SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş, 2014/15 sezonunda futbolculara 24 milyon 355 bin avro "garanti ücret" ödemesi yapacak. Medya Beşiktaş ‏@ MedyaBesiktasTV

BweeRvpIAAA2Vlm.png:large

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşımız, Kayseri’ye ulaştı. Taraftarlarımız takımımızı büyük bir coşkuyla karşıladı.

karb.jpg

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 7. haftasında yarın(27 Ekim) Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılarımız, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor müsabakası için 20 kişilik bir oyuncu kadrosuyla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan THY’ye ait özel bir uçakla Kayseri’ye gitti.

1 saatlik yolculuğun ardından Kayseri Havalimanı’na ulaşan kafilemizi taraftarlarımız, tezahüratlar ve meşalelerle karşıladı.

Taraftarlarımızın sevgi gösterileri arasında havalimanından ayrılan takımımız, karayoluyla konaklayacağı otele gitti.

Başkanlığını Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar’ın yaptığı kafilemize Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, şu futbolcularımızı dahil etti:

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Emre Metin
Ersan Gülüm
Pedro Franco
Tomas Sivok
Atınç Nukan
İsmail Köybaşı
Ramon Motta
Ümit Karaal
Kerim Frei
Uğur Boral
Necip Uysal
Veli Kavlak
Atiba Hutchinson
Oğuzhan Özyakup
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Cenk Tosun
Demba Ba

www.bjk.com.tr

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;5MMrMK37swI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5MMrMK37swI[/video]

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ey Türk gençliği birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.Cumhuriyetimizin 91.Yılı Kutlu Olsun

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ali Lidar'ın BeşiktAŞK lı olmasının hikayesi :huh:

NEDEN BEŞİKTAŞLI OLDUM
Beşiktaş’lı oluşumun hikayesi bir tür çaresizlik ve yokluk hikayesidir. Beş altı yaşlarındayım. Yıldıztepe Mahallesinde oturuyoruz. Evimizin tam karşısında geniş bir arsa var. Mahallenin çocuklarıyla beraber sabahtan akşama kadar it gibi top koşturuyoruz. Takım falan tutmuyorum henüz ama kırmızıyı çok sevdiğimden Galatasaray’a yakın gibiyim..
Kahvaltı sonrası kendimi arsaya attığım her zamanki günlerden bir gün. Bir kaç arkadaş bekliyor zaten. Birlikte minyatür kale maç yapmaya başlıyoruz. Bir süre sonra yanımıza geliyorlar sırıta sırıta. Şimdi isimlerini bile anımsamadığım iki kardeş. Sırtlarında pırıl pırıl Galatasaray formaları. Babaları almancı, izne gelirken almış hediye diye. Nasıl da güzeller. O güne kadar ne benim ne de diğer çocukların forması olmamıştı hiç. Geberiyoruz kıskançlıktan. Resmen geberiyoruz. Devam ediyoruz bir süre sonra maça ama kimsenin oyunla alakası kalmamış. Herkesin aklı formalarda. Bırakıyoruz maçı. Ben fazla dayanamayıp koşarak eve gidiyorum. Babam işte. Annem evde. Soluk soluğayım. Annee diyorum, anne n’olur bana forma alalım. Gülüyor annem önce. Israrımı görünce de bağırmaya başlıyor. Para nerde diyor, kardeşinin g*** bez alamıyoruz sen forma derdindesin. Sahi ya lan. Bizim paramız yok ki. Zaten ben bildim bileli hiç olmadı ki paramız. Neyse.. Çekiliyorum bir köşeye burnumu çeke çeke ağlıyorum. Annem kapı aralığından bana bakıyor. İyice abartıyorum ağlamayı. Annem yan odaya geçiyor. Takır tukur sesler. Hiç dışarı çıkasım yok. Ağlamayı da kestim. Mal mal oturuyorum. Annem sesleniyor. İsteksizce yanına gidiyorum. Bir şey uzatıyor bana. Eski siyah tişörtümün üzerine beyaz atlet parçaları dikip forma yapmış. Arkasına da 7 rakamı dikmiş. Anne diyorum bu Beşiktaş forması. Ben Galatasaray istiyorum. Olsun oğlum diyor bu daha güzel. Hem bak 7 numara bu Feyyaz’ın forması. Forma bir şeye benzemiyor aslında. Alelacele çocuk avutmak için yapılmış uyduruk bir şey. Ama annem o kadar güzel gülüyor ki. O dakika karar veriyorum. Ben artık Beşiktaş’lıyım..
Velhasıl neden Beşiktaş sorusunu duyduğumda sallama cevaplar verirdim bugüne kadar. İlk kez itiraf ediyorum. Beşiktaş’lıyım çünkü paramız yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü kırmızı tişörtüm yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü o gün annem bana çok güzel gülüyordu.

Alıntıdır...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
F.Orman "BJK taraftarı ayağa kalkmıştır,ölü topraklar atılmıştır.Bunun ilk adımının da F.B derbisinde gösterilmesini istiyorum"

F.Orman: 'Beşiktaş'ı kimse 3'üncü büyük yapamaz, Beşiktaş bu ülkenin en büyük kulübüdür."

F.Orman: Kayseri'de inanılmaz bir taraftarımız vardı. Ankara'da ve Belgrad'da da öyle. İngiltere'ye 3 bin kişi geldi.

F.Orman: Bu sezonu şampiyon olarak bitireceğiz. Kimseden bir medet beklediğimiz varsa bekleyen namerttir.

F.Orman: Galatasaray, Madonna'ya stadyumu verirken genel kuruldan onay mı aldı?

F.Orman "Stadımız bitmek üzere zaten taraftarımız bizi hiçbir yerde yalnız bırakmaz.Allahın izniyle yeni stada şampiyon gireceğiz"

F.Orman: Gökhan'ın atılmasında 4. hakem Gökhan'ı tahrik ediyor. Gökhan'ın şimdiye kadar sahada fevri bir hareketini gördünüz mü?

F.Orman "S.Seba sezonu ya Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklarmış diye bişey yok torpil değil adalet istiyoruz gözümüz üzerlerinde"

F.Orman "Gökhan Töre'yi hakem İlker Meral tahrik etmiştir.Kart görmesi için elinden geleni yapmış derbi öncesi amaca ulaşmıştır"

F.Orman: Biz yönetime geldiğimizde 55 bin forma satıyorduk. Bu sezon 300 bin baremini atlayacağız.

F.Orman: 2 sezon sonra kombinede sıra yazacağız. Beşiktaş taraftarı ayağa kalkmıştır.

F.Orman: Beşiktaş'a yakışır şekilde kulübümüzü yönetiyoruz, yöneteceğiz. Stadı bitirip gelirlerimizi rakiplerimizin üzerine çıkartacağız

F.Orman: Beşiktaş'ı kimse 3. kulüp yapamaz. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulübüdür. İlklerin kulübüdür. Bu sezona isim veren kulüptür.

http://forum.shiftdelete.net/besiktas/393350-fikret-orman-medet-bekleyen-namerttir.html

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ali Lidar'ın BeşiktAŞK lı olmasının hikayesi :huh:

NEDEN BEŞİKTAŞLI OLDUM
Beşiktaş’lı oluşumun hikayesi bir tür çaresizlik ve yokluk hikayesidir. Beş altı yaşlarındayım. Yıldıztepe Mahallesinde oturuyoruz. Evimizin tam karşısında geniş bir arsa var. Mahallenin çocuklarıyla beraber sabahtan akşama kadar it gibi top koşturuyoruz. Takım falan tutmuyorum henüz ama kırmızıyı çok sevdiğimden Galatasaray’a yakın gibiyim..
Kahvaltı sonrası kendimi arsaya attığım her zamanki günlerden bir gün. Bir kaç arkadaş bekliyor zaten. Birlikte minyatür kale maç yapmaya başlıyoruz. Bir süre sonra yanımıza geliyorlar sırıta sırıta. Şimdi isimlerini bile anımsamadığım iki kardeş. Sırtlarında pırıl pırıl Galatasaray formaları. Babaları almancı, izne gelirken almış hediye diye. Nasıl da güzeller. O güne kadar ne benim ne de diğer çocukların forması olmamıştı hiç. Geberiyoruz kıskançlıktan. Resmen geberiyoruz. Devam ediyoruz bir süre sonra maça ama kimsenin oyunla alakası kalmamış. Herkesin aklı formalarda. Bırakıyoruz maçı. Ben fazla dayanamayıp koşarak eve gidiyorum. Babam işte. Annem evde. Soluk soluğayım. Annee diyorum, anne n’olur bana forma alalım. Gülüyor annem önce. Israrımı görünce de bağırmaya başlıyor. Para nerde diyor, kardeşinin götüne bez alamıyoruz sen forma derdindesin. Sahi ya lan. Bizim paramız yok ki. Zaten ben bildim bileli hiç olmadı ki paramız. Neyse.. Çekiliyorum bir köşeye burnumu çeke çeke ağlıyorum. Annem kapı aralığından bana bakıyor. İyice abartıyorum ağlamayı. Annem yan odaya geçiyor. Takır tukur sesler. Hiç dışarı çıkasım yok. Ağlamayı da kestim. Mal mal oturuyorum. Annem sesleniyor. İsteksizce yanına gidiyorum. Bir şey uzatıyor bana. Eski siyah tişörtümün üzerine beyaz atlet parçaları dikip forma yapmış. Arkasına da 7 rakamı dikmiş. Anne diyorum bu Beşiktaş forması. Ben Galatasaray istiyorum. Olsun oğlum diyor bu daha güzel. Hem bak 7 numara bu Feyyaz’ın forması. Forma bir şeye benzemiyor aslında. Alelacele çocuk avutmak için yapılmış uyduruk bir şey. Ama annem o kadar güzel gülüyor ki. O dakika karar veriyorum. Ben artık Beşiktaş’lıyım..
Velhasıl neden Beşiktaş sorusunu duyduğumda sallama cevaplar verirdim bugüne kadar. İlk kez itiraf ediyorum. Beşiktaş’lıyım çünkü paramız yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü kırmızı tişörtüm yoktu. Beşiktaş’lıyım çünkü o gün annem bana çok güzel gülüyordu.

Alıntıdır...

Ağlayacaktım neredeyse.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gökhan a verilen ceza ile tff deki sıçanların niyeti bariz ortadadır adamın kafasına tekme atana 2 maç gelişi güzel ağızdan çıkmış kelimeye 3 maç ....

cesaretiniz varsa yeşil sahalarda kapışın şu takımla ama nerede sizde o yürek nerede ....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;kIb3tc1fgkc]https://www.youtube.com/watch?v=kIb3tc1fgkc[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'a sosyal medya aracılığıyla ağır ifadeler kullanan Erkan Güven'in hakemlik lisansı iptal edildi.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün aldığı karar, şu ifadelerle duyuruldu:

"Erkan GÜVEN (Bölgesel Yardımcı Hakem) hakkında; sanal ortamda yaptığı açıklamalar nedeni ile Merkez hakem kurulu talimatına aykırı eylemi nedeni ile HAKEMLİK LİSANSININ İPTALİNE karar verilmiştir"

NE OLMUŞTU?
Erciyesspor - Beşiktaş maçı sırasında, TFF'nin İzmir bölgesel yardımcı hakemlerinden Erkan Güven, kendi Twitter sayfası üzerinden İlker Meral'e destek verirken, Oğuzhan için küfürlü mesajlar yazmıştı.

Olayın sosyal medyada duyulmasının ardından siyah beyazlı taraftarlar büyük tepki gösterirken, TFF Hukuk Müşavirliği de hakem Erkan Güven'i Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etmişti. LİG TV

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Avrupa'da son 4 maçta 2 penaltı attık; ligde son 42 maçta 2 penaltı attık.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fırat Günayer @ firatgunayer
Fikret Orman:Vodafone Arena 100 milyon dolara mal olacak..Stadın yıllık geliri 60 milyon dolar olacak.1 yıl 8 ayda maliyetini karşılayacak

Fikret Orman: Aralık 15 itibariyle stadın kaba inşaatı bitmiş olacak..Elektronik aksam çalışması başladı.15 gün içinde çatı imali başlıyor.

Fikret Orman: "Kredi almayın..Borçlanmayın..Loca satmayın " diyorlar..Stadı bu şekilde yapacak sihirbaz varsa 2016'da gelsin, aday olsun.."

Fikret Orman: Milli Eğitim sistemi "Ya sporcu olacaksın ya okuyacaksın" diyor..Biz spor lisesi kurarak,bu sorunu kendimiz çözeceğiz..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kadir Çöpdemir Demba Ba'ya şiir yazdı: Demba Ba bizi cumaya götür!

Beşiktaşlı eski futbolcu Pascal Nouma ile birlikte Aragaz adlı bir radyo program sunan Kadir Çöpdemir, canlı yayında Beşiktaş'ın bu sene Chelsea'den transfer ettiği son haftaların formda ismi Demba Ba için yazdığı şiiri okudu. KAYNAK

[video=youtube;rqKTx1ZlEcM]http://www.youtube.com/watch?v=rqKTx1ZlEcM[/video]

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
[video=youtube;CeDeEJ6ibYE]http://www.youtube.com/watch?v=CeDeEJ6ibYE&feature=youtu.be[/video]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Sosyal Medyada Demba Ba'ya eğer beni sabah namazında kaldırırsan namaz kılacağım diyen bir taraftara futbolcunun verdiği cevap ;

298_tweet-dembaba.jpg