SDN Beşiktaş Kulübü

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ekonomik olarak iyi işler yapıyor (Sponsor anlaşmaları), başka da bir numarası yok. Takımın mali gelirini sportif başarılarla yükseltirsin. Sene başında alıp hiç oynatılmamış dünya adam var. Yazık günah değil mi bu paralara. Az buz para verilmiyor bu adamlara.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
SPORX.COM ‏@sporx
Beşiktaşlılar soğuk İstanbul akşamında stat inşaatında çalışan işçileri ziyaret etti. Baklava ikram etti.

BfWFBYrIEAADKLq.jpg:large

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ekonomik olarak iyi işler yapıyor (Sponsor anlaşmaları), başka da bir numarası yok. Takımın mali gelirini sportif başarılarla yükseltirsin. Sene başında alıp hiç oynatılmamış dünya adam var. Yazık günah değil mi bu paralara. Az buz para verilmiyor bu adamlara.
Abi haklısın ben de öyle düşünüyorum ama o adamlar da gerekli bir yerde. Sakatlıklardan çok canımız yandı geçen senelerde sen de biliyorsun mecburen alıyoruz artık :)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şu Dünyanın 8. harikasını bitirelim o zaman gör sen ekonomiyi ....

Tabi iyi kullanırlarsa :D :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bizimkiler Gs den Dany mi almışlar öle haberler dolasıyor nette .....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ERDAL TORUNOĞULLARI: "Dany, transfer listemizdeki oyuncular arasında. Kendisi için teknik ekip ve Sayın Önder Özen'den bir talep var." (AA)

Şaşırtmaca var gibi ama bakalım. Jones transferi gibi bir anda sürpriz bir isim çıkacak ve bitecek galiba.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ERDAL TORUNOĞULLARI: "Dany, transfer listemizdeki oyuncular arasında. Kendisi için teknik ekip ve Sayın Önder Özen'den bir talep var." (AA)

Şaşırtmaca var gibi ama bakalım. Jones transferi gibi bir anda sürpriz bir isim çıkacak ve bitecek galiba.

umarım bir taktiktir hayırlısı .....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Başkan'ın Divan Kurulu Toplantısı'ndaki açıklamaları:

[video=youtube;bhlTtCImG9w]http://www.youtube.com/watch?v=bhlTtCImG9w[/video]

[video=youtube;yYrIiGrMal4]http://www.youtube.com/watch?v=yYrIiGrMal4[/video]

[video=youtube;RojQZUw9s7o]http://www.youtube.com/watch?v=RojQZUw9s7o[/video]

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
ÖNDER ÖZEN: "Lodeiro olmadı. Yarın son bir transfer yapabiliriz. Ofansif bir oyuncu."

"Stoper transferi için Bilic önce Younes Kaboul'u istedi..Tottenham astronomik ücret istedi..Olmadı..İkinci istediği isim Dany'di."

Mehmet KIZIL ‏@Mehmetkizill
Gaziantepspor'la Beşiktaş sezon sonu için el sıkıştı Beşiktaş kendi e yakışanı yaptı cenk sezon sonu Beşiktaş'ta olacak

https://twitter.com/CenkTosun_

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Antrenmanda sakatlığı nükseden Hugo Almeida büyük olasılıkla Gaziantepspor maçında sahadaki yerini alamayacak. (NTV SPOR)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
(...) Başkan Fikret Orman’ın stadın tamamlanma tarihi olarak Ağustos 2014’ü göstermesinin hatırlatılması üzerine Coşkun, "Biz belirtilen tarihten bir sarkma olacağını öngörmüyoruz. Başkanımız bir açıklama yapmıştır, biz de başkanımızın açıklamalarını yerine getirmekle yükümlüyüz. Bu yüzden gece gündüz burada çalışıyoruz. Ağustos ayının sonuna kadar biz bu stadı bitiririz kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

"Stat planlandığı tarihte tamamlanacak" VİDEO

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Yavaş bitirsinler... Kasım'a yetiştirebilseler keşke.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Yeni transfer Jones da sakatlanmış.

"Sol kasığında ağrısı olan ve antrenmana katılmayan Jones'un MR'ı çekildi. Amerikalı futbolcunun sol kasığında yırtık belirlendi. Jones'un Gaziantepspor maçında oynayamayacağı, Almeida'nın da hafta sonu oynamasının zor olduğu öğrenildi. Teknik direktör Slaven Biliç, Almeida'nın yerine Ömer Şişmanoğlu'nu hazırlıyor." Lig Tv

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
12 Şubat'ta daha fazla görsel ekleyebiliriz belki.

12 Şubat'ta gerçekleştireceği özel bir lansmanla Vodafone Arena'da yer alacak 147 locayı satışa çıkartacak olan Beşiktaş Yönetimi, yaklaşık 60 milyon dolar gelir elde etmeyi hedefliyor. KAYNAK

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yalnız resim hatalı.bizim staata deniz kısmının üzeri açık :(

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bilic: Buraya geldiğimden beri asla kötü bir anım olmadı. Tam aksine, genelde insanlar bana selam veriyor, resim çektirmek istiyor. Kısacası rekabet çok fazla, ama saygıyı silecek kadar değil. Galatasaray stadına 3 kez gittim ve bana karşı hiç agresif değildiler. Türkler hakkında yalan yanlış kötü şeyler anlatılıyor, ancak bu eski kafalıların yaptığı bir karikatürden ibaret.

http://skorer.milliyet.com.tr/-kapitalizme-karsi-degilim-/besiktas/detay/1832659/default.htm

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Büyük foto için görsele tıklayınız.

23111470.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Birol Güven yazdı: Yeni Stadımız muh-te-şem!

Bugün kulüpten Gamze Hanım yeni stadı, locaları ve VIP koltukları tanıtmak için uğradı. Bana inşaatı devam etmekte olan stadımızın öyle görsellerini gösterdi ki şapkam uçtu.

Stadımız gerçekten muhteşem oluyor. Geçtiğimiz hafta Houston Toyota Center’da St.Antonio-Houston maçını seyretmiş ve stada hayran olmuştum ancak bizim stadın görsellerini görünce çok daha iyi bir stadın yapılmakta olduğunu anladım.

Locaların her biri muhteşem, hele bir 1903 Tribünü var görmeniz lazım. Tribünün hemen arkasında öyle büyük ve modern bir lounge var ki buraya ismini vermek için büyük firmalar yarışır…

Eski açığın olduğu tarafta çok modern restoran ve cafeler var. Ailece çoluk çocuk uzun saatler geçirebileceğimiz bir mekan. Sanıyorum stadımız tamamlandığında maçlara çok erken saatlerde geleceğiz. Kendi evimizde oynayacağımız bir maç bizler için tam günlük büyük bir festivale dönüşecek….

3D görsellerden anladığım kadarıyla stadımız dik ve her koltuğun görüş açısı çok iyi. Bir an taraftarımız tarafından tıklım tıklım doldurulduğunu hayal ettim, tüylerim diken diken oldu. Modern mimari ve İnönü ruhunun birleştiği muhteşem bir eser olacak ve İstanbul’a çok yakışacak… gerçekten çok heyecanlandım.

Sonuç olarak bugün hiç hesapta yokken 1903 Tribününden 6 adet koltuk aldım çünkü gördüklerimden çok etkilendim. Şimdi stadın açılacağı günü 4 gözle bekliyorum….o gün çoluk çocuk orada olacağız inşallah

Geçen hafta yazdığım yazı duygusal ve eleştireldi. Hem başkanı hem de yönetimi acımasızca eleştirmiştim. Bu yazım da yine duygusal ama takdir eden bir yazı. Gerçekten gurur duyacağımız bir proje gerçekleştiriyorlar. Hem Başkanımızı hem de yöneticilerimizi tebrik ediyorum inşallah herşey planlandığı gibi gider.

Biz gerçek Beşiktaşlıyız doğruyu da yanlışı da açık yüreklilikle söyleyeceğiz. Her şey Beşiktaşımız için.....

Yeni stadımız şimdiden tüm camiaya hayırlı olsun.

Birol Güven / HABER1903

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;yFtgVs3YLnQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yFtgVs3YLnQ[/video]

N5US75q.jpg

ezLoSvB.jpg

9vjIHdi.jpg

2DKlDmQ.jpg

w0QbWiB.jpg

JWx7TqK.jpg