SDN Download bölümü

SDN download bölümü açılsın mı?

• Müthiş bir fikir, Durmanız hata

Kullanılan: 35 66.0%
  • Ne gerek var?

Kullanılan: 18 34.0%

• Kullanılan toplam oy
    53

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhabalar

En son tarayıcı bölümümüz için böyle bir anket açmıştık. Şimdi ise Download bölümü ile ilgili fikrinizi almak isteriz. Önerimiz şu;

Sdn download bölümü açılsın.

Belirli kriterleri karşılayan üyelere yetki verilsin ve üyelerimiz o alanda program tanıtımı, tavsiyesi yapsınlar.

Ne dersiniz?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Yazılım Haberleri ve Yazılım Tavsiyeleri bölümlerinde bu dediklerin yapılıyor sanki :wink:

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bence böyle daha iyi
bir şey indirmek için üye olunan sitelerden biri olmayalım
bir şey öğrenmek için üye olunan sitelerden olalım

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Fark hiç dört olmadı. Hep üç :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Korsan paylaşım olacaksa ben varım :mrgreen: Şaka bi yana güzel düşünce :thumbup1:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu iş yapılıyor sanki forumda :)

Ne gibi artısı olacak? Program tavsiyeleri bölümü de var yazılım haberleri de var. Onlar iş görüyor bana göre.

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bir bakıma güzel olur tabi yazılım paylaşımı daha fazla yapılır ama illegal yazılım vs çok olur bunun için bir mod o kategoriyi sürekli gözetmesi gerekebilir :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bir bakıma güzel olur tabi yazılım paylaşımı daha fazla yapılır ama illegal yazılım vs çok olur bunun için bir mod o kategoriyi sürekli gözetmesi gerekebilir :)

illegal konusunda hiç sıkıntı olmaz arkadaşlar :D bu konuda sadece bir mod değil forumdaki tüm modlar anında yakalar:D

zaten sağolsun çoğu üye kardeşimiz anında illegal içerikleri şikayet ediyor, yani sıkıntı olmaz :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ben olur diyorum. Zaten by efsane'ne böyle bir işe girişiyorsa bir bildiği vardır :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Foruma göz attım da cep telefonu ve yazılımlarla alakalı diğer bölümlerle bunlar dışında kalan bir iki bölümün daha oylamaya sunulan yeni bölüm içine alınması gerekeck. Kaç tane alt kategorinin açılacağı belli mi? Bana göre alt bölümün de altının açılması gerekir kargaşayı önlemek için. Çünkü çok sayıda bölümü içinde barındırması gerekecek.