Sdn buna bir Çözüm lütfen

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ben başlıklara hızlı hızlı girip okuyup diğer başlıklara bakmayı severim...
Ancak... Özellikle Resim karikatür gibi başlıklarda uzun süre durulmuyor... Başlığı açıyorum resme bakıp yeni mesajlara tıkladığımda bir uyarı veriyor...

30 Sn kimse kusura bakmasın ama benim için uzun bir süre çok gıcık oluyorum bu uyarıya

97814743.jpg

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
30 yine iyi bi ara bana 3456 sn bekleme veriyordu :D

çok tartışıldı bu konu önceden

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
bunu geçtim bende bazen:

"Her 30 saniye sonra yeniden arama yapabilirsiniz. Yeni arama yapabilmeniz için 30 saniye beklemelisiniz."

uyarısın alıyorum, ilginç tabi :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bence de 10 sn felan olsun. ben de aramalarda hızlı hızlı bakıyorum

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o 30 sn gıcık olmayan yoktur bu forumda :D bı kaldırsalar ne kadar memnun olacam anlatamam..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bence konuya anket ekleyip oylamaya sunsak 0'a karşı kazanırız:D:D:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Siz 30 saniye bekiyordunuz dimi:) Ne kötüü:P
Forum geliştiricisi olarak bu konuya son nokta koymak istiyorum. Yazılanlara bakıyorum ve nedense bu kişiler bu forumu seven kişilermi diye merak ediyorum. Benim forumu şuanki hali ile kastığım yok. Veya özellikleri kaldırdığım yok. Sadece standart ayarlarına geri çektim o kadar. Tema hoşunuza gitmemiş olabilir. Daha öncede yazıldı. Bu tema geçici. Aslında foruma 10.000 tane tema yükleyelimde, herkes hoşuna gideni kullansın dedim de, şuanki forum kaynağı buna yetersiz. 30 sn kuralınına takmış herkes. Bu benim standartım değil. Forumun standartıdır. Zaten o ayar neden 0 sn. olarak önceden ayarlanmış halen aklım almıyor. Birde arkadaşlar beni eleştirirken lütfen kelimelere dikkat ederek yazın. Bu işi yeni yapan birisi değilim. Uzun zamandır vbulletin'e emek vermiş ve eklentilerim ile uzun süredir vbulletin camiasında iyi bir yere gelmiş birisiyim. Ama inanın şu yazılanları vbulletin mühendis takımına göstersem, inanın gülerler.

vBulletin mühendisleri diyorki bu durumlarda;

1. Forumun arama süresini 1 dk yapın. "Ben 30 sn yaptım"
2. Forumdaki tüm eklentileri en minimum hale getirin. "Şuan bir çok eklenti çalışıyor"
3. Forumdaki ajax uygulamalarını kapatın. "Şuan hepsi aktif"
4. Forum seçeneklerindeki tüm seçenekleri en aza getirin.....

bu böyle uzayıp gidiyor. Lütfen bu konularda ısrarcı olmayın arkadaşlar. Biz geliştiriciler bu forumun ayakta kalması için eliminden geleni yapıyoruz.

Saygılarımla;

http://forum.shiftdelete.net/forum-...fen-bu-konuyu-gorsun-artik-5.html#post1319977