Sdn editörleri bizlerle ilgilenmiyorlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kavgala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kavgala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi editörler tictoc adreslerini verdi ve bize burdan ulaşabilirsiniz demişlerdi.Tolga Beye,Berkin Beye ve Hakkı Bey 'e tictoctan ulaşmaya çalıştım fakat hiç cevap veren olmadı.Acaba yoğunlar mı?Neden cevap vermiyorlar?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
aoAr9g.gif
Yv9ZnE.gif

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tictoc bir reklam projesiydi, editörlerin düzenli bir şekilde kullandıklarını pek sanmıyorum. Bence sen başka kanallardan da ulaşmayı dene.

Teknolojik Onur

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bence ilgileneceklerini düşünüyorum.Çok güzel forum,foruma yeni başladım,gözüm kapalı beğendim.:thumbup:
Ben DH forum üyesiydim,forumda çok kişi var,dakikada konuya cevap geliyor.Hatta bana özel mesaj atanlar bile vardı bana,yeni üye olmama rağmen.Ama troller fazla,:cursing:forumda beni kıskanan bir üye vardı,bana hakaret,iftira,küfür ne varsa kötülüyordu.Şikayet ediyorum,1 gün bile ban vermiyorlar.Sen başka adreslerden ulaşırsan ilgilenirler.:thumbup1:

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
http://shiftdelete.net/kunye

Mail atabilir veya SDN'nin resmi Facebook hesabından denersin, gene dönüş alamazsan mevzunun ciddiyetine göre ulaşmak istediğin editörün şahsi Facebook veya Twitter hesaplarından iletişim kurmak da pratik olabilir.

Son olarak SDN'nin İst. Levent'deki ofisini telefonla arayabilirsin.

Yani ben olsam öyle yapardım. :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Birkaç videoda büroya gelen kargolarda adres yazıyor. Git misafirliğe gider gibi. Konuş bi çaylarını iç.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sdn bize bohmir :)
Kimse sana özelde cevap vermek zorunda değil herkese tictoc ile mesaj atsa adam kullanmaz birdaha. Ne istiyorsan foruma yaz

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Galaxy Alpha UKT videosunda [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] tictoc için bi telefon ayırdığından bahsediyo. Mesajlarınıza geç de olsa cevap verilecektir diye düşünüyorum.

Ek olarak kendimi o pozisyona koyuyorum, her mesaja cevap verir miyim bilmiyorum :) Troll olduğunu düşündüklerime cevap vermem mesela. Mesajınızın içeriğini bilmiyorum ama sadece kendi açımdan değerlendirdim :)

kavgala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sdn bize bohmir :)
Kimse sana özelde cevap vermek zorunda değil herkese tictoc ile mesaj atsa adam kullanmaz birdaha. Ne istiyorsan foruma yaz

Cevap vermek zorunda demedim zaten fakat tictoc adreslerini verdiler hatta bize burdan ulaşabilirsiniz diye video yapmışlardı.

Neyse editörler forum kullanıyor mu?Forum üzerinden sormak istediğim şeyi sorabilir miyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Galaxy Alpha UKT videosunda [MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] tictoc için bi telefon ayırdığından bahsediyo. Mesajlarınıza geç de olsa cevap verilecektir diye düşünüyorum.

Ek olarak kendimi o pozisyona koyuyorum, her mesaja cevap verir miyim bilmiyorum :) Troll olduğunu düşündüklerime cevap vermem mesela. Mesajınızın içeriğini bilmiyorum ama sadece kendi açımdan değerlendirdim :)

Evet o videoyu izledim ve tictoc için galaxy alphayı kullandığını söylemişti,

Tabiki troll mesajlara cevap vermesin.Zaten ben trolleme amacıyla mesaj atmadım kendilerine.Teknoloji hakkında soru sormuştum.

Reaksiyon puanı
10,315
takriben beş yıldır bu forumdayım. ne admin, ne bir yöneticiye ulaşma gereği hiç duymadım. ama birçok kez süpermoderatör arkadaşlardan bazılarına yazdığım olmuştur, özel mesaj... sağolsunlar yazdığım hemen hepsi de mutlaka en kısa sürede geri dönüş yapmışlardır. yazdığınız şeyin ciddiyeti, içeriği bu konuda oldukça önemlidir. kalkar siz şahsen tanımadığınız biriyle geyik yapmaya tevessül eder, gereksiz şeyler yazarsanız -yönetici olması gerekmiyor- buna hiç kimse cevap vermez elbette...

kavgala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takriben beş yıldır bu forumdayım. ne admin, ne bir yöneticiye ulaşma gereği hiç duymadım. ama birçok kez süpermoderatör arkadaşlardan bazılarına yazdığım olmuştur, özel mesaj... sağolsunlar yazdığım hemen hepsi de mutlaka en kısa sürede geri dönüş yapmışlardır. yazdığınız şeyin ciddiyeti, içeriği bu konuda oldukça önemlidir. kalkar siz şahsen tanımadığınız biriyle geyik yapmaya tevessül eder, gereksiz şeyler yazarsanız -yönetici olması gerekmiyor- buna hiç kimse cevap vermez elbette...

Geyik yapma amacıyla mesaj atmadım ve öyle bir niyetim de yok zaten.Mesaj içeriğini bilmeden sanki troll mesajı atmışım gibi konuşuyorsunuz.Kendilerine Nexus6 incelemesi yapıp yapmayacaklarını sordum.Aklıma takılan birkaç şeyi daha soracaktım.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Özel mesaj atabilirsin buradan. Bikaç yerden ulaşmaya çalış. Bence illa cevap alırsın. Ben Hakkı abiyede Berkin abiyede kaç kez mesaj attım. Burada değil ama şahsi hesaplarında cevap veriyorlar.

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sosyal medya ya da forum üzerinden iletişim daha kolay. TicToc'ta maalesef istediğimizi yakalayamadık. Yani sabaha kadar 5'te sorular geliyordu.