Normal araç trafiği geldi mi ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Normal araç trafiği geldi mi ?

Daha gelmedi. Hatta muhabbeti bile geçmiyor :D.

Aslında oyunla ilgili baya yenilik var hem mp hem sp. İskandinavya dlc si mp ye gelen yeni özellikler felan.. Düzenleyip ekliyim buraya oynayasınız gelir :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Reyize bir selam çakın :dirol:

1.17 yeni grafik motoru ve mp..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Ben yükledim de çevre grafiği o kadar inandırıcı gelmiyor bir de 120'de giderken arkdan bir ses geliyor çok sinir oluyorum

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben yükledim de çevre grafiği o kadar inandırıcı gelmiyor bir de 120'de giderken arkdan bir ses geliyor çok sinir oluyorum
1.3.1 sürümünden beri ets2 oynayan birisi olarak yeni grafik motoru oyuna baya renk kattı. Hissediyosun kesinlikle. Bir kaç gün içinde mercedes'te gelicek super olucak oyun :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
1.3.1 sürümünden beri ets2 oynayan birisi olarak yeni grafik motoru oyuna baya renk kattı. Hissediyosun kesinlikle. Bir kaç gün içinde mercedes'te gelicek super olucak oyun :D

En son 1.7 oynuyordum çevre grafiği berbat

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877

Eğer korsan indirdiysen dısyasını crack ile beraber torrent yapaıp bana atabilir misin? Dlc lerde varsa onlarıda atıverir misin :)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kredi kartı yok kardeş steamden alamam

İninal kullan. Teknosa, migros, ptt veya d&r'den 5tl ye alabilirsin. Hatta bitmediyse kampanya vardı 3 tl'di. Bunu al internetten aktifleştir pttmatikten veya migrostan felan para yükle al oyunu. Yaş sınırı yok internetten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.

ayrıntılı bilgi: http://www.ininal.com

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
İninal kullan. Teknosa, migros, ptt veya d&r'den 5tl ye alabilirsin. Hatta bitmediyse kampanya vardı 3 tl'di. Bunu al internetten aktifleştir pttmatikten veya migrostan felan para yükle al oyunu. Yaş sınırı yok internetten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.

ayrıntılı bilgi: http://www.ininal.com

Şu an kutu fiyatı ne kadar?