SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Beşiktaşlıların da kafasına taş atsınlar!"

Ntvspor'un sevilen isimlerinden Güntekin Onay, hafta sonu oynanacak olan Ç.Rizespor-Beşiktaş karşılaşması öncesi HABER1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Onay yaptığı açıklamada;

Ç.Rizespor'un sahasının Galatasaray maçının ardından kapanması gerektiğini dile getiren Onay:

“ Ç.Rizespor’un Galatasaray maçından sonra neden ceza almadığını çok merak ediyorum. Bunu herkese sordum ve hiç kimseden doğru düzgün cevap alamadım. Burak Yılmaz’a, Galatasaraylı futbolculara taş atıldı ve Ç.Rizespor’un sahası neden kapanmadı? Hatta diyorum ki Eskişehir’in, Bursa’nın, Kayseri’nin ve Fenerbahçe’nin sahası kapandı da, Ç.Rizespor’un kapanmadı? Bana bunu birisi anlatsın.

Ç.Rizespor’u kim koruyor? Eğer bu tür olayların ardından ceza vermeyeceksek, Trabzon’da yaşanan olayların arkasından göz yaşı dökmeyelim. Eğer anlayabilen biri varsa bana ulaşıp, bana anlatırsa çok sevinirim. Bu koşullarda oynanacak olan maç ile ilgili söylenecek bir şey yok. Beşiktaşlı futbolcuların kafasına da taş atsınlar. “ diyerek tepkisini ortaya koydu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
SPORX.COM ‏@sporx

Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen: "Mustafa Pektemek'i kesseniz olmamış bir şeyi söylemez. Rizesporlu Tevfik penaltı değil demiş..."

Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen: "Sistem Türkiye'de buysa, (hakemler) biz bu sistemi yıkarız..."

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi
Kaba inşaattan sonra prefabrik imalatı yapılan tribün parçaları, kirişler arasına monte edilecek.

Vodafone Arena 16 Mart 2014 Yeni Açık'ın temeline beton atılıyor. #BuStadAgustosaYetisir

Bi2-xtOCUAAx-6U.jpg:large

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaşımız 111 Yaşında

1903 yılının Mart ayında Serencebey’de bir semt kulübü olarak doğan Beşiktaşımız, 111. yaşını kutluyor...

111b.jpg

Türk spor tarihinde; “İlk Türk spor kulübü” sıfatıyla, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yeri apayrı bir önem taşır.

20. yüzyılın başında, Osmanlı İmparatorluğu’nun en karanlık günlerinde sporcu bir ruhla kurulan Beşiktaşımızın vefakâr sporcuları, dünya harbinde ve işgal yıllarında halkımızın kurtuluşu için canını vermekten kaçınmamıştır. Cumhuriyet'in kurulmasında ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı yepyeni bir nesil yetiştirilmesinde ön safta yer alan kulübümüz, halkımızın aydınlık bir geleceğe ulaşması için 111 yıldır spor sahalarında sürdürdüğü mücadelesiyle haklı bir gurura sahip olmuştur.

Tarihinde nice kahramanlıklar, nice başarılar, nice destanlar olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü; Şerefiyle, Hakkıyla ve onurlu duruşuyla 111 yıldır dim dik ayaktadır ve gelecekte de dim dik ayakta durmaya devam edecektir.

1903 Mart ayında Serencebey’de doğan, muhteşem taraftarının gönlünde büyüyüp serpilen ve dünyanın her yanına yayılan büyük aşkımız, Beşiktaşımızın 111. yaşı kutlu olsun...

www.bjk.com.tr

#Besiktas111yasinda

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kulübümüzün 111. Kuruluş Yıldönümü, Vodafone Arena’da düzenlenen törenle kutlandı.

Yenileme çalışmaları süren mabedimiz Vodafone Arena’da düzenlenen törene; Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, tüm kurullarımızın başkan ve üyeleri ile tüm branşlarımızdan sporcularımız ve teknik kadrolarımız katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkanımız Fikret Orman, ‘Beşiktaşımızın 111. yılı kutlu olsun’ dedi ve şunları söyledi:

“111. yılımız kutlu olsun. 111 yıldır ezeli rekabet ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık. Kulübümüzün bu denli büyüyüp Türkiye’nin en büyük camiası olmasında emekleri olan değerli büyüklerimizi sevgi ve saygıyla anıyoruz. Allah aramızdan ayrılanlara rahmet eylesin, hayatta olanlara da uzun ömürler versin. Yeni stadımızda büyük başarılar kazanacağımıza inanıyorum. Yeni stadımız için büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu heyecanı paylaşmak için kuruluş yıldönümü kutlamamızı Vodafone Arena’da yapalım istedik.”

“Her gün stadımız konuşuluyor. Türkiye’de 25 stat yapılıyor ama sadece bizim stadımız devlet katkısı olmadan yapılıyor. Bu stat Beşiktaşlıların alın terleriyle yapılıyor. Türkiye’nin ilk akıllı stadını inşa ediyoruz. 30 Ağustos’a stadımızı yetiştirmeye çalışıyoruz. Planladığımız gibi çalışmalar sürüyor. Kapalı tribün kaba inşaatı nisan ayı sonunda bitecek. Eski açık tarafı mayıs sonunda, yeni açık haziran sonunda, temmuzun ilk haftasında da numaralı tribünü tamamlamak istiyoruz. Çok amaçlı bir kompleks inşa ediyoruz. Benimle birlikte çalışan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve stadın yapımında emeği geçen profesyonellere teşekkür ediyorum.”

Başkanımızın konuşmasının ardından 111. kuruluş yıldönümü pastası kesildi. Kulübümüzün armasının yer aldığı pastayı Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, kurullarımızın başkan ve üyeleri, sprocularımız ve teknik kadrolarımız birlikte kesti.

111. kuruluş yıldönümü kutlamasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, ‘Stadın bu halini görmek takımımız için bir motivasyon kaynağı. Büyük bir heyecanla bekliyoruz. Sadece Beşiktaş için değil Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. Stadın yapımında yer alan emekçi kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Vodafone Arena’nın tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediğini belirten Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, “Gerçekten harika görünüyor. Çok heyecanlandım. En kısa zamanda biteceğini düşünüyorum. Çalışmalar hızla ilerliyor” dedi.

Vodafone Arena’da düzenlenen Kulübümüzün 111. Kuruluş yıldönümü kutlaması çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/58509/kulubumuzun_111_kurulus_yildonumu_kutlandi.html

1600X1200_1215025270357729.jpg

1600X1200_7679949109442533.jpg

1600X1200_3631772608496249.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Temelinde Aşk Var

[video=youtube;2ioHrquKREI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2ioHrquKREI[/video]

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ben de bir şeyler yazmıştım. Benim cümlelerim de artık yeni stadımızın temelinde... Büyük mutluluk gerçekten.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yeni stadımızın ilk maçında amigo ile gaza gelip ölesiye tezahürat yapmak istiyorum...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Vodafone Arena 28 Mart 2014: Kapalıda kalan son kısım da betonlandı; çalışmalar eski açıkta yoğunlaşıyor.

Bj0kAPDIUAAVWd8.jpg:large

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Pascal, Lucescu ile konuştu...

İşte Lucescu'nun açıklamaları;

''Burada futbol oynamak ve oynatmak gittikçe zorlaşmaya başladı, Ülkenin yaşadığı gelişmeler doğal olarak oyuncularımı ve beni negatif yönde etkiliyor. Bazı deplasman maçlarına oyuncularım gitmek istemiyor, 3 puanı oynamadan verelim diyorlar. Böyle bir ortamda futbol adına bir şeyler yapabilmek güç.

Türkiye'de çıkan haberleri ben de takip ediyorum, Türkiye'ye gelmem diye bir şey yok.

Beşiktaş'a dönmem ile alakalı beni kimse aramadı, bu konuyla ilgili kimseyle görüşmem olmadı. Ancak Yıldırım Demirören sonrası Beşiktaş'ın finansal yapısı ortada, mevcut yönetimin de ciddi finansal sorunlar yaşadığını biliyorum.

İyi bir takım kurabilmek için güçlü finansal yapının sağlanması gerekir.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
30 Ağustos'a yetişmez. Başkan hala neye güvenerek tarih veriyor anlamış değilim. Nisan ayına geldik daha kapalı yeni yeni bitmek üzere.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
arkadaşlar belki alakasız olacak ama yardım lazım. cep telefonu olarak wp lu nokia kullanıyorum. bir program var glance background diye. bu program ile resimleri kilit ekranına ekleyebiliyoruz. yalnız güzel bir beşiktaş resmi bulamadım. özellikle stadımızın son haliyle ilgili resim bulup ekleyemiyorum. resim var ama eklediğimde çirkin görüntü oluşuyor.

eğer bu programı kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
BEşiktaşım aldı bu maçı da darısı haftaya ve sonra da fener derbisine inş.
hiç yenilmeden bitirelim su ligi bundan sonra Allahın izniyle ....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
sseba-706_2.jpg

Beşiktaşımıza büyük hizmetlerde bulunan, kulübümüzün tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba, 88 yaşına girdi.

5 Nisan 1926 günü Sakarya'nın Hendek ilçesinde dünyaya gözlerini açan Sayın Süleyman Seba, 1984 yılında Beşiktaşımızın başkanlığına seçilmiş ve 16 yıl boyunca yürüttüğü bu görevi boyunca bir çok başarıya ulaşmıştır.

Yaptığı hizmetlerle adını tarihimize altın harflerle yazdıran Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba, bugün 88. yaş gününü kutluyor.

Sayın Süleyman Seba'nın 88. yaş gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu nice yıllar dileriz.

Beşiktaş JK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas

DENİZ ATALAY: "Manuel Fernandes önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta olmayacak."

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Olmasın zaten. Çeksin gitsin. Küçük maçların oyuncusu.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Plaza’nın girişindeymiş... Burada çatıda iki taraflı Vodafone yazmışlar ama gerçeğinde bir tarafta Beşiktaş yazacakmış.

CjzGyY3.jpg

Kaynak: twitter.com

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ALİ ECE: "Bırak tatava yapmayı. Bafetimbi Gomis'i al, gel. Bir daha eline böyle fırsat gelmez."

ALİ ECE: "Bafetimbi Gomis, Nouma'nın Nouma kadar kart görmeyen halidir kısaca."

ALİ ECE: "Gomis dediğin adam kontra ataktan gol atar, her iki ayağıyla gol vuruşu yapar, kafa vuruşlarında Almeida'nın bir tık altındadır." (Medya Beşiktaş ‏@Medya_Besiktas)

Bk9HmP4CAAAmjzZ.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Biliç: İki takım da iyi mücadele etti. Ancak emeğimiz çalındı. Bizi öldüremezler!

Önder Özen: Beraberliğin sorumlusu Bilic..Takıma 11'e 11 oynatmayı öğretti..11'e 12 , 11'e 13 oynatmayı öğretemedi"

Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı ve Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Torku Konyaspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

AHMET KAVALCI

“Futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Oyuncularımıza her şeyi öğretiyoruz ama sahada kaç kişiyle mücadele ettiğimizi bir türlü öğretemedik. Emeklerimize yazık. Penaltımız verilmedi. Beşiktaş biraz hareketlenince hemen bizi sindiriyorlar. MHK’yı eleştiriyoruz. Kaçtır bizim maçlarımıza tecrübesiz hakemleri vermeyin diyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye çalışıyoruz ama bize karşı hep aynı hatalar yapılıyor. Bundan sonra maçlarımıza tecrübeli hakemlerin verilmesini istiyoruz.”

ÖNDER ÖZEN

“Puan kayıplarını olgunlukla karşılayabilecek bir kişiliğe sahibim. Hakemi maç sonunda tebrik ettim elimi uzattım bana elini uzatmadı. Maçta aleyhimize yaşanan birçok karar verildi. Slaven Bilic’e 7 ay önce ‘bu takıma 12’ye 11 oynamasını öğretmelisin’ dedim. Slaven Bilic’in bu hataları yapmaması lazım. Hala takımı 11’e 11 oynayacak şekilde hazırlıyor. Futbolda en büyük sorunun ne olduğu şeklinde sorulan soruya ‘kurallara uymamak’ diye cevap vermiştim. Elle oynamak kitaba göre yasaktır ama oynanıyor. Yabancı kuralı koyuluyor, uygulamaya gelince yangın yapıyoruz. Kısacası sorunumuz kitaba uymuyoruz.”

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/58742/

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yav he he

17-01-c3b6nder-c3b6zen-bilic1.jpg

Kendine ait bir stadın olmadan, rakiplerden 4-5 kat daha az transfer bütçesiyle lige başlayacaksın..

4 hafta üst üste kazandıktan sonra, evindeki ilk derbinin 90′ıncı dakikasında, hangi takımlı olduğu bile belli olmayan binlerce insan sahaya girecek..

Tek bir yabancı maddenin atılmadığı, tek bir kişinin burnunun kanamadığı karşılaşma sonunda 5 maç ceza alacaksın..

O da yetmez ”Hocana da 3 maç ceza” diyecekler..

Rakibin elinde topla sahada dolaşacak, Hakem Barış Şimşek uyarıp, sadece sarı kart gösterecek..

MHK Başkanı Zekeriya Alp, sezonun devre arasında çıkıp, ”Evet en çok hakem hatası Beşiktaş aleyhine oldu” diyecek..

Hakem İlker Meral, Bursaspor maçında Ersan Gülüm’ü atacak, daha sonra stat koridorunda helallik isteyecek..

Şarkıcısı, ünlüsü, hokkabazı çıkıp futbol hakkında ahkam kesecek ama senin hocan, yayıncı kuruluşun hakem yorumcusunu eleştirdi diye kıyamet kopacak..

Rize’de aleyhine 2 penaltı çalınacak, yorumcu Rıdvan Dilmen ”sağdan, soldan,kale arkasından, pilottan,uzaydan seyrettim, nerede penaltı var, göremedim” diyecek..

Paramparça olduktan sonra, Cüneyt Çakır 1 tane lehine hata yapacak, ”oo bakın hakemler Beşiktaş’ı da koruyor” diyecekler..

Ali Palabıyık’lar, Çağatay Şahan’lar senin maçını yöneterek tecrübe kazanacak..

Rakibinin kızgın boğa gibi sağa sola saldıran orta sahaları, kartsız, cezasız yoluna devam ederken, Oğuzhan Özyakup’a 7 tane sarı kart çıkacak..

Kimsenin duymadığı kötü tezahürat nedeniyle sahan kapanacak..

2002 yılında hizmete giren Atatürk Olimpiyat Stadı’nda güvenlik zaafiyeti olduğu, bu sezon anlaşılacak ve ”Hadi Doğu tribünü” kapatılsın denecek..

Doğru mu yanlış mı hala tartışılan, Passolig uygulaması, Fenerbahçe derbisiyle beraber, önce senin maçında uygulanacak..

Ondan sonra çıkıp; ”Önder Özen şunu almış..Bilic geç oyuncu değiştirmiş” diyeceksin..

Yav he he ..

Fıray Günayer

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Adamların taraftarıyla bizim taraftarımız arasında benzerlik var. Çok zekice işler yapıyorlar. Seviyorum Boz Baykuşları...