SDN eğer bir forum ise neden bu kadar insanları banlıyor yani ya konulara düşüncelere açıksınızdır yada değilsinizdir. Tamam kendi kurlarrınız vardır ve işine gelen gelsin diyebilirsiniz bu sizin özgürlüğünüz! Biraz daha serbest olun lütfen.
Sana burasi agir geldi ise vay haline..SDN eğer bir forum ise neden bu kadar insanları banlıyor yani ya konulara düşüncelere açıksınızdır yada değilsinizdir. Tamam kendi kurlarrınız vardır ve işine gelen gelsin diyebilirsiniz bu sizin özgürlüğünüz! Biraz daha serbest olun lütfen.
İP TV Önermek ve önerisi istemek zaten yasal açıdan sıkıntılı bir durum ve kurallara aykırı. Dışarıdan baktığınızda arkadaşlar sadece önermiş gibi olabilir ancak silinen mesajlarında öneri değil direkt olarak çoklu bir reklam yaptıkları belli oluyor, mesajlar silindiği için size sıkıntı yokmuş gibi geliyor olabilir ancak emin olun ne yaptığımızı biliyoruz. ?Öncelikle cevap yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Tabi ki kuralların olmadığı yerde saçmalıklar boy gösterir. Bir de kuralları yöneten taraflar olması lazım.
AMA... şimdi forumu genel incelediğimde, belli başlı konularda kendine göre etik konular olmayabilinir yada legal konular olmayabilinir ama insanların hakkında konuşmak istediği yada yorum yapmak istediği şeyler olabilir bunlar. Bu gibi konularda gördüğüm hemen konu açan, yorumunu yapan ları banlayıp konuyu kitleme yada silme işlemleri başlamış. Şimdi bunun üzerine bereket sayfayı kapatmamaşm hemen ekran görüntüleri alıp paylaşacağım belkide benide bu yüzden silecek ve engelleyekler veya bu konuyuda silecekler. İşte bu düşünce özgürlüğü yorum yapma özgürlüğü konusunda biraz daha geniş vizyon, esnek bakış açısı sahibi olursa forum yöneticileri çok daha özgür platform olur.
Yoksa ben atıyorum uylturucu maddeler nasıl yapılır, satılır gibi konular olursa (ki bu ve benzer bir konu görmedim sadece direkt sallıyorum) yani halkın, milletin ve diğer olguların güvenliğini sağlamak amaçlı konuyu ve sahipleri yok etmesi tabi ki çok doğal bir davranış olur. Ama Misal uyuşturucu nedir nasıl insan üzerinde bir davranışı vardır zararı , tıbbi olarak kullanıldığında faydası vs topuma zararı gibi deyimler varsa bunun üzerine kullanıcıların yorumları farklı yönde merak ettiği yada benzer destek verdiği özendirmeden sorularınında olması lazım.
Şimdi karmaşık gibi geliyor ama basitçe taze taze yaşadığım ve bunun üzerine bu konuyu açtığım şimdide
Dikkatini çekmek istediğim arkadaşlar @Nixc0r , @Redlonmas , @Martin Archimbaud , @serj
Ortak Cevaptır : Serbestlikten bahsedip bir sorumun olduğu soru konusunu silmek şahsa ünasır benim yorumumu silmeniz benim sesimi sıkmak ağzımı kapatmak kadar kabalıktır, Bu yönden bakmayıpta bunlar ağır geldi ise vayhalime denecek duruma geçilmiş hala bu persfektiften düşünmeyenlerin vay haline, forum kurallar açısından esnek iddiasına yine konu fikrimde sabit kalarak aşağıdaki kanıt ile belirteceğim,
SİLİNEN KONU : https://forum.shiftdelete.net/konular/iptv-alacaklar-icin-tavsiye.670264/#post-6203443
Ekte de kanıt fotosu sdn-ban hosted at ImgBB (kırmızı ile çevirdiğim yerler üst üste kestiğim yerlerdi belli olsun fotomontaj olmadığı ortaya çıksın diye.. 3 sayfalık kapsayan alanı 1 imajda birleştirmek istedim)
Sevgilerimle ve bu mesajımı silmemeniz, ve savunduğunuz özgür düşünce ortamı iradesinde cevap vermek siterseniz beklerim yada susma hakkınızı da kullanabilirsiniz.
Peki bir soru sormak isterim mümkünse... dün benim mesaj atmam mı beklendi ve orada kimsenin bir reklamı yok bir link yok paylaştığım fotoda. Yani biraz bu dediklerimizi düşünün diy temenni ederim.İP TV Önermek ve önerisi istemek zaten yasal açıdan sıkıntılı bir durum ve kurallara aykırı. Dışarıdan baktığınızda arkadaşlar sadece önermiş gibi olabilir ancak silinen mesajlarında öneri değil direkt olarak çoklu bir reklam yaptıkları belli oluyor, mesajlar silindiği için size sıkıntı yokmuş gibi geliyor olabilir ancak emin olun ne yaptığımızı biliyoruz. ?
Zaten bu ve benzeri bir çok konu var incelerseniz bunları bahsederek açtığım bir konudur.@as5304 resmi inceledim ve gerçekten de öyle. Herhangi bir konuda herkes banlı olabiliyor. Galiba biri canı istediği için banlıyor olabilir insanları.
Sizin mesajınızla alakası yok. Önceki moderatör arkadaşlar konuyu silmemiş, siz konuyu üste çıkardığınız zaman gözüme çarptı. IPTV, Torrent, Crack oyun vs. gibi durumlarda öneri, sorun, rehber tarzı şeylerin paylaşımı kesinlikle yasaktır. Korsana karşıyız.Peki bir soru sormak isterim mümkünse... dün benim mesaj atmam mı beklendi ve orada kimsenin bir reklamı yok bir link yok paylaştığım fotoda. Yani biraz bu dediklerimizi düşünün diy temenni ederim.
Bakın ben tırmandırma niyetinde değilim ne kadar ben tırmandırmaya çalışsam da yine de bir şekilde susturulacağıma kanaat getirdim gördüklerim ile.Sizin mesajınızla alakası yok. Önceki moderatör arkadaşlar konuyu silmemiş, siz konuyu üste çıkardığınız zaman gözüme çarptı. IPTV, Torrent, Crack oyun vs. gibi durumlarda öneri, sorun, rehber tarzı şeylerin paylaşımı kesinlikle yasaktır. Korsana karşıyız.
Ayrıca şu dediğiniz gerçekten beni kırdı, bu forumda bizi eleştiripte susturulan olmamıştır. Uzaktan öyle sanmış olabilirsiniz ancak konunuz hâlâ duruyor ve saygı çerçevesinde tartışıyoruz. Umarım gözünüzdeki SDN imajını değiştirmeye yardımcı olabilirmişimdir. Teşekkürler, iyi forumlar.Bakın ben tırmandırma niyetinde değilim ne kadar ben tırmandırmaya çalışsam da yine de bir şekilde susturulacağıma kanaat getirdim gördüklerim ile.
Bende dumanı üstünde yeni forum üyesi sarılırım Yönetim bence Ne çok sert ne çok yumuşak olması gerektiği gibiSDN eğer bir forum ise neden bu kadar insanları banlıyor yani ya konulara düşüncelere açıksınızdır yada değilsinizdir. Tamam kendi kurlarrınız vardır ve işine gelen gelsin diyebilirsiniz bu sizin özgürlüğünüz! Biraz daha serbest olun lütfen.
Bencede olması gerektiği gibi hatta yönetim çok yumuşak bence yeşil forumda cümle sonuna nokta koymayanı kovuyorlarBende dumanı üstünde yeni forum üyesi sarılırım Yönetim bence Ne çok sert ne çok yumuşak olması gerektiği gibi
Başkalarıda yapıyor bi ben mi gözünüze battımLütfen üstü kapalı da olsa diğer forumlara gönderme yapmayalım.