• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Download bölümü

SDN download bölümü açılsın mı?

• Müthiş bir fikir, Durmanız hata

Kullanılan: 35 66.0%
  • Ne gerek var?

Kullanılan: 18 34.0%

• Kullanılan toplam oy
    53

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Merhabalar

En son tarayıcı bölümümüz için böyle bir anket açmıştık. Şimdi ise Download bölümü ile ilgili fikrinizi almak isteriz. Önerimiz şu;

Sdn download bölümü açılsın.

Belirli kriterleri karşılayan üyelere yetki verilsin ve üyelerimiz o alanda program tanıtımı, tavsiyesi yapsınlar.

Ne dersiniz?

Yazılım Haberleri ve Yazılım Tavsiyeleri bölümlerinde bu dediklerin yapılıyor sanki :wink:

bence böyle daha iyi
bir şey indirmek için üye olunan sitelerden biri olmayalım
bir şey öğrenmek için üye olunan sitelerden olalım

Fark hiç dört olmadı. Hep üç :D

Korsan paylaşım olacaksa ben varım :mrgreen: Şaka bi yana güzel düşünce :thumbup1:

Bu iş yapılıyor sanki forumda :)

Ne gibi artısı olacak? Program tavsiyeleri bölümü de var yazılım haberleri de var. Onlar iş görüyor bana göre.

Bir bakıma güzel olur tabi yazılım paylaşımı daha fazla yapılır ama illegal yazılım vs çok olur bunun için bir mod o kategoriyi sürekli gözetmesi gerekebilir :)

Bir bakıma güzel olur tabi yazılım paylaşımı daha fazla yapılır ama illegal yazılım vs çok olur bunun için bir mod o kategoriyi sürekli gözetmesi gerekebilir :)

illegal konusunda hiç sıkıntı olmaz arkadaşlar :D bu konuda sadece bir mod değil forumdaki tüm modlar anında yakalar:D

zaten sağolsun çoğu üye kardeşimiz anında illegal içerikleri şikayet ediyor, yani sıkıntı olmaz :D

Ben olur diyorum. Zaten by efsane'ne böyle bir işe girişiyorsa bir bildiği vardır :)

Foruma göz attım da cep telefonu ve yazılımlarla alakalı diğer bölümlerle bunlar dışında kalan bir iki bölümün daha oylamaya sunulan yeni bölüm içine alınması gerekeck. Kaç tane alt kategorinin açılacağı belli mi? Bana göre alt bölümün de altının açılması gerekir kargaşayı önlemek için. Çünkü çok sayıda bölümü içinde barındırması gerekecek.