SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Aybaba ile olmayacak. Ekibiyle birlikte "profesyonel" olan bir antrenör ve yönetim kadrosuyla "profesyonel" olan bir yönetim lazım bize.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Feda Dediysek Veda Demedik Herkes Akıllı Olsun Şeref Dolu Bizim Şampiyonluklarımız Kalkarız Ayağa Kimse Anlamaz...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gs Şampiyon Oldu Kutlamaları Beşiktaştada Yapın Ağırlayalım..:D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1200X900_707619640.jpg

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bi gs olmama rağmen bjk ye bi sempatim var. taraftarı falan güzel de niye bu takım böyle ya?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Toraman ameliyat oldu

ibrahimToraman001.jpg

Beşiktaş Futbol Takımı'nın kaptanı İbrahim Toraman, sakatlığı bulunan sağ dizinden ameliyat oldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, deneyimli futbolcunun Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağ dizinden cerrahi operasyon geçirdiği belirtilerek, "Bir süredir sakatlığı bulunan tecrübeli futbolcumuz İbrahim Toraman, Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından ameliyat edildi. Ocak ayından bu yana sağ diz menisküs yırtığı bulunan oyuncumuza uygulanan artroskopik operasyon başarıyla sonuçlandırıldı" denildi.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu ugursuzluklar ne zaman kalkacak Kartalımın uzerınden.....

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Ne uğursuzluğu yaa, sağlık ekibinin beceriksizliği.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş Kulübü, Olağanüstü Tüzük Değişikliği Genel Kurul Toplantısı, bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılıyor.

Kulüp armasının üzerine Kartal Ambleminin eklenmesi önerisi bir kongre üyesi tarafından önerildi ve kabul edildi.

Şöyle bir şey olacak sanırım.
IuTNW55.jpg

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fikret Orman:" Hilbert ile sözleşme yenilemeyeceğiz. Bazı mevkilerde yerliye dönme stratejimiz var."

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Şu futbol şubesine adam akıllı birisi gelse...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hilbert'i çok ararlar. Ayrıca adam ilk feda diyen adam. Bu yönetimin futbolcu stratejisi berbat.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu yenı amblem 2005 te aldıgım umbronun yaptıgı formamalarda da kullanılmıstı.....

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İnönünün Son Maçında Olamamak Beni Çok Üzüyor.
Güle Güle Koca Çınar İnönü Hoş Geldin Şeref Bey Stadyumu

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tarihe altın harflerle geçen başarıların yaşandığı İnönü Stadı'ndaki unutulmazlar...

VİDEO

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
NIANG'TAN IRKÇILIK AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mamadou Niang, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar üzerine başlayan 'ırkçılık' tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1368793860919.jpg

Golcü futbolcu derbi maçta yaşanan ırkçılık olayının genele mal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Niang şöyle konuştu:
"Drogba transfer olmadan önce bana Türkiye'yi Türk insanını sorduğunda, Türk insanlarının ne kadar harika olduğunu ve burada ırkçılığın hiçbir parçasına rastlanmadığını kendisine söylemiştim. Dolayısıyla maçta yaşananlar beni de şaşırttı ama bu sadece küçük bir grup ve Drogba'yı tahrik etmek için böyle bir şey yapıyorlar. Türk insanının böyle bir konuyla ilgisi olmadığını gayet iyi bilir."

GİDECEK Mİ KALACAK MI?

'Beşiktaş'ta kalacak mısın?' sorusuna da cevap veren Senegalli yıldız, 'Beşiktaş benim için bir sürpriz oldu. Harika taraftarları var. Büyük bir kulüp. Burda gerçekten çok güzel günler geçirdim. Kalabilirsem, Türkiye'de bütün hayatım boyunca kalmak isterim. Beşiktaş taraftarları bir yana, Türk insanları bir harika. Burda yaşamayı gerçekten çok seviyorum' diye konuştu.

Kartalhaber

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
İlk gol Sebadan, son gol Holoskodan

lk-gol-sebadan-son-gol-holoskodan.jpg

İnönü Stadı'nda 23 Kasım 1947'de oynanan ilk maçta Beşiktaş, İsveç'in AIK Solna takımını ağırlamış bu tarihi maçta ilk golü Onursal Başkan Süleyman Seba atmıştı. Kapanış golü ise dün Filip Holosko'ya nasip oldu.

Sene 19 Mayıs 1939. Beşiktaş’ın mabedi olacak İnönü Stadı’nın temeli atıldı. 16 bin kişilik stadın açılışı 23 Kasım 1947’de yapıldı. Siyah-Beyazlılar, bu efsane yerde ilk maçını İsveç’in AIK Solna takımıyla yaptı. Kartal’ın 3-2 mağlup olduğu tarihi statta ilk golü 40. dakikada Onursal Başkan Süleyman Seba kaydetti. Ve sene 11 Mayıs 2013 veda zamanı. Bu kez rakip Gençlerbirliği. Seba’nın gol perdesini açtığı efsane stat, Kartal’ın Slovak yıldızı Filip Holosko’nun attığı son golle tarihteki yerini aldı.
1950’li yıllarda önce numaralı tribüne 5 bin kişilik eklenti yapıldı. Daha sonra gazhane yıkılarak 15 bin kişilik ‘yeni açık’ olarak anılan tribün yapıldı ve koltuklu kapasite 21 bin 500, ayakta ise 36 bine çıkarıldı. Stada 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün adı verildi. 1952’de Mithatpaşa olarak değiştirildi. 1973’te tekrar İnönü olarak değiştirildi. Hatta bir ara Dolmabahçe Stadı olarak da anıldı. Ancak 1998’de Siyah-Beyazlı kulüp 49 yıllığına kiraladı ve ismi Beşiktaş İnönü Stadı oldu. Birçok zaferlere sahne olan Kara Kartal’ın efsane stadı, gözyaşlarıyla birlikte futbolseverlere veda etti.

Bjk

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ali Ece: Fernandes hiçbir yere gitmiyor! Beni sabah 8'de arayıp abi ne oldu demeyin, gitmiyor

Ali Ece: Beşiktaş'ta bir köstebek var. Razvan Rat transferinden beri bir köstebek var. O yakalanmalı

Ali Ece: Ben o köstebeği yakaladım gibi. Gazeteciyim ben. İki numara ile BJK'daki köstebeği buldum. Başkan isterse ispatıyla söylerim.

Ali Ece: Köstebek kimse başkan bu kösteeği 10 dakikada bitirmelidir. Bu köstebek Ahmet Nur Çebi değildir.

Ali Ece: Robert Prosinečki ismini de o köstebek ortaya atmıştır.

Ali Ece: Heynckes muazzam bir isim ama adamı Barcelona istiyor. Maalesef onu isteyen en az 25 kulüp var... Yani...

Ali Ece: Tüm haberleri, yalan haberleri yayan bir köstebek mevcut.

Ali Ece: Önder Özen açıklanır ve arkasında tam olarak durulursa hoca her şeyi açıklar zaten.

Ali Ece: Bielsa keşke olsa ama adamı en az 10 kulüp istiyor. Çok zor.

Ali Ece: Bakın gençler, beni çok seviyorsunuz biliyorum. Ama ben ve Demirören başkanlık için yarışcak %90'la Demirören seçilir orada

Ali Ece: Adalı çok başarılı bir adam. Fernandes'i 2 M'a getiren Adalı'dır.

Ali Ece: Önder Özen'i arkadan engellemek isteyenler Altınsay'ı da istemeyen kişiler. Köstebek sistemi bu işte.

Ali Ece: Bu kongre yapısı varken Orman seçilir yine. Sadece Adalı gibi büyük isimler ortaklaşırsa belki..

Ali Ece: Prosenicki alternatifler arasında evet. Ama kontratta bir iki bir şey var, 1-2 güne belli olur.

Ali Ece: 24 saatin 20 saati çalışan bir adam var kulüpte. Bir sürü isim var teknik direktörlük için.

Ali Ece: Taraftarın yapması gereken belli, gidip üye olacaksın bu sistemi değiştireceksin.

Ali Ece, "bunu ben demiyorum Adalı diyor- 'Demirören beni sattı' diyor" dedi. Adalı ve hesap sorma durumuna işaret.

https://www.facebook.com/ForzaTv/posts/629323727096049

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Emre Özkan ve Hilbert için masaya oturulacak!

2012-2013 Spor Toto Süper Ligi'nin sona ermesiyle Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre;</strong> Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Emre Özkan ve Roberto Hilbert

için menajerleri Ahmet Bulut'un önümüzdeki hafta Beşiktaş Kulübü Yönetimi ile bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Fikret Orman'dan şok Quaresma açıklaması

Siyah beyazlı kulübün başkanı, geçtiğimiz sezon ortasında yollarını ayırdıkları Ricardo Quaresma'nın Galatasaray'a gideceği haberleriyle ilgili ilginç bir yorum yaptı. Orman, "Bu haberleri okuyunca gülüyorum. Gitsin orayı da karıştırsın, bozsun" ifadelerini kullandı.

:D

Haber1903

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Toraman imzayı attı

toraman0.jpg

Beşiktaş, İbrahim Toraman'la olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Ligtv

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İbrahim Toraman hani bazı futbolcular Takımı ile özdeşleşir ya.O da öyle.Takımı için elinden geleni yapan bir futbolcu.Herhalde 10 yıl olmuştur Beşiktaş' a geleli.Kaç Teknik Adam gördü.Hemen hepsindede oynadı.Bu gidişlede Futbolu burada bırakır.