• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN Beşiktaş Kulübü

Bugün 23 Ocak 2017 Pazartesi. Ligimizin yeni lideri BEŞİKTAŞ. İnşallah Şampiyon da olacak canım BEŞİKTAŞ' ım.

TEK YOL BEŞİKTAŞ - EN BÜYÜK AŞK BEŞİKTAŞK.

5ebbdce4d8d8d8b3367f4aece6c282d1.jpg

Kartalla bak be

İlk stada gidişim fb - Beşiktaş maçı ile 1985 yılıydı. Sonuç 2-2 beraberlik. Tribünler 1/2 taraftarlar eşit şekilde maç izlenirdi ve gündüz oynanırdı . Goller Müjdat , Kovacevic, Necdet , İlyas .. sonra KaraKartal olmaya devam ettik.

beyler misafir tribünü bize açıldı dimi ? bursanın taraftar getirme yasağı devam ediyor...

Olum şu maçları şifreli yayınlamayın artık yeter ya

Bu maçı almalıydık beraberlik içime sinmedi valla. Yazık oldu, elimizden kaçırdık Monaco' yu. 4' te 4 yapmamız lazımdı olmadı maalesef sinirden ölüyorum.

Bu maçı almalıydık beraberlik içime sinmedi valla. Yazık oldu, elimizden kaçırdık Monaco' yu. 4' te 4 yapmamız lazımdı olmadı maalesef sinirden ölüyorum.
Takma kafana bu da bir başarı sonuçta daha çok büyük işler yapacak KaraKartalım

Listeye baktım kendimi göremedim lütfen beni de dahil edin listeye BEŞİKTAŞ demek ben demek. Ben demek BEŞİKTAŞ demek.

Her zaman her yerde shi̇ftdelete de kral sensi̇z bu alemde