SDN Beşiktaş Kulübü

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
1200X900_765794693.jpg

20120506.211806_IST778_1815390.jpg

20120506.214659_IST812_1815422_R49T3.jpg

20120506.214607_IST806_1815417_0OSST.jpg

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Söz Taraftarda

Beşiktaş yönetimi 100.000 kongre üyesi projesi için düğmeye bastı. Bu hafta içi karara bağlanması beklenen proje için taraftarların görüşleri çok önemli.

Bu doğrultuda siz Beşiktaş taraftarları için bir anket düzenleme kararı aldık. Sizlerin vereceği oylar doğrultusunda projenin hayata geçirilmesi daha da kolaylaşacak. Bu projenin en büyük yararı, yıllardır blok olarak yatırılan yıllık aidatlar sonucu seçimlerin yönlendirilmesinin önüne geçileceği gibi, camia tarafından tepki gören kongre simsarlarınada dur denilecek. Mevcut giriş aidatını düşük tuttup, yıllık aidatı yükseltmek isteyen yönetimin, ödemeleri 12 ay taksite bağlamak niyetinde olduğu öğrenildi.

Giriş aidatı 1.200 tl, yıllık aidat 120 tl
Giriş aidatı 960 tl, yıllık aidat 240 tl
Giriş aidatı 4.000 tl, yıllık aidat 100 tl
Giriş aidatı 2.000 tl, yıllık aidat 50 tl

Kaynak: HABER1903
-------------------

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[h=1]Son bilet Beşiktaş Milangaz'ın[/h]Beko Basketbol Ligi play-off serisinde yarı finale çıkan son takım Beşiktaş Milangaz oldu. Çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe Ülker’i deplasmanda 77-74 mağlup eden siyah beyazlılar seride durumu 2-0 yaptı ve yarı finalde Galatasaray Medical Park'ın rakibi oldu.

fbbjkhaber3_3U74U.jpg

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Ülker, Ülker Arena’da Beşiktaş Milangaz’ı ağırladı.
Fenerbahçe Ülker’i deplasmanda 77-74 mağlup eden siyah beyazlılar seride durumu 2-0 yaptı ve yarı finalde Galatasaray Medical Park'ın rakibi oldu.
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Beşiktaş Milangaz oldu. Özellikle Serhat Çetin’in kaydettiği sayılarla kontrolü ele geçiren konuk ekip, Ömer Onan ve Roko Ukic’i durduramayınca sarı lacivertliler aranın açılmasına izin vermedi. Fenerbahçe Ülker savunmasını aşmakta zorlanmayan siyah beyazlılar, ilk çeyreği 21-20 önde kapattı.
İkinci çeyreğe Fenerbahçe Ülker hızlı başladı. Bogdanovic’in basketiyle öne geçen sarı lacivertliler, farkı 4 sayıya çıkardı. Ancak rakibine cevap vermekte gecikmeyen konuk ekip, üçüncü çeyreğin bitimine 3 dakika kala 33-32 öne geçti. Ömer Onan’ın hücumda devreye girmesiyle birlikte yeniden üstünlüğü ele geçiren sarı lacivertliler, arayı açmaya başladı ve soyunma odasına da 43-36 önde gitti.

Karşılaşmanın son çeyreği karşılıklı basketlerle başladı. Maçın son 6 dakikasına 63-62 önde giren siyah beyazlılar, Bonsu’nun basketleriyle farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Son bölümde iki takım da 3 sayı çizgisinin gerisinden yüksek yüzdeyle şut kullanırken, sarı lacivertliler son 2 dakikaya girilirken farkı 1 sayıya indirdi: 72-73.Üçüncü çeyreğe Beşiktaş 4-0’lık seriyle başladı ve farkı 3 sayıya indirdi. İlk bölümde iki takım da skor üretmekte zorlanırken, Ukic ve Bogdanovic’in sayılarıyla yeniden ipleri eline alan sarı lacivertliler, farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Serhat Çetin ve Barış Hersek ile 5-0’lık seri yakalayan Beşiktaş Milangaz, çeyreğin bitimine 47 saniye kala 54-52 öne geçti ve son çeyreğe de 54-52 önde başladı.
Son 34 saniyeye 74-72 önde giren Beşiktaş Milangaz, üstünlüğünü maçın sonuna kadar korudu ve salondan 77-74’lük skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdan son takım oldu.

Beşiktaş Milangaz'da Hawkins 21 sayı, 7 ribaund ve 4 asistle galibiyette büyük pay sahibi olurken, Serhat Çetin 17 sayı, 3 ribaund ve 2 asistle, Arroyo da 12 sayı, 3 ribaund ve 1 asistle mücadele etti. Fenerbahçe Ülker'de Ukic'in 19 sayı, 3 ribaund, 3 asisti ile Bogdanovic'in 22 sayı, 3 ribaund ve 2 asisti mağlubiyeti engelleyemedi.

FENERBAHÇE ÜLKER: 74 - BEŞİKTAŞ MİLANGAZ: 77
Salon: Fenerbahçe Ülker Arena
Hakemler: Rüştü Nuran, Ersan Ergüler, Ali Şakacı
Fenerbahçe Ülker: Ukic 19, Ömer Onan 13, Emir Preldzic 7, Gist 5, Vidmar, Kaya Peker 4, Bogdanovic 22, Engin Atsür 2, Finley 2
Beşiktaş Milangaz: Arroyo 12, Hawkins 21, Serhat Çetin 17, Barış Hersek 6, Mensah Bonsu 8, Erceg 7, Mehmet Yağmur, Kemp 2, Kartal Özmızrak 4
1. Periyot: 20-21
Devre: 43-36
3. Periyot: 52-54

BEŞİKTAŞ'TA ERSİN DAĞLI KADRODA YOK
Fenerbahçe Ülker'de, bir süre önce sakatlığı nedeniyle ameliyat edildiği için takımdan ayrı kalan Oğuz Savaş kadroda yer almadı.
Beşiktaş Milangaz'da ise sakatlığı bulunan Ersin Dağlı maçın kadrosunda yer almazken, karşılaşmayı kenardan izledi.
ALEX DE SOUZA VE VOLKAN DEMİREL MAÇI İZLEDİ
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex de Souza ile kaleci Volkan Demirel de karşılaşmayı izledi.
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 12 Mayıs Cumartesi günü Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesine çıkacak sarı-lacivertli ekibin iki önemli ismi, play-off'ta yarı final mücadelesi veren basketbol takımlarına destek için Fenerbahçe Ülker Arena'ya geldi.
Alex ve Volkan, eşleriyle birlikte maçı saha içerisinde bulunan koltuklardan takip etti.
Bu arada, futbol takımından karşılaşmayı izleyenler arasında idari menajer Hasan Çetinkaya da yer aldı.
Karşılaşma öncesi, Türkiye Şampiyonu olan Fenerbahçe Ülker Yıldız Erkek Takımı ile Fenerbahçe Yıldız Bayan Takımı, aldıkları kupalarla sarı-lacivertli taraftarların karşısına çıktı.

Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/64517/son-bilet-besiktas-milangazin-

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Beşiktaş izni aldı

Beşiktaş Kulübü, 30 Mart 2012 tarihli Vadesi geçmiş bütün borçlar için ile el sıkıştı.
Haberin Devamı...

Not: Özel haber olarak verildiği için yönlendirme yapmak durumunda kaldım. Yine de uygun değilse kaldırayım.

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yeni yönetimi kutlamak lazım inşallah en kısa zamanda Beşiktaş'ımızı düzlüğe çıkaracaklar.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Beşiktaş izni aldı

Beşiktaş Kulübü, 30 Mart 2012 tarihli Vadesi geçmiş bütün borçlar için ile el sıkıştı.
Haberin Devamı...

Not: Özel haber olarak verildiği için yönlendirme yapmak durumunda kaldım. Yine de uygun değilse kaldırayım.
abi dersten şimdi cıktım geldim :)
bu haberin mutlulugu ile paylaşacaktım bide baktım ki oda ne abim benden önce davranmış :)
beşiktaşımız adına güzel bir haber seneye inşallah güzel birde teknik direktörümüz olursa değmeyin keyfimize diyeceğimde ligin ne adeleti nede şerefi kaldı herkez beşiktaşa düşman en olmadık pozisyonlar kartla cezalandırılıyor .. zoruma gidiyor
üzülüyorum hak etmediğimiz yenilgilere ragmen seninleyiz beşiktaşım

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Teknik direktör konusunda söylemek istediklerim var. Kesinlikle Tayfur ile devam edilmeli, yeni bir teknik direktörle çalışmanın hiç bir faydası yok. Yeni teknik direktör demek, 1 sene daha kayıp demek. Şu an öncelikli hedefimiz mali bunalımdan çıkmak olmalı. Beşiktaş başında Tayfur varken de ligde şampiyon olma şansımız var.

Tff büyük ihtimalle takımları küme düşürmeyecek, böyle birşey olursa zaten seneye ve önümüzdeki 5 sene avrupa kupalarını unutabiliriz. Bu durumda Beşiktaşın başında bulunacak en uygun adam Tayfur Havutçudur. Biraz sakin ve ileriye yönelik düşünürsek daha iyi olacak.

Hepimizin futbol takımının sportif başarısı için kanımız kaynıyor, sizi anlıyorum fakat şu an önemli olan futbol takımının sportif başarısı değil.

Amatör branşlarda elde edilen başarıları da futbol takımı ile bir tutmak lazım. Her biri takım oyunu çünkü. Biz de taraftar olarak bir takım olmalıyız.

Güzel günler bizi bekliyor inşallah, güneşli günler.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
abi eline koluna yorumuna sağlıkda benim tayfur hocamıza karşı yargılarım var son zamanlarda kadroyu yeni yeni oturttu..
bu eduyu ilk 11 başlatıp 70 dakka top oynatmasına anlam veremiyorum ben ya
1e 1 mücadelelerde top kaptırmak hat safhada çalım atma yetenegi %10 bunu birde forvet diye koyuyo hangi mantıkla neye dayanarak hic bir maçta adam gibi top oynayıp ben buradayım dedigini bilmiyorum....

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
elde bulunan adam o ne yapsın. Gençleri hazırlaması lazım. Taraftar baskı kuracaksa hoca üzerinde, gençleri oynatması için baskı kurmalı.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hocam holosko var gençleri soksun 18 19 yaşında ne güzel forvetlerimiz var onları değerlendirsin

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Her zaman istikrar diyen ben Tayfur Hoca konusunda kesinlikle gitmeli görüşündeyim...

Bunun sportif Başarı ile alakası yok... İstese geldiği günden bu güne tüm maçları kazanmış olsa süper finalde 6 da 6 yapmış olsa da gitmeli...

Dünyanın en iyi teknik direktörü olsa da gitmeli...

Neden?

Bu şike davası iddianamesinde bazı telefon görüşmeleri takılmış teknik takibe...

Bunlar iddia değil resmen yapılmış telefon görüşmeleri yani gerçekler.

O tapelerde Tayfur Havutçu ve Beşiktaş'ın başını yakan çakma menajer Yusuf Turanlı arasında bir takım telefon görüşmeleri geçiyor.

İşte o telefon görüşmeleri nedeniyle Tayfur pılını pırtısını toplayıp bu kulübü terk etmeli...

Bir teknik adam her şeyden önce futbolcularına karşı arkalarından böyle saygısız ileri geri konuşamaz!

Eğer senin o futbolcular hakkında görüşlerin bunlarsa ya o oyuncuları takımdan göndereceksin ya sen gideceksin!

Beşiktaş'ın hocası sağda solda kim olduğu belirsiz pislik insanlarla Beşiktaş dedikoduları yapamaz!..

Bunlar İLKESEL şeylerdir. BEŞİKTAŞ'I diğer takımlardan ayıran şey ÖNCELİĞİN SPORTİF BAŞARIDA DEĞİL BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNDA OLMASIDIR...

Tayfur ne yazık ki Beşiktaş'lılık Duruşunu Ekranlar önünde sergilerken kapalı kapılar ardında ayaklar altına almıştır.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tayfur gitsin veya gitmesin çok önemli değil. Eğer giderse yerine mutlaka yerli bir teknik adam getirilmeli ve bu kişi mutlaka beşiktaşın çocuğu olmalı ve beşiktaşa gönül vermeli. Keşke Carvalhal kalsaydı. Adam teknik olarak zayıftı belki ama tam bir beşiktaşlı olmuştu.

Ben takımımla sevinen, takımımla üzülen futbolcu, teknik adam vb. istiyorum.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Tayfur gitsin veya gitmesin çok önemli değil. Eğer giderse yerine mutlaka yerli bir teknik adam getirilmeli ve bu kişi mutlaka beşiktaşın çocuğu olmalı ve beşiktaşa gönül vermeli. Keşke Carvalhal kalsaydı. Adam teknik olarak zayıftı belki ama tam bir beşiktaşlı olmuştu.

Ben takımımla sevinen, takımımla üzülen futbolcu, teknik adam vb. istiyorum.

Yerli diye Çapsız Birini getirirlerse Beşiktaş bir adım ileri gidemez.

Türkiye'de 2,5 hoca var...

1 Fatih Terim...
2 Mustafa Denizli...
0,5 Şenol Güneş...

Bu adamlar dışında kimi getirsen sorun olur. Özellikle yabancı oyuncular karşısında zafiyet gösterir. Basın karşısında zaten harap olur gider...

Beşiktaş'ın geçmiş hocalarına baktığımız zaman karşımıza çıkan tablo çok acı...

Süper Ligin başladığı tarihten bu yana 2 ve daha uzun yıl hocalık yapan hoca sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor!

Her hocayı ilk senenin sonunda kovmuşuz!

Peki o 2 ve üzeri süre hocalık yapanlar mı?

Onlar da ya TFF nin abuk subuk kararları nedeniyle ya da Medya'nın saldırıları nedeniyle Beşiktaş'ı bırakıp gitmişler!

Mesele sadece iyi hoca olmak değil!

Mesele GÜÇLÜ hoca olmak!

Gerektiğinde TFF'ye Karşı Eğilmeyeceksin!
Gerektiğinde Medya karşısında Eğilmeyeceksin!
En önemlisi ÇARŞI karşısında Eğilmeyeceksin!

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yerli diye Çapsız Birini getirirlerse Beşiktaş bir adım ileri gidemez.

Türkiye'de 2,5 hoca var...

1 Fatih Terim...
2 Mustafa Denizli...
0,5 Şenol Güneş...

Bu adamlar dışında kimi getirsen sorun olur. Özellikle yabancı oyuncular karşısında zafiyet gösterir. Basın karşısında zaten harap olur gider...

Beşiktaş'ın geçmiş hocalarına baktığımız zaman karşımıza çıkan tablo çok acı...

Süper Ligin başladığı tarihten bu yana 2 ve daha uzun yıl hocalık yapan hoca sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor!

Her hocayı ilk senenin sonunda kovmuşuz!

Peki o 2 ve üzeri süre hocalık yapanlar mı?

Onlar da ya TFF nin abuk subuk kararları nedeniyle ya da Medya'nın saldırıları nedeniyle Beşiktaş'ı bırakıp gitmişler!

Mesele sadece iyi hoca olmak değil!

Mesele GÜÇLÜ hoca olmak!

Gerektiğinde TFF'ye Karşı Eğilmeyeceksin!
Gerektiğinde Medya karşısında Eğilmeyeceksin!
En önemlisi ÇARŞI karşısında Eğilmeyeceksin!

Haklısın ama bu klübün bağrından o saydığın özelliklere sahip hoca çıkaracağına ben inanıyorum. Mesela bir ertuğrul hoca bana göre harcanmıştır.

Sonuç olarak klübün desteği ile kalbi beşiktaş için atan biri bu takımı kaldırır.

Zaten bizim taraftarımız maç kazanan kupalar kazanan bir takım peşinde değil. Bizim taraftarımızın önceliği ve isteği şu; sahaya çıktımı yürekleriyle 90 dakika oynayan bir takım. Beşiktaş oynasın ama sonuçta yenilirse canı sağolsun.

En azından ben kendi adıma bunu istiyorum. Mücadele eden, içi beşiktaş aşkıyla dolu bir takım. Sahaya ruhlarını koysunlar sonra dilerlerse 8-10 yesinler. hiç mühim değil. Ben maçı seyrettiğimde bu ruhu gördüm mü gerisi bana teferruat gelir.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Peki soru?

Schuster neden gönderildi o halde?

Schuster Beşiktaş'a yepyeni bir anlayış getirmeye uğraşıyordu. Belki elindeki malzeme özellikle defans bunun için yetersizdi ama bu zaman ile kapatılabilecek bir sorundu. Schuster döneminde hiç bir maçımızı ezik bir şekilde kaybetmedik. Tüm maçlarımızda saldırdık. Karşı yarı alanda oynadık...

Bizi yenen takımların tek yaptıkları arkaya top şişirip hızlı oyuncularıyla defansı az yakalayıp gol atmaktı.

Schuster zamanında Cenk ceza sahasının dışında bekliyordu! Şimdi Kale Çizgisinden ileri çıkamıyor!

Bir gol atıyoruz 60 dakika o bir golü korumak için kapanıyoruz golü de yiyoruz!

Senin bahsettiğin taraftar eskidendi ne yazık ki! Şimdiki taraftar SKOR taraftarı!

Bir Maçta adamı kral yapar, diğer maçında itin g***** sokar...

Ben bu yüzden Beşiktaş'a karakteri güçlü kimseyi iplemeyecek bir hoca istiyorum!

Yerli Hocalar ne yazık ki çok fazla taraftarın, köşe yazarlarının etkisinde kalıyor!

Taraftarın yeri tribün! Gazetecinin yeri köşesi! Hocanın yeri Kulübe!

Kulübeyi taraftarıni medyanın tepkilerine göre şekillendirirsen belki 3-4 maç kazanırsın! Belki Şampiyon da olursun!

Ama bir SİSTEMİN OLMAZ!

Ben Beşiktaş'a bir hoca gelsin isterse 4 sene ligi 4. bitirsin ama 5. senesinde Beşiktaş'a artık değişmeyecek sağlam bir Sistem Kursun istiyorum!

Öyle bir sistem ki oyuncular girsin çıksın ama dişliler tıkır tıkır çalışmaya devam etsin...

Bunun için SABIR gerek! Gerektiğinde Başarısızlık Karşısında Susmak gerek... Belki 3-4 seneyi heba etmek gerek...

Türkiye'de böyle bir yerli hoca var diyen beri gelsin!

Yerli hoca ile en fazla günü kurtarırsınız!

Güçlü Yönetim, Güçlü Hoca ile kulaklarınız medyaya ve taraftara kapatırsanız geleceği kurtarırsınız...

Ne yazık ki ben bunun olacağına ihtimal vermiyorum!

Morinho gelse 3 maç üst üste kaybetse bizim Taraftar Morinho hoca mı diye abuk subuk konuşmaya başlar...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dediğin gibi gözükebilir. Belki benin dediğim taraftar eskide kalmıştır. Sonuçta az biraz bizde eskidik. Ama inanıyorum ki çoğu beşiktaşlı benim gibi düşünüyor. Fakat dediğim gibi bu sadece benim inanışım. Herhangi somut delilim yok.

Neyse ne olursa olsun fakat takımımız için hayırlısı olsun.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Beşiktaş ile Trabzon arasında İstanbul'da yapılan maçlarda siyah-beyazlıların, rakibine karşı üstünlüğü göze çarpıyor. İstanbul'daki 56 maçta Beşiktaş 30, Trabzon ise 12 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 14 maçta ise eşitliği bozamadı. İstanbul'da Beşiktaş 90, Trabzonspor ise 38 gol attı.
Kaynak
istanbulda_kartal_ustunlugu_suruyor_1336716249.jpg

--- Mesaj Güncellendi ---

"Bu maçı alacağız"

bu_maci_alacagiz_1336715700.jpg

Son maçlarda asistleriyle Beşiktaş'ı coşturan Q7 "Trabzon'u, İnönü'den eli boş göndereceğiz" dedi. Suskun forvet Almeida, derbi için gol sözü verirken Simao ise "Galibiyetle veda edeceğiz" diye konuştu.
Beşiktaş'ta gözler bugün oynanacak Trabzonspor derbisine çevrilirken, siyah-beyazlı ekibin Portekizli yıldızları da "zafer" sözü verdi. Uzun süredir beklenen performansı sergileyemeyen Quaresma, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun kendisiyle yaptığı özel görüşmede, "Camianın ve taraftarımızın bana verdiği desteğin karşılığını gösteremediğimi biliyorum. Sadece son iki derbide, biraz daha etkili olabildik. Şampiyonlar Ligi hedefini kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama UEFA Kupası'na direkt olarak katılmak istiyoruz. Bu nedenle Trabzonspor'u İnönü'den eli boş göndereceğiz. Bana güvenenlere, güzel futbol ve güzel bir skorla yanıt vermek istiyorum. Bunun için Trabzon maçına farklı bir şekilde hazırlandım" şeklinde konuştu.ALMEİDA GOLE, SİMAO GALİBİYETE KİLİTLENDİBeşiktaş'ın Portekizli yıldızları Almeida ve Simao da Trabzonspor derbisiyle ilgili iddialı konuştu. Cezası nedeniyle Süper Final'deki ilk üç maçta oynamayan, son iki maçta ise bir gol atan Almeida, "Trabzon'a ligde gol atmıştım ama maçı kazanamadık. Bu kez atacağım golle, UEFA vizesini almayı çok istiyorum" yorumunu yaptı. Bu sezon 25 maçta 3 gol atıp, 5 de asist yapan; Süper Final'de ise forma giydiği 5 maçta da suskun kalan Simao, "Sezon başından bu yana birçok sıkıntı yaşadık ama hepsi geride kaldı. Son derbilerde ise kaybettiğimizde bile kötü futbol oynamadık. Trabzonspor'a karşı hem iyi futbol oynayacak, hem de alacağımız galibiyetle taraftarlarımıza veda edeceğiz. Bunu yapmaya mecburuz" ifadesini kullandı. Kaynak

--- Mesaj Güncellendi ---

Julio Alves'e talip aranıyor

julio_alvese_talip_araniyor_1336715430.jpg

Sadece bonservisinin yarısı için 3 milyon 100 bin Euro ödenen Portekizli Julio Alves, Beşiktaş'ta gönderilecekler arasında yer alıyor.
Sözü edilen potansiyelinin bir türlü sahaya yansımaması ve yüksek maliyeti, Alves'in gönderilme kararında başrolü oynuyor. Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun da, "Ayrılabilir" dediği Alves için menaceri Jorge Mendes'le görüşmelere başlanacağı kaydedildi. Transfer yapıldığında Mendes, "İstediğiniz zaman Alves'in haklarını 3 milyon 100 bin Euro'ya alırım" demişti.
Kaynak

"Kalbim gitme diyor!"
kalbim_gitme_diyor_1336715156.jpg

Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi sona erecek olan Tomas Sivok, FANATİK'e transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu."Kalbim gitme, kal diyor" ifadesini kullanan Çek savunmacı, "İstanbul'un hayatımda ayrı bir yeri var. Burada baba oldum. Hem ailem, hem de ben çok mutluyuz. Kesinlikle kalbim burada kalmaktan yana. Ayrılmak istemiyorum. Ancak bunu yönetim ve teknik ekibin de istemesi gerekiyor. Ben isteğimi apaçık ortaya koydum. Fedakarlık yapmaya da hazırım. Artık son sözü önümüzdeki hafta yapacağımız görüşmelerde karşı taraf söyleyecek" diye konuştu.'Teklifler alıyorum'En az üç yıl daha Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen Sivok, sözlerini şöyle noktaladı: Herkes şunu bilsin; yollar ayrılırsa bu benim tercihim olmayacak. Kimseye kırılmadan, saygıyla karşılarım. Menacerime gelen teklifler doğru. Ama Beşiktaş ile yollarımı ayırmadan kimseye yanıt vermedim..

"Kaynak
[h=1]Tamamen duygusal[/h]
tamamen_duygusal_1336714940.jpg

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes krizi büyüyerek devam ediyor. Biriken alacakları ödenmediği için Siyah-Beyazlı kulübe ihtarname çeken Portekizli futbolcu, bel ağrılarını öne sürerek Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanlara katılmıyor. Yaklaşık 1 milyon TL'lik alacağı olan Fernandes'in, bugün bu tavrını bir adım ileriye taşıyacağı konuşuluyor. Fernandes'in bugünkü Trabzonspor mücadelesinde oynamak istemediği ve büyük bir ihtimalle de görev almayacağı bildirildi. Bu durum Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde buz gibi bir hava estirirken, Fernandes'in son iki maçtaki düşük performansı da bu duruma bağlandı. Bonservisi 15 milyon Euro...

Yaşanan bu sıcak gelişmelerin ardından Beşiktaş Yönetimi de planını belirledi. Fernandes'in bu tavrı sonrasında menaceri Jorge Mendes'le temasa geçen Siyah-Beyazlılar, "Tüm alacaklarını kısa süre içerisinde ödeyeceğiz. 15 milyon Euro getirirseniz, bonservisini veririz" notunu ilettiler. Takımdan ayrılmak isteyen Fernandes'in Beşiktaş kariyeri de bitme noktasına geldi.
Kaynak

[h=1]İnönü'ye veda zamanı!
inonuye_veda_zamani_1336714587.jpg
Bir tarih sona eriyor... Tepeden tırnağa yenilenmesi için izinleri tamamlanan İnönü Stadı'ndaki bugünkü karşılaşma, oynanan son resmi maç olabilir.[/h]
Beşiktaş için bugün tarihi bir gün olabilir... Siyah-Beyazlılar'a 1947 yılından bugüne ev sahipliği yapan İnönü Stadı, bugün son kez taraftarlarına kapılarını açabilir. Yetkililerle yapılan görüşmelerden olumlu yanıt alan yönetim, stada kazmayı vurmak için gün sayıyor. Bir an önce yıkım işlerine başlamak isteyen idarecilerin bu tavrı çerçevesinde, Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonspor'la oynayacağı karşılaşma, 'İnönü'deki son maç' ihtimalini yükseltiyor. Yönetimin stat için geniş çaplı bir organizasyon düzenleyip, stada bir veda karşılaşması düzenleyeceği iddiaları da kulaktan kulağa dolaşıyor. Ancak Trabzonspor mücadelesi, son resmi maç olarak öne çıkıyor. İlk golü Süleyman Seba atmıştı 19 Mayıs 1947 yılında, bir Beşiktaş efsanesi olan Süleyman Seba'nın İsveç'in AIK takımına attığı golle açılan İnönü Stadı, 1998 yılında yapılan anlaşma doğrultusunda 49 yıllığına Siyah-Beyazlılar'a kiralanmıştı. İnönü'yü kulübe kazandıran bu anlaşmanın altında da Seba'nın imzası vardı. 32 bin kişilik Beşiktaş'ın mabedi; 2011 senesinin sonunda yapılan anlaşma doğrultusunda 'Fiyapı İnönü Stadı' adıyla anılmaya başlandı.
Kaynak

Bundan Sonra Güncel Haberleri Sizlerle Paylaşacağım
Fanatik Fotomaçın yazmış olduğu çoğu haberin asılsız olduklarını tüm renktaşlarım biliyor fakat ben sizlerle paylaşayım seviyeli bir şekilde konu hakkında tartışmalarımızı yaparız
elimden geldigi kadar farklı farklı sitelerden beşiktaş haberlerini sizlerle paylaşacağım.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Mustafa Kemal Ulusu, şike sürecinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği kararla ilgili Kartalbakisi.com'a açıklamalarda bulundu.

'UEFA CİDDİ YAPTIRIMLAR UYGULAYACAK'

'Benim kişisel görüşüm UEFA bize ciddi yaptırımlar uygulayacak .Bu kararlar sezon başında alınabilirdi.UEFA ve FIFA lig devam ederken kararların değiştirilmesine karşı anlayışlı değillerdir. Biz şimdi kulüplere kılıf hazırlamak için 58. maddeyi değiştirdik. Daha önce genel kurulu bu maddenin değişikliğini redetmişti. Yıldırım Demirören 58. maddenin değişikliği esnasında bir takım kulisler yaparak bu değişikliğe karşı çıkmıştı.'
Haberin devamı için tıklayınız...

Haber Kaynağı: Kartalbakışı Özel Haber

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Deron Williams Beşiktaş Milangaz Arena'da

Deron Williams, Beşiktaş Milangaz Arena'yı ziyaret etti.

deron-180_6.jpg

Beşiktaş Milangaz Takımımız'da kısa bir süre forma giymesine rağmen, büyük başarılara imza atan ve taraftarlarımızın gönlünde taht kuran dünyaca ünlü yıldız basketbolcu Deron Williams, Beşiktaş Milangaz Arena'yı ziyaret etti.

Çok neşeli geçen bir ortamda gerçekleşen ziyarette Deron Williams, eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Ayrıca Beşiktaş Dergisi'nin fotoğraf çekimlerinde FİBA EuroChallenge Kupası ile birlikte poz veren Deron Williams, İstanbul'u ve takım arkadaşlarını çok özlediğini belirterek şunları söyledi: " Burada çok güzel günler geçirdim. Beşiktaş Milangaz'ı yakından takip ediyorum ve kazandığı başarılar ile gurur duyuyorum. Beşiktaş Milangaz'ın, play-off yarı finalinde Galatasaray'ı da geçerek şampiyon olacağına inanıyorum. Galatasaray maçlarında sahada olup ben de arkadaşlarımla birlikte mücadele etmeyi çok isterim."

Kaynak: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52285/

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;OgKUQPyQZ1I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OgKUQPyQZ1I[/video]

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;De4J7LHAuhc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=De4J7LHAuhc[/video]

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
[h=1]Yönetim Desteğini Çekti[/h]
Trabzon beraberliğinin ardından İstanbul Akaretler'deki Kulüp binasında bir araya gelen Beşiktaş yönetiminden Tayfur havutçu'ya güven oyu çıkmadı.

Beşiktaşlı yöneticiler Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda da başarısız bir performans sergileyen futbol takımı için radikal değişiklikler planlarken, teknik direktör konusu da masaya yatırdı. Beşiktaş Yönetiminin tamamına yakını Tayfur Havutçu ile gelecek sezon devam edilmemesi konusunda fikir birliğine varmış gibi gözüküyor.

Başkan Fikret Orman'ın Süper Final'de başarılı olması durumunda gelecek sezon için Tayfur Havutçu ile çalışmayı planladığı ancak Trabzonspor maçı sonrası Avrupa kupalarının da riske atılmasına çok sinirlendiği öğrenildi.

Kaynak ve Haberin devamı : http://www.kartalbakisi.com/futbol/yonetim-destegini-cekti-h10593.html

Not: www.kartalbakisi.com özel haberidir.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Havutçu seneye kalıyor mu?

İsimlerini vermek istemeyen yönetim kurulu üyeleri, " Henüz bu konu ile ilgili almış olduğumuz bir karar yok. Ancak Tayfur Havutçu ile bu sezon ve yeni sezon için opsiyonlu anlaşmıştık. Birçok yönetici arkadaşımız ile kendi aramızda bu konuyu konuşuyoruz. Çoğunluğun fikri bu opsiyonu yeni sezonda kullanmama yönünde. İlerleyen günlerde bu konuyu masaya yatıracağız." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bilic gelecek gibi duruyor. Umarım Tayfur hocayı kulupten koparmazlar. Genel olarak yönetimlerimizin vefalı olduğu söyleyenemez.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Keske blıc gelse ama sanmıyorum fıkret ormanda bu konuda olumsuz yaklasmıstı