- Reaksiyon puanı
- 17,394
Akşam olmadı!
Beşiktaş takımı 2 senedir hakettiği şampiyonluğu alamıyor bu senede alamassa büyük kriz olur ama alacak inşAllah . Bu sene nasip olurda sampiyon olursak ben 2-3 sene ambargo koyacağımıza inanıyorum. Stadımız çok güzel ben kalan maçlarızı mı skandal olmassa alacağız İnşAllah. İş sahada bitse şampiyonuz ama masa başında çok iş dönüyor.Sonra sen gel bu takıma 3.Büyük de hahaha komik adamlarsınız.Bu takımın oynadığı futbol, yeni stadı, yöneticileri , transfer politikasiyla bu ligin ve avrupa nin yukselen gucu olucak.Lig bir sene alsak yeter gerisine bakariz ama Avrupa basarisi gelmeli.En azindan sampiyonlar liginde Ceyrek final.Olmadi Avrupa liginde final oda olmadi yari finali gormeliyiz.
Tüylerim diken diken oldu yaÇok bekledik be abi! #EveDönüyoruz
Tshirt güzel olmuş bir de sadece vodafone arenadaki maçlara giden taraftarların satın alabileceği özel bir forma hazırlanıyor diye duymuştum var mı bilginiz duyumunuz
Tshirt güzel olmuş bir de sadece vodafone arenadaki maçlara giden taraftarların satın alabileceği özel bir forma hazırlanıyor diye duymuştum var mı bilginiz duyumunuz![]()
Bazı yerlerde gördüm fiyatlara pahalı fln demişler de en dandik yerde bile çorba 5 tl su zaten bakkallarda bile 1 tl artık ekstra karşılaştırma olarak olimpiyat ve başakşehirde bile su 3 tl.Bence makul fiyatlar.