SDN Euro Truck Simulator 2 Oynayanlar Kulübü

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Hocam ne yapıcağınızı anlatıyım.

ets2mp.com a girin. kayıt olun. steam hesabınızı doğrulayın. ve giriş yapın. Sonra indirin dosyayı. Yükleyin. Yüklerken ets2 klasörünü seçiceksiniz steam klasöründeki. Sonra masaüstüne gelicek ikon. girin oyuna sağ alttan ets2mp.com a giriş yaptığınız eposta ve şifreyi girin. ama @ karakterini kopyalayın. oyunda destek olmadığından yazılmıyor. sonrası kolay. steamden hallederiz sorun olursa. Birde betadan çıkın 1.14 sürümü lazım.

Ben oyuna girebilmek için steamde oyuna sağ tıklayıp betalar kısmından 1.12.01 mi ne seçmiştim, onu hangi seçenek ile değiştirmem gerek yeni gelen güncelleme ile oynayabilmem için ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben oyuna girebilmek için steamde oyuna sağ tıklayıp betalar kısmından 1.12.01 mi ne seçmiştim, onu hangi seçenek ile değiştirmem gerek yeni gelen güncelleme ile oynayabilmem için ?
Beta programini kapatmanız yeterli. Yani "Hicbir beta programina katilma" secenegini seciceksiniz.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Her şey güzel, oyun güzel ama şu gelipte çarpan, yol vermeyen, yol verip gibi yapıp deviren şeref fakirleri olmasa daha güzel olacak, insanı sinir krizine sokar bunlar :cursing:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ets2 1.15 beta sürümü steam üzerinden yayinlandi. Yenilikler

-Arac satış noktalarının arayüzü degiştirildi.
-Gaz ve fren yaptığınizda öne d geriye doğru yaslanma özelliği geldi.
-Yeni araç sesleri(sanirim scania v8 ve İveco icin)

Scs calisiyor :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
MP'nin bir farkı var mı? Geçen girdim ama tek kişilik oyunla farkı herkesin aynı yolda gitmesi falan mı? O kadar mı yani?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
MP'nin bir farkı var mı? Geçen girdim ama tek kişilik oyunla farkı herkesin aynı yolda gitmesi falan mı? O kadar mı yani?
İstersen arkadasinla oyna ister tek takil. Biraz kamyoncu ruhu gerek :D konvoy yap veya gelenlere selam cak selektorle :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Az önce mp girdim daha fazla sohbet olsa chat te çok daha eğlenceli olabilir. En büyük eksiklik bence trafiğin olmaması. Yolda sadece reel kullanıcıların tırları var başka hiçbir taşıt yok. Bunun yanı sıra bir çok şirket gördüm zaten chatte de myvtc diye bir siteden bahsediyor bunun hakkında bilgisi olan biri beni bilgilendirirse sevinirim. Topluca konvoy şeklinde oynandığı zaman çok zevkli olabilir.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Az önce mp girdim daha fazla sohbet olsa chat te çok daha eğlenceli olabilir. En büyük eksiklik bence trafiğin olmaması. Yolda sadece reel kullanıcıların tırları var başka hiçbir taşıt yok. Bunun yanı sıra bir çok şirket gördüm zaten chatte de myvtc diye bir siteden bahsediyor bunun hakkında bilgisi olan biri beni bilgilendirirse sevinirim. Topluca konvoy şeklinde oynandığı zaman çok zevkli olabilir.

myVTC'ye iki defa üyelik gönderdim. Geri dönen olmadı. pekte işe yarayan bişey değil.

Aklımda yarın herkesin müsait olduğu bir zamanda toplu konvoy yapmak var. Organize olsak çok güzel olur.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
MP'de AI araçlar olursa müthiş bir karmaşa olur. AI araçların hareketleri gerçekçi olur ve trafik azaltılırsa ancak öyle bir şeye benzer.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
MP'de AI araçlar olursa müthiş bir karmaşa olur. AI araçların hareketleri gerçekçi olur ve trafik azaltılırsa ancak öyle bir şeye benzer.
Trafik şart yokluğu hissediliyor. Ana yola çıkıyorum özellikle ufak yerleşim birimlerine yakın yerlerde trafik istiyor insan.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Gecen haftalarda ai trafik olsunmu diye anket yapildi. Evet secenegi acik ara ondeydi en son. Ama ses cikmadigina gore iptal heralde :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
myVTC'ye iki defa üyelik gönderdim. Geri dönen olmadı. pekte işe yarayan bişey değil.

Aklımda yarın herkesin müsait olduğu bir zamanda toplu konvoy yapmak var. Organize olsak çok güzel olur.
Az önce geri dönüş aldım myVTC den şifre ve hesap adı yollamışlar mail ile. Bugün burada mesaj attıktan sonra üyelik talebinde bulunmuştum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
34252
Nasil bisey? Ne ise yariyor
Ben pek anlamadım :D isterseniz özelden kullanıcı adı ve şifreyi vereyim siz kendiniz bakın. Mesela şirketin adını SDN_TR yapınca böyle kart gibi bir şeye sahip oluyorsunuz.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
34252

Ben pek anlamadım :D isterseniz özelden kullanıcı adı ve şifreyi vereyim siz kendiniz bakın. Mesela şirketin adını SDN_TR yapınca böyle kart gibi bir şeye sahip oluyorsunuz.

Şu resimden anladığım kadarıyla şirketteki elemanların ne kadar yol gittiği felan gözüküyor. Öyledir heralde :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Herşeyi görmek mümkün. Nereden nereye ne taşımız,kaç kilometre gitmiş bunun gibi bilgiler var. Çalışanları takip edebiliyorsunuz buradan başvuruları kabul ediyorsunuz ama oyunla entegreli olarak çalışmıyor sanırım manuel olarak bilgileri girmemiz gerekiyor.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Varsa şirkete katılmak isteyen başvuruları bekliyorum :D diğer şirketlerin istediği gibi şart aramıyorum , sadece SDN den olması yeterli

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum sadece multiplayer oynamak için :D alayımmı almayayımmı ? ve şuan en indirimli nerde bulabilirim ? ve şuan multiplayerde bir sorun varmı ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
arkadaşlar bende almayı düşünüyorum sadece multiplayer oynamak için :D alayımmı almayayımmı ? ve şuan en indirimli nerde bulabilirim ? ve şuan multiplayerde bir sorun varmı ?
Korsanini oynamissindir muhakkak. Ona gore ver kararini. Birde yilbasi indirimlerini bekle. En ucuz o zaman alirsin. (Steam)
Mp de bir sorun yok ama eger pc cok iyi degilse 25-30 oyuncunun oldugu yerlerde fps dusuyor.

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam evet korsanını oynadım 15 tlye alıcam fiyat nasıl ? pc özellikleri :
Amd X4 965 3.40 ghz
4gb ram
nvida 220 gt 2 gb paylaşımlı 128 bit sizce oynatabilirmiyim ben çok kasmaz diye düşünüyorum

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
hocam evet korsanını oynadım 15 tlye alıcam fiyat nasıl ? pc özellikleri :
Amd X4 965 3.40 ghz
4gb ram
nvida 220 gt 2 gb paylaşımlı 128 bit sizce oynatabilirmiyim ben çok kasmaz diye düşünüyorum
Pc güzel fps dususu cok olmaz mp de. Fiyat iyi ama ben yilbasi indirimini bekle derim.

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakalım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar oyun bende kurulu ama crackli şöyle ben oyunu alıcam yinemi yüklemem lazım bende oyunun indirilmiş hali var kurulmamış onu kurup üstünede packlerimi yüklememe lazım ?

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
5 tl iken almıştım. Hergün saatlerce oynanacak bir oyun değil ama kütüphanede durmasinda fayda var

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocaminternetten videolarını izledim keyifli gibi geldi multiplayerde bilmiyorum toplam oyun bana 5.75 e gelicek sanalparam var eheheheh :D

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar oyunu aldım akşamleyin bi konvoy yaparız artık

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende şöyle bir hata veriyor acaba neyden kaynaklanıyordur ?